10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• BBencze
    Nekem is legálisan van meg. DM ingyenes Ati, Nvidia tulajdonosoknak, CTF mod meg van HL2höz, TDM-ről nem tudok..
  • ffxi
    Nekem megvan szintén a HL2 legálisan. És csodálkozva nézem, hogy nemtok TDM-ezni, CFT-zni vagy akármi más. Csak DM jár ehhez? :(
  • kifli
    steambe jobklikk a hl2dm-re properties ->set lauch options.-> írd be -console
  • Zazu18
    Üdv mindenkinek!

Tisztességesen megvan a HL" Death Match és nem tudom hogy kell megnyitni a konzolt. A beállításoknál engedélyezve van, de a billentyű lenyomásával nem akar előjönni. Szereztem botokat (hurrikhan bot) hozzás és ott lehet beállítani őket...

Kössz!

Zazu18
  • werkfilm
    cs 10 éves
    source 5 éves
    kell hogy jöjjön idén új cs, szerintem nem véletlen hogy ennyire felhagytak az új tartalmakkal meg érdemi updatekkel a sourceban annak ellenére hogy jól fogy, biztos összegyűlt elég ötlet egy új játékhoz.
  • Julius Caesar
    én úgy tudtam kijön valami új frissítés hozzá. de új CS-t nem terveznek, maximum új updateket. új CS sztem már csak azért se lesz a közeljövőben, mert source így is jól fogy, most tuti más címekre koncentrálnak: EP3, l4d és tf2 frissítések.

viszont source-t grafikailag száz, h nem updatelik. régi gépekene egyik napról másikra nem menne CS? 8az is igaz, hogy ma már kevés ilyen gép van, hisz egy GMA X3100 is viszi)
  • kifli
    counter strike-nak jön majd egy frissítet változata a felújított source motorra mert az alatt még a sima hl2-es motor van, nem úgy mint a portal meg a tf alatt
  • werkfilm
    episode 1 mivel jött csomagban? hl:source dm? :D
  • werkfilm
    valve @ E3 Expo: June 2-4 2009
  • Narxis
    lol, a zsír lenne. :D
  • gfreak
    PortalStrike 2100...na ez lenne a nemsemmi :D:D:D
  • Narxis
    Portal 2, Counter-Strike 2010 vagy ilyesmi :D
  • chooselee
    Valamit szöszölnek a srácok,de hogy mikor lesz én nem tudom. Bennem viszont egy kérdés vetődött fel, mégpedig mivel dobják majd piacra???Eddig mindegyik episode nagy csomagban jött. Folytatva a hagyományokat kellene még mellé egy két egyedi játék, hogy belecsapják a következő Box-ba!Ötletek?
  • gfreak
    majomkutyák! most akkor lesz EP3 vagy én is csak álmodtam? ;)
  • Narxis
    xD
  • jackcsabi
    Tudsz adni hivatalos linket is vagycsak álmodtad?
  • werkfilm
    június elején jelentik be.
  • kirol
    Nem sajnos. Az episode 3 az nem jelenik meg.
    Törölték, vagy mi?
  • jackcsabi
    Na mivan már mindenki megjelenik?
  • chooselee
    Vele van egy aranyember, az úristenedet! :D
  • xido
    úgy morog..a hóna alatt meg van egy centrifuga,mindjárt lejár
  • kifli
    támadó kobor?
  • wantonly
    FAQ-t nem lehet megnézni... Azt mondja támadó webhely.
  • jozing
    kb 3 ember mondta el hogy működik a rendszer. amúgy steampowered.com-on minden le van írva a friend list beállításoktól elkezdve a jogi szabályokig minden. van magyar fordítás is. meg google.

relaks: mi lenne? ha a valve beadná a kulcsot, sztem a megvett játékokat nem vesztenéd el. kiad vmi frissítést és tudod használni pl steam nélkül. mint egy "hagyományos" játékot. és pont.
  • dronkZero
    Na, Synergy témában senkinek nincs tapasztalata? :(
  • werkfilm
    Elvileg a dobozán a minimum gépigénynél szerepelnie kell az internet kapcsolatnak. nézd meg mit veszel legközelebb.
  • Csak77
    Nem, nincs olyan. Szerezd meg a warez verziót, azzal tucc net nélkül is jáccizni! Persze csak akkor, ha megvan az eredeti is!
  • Zazu18
    És le lehet tölteni olyan steamet amihez nem kell net, ill a nélkül is tudok telepíteni és játszani???
  • Zazu18
    Nos... Újjabb probléma (ki hitte volna...)

A steam az mondja, hogy ha majd lesz jó internetconnect, akkor beléphetek...

A másik pedig, hogy ha nincs net akkor egyáltalán nem lehet fölrakni a járékot? vagy ha igen hogy?

Még 1x kössz...

Zazu
  • werkfilm
    ha ez fenyegetné akkor előbb úgyis eladnák az EAnek vagy vkinek aki érdeklődik, esetleg ms-nek, kibővítve filmekkel és zenével jó itunes ellenfél lenne ezzel a 15+ milliós felhasználó táborral.
  • Zazu18
    Kössz mindent!
  • RelakS
    Zazu, ez fórum, ide fog jönni a válasz.
    Az e-mail címedre ezután, hogy ilyen gyönyörűen kiírtad, max viagrás levelek mennek majd, bár azt a gmail megoldja :D

És nyugi, kitalálták ezt a steam-et rendesen. Engem inkább az izgat, hogyha a steam szerverek meghalnak (valve becsődöl, akármi), akkor mit érnek majd a játékaink?
  • jozing
    ha nincs net amúgy is indításnál felajánlja az offline módot. ha mefg közbe megy el a net úgyis offline-ba vált, majd vissza ha megint lesz.
  • kifli
    váltsd offline modba. file->go offline...
  • Zazu18
    Üdv mindenkinek!!!

Én barom megvettem a Half Life Episode Pack-ot eredetiben és ilyen vacak steamen regisztrálnom kellett, és ha esetleg nincs netem (ami elég gyakori) akkor hogy a fenébe tudok játszani a játékokkal amiket amúgy föltelepítettem... Számomra teljesen új ez a steames dolog és fogalmam sincs, h mit kell rajta mívekni...

Kérlek segítsetek rajtam!

Kössz előre is!

Ui.: amennyiben lehet lécci erre az ímélcímre küldjetek: [email protected]
  • akyyy
    jah, nekem az tetszett, hogy pályatöltéskor 1 másodpercre kiiírta hogy loading:D meg még sok minden de nehéz lenne felsorolni.
  • Seth
    Huh, az se ma volt amikor én végigtoltam. Emlékszem ismerősnél nyomtuk, akkor az unreal 1 akadt a gépén, ez meg szuperül futott XD
  • akyyy
    én meg nagyon régen végigvittem hl1-et mikor még hírből se volt semmi a kettőről:P
  • KaszaN
    Én má régebben elkezdtem a hl1-et de elakadtam ilyen jukból kinyúló csápoknál :D. Ha van szinkron elkezdem megin :P má töltöm is.
  • akyyy
    na letöltöttem belehallgattam, nah azért van különbség a kettő között:D