Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Orange box 50$, és lesz egy HL2, HL2:EP1, HL2:EP2, TF2 Portal csomagod. Szerintem ennyi (JÓ!) játékért ez nem összeg.
Most 180Ft a dodó, vagyis 9000 pénz.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Vagy azért, mert házigazda vagyok le kéne töltenem, és megpróbálnom reprodukálni mindenféle hibát, amik nagyrészt a felhasználó figyelmetlenségébõl adódnak?
Meg nézettek be egy másik játék topicjába. 10-bõl 6-ban teljesen tiltva van a warez, sõt pár helyre még a moderátorok is járnak rendszeresen, és osztják a legapróbb kérdésért is a büntetõpontot. Ott vannak azok az úgynevezett off/warez/spam topicok, amiket a sajátba szoktak nyitni, és ott a linkjük a fõ topic fejlécében. Sokszor felvetették ezt itt többen. Én mondtam, hogy nyugodtan, nyissa meg valaki, én meg berakom fentre a linket. Sokan egyetértettek, de senki nem vette a fáradtságot... Én meg nem fogom. Máshol sem a házigazda nyitotta azokat a topicokat.
Az meg a másik dolog, hogy a játék megjelenésekor itt lévõ fórumozók egyikének sem volt baja azzal, ahogy csináltam a dolgokat. Persze akkor durvább volt a helyzet, 80 hozzászólásból 50 warez volt, és ráadásul ugyanazt kérdezték, volt aki megkérdezte azt újra, amit elõtte 1 hozzászólással válaszoltak meg... És ugye akkor mindenki a játékról szeretett volna beszélni, nem arról, hogy valaki szarul tömörítette ki a cuccot, és mindenféle hülye hibát ír neki, úgyhogy elvárták, hogy a játékról szóljon a topic, ne a warez verzió bugjairól.
Persze azóta változott a helyzet, nem pörög annyira a topic, de nem is töröltem már hozzászólást hónapok óta.
És ha arra, hogy
"-Mi a megoldás?
-$30"
ez a reakciótok, akkor nincs humorérzéketek, sry.
Végül annyit, hogy ne higyjétek, hogy warezellenes vagyok, mert nem vagyok az. Tisztában vagyok a magyar viszonyokkal, és tapasztalom is sajnos rendesen. De megfelelõ odafigyeléssel gond nélkül futtatható ennek a játéknak a warez verziója. Én mindig is úgy voltam, hogy a warez magánügy, nem nyilvánosan kell csinálni. Ez a warez érdeke is. És úgy gondolom, hogy ha már ingyen hozzájuthatunk a dolgokhoz, akkor az elvárható, hogy mindenki próbálja megtanulni azt a pár dolgot, ami egy warez verzió önálló telepítéséhez és elindításához szükséges.
Ha neked sem könnyen jött rá össze, akkor miért várod el mástól, hogy õ is hasonló helyzetbe kerüljön. Ha házigazdaként minden segítséged a megvásárlásra biztatásban merül ki, akkor talán nem neked kéne annak lenned. Ez nem segítség, és senki nem is várja el csak ez a legegyszerûbb kifogás. Ha 1000x meg lett válaszolva akkor írd azt, hogy olvasson vissza, vagy (mivel házigazda vagy) írd be a hsz számát!
És végül: sokan vannak itt akiknek eredeti van, de olyanok is akiknek nem és akkor mi van? Õk már nem emberek? Õk ki vannak tiltva? Bárki kérdezhet. Sok probléma pedig nem is a warez verzióból adódhat, hanem pl szoftver-hardver hibák miatt, ez nem jut eszedbe egyáltalán? Mert nálad jó minden, attól még nem biztos, hogy másnak is.
UI: Felejtsd el a pénzt és csináld úgy a dolgod, ahogy korábban.
Ha meg már ugy állsz hozzá, hogy 1000x , akkor nem tök mindegy, hogy beirod az 1001ediket vagy sem? 😛
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
De folyton olyan problémával jöttök, ami:
1: 1000x meg lett válaszolva
2: Sokan, akiknek eredeti van nem tudnak válaszolni rá, mert életükben nem látták a warez verziót.
Ennek ellenére egyesek mégis elvárják, hogy válaszoljunk. Persze nem mondják ezt így ki nyiltan, de ha nem érkezik válasz, akkor beírják újra, pedig szerintem tudják, hogy nem azért nem válaszoltunk, mert nem vettük észre, hogy ott az üzenetük. Hanem mert nem tudunk válaszolni.
Legalábbis sokan vannak itt akiknek eredeti van, és mint mondtam életükben nem látták a warez verziót.
Azt a $30-as hozzászólást meg részben viccnek szántam.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Én ezzel eggyetértek.Segítenünk kéne nem pedig beszólogatni, mert az csak vitába torkollik. Segítünk neki megoldja és játszik. De nem úgy, ahogy Raszkál hogy egy apró dolognál már Screen és help...
laci19760817: Be lehet állítani a beálítiások menübe ha jól emléxem, hogy teljes képernyõn legyen. a memória zavart pedig nemtom mi okozza telepítsd újra a win-t. Vagy ha VISTA-t használsz akkor térj vissza XP-re hátha a VISTA a ludas.
Ezekhez a hozzászólásokhoz nekem is válaszolni kell!
Kezdem az elején. Egy kicsit hosszú lesz,de összeszedem magam😊
Letöltöttem a The Orange Box-ot amibõl az hl2, hl2 episode one verziót végig is játszottam, elkezdtem játszani az ep.two-val, de sajnos valamiért annál a résznél amikor kergetett a "nagy védelmezõ hangya" és odaértem ahoz a részhez ahol egy bedeszkázottrész volt , amit shotunggal le is löttem ezek után leestem egy kiásott részhez na itt kellett volna tovább folytatnom a pályafutásomat de itt mindig valamiért mindig kilépett a játékból valami memóriazavarra hivatkozott és inenntõl itt mindig kilépett😞! Próbáltam a beállításoknál valmit állítani mert fullon volt, de a minimumon is ez a hiba ugyanúgy felmerült😞 Végsõ elkeseredésemben bekapcsoltam azt a funkciót, hogy futtatás az ablakban bár ne tettem volna😞, mert innentõl telepítettem újból, letöltöttem máshonnan a játékot, és utolsó probálkozásomkor letöltöttem a hl2 episode two Unlehased verziót, de ennél is mint a többinél úgyanúgy amióta futtatás az ablakban variációt bekapcsoltam a The Orange Box-nál mindegyiknél úgyanígy jön be a nyitókép nem a full képet adja be hanem csak futtatás az ablakban variációt és ráadásul többi játéknál mindenütt van valami állítási lehetõség, de ennél nem találtam és ezért írtam ide hátha tud valaki segíteni??!!😞Ha valakit még érdekel milyen problémával fordultam ide az visszaolvashatja a 6696 részt
Lehet, hogy a kedves vista a hibás...esetleg ez az elsõ játékod?
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Megint én lennék köszönöm a gyors választ, a játék most már elindul, de olyan problémám merült fel, hogy indulásnál elõjön a szokásos kezdõ kép de de fölül vastag kék csík látható és mire töltene a játék már ki is lép beleõle😞 MEGOLDÁS??
parancsikonba ezzel inditod, vagy bele rakod 1 akarmi.bat file -ba, es igy inditod.A hl2.exe utan a kapcsolok fontosak.
Én most töltöttem le a Half-life2 episode two Unlehased verziot, de valamiért nem mükszik, pedig mennie kénne! A gépem: 3 Ghz, Intel Core 2 duo, 8800GTS 728, 6GB rammal.Leírom még az infoba mit ír le a játék indításáról:
1. Unpack the release with WinRAR or equivalent 2. Create shortcut on hl2.exe and add -steam -game ep2 3. Play and Enjoy 😊 Kérlek Segítsetek??!!
Elõ a Gravity Gun-t, aztán kilõni a golyót az erõtérbõl... Ezután meg nyugton maradni, mert mozi jön
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Úgy érted, ennek az epizódnak?
Amúgy ez a Valve ilyen, direkt csinálja! 😄
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Anno a kvarcjátékomat "akasztottam ki", amikor 9990 pontnál megállt a játék <#idiota>#idiota>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
[<#kocsog>#kocsog>]
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Na mindegy ettõl a fórumtól is elment a kedvem!
UI: Ja és én szinte nem is játszok!
Ez úgy az 5. játék amibe belekezdtem...
Üdv,Mindenkinek!
A játékot végignyomják 😛
Mindenféle kötözködés nélkül <#wink>#wink>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Azért van a láma szmájli, hogy használjuk. Nem? 😊
De most õszintén mi abba az élvezet, hogy más mondja meg neki, hogy merre kell továbbmenni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Tényleg vicces kicsit, hogy ennyiszer elakad, de ez nem ok arra, hogy személyeskedj, meg sértegesd.
Engem hív én kimegyek és a lift nem csinál semmit,õk + nem jönnek.
:-(
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Hol van ez? Ki nem mozdul/nem csinál semmit? Mi a szar van? De az újrakezded a pályát opció lehet megoldja...Tényleg
Ja, és kérem szép ez a magyar nyelv, beszéljük hát...
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
HL2: DM inditásakor ezt a hibaüzit kapom:
Vkinek van vmi ötlete miért van ez?
Portal müxik.
Jah, igen Nvidia féle ingyen verzióról van szó.
Nem ülök egész nap a gép elõtt, csak értelmesen tudok gondolkozni, ami a te kis 10 éves fejednek nem nagyon megy.
Nyugodtan vissza lehet olvasni, semmilyen segítséget nem kértem, mindenre magam jöttem rá. Ahogy te csinálod semmi játékélmény nincs.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Az EP2 nem tartozik minden idõk legbonyolultabb játékai közé, ez egy lineáris FPS, én nem is emlékszem, hogy görcsöltem volna a végigvitele alatt, hogy jajj, most mit...
Nézz szét, gondolkozz..