10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Rip
    Külön topicja van.
  • KaszaN
    mi az a source sdk? és akkor abban a source sdk-ban van portalgun?
  • zomgzerg
    eredetihez adott source sdk-ban van.
  • KaszaN
    Akkor még azt megkérdezem mivel még senki sem válaszolt erre a kérdésemre. A hl2-höz van valami map editor? Mert láttam ezt a videót és ezt nemlehet editor nélkül megcsinálni. Van hozzá editor? Ha van nekem kell.
  • xido
    erős a gépigénye valóban..meg esély van rá-ahogy olvastam-,hogy nyílt terepeken még így is beröcög...
  • KaszaN
    Megsem éri ennyit szenvedni fele. Mindegyik episodot felrakni és nálam még ugy is csak 10% az esélye hogy működni fog
  • grebber
    Mind a 3 nak fent kell lennie!

cinematic mod 9.0 base + HD addon + cinematic mod 9.5 update
  • KaszaN
    Ja mostmár lejebb oldastam 2 oldalt. Ja az az a cinematic mod. de mikell ahogy hogy feltegyem? Felkell telepíteni a hl2,hk2episode 1-2-t? Vagy elég ha csak az alap hl2-t teszem fel?
  • RelakS
    Ez nem a Half-Life 2 topikban kidumált cinematic mod?
  • KaszaN
    De nem ezeken a képeken a textúra is sokkal szebb és a víz is meg az árnyékok minden ebbe meg csak a fények mások.
  • artschi
    Half-Life 2 HDR mod-dal, asszem.

link
  • KaszaN
    Sziasztok
    Meg tudná nekem mondani valaki hogy mit kell csinálnom ahoz hogy igy nézzen ki a játék?
    kép1
    kép2
    kép3
    Nos én aztmondom hogy ez eszméletlen szép! De hogyan?
  • Aquir
    a környezet valósághűbb a képek alapján
  • jozing
    részletesebb. de attól még randább. a kettő nem alkot lineáris fügvényt. én nem raknám fel - sok helyet foglal, lassú és mgá csúnyább is. tök jó kombó :D

qwerty: nem mondtam h multizz. kinek az tetszik kinek az. de sztem uncsi gép ellen menni. semmi kommunikáció vagy ilyesmi. persze, HL2-őt meg portalt is végigviszem meg ami jó 1x 2x. van amit több nehézségi fokozaton meg funolva is. de nem úgy, h leülök és szingli. hanem pl amikor nincs kivel multizni vagy egyszerűen nem akarom hallgatni a "őj, de leleltté alázva a rpru áttal paraszt núb" szövegeket. bár többet multizok, mindekttőnek megvan a maga varázsa. sztem mindenki tudja minek mi előnye, hátránya. aztán az egyéni dolog kinek mi tetszik - felesleges ezen vitázni, véleményen nem lehet és nem szabad.
  • Qwerty4
    Igen, 9600GT-m van.

Bár nem értem, ha nem tetszik, miért kellene multiznom, kifejtettem roviden miért nem szeretem...
  • Aquir
    attól még részletesebb :P
  • jozing
    elég ocsmányok. az eredeti karekterek nem hatnak ilyen "műanyag babáknak". és még nagyobb is a gépigénye. hát sztem elég gagyira siekeredett... no mind1.

qwerty: ezért kell singlizni is, meg multizni is. mindekettő jó a maga nemében. te is GF96GT tulaj vagy? fogjunk kezet
  • xido
    Na jelentem...kifagyott...már a legelején,mikor Barney-tól tovább menve kiugrunk az ablakon és jönne a város...szerencsére a játék sérülés nélkül van uninstall része a Cinematic modnak...majd később próbálom,most azért leszedtem,örültem anna a visszakapott 14-15 gigának:)))
  • Narxis
    Fura..... én azért játszottam HL1,2, ep1,2-vel mert valami iszonyat mód hihetetlen hangulata van, ha most visszagondolok még akkor is beleborzongok annyira jó, annyira tetszik, annyira magával ragadó. Az én élményemen nem fog változtatni egy grafikai mod.
  • grebber
    Hát ezek lószarok sajnos.Amik vannak a mod oldalán azok a képek sokkal szebbek ezek szerint a benti részek nem igen látványosak.Hát mondjuk szarból nem lehet várat építeni.Kinti részek azok jobbak legalábbis amik voltak a mod letöltésénél!
  • xido
    és nem igaz,hogy nagy gépigénye lesz tőle..legalábbis a konfigomman semmit nem kellett lejjebb venni..és az alap 6xAAból is csinál 16xAA-t
  • Aquir
    basszus ez rhattjó:)
  • xido
    de ha eljutok oda,ahol origiban vagyok,az már fél külső hely..csatorna:)
  • xido
    nem
  • zomgzerg
    savegame nem kompatibilis?
  • xido
    na akkor showtime...1680*1050 minden maxon...

original:

cm9.5:

original:

cm9.5:

original:

cm9.5:

original:

cm9.5:

original:

cm9.5:

kintről nem csinálok már duál képeket,nem viszem párhuzamosan a játékot ezért:)
  • xido
    nemsokára:)
    végzek a munkában mindjárt..aztán printscreenelek:)
  • grebber
    Na ezért mutass képeket már ne csigázz!!!!
  • xido
    na igen...és mi lenne itt még,ha rátennénk a cinematic modot:)
  • Aquir
    wow :)
  • Qwerty4
    ati 9550:

nvidia 9600gt:

• Qwerty4
    Mindenkinek más a jó, nagy túlzással élve.
    Én azért vagyok teljesen ”single-párti”, mert nem elsődleges érték egy játékban nálam a lovoldozés, inkább a hangulat fog meg, a folyton új helyszínek felfedezése, esetleg a sztori, ha van neki, az új otletek, stb.
    Singlebe is van elég kihívás, főleg, ha túlélő-horrort tol az ember.
    A multi száraz, pontokért menő játék ugyanazokon a helyszíneken folytonosan.Én ezt meg nem bírom, nincs ami motiváljon, ezért nem szeretem.

Amúgy témához visszatérve.Befejeztem másodszor is a HL2 sorozatot a napokban.Alapjáték, Ep1, Ep2 és LC is.Anno előszor ati 9550-el toltam végig a második epizódot, nagyon gyatra volt, a mostani nvidia 9600gt-hez képest.Rakok is be képet, nagyon megdobbentem az osszehasonlításnál.
  • jozing
    pedig pont a multi a jó... a gépet 3 kör után már kutanulod, a haverokkal meg jó mókázni :D
  • grebber
    Tudom annak a töltése még folyamatban!
    Jaj rohadjon meg kell az a 1TB-os vinyó már na nincs mese.
  • xido
    :)

de még mindig előtte kell a v9.0 base sajnos,hogy meglegyen és feltelepítve legyen:)
  • grebber
    Kösz.Sikerült így!
  • xido
    a végéről töröld az .out végződést és .7z legyen

na..flame-lek lassan..bocsi mindenki
  • xido
    szerintem menni fog,mert a játék mappája mellé telepíti a motyókat...telepítés közben a steam legyen zárva...indításhoz fent kell lenn mindhárom résznek...
  • xido
    én rapid-linken találtam,de szintén 13 file,7z a kiterjesztése,nem nz...
    total commanderben állj rá a 001-re és összeillesztés vagy mi,a végén egy 2.6giga körüli 7z kiterjesztésű file-t kell kapnod,amit winrarral kicsomagolhatsz,ahogy a kollega is mondta alant..

de ez még nem elég,kell hozzá a v9.0 base is,ami olyan 4.8giga...előbb azt kell felrakni...
  • r4pt0r
    Nyisd meg WinRARal és csomagold ki. De ne az out féjlt hanem az 001est nyisd meg pl. Szerintem.