10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• werkfilm
    le lehet, de lehet vannak közös fájlok is és azt is letörölheti véletlenül a steam
  • Bulics
    Helló ebben a pillanatban végeztem a half life 2 vel csak annyit szeretnén kérdezni hogy az epizodokhok kell az eredeti játék is vagy azt le lehet törölni? tudniillik nincs hely a vinyómon. köszi
    -oh és egyébként azóta semmien bug nem jött hálistennek-
  • MerlinW
    Osztom.
  • TSL16b
    Platform error, ha nincs a helyén a nyelvi fájl. Tekintve, hogy a Source-os játékoknál a magyarítás egyszerű Unikódos szövegfájlokból áll, nemigen tud két Alyxet és más efféléket produkálni.
  • kifli
    dehogynem, az nekem is okozott már problémát, mondjuk az engine error volt...
  • TSL16b
    Röviden: nem. Ennél a játéknál nem.
  • werkfilm
    a magyarítást takarítsd le, steamet állítsd angolra, az is okozhat ilyeneket.
  • Rip
    Nálad lesz a gond, nekem soha nem lépett ki egyik HL sem.
  • RelakS
    szerintem tegyél fel egy normális, nem szarrá hekkelt windows-t, a legfrissebb drivereket, plusz használj vírusirtót, tűzfalat.
    Ugyanis az eredeti half life-okkal soha nem volt gondom. Pedig az én rendszerem is már elég hadilábon áll :] Sőt! Az az érzésem, lassan beírathatom általános iskolába, olyan idős :D
  • Bulics
    Végre megvettem az orange boxot. és itt befejeztem, soha nem veszek többé eredeti játékot. első számú antipolgár fejezetnél állandóan kilép. de már vagy négyszer. a tököm fog ezek után fizetni a bugos játékokért.(STALKER-clearskyt is eredetiben vettem meg és tiszta búg azis)nállatok nincs ilyen probléma mert én még nem is hallottam mástól, hogy ilyen lenne a hl2-ben?(ja plussz a csaj akinek most nem tudom a nevét is megjelent olyan helyeken ahol nem kellett volna. volt hogy kettő volt belőle a börtönös résznél)
  • Izsma
    ahha kösz
  • werkfilm
    idén nem, mást nem tudni róla.
  • Izsma
    akkor most hogy áll mikorra jön ki?vagy egyáltalán kijön?
  • Izsma
    és valami új trailer nincs?
  • Izsma
    ja ok
  • Seth
    ez csak egy mod
  • Vdanosss
    ha valaki még nem rakta volna be half life 2 E3 csak annyi a gondom vele hogy a trailer nem ilyen. az oldal:http://www.youtube.com/watch?v=01KHomzD_jc
  • werkfilm
    kijött a cinematic mod 10 végleges változata
    http://www.forum-3dcenter.org/vbulletin/showthread.php?p=7556504

remélem lesz torrent hamarosan :)
  • Bulics
    Helló kicsit az első részhez kapcsolódó kérdésem lenne. nem működik a kiegészítő a blue shift betölti a costume game ben és aztán mikor el akarom indítani akkor kilép a windowsba. nem tudjátok miért? köszi előre is
  • akyyy
    Call of duty első részébe én a kocsikkal mikor mentem, úgy szolt, hogy redná redná höööööööööööö.... az jobb volt:D
  • RelakS
    jézusfasza
  • zeli
    LOOL:D:D:D
    annyit röhögtem ezen a videón. :DDD
  • Narxis
    OMFG

Klikk

• akyyy
    pont azt írtam, az első részhez is van már szinkron.

a második részhez készül. kiegészítőhőz nem, esetleg később ha kész lesz.
  • Bulics
    Tudom mert már tíz éve akartam játszani a hl1 et és most sikerult csak, arra voltam kiváncsi hogy gondolom ezekhez csinálják hl2, hl2:ep1, hl2:ep2. Mindegyikhez van? Az egyhez tudom hogy nincs.(Mondjuk csinálhatnának egyhez is mer nem sok drámai érzék kell hozzá szerintem)
  • akyyy
    Half-Life első részéhez csináltak eddig szinkront (nem a második rész, amire te gondolsz, képzeld, az első rész már 1999-ben megjelent (vagy 98-ban, nem emlékszek pontosan én sem:) )
    de azt nem őkl csinálták, gyrázsszinkron, és a szarabbik fajtából, persze valakinek ez is bejön, nekem nem tetszett.

amit a lambda szcsoport csinál, az a hl2-höz lesz, és csak is ahoz egyenlőre... és minősége elég magas:)
  • Bulics
    Melyik half life ok hoz csináltak eddig ilyen szinkront?(asszem lambda szinkroncsoport csinálja ezeket)mer nagyon profik és szerintem meg is veszem az orange boxot csak előbb gondoltam megkérdem.
  • grebber
    Felhívtam őket nincs nekik :(
  • grebber
    Azta kár hogy nem lakom a közelben! :( Amúgy meg érdekes hogy weboldalukon meg nincs fent a game!
    Felcsigáztál hívom is ismerösöket nem megy-e valaki pestre!
  • akyyy
    Ha lesz egy kis lelkierőd, adj egy húszezrest, kösz.
  • darkling
    Saturnban 1.990,-
  • grebber
    Azt mondják nem.Pedig leszedtem már mindent belőle.
    Majd ha lesz lelki erőm befizetem magam egy narancs dobozra.
  • strebacom
    és ez müxik nem eredeti hl2-vel is....????
  • terribad
    lehet választani 3-4 modell közül, az egyik a valve féléhez hasonló kinézetű
  • KaszaN
    És ebben a 10esben a csaj úgy néz ki mint ebben a videóban? Mert akkor ezt elcseszték benne.
  • KaszaN
    Ennek gigantikus mérete van! O.o
  • terribad
    először a 3 eddigi hl2 game kell

aztán a cm10 beta full http://www.hlportal.de/?site=files&do=showfile&file_id=1174

majd rá az RC update http://www.forum-3dcenter.org/vbulletin/showthread.php?t=463665
  • KaszaN
    Hi
    Valaki megtudja mondani, hogy honnan tölthetem le a Cinematics modot és hogyan tegyem fel? Szóval mikell, mi nem kell, hogyan?
  • TreDoR
    Nekem 5 cd-s a hl2-m, a dvds változat nemtudom milyen, de sztem nincs 2 dvd szóval nem értem a problémát.
  • chooselee
    De ha 2 cd, akkor az 2 nrg kiterjesztésű képfájl szerintem...
    NFO nem volt mellette hogy kell felrakni?