10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
toarpad #7301 kérlek segitsetek mert már rég óta van ez a dolog és kicsit idegesít .
off: bocs a floodért ! -
#7300 -
toarpad #7299 Sziasztok !
AZ LENNE A HIBÁM HOGY HA ELAKAROM a HL2. Ep1-et INDITANI AKKOR HL2.EXE HIBÁVAL LEDOB ÉS A RÉSZLETES INFORMÁCIÓBAN VALAMI FILESYSTEM_STEAM.DLL NEVÜ FÁLJT EMLÍT . nA MÁR MOST ÉN EZT A FÁLJT TÖRÖLTEM MAJD ÚJRA UPDATELTEM A STEAM-ET DE SEMMI VÁLZOTÁS .. NA MÁR MOST EKKOR MI LEHET A MEGOLDÁS ??
kérlek SEGITSETEK ! thx -
#7298 hm :) -
#7297 na ez ötletes :) A másik meg hihetetlen -
#7296 Cinematic Mod 9.5 :OO
link -
#7295 Ez sem rossz -
#7294 -
#7293 + speedrun -
#7292 half life in 60 sec :DD
-
#7291 hl alap...
a legjobb fps !
hl1, ill kiegjei is nagyon jok, készülnek a source modok hl2 alá, igy ha grafikailag nem jöttek be akkor majd igy told öket végig... sztori miatt kötelezö, ill a filingje jobb mint a hl2-é...
ja és a blackmesa source-ba lesz coop :) -
#7290 hát igen. én elég nagy HL2 fan vagyok (HL1eket nem szeretem annyira), minden részt kipörgettem 2x, de inkább TF2 meg CSS nekem is. -
chooselee #7289 Inkább multira szoktam költeni, TF2, L4D. -
chooselee #7288 Régebben toltam végig, akkor nem volt steam accom, de hallottam róla. A következő dobozt meg fogom venni amúgy. -
#7287 a source motor van rajta meg a steam kliens.
chooselee: warezzal vigyázz. akár bant is kaphatsz... -
chooselee #7286 Hát igen az külön della még... -
#7285 megveszed és dupla kattintás -
Sawyer2 #7284 NEkem van Steam fiókom, le is van töltve a HL2 a CS CSS a Blue Shift a Day of Defeat. Hogy tudom letölteni az episodokat? -
Lipi1980 #7283 Sikerült!
Köszi... -
chooselee #7282 Ez egy régi hiba,warez verziónál fordult elő.Én másik verzióval próbáltam,úgy oldódott meg. :D Mást nem tudok,sry. -
#7281 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
kotivok #7280 hali !
az a hl2 ben a black mesa east szakasznak az elején egy nővel kéne liftbe szállni, de nem száll be. nem tud vki segíteni? -
#7279 Ha felrakod a DVD-ről, akkor csak a frissítéseket fogja leszedni. -
#7278 -
Lipi1980 #7277 Most vettem meg a játékot és azt írja, hogy a terméket az interneten keresztül kell aktiválnom. Aktiávltam is, és most az egész játékot onnan akarja letölteni...
Lesz vagy két nap mire lejö a játék, csak azt nem tudom, hogy mi a pöcsöm van a DVD-n????
Segítsééééég.... -
#7276 egy ati radeon 9250-es em van. és nem új
amúgy következő pályán már normális, szal igazából nem zavar annyira, meg aztán jó is mert tök világos van a barlangban :) -
#7275 nekem is csúsztak már szét texxtúrák HL2-be meg CSS-be, TF2-be is. az egyik gond lehet az, hogy szoftveres hiba. ekkor egy reboot általában megteszi. sokat alt-taboltál, az is problémákat okozhat.
a legrosszabb eset ha túlmelegedett/tönkrement a VGA-d. -
#7274 inkább innen szúrj be minnél több képet!
lol. most meg azt írta, hogy egy láma:D és kedvence a láma song -
#7272 Normális vagy ember?
höhö azt válaszolta PM-be hogy újreg!:D -
#7270 CGAja van xD -
#7269 driver kell másik, ha nem a legujabb akkor az kell...
milyen vga-d van ? -
#7268 Milyen videókártyád van? Az egész olyan minőségre, mint a Quake2 O_o -
#7267 Eredeti? -
#7266 egyébként érdekes mert amikor előre megyek ilyen és villog (megjegyzem rohadtul idegesítő) de ha hátranézek teljesen normális. -
#7265 Menj tovább. -
#7264 namost izé.. mi lehet a gond?
-
#7263 igaz... max spoiler-ként irják le, bár nemtudom minek leirni, hisz aki végigtolta az tudja, aki nem az meg nemhiszem h kiváncsi a végére...
ja és a hl2ep3-rol meg minden találgatni, ill fake hireket terjeszteni, amikor majd ebben a honapban jön ki info/video... -
Dodo55 #7262 #7253 kérésre törölve(véletlen spoiler miatt), van aki még gondol azokra is, akik 1 év után sem játszottak még az EP2-vel, és nem szeretné lelőni a végét :) -
Dodo55 #7261 Nem tudom ki vagy, de mindenhol téged látlak mostanában, és kezdenek egyre idegesítőbbek lenni a beszólásaid...
[Hozzászólás törölve, ha igaz a spoiler, ha nem, de akkor sem kell lelőni a még ki sem jött rész történetét] -