10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
sectorgasa #7421 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Volna nekem egy half life Orange Box-om.
Feltelepítettem a steam-et meg a játékot. Eddig semmi gond.
Csak bekaptam egy csúnya vírust, vagy valami ilyesmi volt, és újra kellet telepítenem az egész op. rendszert, de a játékot nem tudtam uninstallálni mert már bebootolni se tudott már a gépem.
Mikor megoldottam akkor tenném fel megint a játékot, és azt írja hogy használva van a játék sorozat kódja.
Megnéztem mi a teendő ilyenkor de erre a problémára nem találtam megoldást. Írtam a steam-nek egy e-mailt december 29.-én, hogy most mi a teendő, de azóta se volt válasz.
Nagyon megköszönném a segítségeteket, és várom megoldásotokat.
Üdv! Richard -
#7420 Oda rakja mindig ahol a Steam van telepítve, simán helyezd át a Steam mappát ahova akarod. -
#7419 Ha simán átmove-olod a steamet a kívánt meghajtóra, akkor arra fogja rakni. -
#7418 Nah megindult az install, de mért nem tallózhatom be, hogy oda ahova akarom? Most automatice a C-re rakja nekem és ott nincs már sok helyem. Még 1 szívást :( -
#7417 Nem tud csatlakozni a Steam szerverhez.
Online vagy? (gondolom igen :))
Tűzfal van? Ha van, kiengedi a steamet?
Lehet, hogy csak átmeneti zavar a steam serverek körül, próbáld később.
-
#7416 Ma megvettem ezt és ezt. Ahhoz, hogy telepíteni lehessen kell neki 1 steam acc. gyártottam neki is 1et és nímá :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Komolyan mondom warez-vel fele ennyi gondom se volt :) -
#7415 -
#7414 Ja az lesz. -
#7413 ha csak a hl2 kell akkor törött steammel (pl undeadpatch 3) le lehet gond nélkül szedni. meg a dark messiaht is d:
szedd le a demot és utána lehet a teljest is 4 free -
#7412 Irgumburgum, most tölthetem le.. :/ -
#7411 köszi :) -
#7410 Ez szép volt, gratula! -
#7409 meglesz -
#7408 nincs mit, jó játékot! -
#7407 köszönöm itt is nagyon szépen :) -
#7406 kifli kapta az ajándék HL2-t. -
#7405 Én is. :) -
#7404 jelentekeznék rá :) -
#7403 Srácok, van egy Steam-es AJÁNDÉK Half-Life 2-m, kell valakinek? -
#7402 Én imádom a Half-Life-t szerintem jobb mint némeik film a mozikban. Végigvittem mindegyik részét is :D. Mikor jelenik meg az Episode Thre???
Má tűkönülve várom :D. Sőt remélem HL3 is lesz :D. -
#7401 Grat! -
#7400 Igazából az enyimét besem fejeztem mert tönkrement a gépem
nekem itt van a pályám bemutatója.
Itt meg egy másik pályám. -
#7399 Azt hittem a tiéd. így nem is annyira jó... :D -
xido #7398 ja én ezt láttam,azt hittem ez a tiéd:) -
#7397 http://store.steampowered.com/search/?category2=16
ezek mellé mind jár az sdk és külön-külön is mennek, ha boltban veszed akkor is. gondolom ha keverni akarod a játékok elemeit a szerkesztésben, akkor többet kell megvenned. -
#7396 Nemtudom ki az a beteg álat aki igy megépítette ezt de marhajó én csak a demó pályát építettem meg :D -
#7395 Akkor ok :) -
#7394 ez az?
-
#7393 Van legaláb ilyen jó a Crysishez is. Nekem a pályaszerkesztés a mániám :P -
xido #7392 azanyád..erre a fc2-re most kerestem rá a youtube-on..döbbenet..gratula:) -
#7391 De ezhez a portalhoz ugye kel az alapjáték is? -
#7390 Má rengeteg fajta map szerkesztőt próbáltam ki 12 pályát építettem a gta san andreashoz és 6ot a farcry 2 höz (köztük a mirror's edge pályályát is) mondhatjuk hogy nemvagyok kezdő :D -
#7389 Youtube-on megnézheted, hogy néz ki a pályaszerkesztő, hogy rákeresel a "source sdk" kifejezésre. Ha még sosem csináltál ilyet, akkor nem lesz egyszerű, de vannak jó tutoriálok netszerte a kezdéshez. -
xido #7388 vagy benne,vagy mellé telepítve...gondolom a különcsomagolt verzióban is..mert az orange box-ra mondták tutira... -
#7387 És ebben van a pályaszerkesztő is? -
xido #7386 önállóan feltelepíthető,de csak az original verzióhoz van pályaszerkesztő...
és most már csak 2ezerbe kerül
portal -
#7385 Ha télleg van hozzá szerkesztő nekem kell a portál. A portálhoz kell az eredeti hl2 vagy jó hozzá a episod 1-2 is? -
xido #7384 nem a hl2-höz..a portal című játékhoz...de tetszik:) -
#7383 Ja az komoly lenne -
#7382 Remélem az EP 3 már alapból ilyen HD addonos cinematic modos graffal jön