Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
???
??
?
.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nagylábú: bigfoot, adja magát. (A yetit is lehet így fordítani, bár az inkább jeti).
Egyébként tényleg ízlés dolga, nincs rá szabály. Én ebben az eseteben meghagytam volna az eredetit (már csak azért is, mert a villámujjút én kicsit vicces hangzásúnak értem, de ez lehet az én hibám! 😄 )
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Egész nap a gép elõtt szarakodsz biztos!
Én simán vigigvittem és sehol nem akadtam el. Tök könnyû volt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Miért kellett az eredetihez hozzányúlni? 😊
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Alyxre is mindig azt mondják, hogy The Alyx Vance.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
:-)
Azért van ez az oldal,hogy segítsen mindenkinek! (még a nehéz eseteknek is)
:-( nem?
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
De itt mit csinálsz?
Csak én ott rontottam el,hogy a híd elsõ felétõl nem az autóval mentem,
hanem átmentem a szélén és utána nem volt ott a sárga jármû.
THX,mégegyszer
Lelököd a roncsokat a hídról és simán átugratsz Alyx-hez meg a pirosszemûhöz
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
PSN ID.: Beegabor
De lehet,hogy tényleg nem nekem való ez a játék ahogy mondtátok!
Ez van .... azért TETSZIK!
:-)
Köszi mégegyszer MINDENT!
lenne egy kérdésem nem tudja vki h az összes half life 2-es zenét
(episode one, episode two)honnan tudnám letölteni mert nem nagyon találom sehol õket...
elõre is kössz
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
A többinek kereke se volt ,lelöktem õket a hídról és most emelkedett fel a híd!