10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• toarpad
    kérlek segitsetek mert már rég óta van ez a dolog és kicsit idegesít .

off: bocs a floodért !
  • Jim Morrison
  • toarpad
    Sziasztok !

AZ LENNE A HIBÁM HOGY HA ELAKAROM a HL2. Ep1-et INDITANI AKKOR HL2.EXE HIBÁVAL LEDOB ÉS A RÉSZLETES INFORMÁCIÓBAN VALAMI FILESYSTEM_STEAM.DLL NEVÜ FÁLJT EMLÍT . nA MÁR MOST ÉN EZT A FÁLJT TÖRÖLTEM MAJD ÚJRA UPDATELTEM A STEAM-ET DE SEMMI VÁLZOTÁS .. NA MÁR MOST EKKOR MI LEHET A MEGOLDÁS ??

kérlek SEGITSETEK ! thx
  • Aquir
    hm :)
  • Aquir
    na ez ötletes :) A másik meg hihetetlen
  • Rage47
    Cinematic Mod 9.5 :OO
    link
  • Jim Morrison
    Ez sem rossz
  • Jim Morrison
  • Aquir
    + speedrun
  • Aquir
    half life in 60 sec :DD

• tonyr #7291
    hl alap...
    a legjobb fps !
    hl1, ill kiegjei is nagyon jok, készülnek a source modok hl2 alá, igy ha grafikailag nem jöttek be akkor majd igy told öket végig... sztori miatt kötelezö, ill a filingje jobb mint a hl2-é...
    ja és a blackmesa source-ba lesz coop :)
  • jozing
    hát igen. én elég nagy HL2 fan vagyok (HL1eket nem szeretem annyira), minden részt kipörgettem 2x, de inkább TF2 meg CSS nekem is.
  • chooselee
    Inkább multira szoktam költeni, TF2, L4D.
  • chooselee
    Régebben toltam végig, akkor nem volt steam accom, de hallottam róla. A következő dobozt meg fogom venni amúgy.
  • jozing
    a source motor van rajta meg a steam kliens.

chooselee: warezzal vigyázz. akár bant is kaphatsz...
  • chooselee
    Hát igen az külön della még...
  • zomgzerg
    megveszed és dupla kattintás
  • Sawyer2
    NEkem van Steam fiókom, le is van töltve a HL2 a CS CSS a Blue Shift a Day of Defeat. Hogy tudom letölteni az episodokat?
  • Lipi1980
    Sikerült!

Köszi...
  • chooselee
    Ez egy régi hiba,warez verziónál fordult elő.Én másik verzióval próbáltam,úgy oldódott meg. :D Mást nem tudok,sry.
  • zomgzerg
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • kotivok
    hali !
    az a hl2 ben a black mesa east szakasznak az elején egy nővel kéne liftbe szállni, de nem száll be. nem tud vki segíteni?
  • Rip
    Ha felrakod a DVD-ről, akkor csak a frissítéseket fogja leszedni.
  • akyyy
  • Lipi1980
    Most vettem meg a játékot és azt írja, hogy a terméket az interneten keresztül kell aktiválnom. Aktiávltam is, és most az egész játékot onnan akarja letölteni...
    Lesz vagy két nap mire lejö a játék, csak azt nem tudom, hogy mi a pöcsöm van a DVD-n????

Segítsééééég....
  • PJack
    egy ati radeon 9250-es em van. és nem új
    amúgy következő pályán már normális, szal igazából nem zavar annyira, meg aztán jó is mert tök világos van a barlangban :)
  • jozing
    nekem is csúsztak már szét texxtúrák HL2-be meg CSS-be, TF2-be is. az egyik gond lehet az, hogy szoftveres hiba. ekkor egy reboot általában megteszi. sokat alt-taboltál, az is problémákat okozhat.

a legrosszabb eset ha túlmelegedett/tönkrement a VGA-d.
  • akyyy
    inkább innen szúrj be minnél több képet!

lol. most meg azt írta, hogy egy láma:D és kedvence a láma song
  • akyyy
    Normális vagy ember?

höhö azt válaszolta PM-be hogy újreg!:D
  • akyyy
    CGAja van xD
  • tonyr #7269
    driver kell másik, ha nem a legujabb akkor az kell...
    milyen vga-d van ?
  • RelakS
    Milyen videókártyád van? Az egész olyan minőségre, mint a Quake2 O_o
  • Narxis
    Eredeti?
  • PJack
    egyébként érdekes mert amikor előre megyek ilyen és villog (megjegyzem rohadtul idegesítő) de ha hátranézek teljesen normális.
  • Narxis
    Menj tovább.
  • PJack
    namost izé.. mi lehet a gond?
  • tonyr #7263
    igaz... max spoiler-ként irják le, bár nemtudom minek leirni, hisz aki végigtolta az tudja, aki nem az meg nemhiszem h kiváncsi a végére...
    ja és a hl2ep3-rol meg minden találgatni, ill fake hireket terjeszteni, amikor majd ebben a honapban jön ki info/video...
  • Dodo55
    #7253 kérésre törölve(véletlen spoiler miatt), van aki még gondol azokra is, akik 1 év után sem játszottak még az EP2-vel, és nem szeretné lelőni a végét :)
  • Dodo55
    Nem tudom ki vagy, de mindenhol téged látlak mostanában, és kezdenek egyre idegesítőbbek lenni a beszólásaid...

[Hozzászólás törölve, ha igaz a spoiler, ha nem, de akkor sem kell lelőni a még ki sem jött rész történetét]
  • Jim Morrison