10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#7341 Nekem minden warezes.Azért félek nem fog menni de egy probát megér mindenképpen.
xido: Leszedtem én is a HD addont.13 db fájlból áll: Cinematic_Mod_V9_HD_ADDONz.001-től 0013ig.Ezekre bármelyikre megyek összeilleszti egy fájlba Cinematic_Mod_V9_HD_ADDONz.out.Ezzel mit csináljak?? -
#7340 hogy tesztelszz warezal? úgy jó neke hogy hl2 meg ep1 steames az ep2 meg warezos? -
#7339 Ez jó hír most tesztelem majd valamikor warezzal csak helyem nincs még :(
Haver tegnap meg nem hozta az orange boxot mert elfelejtette dirrekt szóltam neki :(
-
xido #7338 igen..az orange box
úgy oldották meg a telepítést,hogy külön mappába,külön indítóval megy a cinematic mod..és külön lehet az eredetit,ahogy láttam,szóval ha sikerül,akkor teljesen párhuzamosan meg lehet majd figyelni,teszek majd be..legkésőbb este...de vagy nem állítottam be valamit..olyan nagy különbséget nem láttam még,csak az égbolton... -
#7337 Képeket tegyél már be légyszíves!!! Neked eredetid van? -
xido #7336 Na nagy nehezen összegyűjtöttem a Cinematic mod anyagait,v9.0 4giga,9HD pack 2.5giga,v9.5 1.6giga
felraktam..jelezte,hogy kelleni fog ám a 4giga ram,amire belőtték...aztán átállítottam a karaktereket...és mégse reccent meg minden high-on,1680*1050-ben..még az AA-t is kibővítette a gyári 6-ról 16-ra,de semmi baja nem volt a -1giga ram miatt... -
chooselee #7335 Akár...de én konkrétan arra gondoltam, hogy mind a 2 élvezetes. Mind a kettő tud olyat nyújtani, amit a másik nem. -
#7334 co-op? -
chooselee #7333 Embere válogatja, az aranyközépút a legjobb szerintem, egy kicsi ebből egy kicsi abból. -
#7332 a single meg néha túl egyöntetű -
#7331 A multikat én se szeretem, eszméletlenül üresek, hangulattalanok. -
#7330 azt hogy nem kell egy pontra célozni mereven, mert olyanok a fegyverek hogy szórnak -
#7329 Mi az hogy nem kell pontba lőni ezt nem értem ? -
#7328 pedig az pont jó játék elkezdeni a multizást, nincs akkora tudás igénye, nem kell pontba lőni meg másodpercre pontosan odaérni x pontra ilyenek -
#7327 Portalt már végigvittem.Multizás meg nem érdekel (ugye a Team fortress 2 ben nincs single player) -
#7326 LOL, 2 legjobb játék, épp ezért éri meg nagyon. Vedd meg aztán úgy is meg fogod szeretni. Melyik Valve játékot nem lehet szeretni? :) -
#7325 tudom orange box-be nem ennyi
de akkor is érdekesen alakulnak a hl2 árak :) -
#7324 6 290 Ft nálunk az orange box nagyon megéri.Bár a Team Fortress 2 és Portal nem érdekel belőle egyáltalán. -
#7323 am az árak érdekesen alakulnak...
hl2:19,99€
hl2 ep1:9,99€
hl2 ep2:14,99€ -
#7322 Na akkor fain.Hétfőn megnézem bár a steames dolog végett erős a gyanum warezzal nem megy majd.De üsse kavics akko berendelem az orange boxot. -
#7321 mindháromba cseréli a textúrákat meg a fegyókat és hangokat és amelyikben akarod ott beállíthatod hogy az emebereket is cserélje a csajt pl minden chapterbe máshogy nézhet ki... -
#7320 És ez melyik részt szépíti meg tulajdonképpen? Half Lif 2-öt EP1-et vagy Ep2-öt vagy ennek hatására mindegyik rész szebb lesz?
Mert ezt még nem tudom. -
#7319 én néztem ezeket a modokat. sztem elég gagyik. egyrészt a gépigényt úgy megemeli, ami a crysisnak elég lenne... a textúrák semmivel sem szebbek, csak mások. néhány modell meg olyan ocsmányul néz ki... nekem elég az eredeti. -
#7318 9.0, hd addon, 9.5 patch, ilyen sorrendben kell feltenni
és 64 bites xp/vista kell hozzá, meg 4gb ram hogy ne szaggasson orrba szájba.
a readme szerint steames modként installálja magát, és mielőtt felrakod el kell indítani mind a 3 gamet, nem tudom ezt hogy lehet más változatokkal megoldani, nem fog feltétlenül működni. -
#7317 Ja és még valami!
Fully installed Cinematic Mod v9.0 BASE (with or without HD addon)
Ebben a 9.0 BASE ben akkor nincs benne ez a HD addon? Meg ez a HD addon milyen változást eredményez? -
#7316 És ez a mod megy a nem eredeti game-ekkel is vagy meg kell venni eredetibe őket hogy ezzel a moddal lehessen játszani? -
#7315 és nincs olyan verzió amihez elég a sima hl meg az ep1? -
#7314 köszönöm, így már sikerült :) ! -
#7313 mind3 kell -
#7312 Ez a Cinematic mod mindhárom részhez jó (hl2,hl2 ep1 és ep2höz is)??
Fent kell leni egyidejüleg mint a 3 résznek vagy elég csak pl a Hl2-önek fenntlennie? -
#7311 képarányt is átraktad 16:10-re? -
#7310 1 próbát megér... -
#7309 Hiába írnád be, ha az ő HL2-je nem támogatja az 1680x1050-es felbontást. -
#7308 consolba nem lehet valahogy az ilyeneket beírni? vagy cfg-be? -
#7307 de az alap hl2 optionsban én nem találtam 12...-nál nagyobb felbontást :S, orange box van meg. -
#7306 hy, options-ban beállítod. -
#7305 hy, a hl2-vel hogyan tudnék 1680*1050 -es felbontásban játszani? -
#7304 És törölted azt az egy file-t? -
toarpad #7303 Szia hallod . A windows/system32 mappában csak 1 db fájl volt .. Az a startupos megoldás meg nem segitett .. Hallod én is googléztam de csak angol oldalt találtam és nekem az angol tudásom elégé nos hogy mondjam .. alacsony .. Keresnél még nekem megoldást?
Válazodat előre is várom ! -
#7302 Kicsit googléztam neked, 2 megoldást találtam, ami másoknak megoldotta (az első tűnik jobbnak):
1.) A windows/system32 mappából töröld a file-okat, amik steam-mel kezdődnek, vagy benne van a nevükben (elvileg 2 ilyen file van)
2.) startup parameter-nek megadni: +mat_forcehardwaresync 0
Ez utóbbi nem hiszem, hogy ténylegesen megoldaná, de egy oldalon írták, mint lehetséges megoldás.
Sok sikert!