10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#7982 le lehet, de lehet vannak közös fájlok is és azt is letörölheti véletlenül a steam -
Bulics #7981 Helló ebben a pillanatban végeztem a half life 2 vel csak annyit szeretnén kérdezni hogy az epizodokhok kell az eredeti játék is vagy azt le lehet törölni? tudniillik nincs hely a vinyómon. köszi
-oh és egyébként azóta semmien bug nem jött hálistennek- -
#7980 Osztom. -
#7979 Platform error, ha nincs a helyén a nyelvi fájl. Tekintve, hogy a Source-os játékoknál a magyarítás egyszerű Unikódos szövegfájlokból áll, nemigen tud két Alyxet és más efféléket produkálni. -
#7978 dehogynem, az nekem is okozott már problémát, mondjuk az engine error volt... -
#7977 Röviden: nem. Ennél a játéknál nem. -
#7976 a magyarítást takarítsd le, steamet állítsd angolra, az is okozhat ilyeneket. -
#7975 Nálad lesz a gond, nekem soha nem lépett ki egyik HL sem. -
#7974 szerintem tegyél fel egy normális, nem szarrá hekkelt windows-t, a legfrissebb drivereket, plusz használj vírusirtót, tűzfalat.
Ugyanis az eredeti half life-okkal soha nem volt gondom. Pedig az én rendszerem is már elég hadilábon áll :] Sőt! Az az érzésem, lassan beírathatom általános iskolába, olyan idős :D -
Bulics #7973 Végre megvettem az orange boxot. és itt befejeztem, soha nem veszek többé eredeti játékot. első számú antipolgár fejezetnél állandóan kilép. de már vagy négyszer. a tököm fog ezek után fizetni a bugos játékokért.(STALKER-clearskyt is eredetiben vettem meg és tiszta búg azis)nállatok nincs ilyen probléma mert én még nem is hallottam mástól, hogy ilyen lenne a hl2-ben?(ja plussz a csaj akinek most nem tudom a nevét is megjelent olyan helyeken ahol nem kellett volna. volt hogy kettő volt belőle a börtönös résznél) -
#7972 ahha kösz -
#7971 idén nem, mást nem tudni róla. -
#7970 akkor most hogy áll mikorra jön ki?vagy egyáltalán kijön? -
#7969 és valami új trailer nincs?
-
#7968 ja ok -
#7967 ez csak egy mod -
#7966 ha valaki még nem rakta volna be half life 2 E3 csak annyi a gondom vele hogy a trailer nem ilyen. az oldal:http://www.youtube.com/watch?v=01KHomzD_jc
-
#7965 kijött a cinematic mod 10 végleges változata
http://www.forum-3dcenter.org/vbulletin/showthread.php?p=7556504
remélem lesz torrent hamarosan :) -
Bulics #7964 Helló kicsit az első részhez kapcsolódó kérdésem lenne. nem működik a kiegészítő a blue shift betölti a costume game ben és aztán mikor el akarom indítani akkor kilép a windowsba. nem tudjátok miért? köszi előre is -
#7963 Call of duty első részébe én a kocsikkal mikor mentem, úgy szolt, hogy redná redná höööööööööööö.... az jobb volt:D -
#7962 jézusfasza -
#7961 LOOL:D:D:D
annyit röhögtem ezen a videón. :DDD -
#7960 OMFG
Klikk
-
#7959 pont azt írtam, az első részhez is van már szinkron.
a második részhez készül. kiegészítőhőz nem, esetleg később ha kész lesz. -
Bulics #7958 Tudom mert már tíz éve akartam játszani a hl1 et és most sikerult csak, arra voltam kiváncsi hogy gondolom ezekhez csinálják hl2, hl2:ep1, hl2:ep2. Mindegyikhez van? Az egyhez tudom hogy nincs.(Mondjuk csinálhatnának egyhez is mer nem sok drámai érzék kell hozzá szerintem) -
#7957 Half-Life első részéhez csináltak eddig szinkront (nem a második rész, amire te gondolsz, képzeld, az első rész már 1999-ben megjelent (vagy 98-ban, nem emlékszek pontosan én sem:) )
de azt nem őkl csinálták, gyrázsszinkron, és a szarabbik fajtából, persze valakinek ez is bejön, nekem nem tetszett.
amit a lambda szcsoport csinál, az a hl2-höz lesz, és csak is ahoz egyenlőre... és minősége elég magas:) -
Bulics #7956 Melyik half life ok hoz csináltak eddig ilyen szinkront?(asszem lambda szinkroncsoport csinálja ezeket)mer nagyon profik és szerintem meg is veszem az orange boxot csak előbb gondoltam megkérdem. -
#7955 Felhívtam őket nincs nekik :( -
#7954 Azta kár hogy nem lakom a közelben! :( Amúgy meg érdekes hogy weboldalukon meg nincs fent a game!
Felcsigáztál hívom is ismerösöket nem megy-e valaki pestre! -
#7953 Ha lesz egy kis lelkierőd, adj egy húszezrest, kösz. -
darkling #7952 Saturnban 1.990,- -
#7951 Azt mondják nem.Pedig leszedtem már mindent belőle.
Majd ha lesz lelki erőm befizetem magam egy narancs dobozra. -
strebacom #7950 és ez müxik nem eredeti hl2-vel is....???? -
#7949 lehet választani 3-4 modell közül, az egyik a valve féléhez hasonló kinézetű -
#7948 És ebben a 10esben a csaj úgy néz ki mint ebben a videóban? Mert akkor ezt elcseszték benne. -
#7947 Ennek gigantikus mérete van! O.o -
#7946 először a 3 eddigi hl2 game kell
aztán a cm10 beta full http://www.hlportal.de/?site=files&do=showfile&file_id=1174
majd rá az RC update http://www.forum-3dcenter.org/vbulletin/showthread.php?t=463665 -
#7945 Hi
Valaki megtudja mondani, hogy honnan tölthetem le a Cinematics modot és hogyan tegyem fel? Szóval mikell, mi nem kell, hogyan? -
#7944 Nekem 5 cd-s a hl2-m, a dvds változat nemtudom milyen, de sztem nincs 2 dvd szóval nem értem a problémát. -
chooselee #7943 De ha 2 cd, akkor az 2 nrg kiterjesztésű képfájl szerintem...
NFO nem volt mellette hogy kell felrakni?