10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
BBencze #7742 Nekem is legálisan van meg. DM ingyenes Ati, Nvidia tulajdonosoknak, CTF mod meg van HL2höz, TDM-ről nem tudok.. -
#7741 Nekem megvan szintén a HL2 legálisan. És csodálkozva nézem, hogy nemtok TDM-ezni, CFT-zni vagy akármi más. Csak DM jár ehhez? :( -
#7740 steambe jobklikk a hl2dm-re properties ->set lauch options.-> írd be -console -
Zazu18 #7739 Üdv mindenkinek!
Tisztességesen megvan a HL" Death Match és nem tudom hogy kell megnyitni a konzolt. A beállításoknál engedélyezve van, de a billentyű lenyomásával nem akar előjönni. Szereztem botokat (hurrikhan bot) hozzás és ott lehet beállítani őket...
Kössz!
Zazu18 -
#7738 cs 10 éves
source 5 éves
kell hogy jöjjön idén új cs, szerintem nem véletlen hogy ennyire felhagytak az új tartalmakkal meg érdemi updatekkel a sourceban annak ellenére hogy jól fogy, biztos összegyűlt elég ötlet egy új játékhoz. -
#7737 én úgy tudtam kijön valami új frissítés hozzá. de új CS-t nem terveznek, maximum új updateket. új CS sztem már csak azért se lesz a közeljövőben, mert source így is jól fogy, most tuti más címekre koncentrálnak: EP3, l4d és tf2 frissítések.
viszont source-t grafikailag száz, h nem updatelik. régi gépekene egyik napról másikra nem menne CS? 8az is igaz, hogy ma már kevés ilyen gép van, hisz egy GMA X3100 is viszi) -
#7736 counter strike-nak jön majd egy frissítet változata a felújított source motorra mert az alatt még a sima hl2-es motor van, nem úgy mint a portal meg a tf alatt -
#7735 episode 1 mivel jött csomagban? hl:source dm? :D -
#7734 valve @ E3 Expo: June 2-4 2009 -
#7733 lol, a zsír lenne. :D -
#7732 PortalStrike 2100...na ez lenne a nemsemmi :D:D:D -
#7731 Portal 2, Counter-Strike 2010 vagy ilyesmi :D -
chooselee #7730 Valamit szöszölnek a srácok,de hogy mikor lesz én nem tudom. Bennem viszont egy kérdés vetődött fel, mégpedig mivel dobják majd piacra???Eddig mindegyik episode nagy csomagban jött. Folytatva a hagyományokat kellene még mellé egy két egyedi játék, hogy belecsapják a következő Box-ba!Ötletek? -
#7729 majomkutyák! most akkor lesz EP3 vagy én is csak álmodtam? ;) -
#7728 xD -
#7727 Tudsz adni hivatalos linket is vagycsak álmodtad? -
#7726 június elején jelentik be. -
#7725 Nem sajnos. Az episode 3 az nem jelenik meg.
Törölték, vagy mi? -
#7724 Na mivan már mindenki megjelenik? -
chooselee #7723 Vele van egy aranyember, az úristenedet! :D -
xido #7722 úgy morog..a hóna alatt meg van egy centrifuga,mindjárt lejár -
#7721 támadó kobor? -
#7720 FAQ-t nem lehet megnézni... Azt mondja támadó webhely. -
#7719 kb 3 ember mondta el hogy működik a rendszer. amúgy steampowered.com-on minden le van írva a friend list beállításoktól elkezdve a jogi szabályokig minden. van magyar fordítás is. meg google.
relaks: mi lenne? ha a valve beadná a kulcsot, sztem a megvett játékokat nem vesztenéd el. kiad vmi frissítést és tudod használni pl steam nélkül. mint egy "hagyományos" játékot. és pont. -
#7718 Na, Synergy témában senkinek nincs tapasztalata? :( -
#7717 Elvileg a dobozán a minimum gépigénynél szerepelnie kell az internet kapcsolatnak. nézd meg mit veszel legközelebb. -
Csak77 #7716 Nem, nincs olyan. Szerezd meg a warez verziót, azzal tucc net nélkül is jáccizni! Persze csak akkor, ha megvan az eredeti is! -
Zazu18 #7715 És le lehet tölteni olyan steamet amihez nem kell net, ill a nélkül is tudok telepíteni és játszani??? -
Zazu18 #7714 Nos... Újjabb probléma (ki hitte volna...)
A steam az mondja, hogy ha majd lesz jó internetconnect, akkor beléphetek...
A másik pedig, hogy ha nincs net akkor egyáltalán nem lehet fölrakni a járékot? vagy ha igen hogy?
Még 1x kössz...
Zazu -
#7713 ha ez fenyegetné akkor előbb úgyis eladnák az EAnek vagy vkinek aki érdeklődik, esetleg ms-nek, kibővítve filmekkel és zenével jó itunes ellenfél lenne ezzel a 15+ milliós felhasználó táborral. -
Zazu18 #7712 Kössz mindent! -
#7711 Zazu, ez fórum, ide fog jönni a válasz.
Az e-mail címedre ezután, hogy ilyen gyönyörűen kiírtad, max viagrás levelek mennek majd, bár azt a gmail megoldja :D
És nyugi, kitalálták ezt a steam-et rendesen. Engem inkább az izgat, hogyha a steam szerverek meghalnak (valve becsődöl, akármi), akkor mit érnek majd a játékaink? -
#7710 ha nincs net amúgy is indításnál felajánlja az offline módot. ha mefg közbe megy el a net úgyis offline-ba vált, majd vissza ha megint lesz. -
#7709 váltsd offline modba. file->go offline... -
Zazu18 #7708 Üdv mindenkinek!!!
Én barom megvettem a Half Life Episode Pack-ot eredetiben és ilyen vacak steamen regisztrálnom kellett, és ha esetleg nincs netem (ami elég gyakori) akkor hogy a fenébe tudok játszani a játékokkal amiket amúgy föltelepítettem... Számomra teljesen új ez a steames dolog és fogalmam sincs, h mit kell rajta mívekni...
Kérlek segítsetek rajtam!
Kössz előre is!
Ui.: amennyiben lehet lécci erre az ímélcímre küldjetek: [email protected] -
#7707 jah, nekem az tetszett, hogy pályatöltéskor 1 másodpercre kiiírta hogy loading:D meg még sok minden de nehéz lenne felsorolni. -
#7706 Huh, az se ma volt amikor én végigtoltam. Emlékszem ismerősnél nyomtuk, akkor az unreal 1 akadt a gépén, ez meg szuperül futott XD -
#7705 én meg nagyon régen végigvittem hl1-et mikor még hírből se volt semmi a kettőről:P -
#7704 Én má régebben elkezdtem a hl1-et de elakadtam ilyen jukból kinyúló csápoknál :D. Ha van szinkron elkezdem megin :P má töltöm is. -
#7703 na letöltöttem belehallgattam, nah azért van különbség a kettő között:D