Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem az volt, hogy ezek egymás után kis idõeltolással de jönnek majd.
Az EP2 meg mikor is jelent meg? 1 vagy 2 éve?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
a kulcsszó itt a brikád meg a kabin. amúgy HL2-be a shoti nagyon jó fegyó, eddig semelyik gémben nem láttam olyan hasznosnak, mint itt.
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Építettem egy tornyot, majd felrámoltam a három ágyút az egyik erkélyre. Amíg nincs mindhárom talpon, úgysem jön az áldás.
Felmásztam, ágyúk talpra, majd utána csak az ágyúkat kellett talpra állítgatni, meg a gránátokat visszalõni, combine-t csak néha láttam <#idiota>#idiota>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Az Ep1 se volt nehéz, de a steames adathalászat nyomán könnyítettek is rajta, az ep2-t meg ennek szellemében eleve könnyûre csinálták. (mikor elõször játszottam nehéznek tûnt a hangyászos rész mikor az alagutat kell védeni, másodjára lusta voltam, de nem godoztam, hanem hogytam hogy a többiek lõjenek, én meg csakpárat szedtem le aki engem nézett ki vagy a fekvõ Alexit akarta bántani, és így kurva könnyen túljutottam azon a részen)
Amúgy mindíg mindent mediumon tolok, és godozni sose szoktam elsõ végigjátszáskor.
Ami nehéz volt az kinyírni az alap HL1 fõellenségét. Na ott nem emlékszem mit csináltam, de szerintem easyben toltam meg csaltam is, még viszonylag kis gyerek voltam akkoriban...
de azt tudom, hogy volt benne egy nehéz rész, hát majd kommentárokat keresek egyszer végighalgatom, aztán ujra elinditva harcolok😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
PSN ID.: Beegabor
azt hittem végig az leszek
futtatás: regedit, aztán nézd meg, ha ezután is fennáll a probléma, akkor inggomb sincs.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Leszedtem a Stargate TC2 nevü HL2 modot, de olyan problémám lenne vele, hogy mikor elsõre elinditottam (ekkor nem volt semmi baj vele), átállitottam wide screen-re a felbontást, azóta nem akar elindulni. Rákattintok az ikonra, egy pillanatra bejön egy nagy feketeség, meg töltögetés, mint ha inditaná a játékot, de aztán kidob asztalra. Néha kapok vmi olyan hibaüzenetet h a mareials/nemtommi mappán belül xy_widescreen file hiányzik. Nem lehet anélkül visszaállitani a felbontás h belépjek a játékba?
Próbáltam már uninstall -> reinstall-t is de ezután is megmarad a probléma. Vkinek ha lenne ötlete az jó lenne.
Köszi elõre is
régi motor:
hl2
hl2: ep1 (HDR van benne, annyi különbség)
HL2DM
CS:S
új motor:
TF2
HL2EP2
portal
Sajnos egyikõtök sem talált.😛
Amiatt fagyott le mert mindegyik játéknak külön hl2.exe-je van és amikor elindítottam a zonealarm megkérdezte hogy kiengedem-e a netre vagy nem, de ezt a ablakot magát nem láttam. Jártam már ugyan így a Racedriver GRID-dal is csak ott látszott.
Azért nagyon köszönöm a segítséget.
A feszítõvas legyen veletek!
Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Eléggé különleges problémám lenne, sajna nem tudtam hogy keressek rá.
Tegnap megvettem steam-on keresztül az orange boxot és sikeresen fel is raktam. Ma reggel nekiálltam volna kipróbálni az új szerzeményeimet de azt vettem észre hogy a episode two és a portal nem hajlandó elindulni.
Elindulna a menü de a loading feliratnál lefagy és semmit nem tudok kezdeni vele, még a menügombok sem jönnek be, és gyakorlatilag csak a reset segít.
A Half Life 2; a Lost Coast és a Team Fortress 2 tökéletesen mennek hiba nélkül (megjegyzem zseniális játékok<#vigyor0>#vigyor0>). Remélem tudtok seg-teni mert nagyon zavar ez a hiba.
Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850
most vittem végre végig az ep2-õt, és belenéztem, és nem is rossz, biztos elmondanak pár érdekességet, és akkor már ujrajátszanám az elõzõ részeket...
jah meg nincs valami jó hosszú részletes leírás a történetrõl? itt jöhet az elsõ rész is, mert még nem igazán értettem anno a történetet benne😄
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Gratulálok köszönjük emese
Arról nmtehetek ha valaki nm érti hogy 2 azaz kettõ gép van és nem 1rõl akarok csatlakozni na mind1
"De hiszen 2 gép van és két küön gém nmértem mit akartál montani??"<#banplz>#banplz><#falbav>#falbav><#lama>#lama><#taps>#taps>
nem lehet hogy csak megosztottad a játékot és ugy inditottad el nem lehet hogy ugyanazokat a beállitásokat használja a játék? nálam simán ment...
monjuk routerrel van mgosztva a net ez mitõl lehet???
HELP!!!
Két gép van a lakásban mikor az egyikkel rámek egy serverre a DM-ben utána a másikkal ugyanoda nm tudok bemenni és ez lesz
utána egy hibaüzenet ami azt irja DISCONNECTED és ennyi amint lemegy a gép a serverrõl már fel tok menni
Mi lehet a gond??