Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
qwerty: nem mondtam h multizz. kinek az tetszik kinek az. de sztem uncsi gép ellen menni. semmi kommunikáció vagy ilyesmi. persze, HL2-õt meg portalt is végigviszem meg ami jó 1x 2x. van amit több nehézségi fokozaton meg funolva is. de nem úgy, h leülök és szingli. hanem pl amikor nincs kivel multizni vagy egyszerûen nem akarom hallgatni a "õj, de leleltté alázva a rpru áttal paraszt núb" szövegeket. bár többet multizok, mindekttõnek megvan a maga varázsa. sztem mindenki tudja minek mi elõnye, hátránya. aztán az egyéni dolog kinek mi tetszik - felesleges ezen vitázni, véleményen nem lehet és nem szabad.
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Bár nem értem, ha nem tetszik, miért kellene multiznom, kifejtettem roviden miért nem szeretem...
Qwerty4
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
qwerty: ezért kell singlizni is, meg multizni is. mindekettõ jó a maga nemében. te is GF96GT tulaj vagy? fogjunk kezet <#wave>#wave>
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Next PC upgrade: 2022
original:
cm9.5:
original:
cm9.5:
original:
cm9.5:
original:
cm9.5:
original:
cm9.5:
kintrõl nem csinálok már duál képeket,nem viszem párhuzamosan a játékot ezért😊
végzek a munkában mindjárt..aztán printscreenelek😊
Én azért vagyok teljesen ”single-párti”, mert nem elsõdleges érték egy játékban nálam a lovoldozés, inkább a hangulat fog meg, a folyton új helyszínek felfedezése, esetleg a sztori, ha van neki, az új otletek, stb.
Singlebe is van elég kihívás, fõleg, ha túlélõ-horrort tol az ember.
A multi száraz, pontokért menõ játék ugyanazokon a helyszíneken folytonosan.Én ezt meg nem bírom, nincs ami motiváljon, ezért nem szeretem.
Amúgy témához visszatérve.Befejeztem másodszor is a HL2 sorozatot a napokban.Alapjáték, Ep1, Ep2 és LC is.Anno elõszor ati 9550-el toltam végig a második epizódot, nagyon gyatra volt, a mostani nvidia 9600gt-hez képest.Rakok is be képet, nagyon megdobbentem az osszehasonlításnál.<#smile>#smile>
Qwerty4
Jaj rohadjon meg kell az a 1TB-os vinyó már na nincs mese.
de még mindig elõtte kell a v9.0 base sajnos,hogy meglegyen és feltelepítve legyen😊
na..flame-lek lassan..bocsi mindenki
total commanderben állj rá a 001-re és összeillesztés vagy mi,a végén egy 2.6giga körüli 7z kiterjesztésû file-t kell kapnod,amit winrarral kicsomagolhatsz,ahogy a kollega is mondta alant..
de ez még nem elég,kell hozzá a v9.0 base is,ami olyan 4.8giga...elõbb azt kell felrakni...
xido: Leszedtem én is a HD addont.13 db fájlból áll: Cinematic_Mod_V9_HD_ADDONz.001-tõl 0013ig.Ezekre bármelyikre megyek összeilleszti egy fájlba Cinematic_Mod_V9_HD_ADDONz.out.Ezzel mit csináljak??
Haver tegnap meg nem hozta az orange boxot mert elfelejtette dirrekt szóltam neki 😞
úgy oldották meg a telepítést,hogy külön mappába,külön indítóval megy a cinematic mod..és külön lehet az eredetit,ahogy láttam,szóval ha sikerül,akkor teljesen párhuzamosan meg lehet majd figyelni,teszek majd be..legkésõbb este...de vagy nem állítottam be valamit..olyan nagy különbséget nem láttam még,csak az égbolton...
felraktam..jelezte,hogy kelleni fog ám a 4giga ram,amire belõtték...aztán átállítottam a karaktereket...és mégse reccent meg minden high-on,1680*1050-ben..még az AA-t is kibõvítette a gyári 6-ról 16-ra,de semmi baja nem volt a -1giga ram miatt...
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.