10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• kifli
    énsem csináltam meg :)
  • EK1TEP
    Ennyit nem ér az egész...
  • kifli
    am asszem pacsteamel meglehet oldani csak valahonnan be kell szerezn az epizódok gfc-jét :)
  • EK1TEP

Akkor ennyit erről...
  • kifli
    szopol
  • EK1TEP
    Azt ha nincs eredeti akkor mivan?
  • werkfilm
    eredeti hl2+ep1+ep2 kell hozzá egyszerre letöltve, telepítve, egyszer elindítva.
    azt a karaktert rakod be amelyiket akarod, van választó program, a legtöbbnek több alternatívája is van.

a legújabb pedig a 10 full + 10.3 patch.
  • EK1TEP
    Na hogy is van ez...
    Cinematic mod van vagy 80 féle!Melyik a legújabb és kell hozzá az alapjáték?Nem lehet valahogy megoldani hogy a karakterek maradjanak az eredetiek meg minden tárgy a falon a plakátok stb. csak maga a grafika legyen jobb?
  • jackcsabi
    Én egyszer se mondtam, hogy Gordon lesz.
  • werkfilm
    ezt minden évben halljuk amikor jön egy valve játék aztán miután játszottak vele az emberek meg se említik a témát :) talán csak a cs:cz-vel volt ez nagyon gáz, de az amúgyis fail lett
  • Zoli007
    Ja te úgy értetted, hogy Max, mint maximum. Én meg hogy Max mint egy név. Kevesebbet kellene innom.
  • bgabor
    Ezt a baromságot minek kellett kitalálni. Semmi keresnivalója ilyesminek a HL-ben. Amúgy is jelentősen elkéstek az episode3 kiadásával, erre még eltolják egy évvel. Zseniális. Tényleg sokra fognak menni 2010-ben a HL2 motorjával. Ezek nem halloták még az elavulás kifejezést? Én tényleg szeretem a HL2 grafikáját és fizikáját, de ma már nagyon nem az a standard. Egy év alatt pedig ez még sokat fog romlani.
  • Julius Caesar
    Másrészről meg jó lesz úgy beszélgetni alyxszal, hogy jelbeszéd. ááá, nem hinném Gordon lenne az. SOk az ellenérv ahhz.
  • jackcsabi
    Én hallottam a hangokat a játék folyamán, szóval nem lehet süket. Biztos nálam van a hiba, bocs.
  • TSL16b
    Az is szép lesz, amikor Kutya mutogatva "visszabeszél"...
  • Julius Caesar
    Ja, mert eddig gordonnal olyan sokat beszélgettek jelbeszéddel... Igen, maximum csak néma, bár nem láttuk hogy jeleket mutogat egy RPG-vel a vállán sztem nehéz...
  • Zoli007
    Max?
  • jackcsabi
    Max csak néma...
  • Csak77
    Baromság az egész! Mivel sima script lesz az egész, annyira nem lehet bonyolult.
  • Seth
    Jajmá,aszittem Alyx nem adja Gordon-nál alább. Bár ha jól belegondolok Gordon mintha süket-néma lenne XD
  • grebber
    Lehet ezzel már a HL3-at készítik elő 2030-ra!
  • Rip
    Ilyenbe ennyi energiát ölni... Nem tudom, megéri-e.
  • Narxis
    A Half Life 2: Episode 3 megjelenésére még fájdalmasan sokat kell várni, hiszen a becslések szerint valamikor 2010 szeptemberében tehetjük rá a kezünk az utolsó epizódra, amiről mostanáig vajnyi kevés információ szivárgott ki, de Gabe Newellnek hála most már tudunk néhány apró részletet.
    AlyxA Valve társalapítója egy sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a Half Life-saga harmadik epizódjában minden eddiginél kidolgozottabb mozgáskultúrát fogunk látni a szereplőktől, de legfőképpen Alyxtól, aki megtanulta a jelbeszédét. A csinos hölgy ugyanis szerelmes lett egy halláskárosult személybe, így úgy döntött, beprogramozza Dogot, hogy legyen kivel gyakorolnia.

Az új tudásának köszönhetően mostantól úgy tud beszélgetni a szíve választottjával, hogy mások nem tudják, miről folyik a diskurzus, de csata közben is jó hasznát veszik majd, például egy taktika csöndes megbeszélésére.

Talán mondanom sem kell, hogy a programozókra és animátorokra hatalmas feladat hárul, ugyanis a jelbeszéd egy rendkívül összetett, bonyolult dolog, és ha a Valve azt akarja, hogy a képernyőinken hiteles kézmozdulatokat lássuk, bizony vért kell izzadniuk, de szerencsére számos jelbeszéd-szakemberrel dolgoznak együtt, így talán valamivel könnyebb lesz a meló.
  • werkfilm
    nem csak olyasmi mod, hanem rendes, új pályákkal, nem rossz, de csak easyre tervezték.
  • Julius Caesar
    Ha nem mondod amúgy nem veszem észre. De most komolyan. Illetve gondoltam hogy ilyesmi mod lesz, de így konkrétan nem mertem volna megesküdni.
  • werkfilm

CM 10 Beta 3

+ Characterpimper now installs additional files when switching between LO and HD maincharacters (i.e. Dr. Breen posters)
    + Many maps reworked (HL2 / EP1 / EP2) for better performance and/or more details
    + Some new textures, some old reworked with better ones
    + V50 HD Alyx (Lima) Model
    + Engine Update (Version 14 Build 3791)
    + Some bugfixes
    + Some script updates (NPC response system)

http://rapidshare.com/files/263395453/CM10B3_Update.part6.rar.html
    http://rapidshare.com/files/263383903/CM10B3_Update.part5.rar.html
    http://rapidshare.com/files/263373204/CM10B3_Update.part4.rar.html
    http://rapidshare.com/files/263362679/CM10B3_Update.part3.rar.html
    http://rapidshare.com/files/263350808/CM10B3_Update.part2.rar.html
    http://rapidshare.com/files/263339388/CM10B3_Update.part1.rar.html
    http://rapidshare.com/files/263405257/CM10B3_Update.part7.rar.html
  • Narxis
    Szebb grafikát.
  • grebber
    Mit kell nézni?
  • strebacom
    Új Episode2 mod,nálam ilyen:

Letöltés!!
  • TreDoR
    Bemásolod a sound mappát a portal mappájába.
  • strebacom
    Hoppá ezt elbaxtam....azt akartam irni hogy NEM eredeti...Bocsesz...
  • werkfilm
    semmit nem kell a gcf fileokkal csinálni
    readmet nem olvastad el?

--------------------------------------------------------------------------
    1. Telepítési tudnivalók:
    --------------------------------------------------------------------------

1. Csomagold ki a zip tartalmát abba a mappába, ahol a Steam könyvtárad van
    2. Indítsd el (vagy indítsd újra) a Steamet
    3. A telepített játékok között indítsd el Portal magyar szinkron játékot.
  • TreDoR
    Automatikusan azt fogja használni.
  • strebacom
    Köszi...tehát kicsomagolom a gcf-et átszerkesztem amit akarok és ezeket a mappákat beteszem a játék fökönyvtárába, és nem kell átirni valamit hogy ott keresse ne a gcf-ben???
    Vagyis hogyan csináljam...a portal szinkront akarom beletenni a játékba, de eredeti ezért kinlódok vele....
    Köszi!!
  • werkfilm
    szerkeszteni nem lehet vele a fájlokat, mivel az illegális lenne. ha custom tartalmat akarsz használni akkor egyszerűen hozd létre azokat a mappákat a játékéban ami a gcf-ben van, és oda másold, a gcf-et hagyd békén.
  • TreDoR
    Sztem sehogy, bár sosem próbáltam mert teljesen felesleges.
  • strebacom
    Köszi ez van meg de hogyan tudom vissza csomagolni???
  • jackcsabi
    GCFScape.
  • strebacom
    Sziasztok....Mivel lehetne a gcf fájlokat kicsomagolni, illetve vissza is csomagolni,illetve már kicsomagoltam csak nem tom milyen progival lehetne vissza is gcf-be....
    Köszi!!
  • Narxis
    Nekem aztán 8, itt is és más fórumokon is ezért "imádkoztak" sokan. Tőlem aztán kiadhatják hl1-es graffal is.