10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#7942 az nrg az egy képfile, amit beteszel daemoonba, de sztem erről megy a telepítés is, ugyhogy nemtudom. -
Bulics #7941 DE mer mondom hogy megvettem a magyar stalker clear sky-t gyüjtői eredetibe. az már más kérdés hogy olyan rossz szinkront már rég hallottam. most néztem a neten a magyar amatőr hl2 szinkront és szerintem sokkal jobb mint a clear sky, elszégyelhetné megukat a szinron csoport. de mindegy lényeg hogy valóban megvettem, meg csakhogy cáfoljak lehet hogy ezeket is megfogom venni, mer tok olcsó.
chooselee-nek pedig üzenem hogy köszi szépen de nem sikerül sehogyse.. -
Csak77 #7940 Duma, akkor sem fogod megvenni... sőt, akkor sem fogod megvenni, ha 500 forintért adnák. -
chooselee #7939 Magyarításokat is lehet hozzájuk letölteni, nem sok idő felpakolni mellé.
Csomagoltad?Ha igen, akkor lehet megbújik még egy fájl a csomagban. Néha nekem is előfordult 2 cd-s filmeknél, hogy csomagolásnál nem csomagoltam ki a második lemezt.:P Ha nem csomagoltad akkor nem tudom. -
Bulics #7938 Helló. lenne egy kérdésem. letöltöttem a half life 2-t [tudom, nem szép dolog, de majd ha kiadnak magyarul játékokat meg is veszem őket(történt ez igy a stalker clearsky esetében)] és telepítés felénél kiírja hogy tegyem be a második lemezt de nincs olyan csak egy *.nrg fájl van. ha akartok/tudtok segitsetek köszi. -
#7937 Ok! Köszi! Egy próbát megér. -
#7936 Akkor az vicces helyzet... Írj a Valvenak, próbáld meg valahogy igazolni magadat, küldj el egy számlát, vagy akármit, amin rajta van a születési idő, lakcím..stb. lehet ezek alapján beazonosítanak, és adnak egy új jelszót. -
#7935 Hogy' a csába, ha már régen nincs meg a szolgáltató, ahonnan az e-mail címet kaptam anno...? -
#7934 Nincs, nincs mindenre megoldás, ezért van az igazoló e-mail cím. -
#7933 Kutya sem kíváncsi a negatív fantáziálásodra. Erre szokták mondani; ha csendben maradtál volna, okosabb maradtál volna. -
#7932 Vedd használatba újra a címet... -
#7931 Sziasztok! Elővettem volna újra a játékot de a Steam accountom már elfelejtettem, a régi e-mailcímemre meg hiába küldik az új jelszót, az már nem él. Van vmi megoldás? -
#7930 ha jól tudom elég sok orange boxot eladtak, episode 1 elől meg elhalasztották a crysist félelmükben :D -
Csak77 #7929 Valóban, kb 5 éve volt "bevolt jelentve", és már két éve meg kellett volna jelennie. Totális csőd ez az epizódikus dolog, ha nem tünt volna fel, cuncimókus. -
#7928 ez teljesen egyértelmű. -
#7927 Épp, hogy hl3 nem valószínü, hogy lesz. Ep3 bevolt jelentve elöre :)
Szóval ne okoskodj. -
Csak77 #7926 Már írtam, hogy nem lesz EP3, Half Life 3 lesz, ez teljesen egyértelmű. -
#7925 kb. benne lenne preorderbe az ep3 még meg is venném -
#7924 "Half-Life Complete". Nah, akkor várhatunk az ep3-ra, lol. -
#7923 Akció! -
#7922 lol -
kri555 #7921 mert a haggyán az értelmes? -
kri555 #7920 Jól van b.... siettem!!!! -
#7919 Az még haggyán, de a "HL2-őt" egyenesen okádék. -
#7918 Steam-ot? Steam-et... Emberek, angol...
-
#7917 nézzétek meg a dobozt!
szerintem Steam Required kell, hogy legyen rajta valahol
Dobozos half-life2-mön:
Megjegyzés: A termék használatához a Steam előfizető megállapodás (SSA) elfogadása szükséges. A játék aktiválásához internetes regisztráció, továbbá az SSA elfogadása szükséges. Vásárlás előtt ismerje meg az SSA feltételeit a HYPERLINK www.steampowered.com/agreement webcímen. Amennyiben az ott olvasható feltételeket nem fogadja el, a játékszoftvert bontatlan csomagolásban juttassa vissza a vásárlás helyére,az adott szervezet visszavételi irányelveivel összhangban. -
#7916 És ha ő feltelepíti de steam-e nincs akkor? Vagy ez steam nélkül nem is lehet feltenni? Már nem emlékszem! -
#7915 VIP rulz, azóta módosítottam a szövegen
De ez a kidobás egy nagy csata közepén érzékenyen érintheti a havert XD -
r4pt0r #7914 Nem kapnak banánt. Ha belépnek ugyanarra az accountra kidobja a másikat, és kiírja a steam hogy egy másik gépről bejelentkeztek. -
#7913 az van, ha a haverodnál fut a steam, nem fogsz tudni ugyanazzal az acc-al bejelentkezni szerintem
Ha meg két külön ACC-otok van, akkor ha a haver regisztrálta, utána már nem fogod tudni -
#7912 Lehet hülye kérdés lesz.
Ha a haverom megveszi az Orange Boxot akkor ha ő felteszi a gépére akkor pl ha nekem odaadja a kodot és én le akarom szedni steam-en akkor nekem nem engedi majd vagy hogyvan ez? -
kri555 #7911 Segítsetek!!!!!
Felraktam az orange box-ot (eredeti) és ha mod-ot rakok be és újra indítom a steam-ot akkor sincs ott! -
#7910 Hát, pedig a meghajtó lesz a szar. Ha nem olvas be bizonyos lemezeket, haldoklik. Nem kell neki túl sok, és semmit sem fog beolvasni. :D -
#7909 We WILL release this year! Chill out dudes & dudettes!
7:06 AM Jul 29th -
xido #7908 lehet hülyeséget kérdezek,de mi van már a HL1 Black Mesa projecttel?..több mint 9 hónapja semmi hír a trailer óta..:( -
#7907 A gépet nem adom, túl jó
Lehet lesz egy tisztítás...:\ Az előző is egy év alatt ment tönkre, rongyosra használtam xÐ. -
#7906 vegyél új dvd olvasót vagy tisztíttasd ki vagy rakd át a másik gépből vagy telepítsd a másik gépre és másold át vagy add el a géped -
#7905 De ez akkor is frusztrál, hogy nem olvassa, anya gépén meg igen
Nem szeretnék bohóckodni a letöltéssel :\ -
#7904 cdkeyt írd be a steambe és töltsd le a játékokat -
#7903 sziasztok, ma vettem meg az Orange Box-ot. És sajnos nem akarja felismerni a Disc 1-et. a Disc 2-őt igen. Anya gépén meg felismeri... Hozzáteszem, hogy a többi DVD-ek pl. CoD WaW stb. ezeket felismeri. Valaki segítsen, előre is köszönöm