10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• grebber
    De pont ezt nem értem mitől tetszett jobban ugyanaz a single is csak itt ketten toljuk haverral!
  • Julius Caesar
    Hát én nem érzem ezt, én hamarabb meguntam codot meg krájziszt. TF2 haverokkal jó. A grafika meg egyáltalán nem idegesítő, sőt!

grebber: sztem elég gagyi mod. Singleben 100x jobban tetszett.

• angelslie
    Nálam se volt semmi gond..
  • steweee
    hát nem tudom. sztem a maga nemében tökéletes játék. egyetlen hibaként az újratermelődő antilionokat mondanám, de némi visszatöltögetés után mindenhol rá lehetett jönni hogy mikor mit is kellene csinláni vagy merre menni.

apropó, ezzel játszik vki még multiban, vagy csak hl2 source ?
  • grebber
    Ezt nem értem ,de tényleg!!!

Haverral toltuk coopba a single pályákat és semmi de semmi baja nincsen.
    Szal nem értem panaszkodásod okát!
  • angelslie
    Hát én 2 éve játszom, persze vannak kissebb nagyobb kihagyások, de még mindig jól szórakozok vele.

Célzás teljes hiánya? A legtöbb fegyverhez tartozik célkereszt ha erre gondolsz, amúgy meg anélkül is egyszerü.
    A grafika meg direkt ilyen jól kitalált.. Elöbb unok meg egy monoton valóságra törekvö játékot mint ezt az már biztos.
  • TreDoR
    Nemtudom, én 6 hónapig játszottam vele de aztán ráuntam, a rajzfilmszerű graf egy idő után baromi idegesítő, és a célzás teljes hiánya (kivéve persze sniper...) sem túl szerencsés hosszútávon.
  • Jim Morrison
    Jah, csak pont nem.
  • TreDoR
    Jah, csak hosszú távon baromi unalmas.
  • Julius Caesar
    Felejtsd el a coop-ot. Synergy nem jó, ugyanis nem nagyon módosítja a mapokat. Szumma, játszható, de nem érdemes, kínlódás... Mi próbáltuk de ááá.

Ha haveroddal akarsz játszani, ott a TF2. Na az multi a javából.

,,Shall we?"
  • grebber
    Mi a HL2 legelső kezdő pályájának a neve??
    Haverral tolnánk coopba elejétől (synergyvel)!
  • grebber
    Nem tudja véletlenül valaki hogy a cinematic 10 moddal működik a Synergy mod?
  • grebber
    Értem ezer köszönet akkor magyarítom gyorsan!
  • TSL16b
    Ha magyarra van állítva a Steam, akkor a játék is magyarul akar futni. Ez a hibaüzenet rendszerint akkor jön, ha nincs meg egy keresett nyelvi fájl.
  • grebber
    De miért kell neki ezt nem értem?
  • TSL16b
    Kellenek hozzá a magyar nyelvi fájlok, melyeket a Valve előzékenyen elfelejtett mellékelni.
  • grebber
    Ezt dobja hibaüzenetnek a HL2 a valve logo után :

Platform erro: module faulire to intitalize

Ez mi a franc és mit lehet ellene tenni?

• Rip
    Hagyd a steamet, dolgozzon csak, szépen leszedi a játékokat, ha az accodhoz adtad a cd kulcsokat. Nem fogja kérni a lemezeket.
  • grebber
    Mára ebből elég volt feladom.Majd holnap megint elgörcsölök vele fél napot hátha megint kapom a nagy semmit.
  • grebber
    Hát én ezt nem értem de nagyon nem.
    Minek van a 2dvd?? Mindent letölt de minek :(
  • grebber
    Telepíti legalábbis kiírja hogy preparing files.DE dvd-hez még nem nyúlt hozzá.

Ennek a synergy coop modnak nem zabar be a Cinematic 10 mod ??
  • Jim Morrison
    Biztos? Ilyenkor csak egy két kérdést tesz fel aztán magától telepiiti és patcheli.
  • TreDoR
    Te tudod, én amilyen játékokat (vagyis csomagokat) eddig vettem mind külön accountra raktam, ha az egyiket ellopnák ne az összes vesszen. Mondjuk lehet irogatni a Valvenak, aztán vagy visszaadják az accot vagy nem.
  • grebber
    Steam fentvan accountom már rég van.
    Most 76-odikra beolvasta a DVd-ket most telepit csak tudnám mit meg honnan mert a DVD-hez hozzá se nyúl
  • TreDoR
    Akkor csak simán telepítsd fel Steamet, csinálj egy új accountot és a cd (dvd) kulcsot aktiváld arra az accountra, majd töltsd le a Steammel a játékokat. Igaz, hogy r*hadt sok időbe fog telni, főleg ha a szerverük terhelt, de legalább tudsz velük játszani.

Steamet innen tudod leszedni, bal oldalon zölddel van kiírva:

http://store.steampowered.com/
  • grebber
    Na ezért lett ez 1990 ft semmit nem csinál a berakott lemezzel :(
    ÁÁ mehetek fel pestre kicseréltetni :(
    Oda vissza oda vissza úttal már ott vagyok mintha 4ezerért vettem volna :(
  • Jim Morrison
    Én évekig Battlefieldeztem, de amióta megvan ez a játék nem igazán Battlefieldeztem.
  • grebber
    Valahogy nem jön be nekem az néztem videókat.Meg a multizás nem az én reszortom én a singleplayer híve vagyok multizni csak immel ámmal szoktam.
    Kiprobálni lehet kifogom,ha már benne van a csomagban!
  • Julius Caesar
    Kori hülyeséget mond. Még jó, hogy nem törli a windowsodat ha rossz fele mész... (manapság már nem divat a game over, inkább kifagy!).

Na szal nekem a sima HL2-nél csinált ilyet, pont amikor megkaptam grigoritól a shotit. Megoldás: egy régebbi mentésről menni (vagy a fejezetet újrakezdeni). Nekem a mentés volt hibás. De lehet driver és memória hiba is. De lehet hogy "biztonsági másolat" az "orange pack"-ed.

EP2 nekem megy, most vittem újra végig az összes HL2-őt és semmi gond nem volt. Régóta nem jött update és egyik se hibás.

Vagy igen, rosszfele mész. De vigyázz, a boss fightnál a BIOSt is átállítja!
  • Jim Morrison
    Akkor gyere a TF2 topikba is, várunk sok szeretettel ;)
    Nagyon könnyen rá lehet kattanni :D
  • grebber
    Oké kösz akkor majd aktiválom az orange boxot ma kaptam meg!
  • Jim Morrison
    Steam ikon -> Store fül -> Bal oldalt a free stuffon bellül a Game Mods -> és a listából kiválasztod a Synergyt -> Install Game, és onnantól egyértelmű
  • angelslie
    Normál verziót szedd le steamröl és kész, ez a leírás valami warezoshoz van. Többet nem erölködök elmagyarázni :S
  • grebber
    Azért kérdeztem mert itt ilyen bonyolultnak irták:

"
    Steam Szerverek:
    Nyisd meg a Steam játékok listáját, kattints "Tools" szekcióra és duplán killkelj erre; "Synergy Dedicated Server". Amíg telepíti a Synergy-t nyugodtan maradhatsz Steam Fiókodba. Győződj meg róla, hogy szerepel-e listádban a Half Life 2, máskülönben problémák léphetnek fel játék során.

Privát Szerverek: (Source Dedicated Server szükséges)
    Futtasd a következő parancsot Synergy-d parancsikonjában:
    hldsupdatetool -command update -game synergy -dir "<srcdsKönyvtár>"

MEGJEGYZÉS:
    Illeszd be ide: "<srcdsKönyvtár>" a Source Dedicated Server könyvtárad elérési helyét.
    Győződj meg arról, hogy jó elérési utat adtál-e meg, próbálkozz frissítéssel.

3. Ha mindent letiztáztál, a co-ophoz ki kell bontanod a Half Life 2-t tartalmazó fájlokat. A Half Life 2 tartalma a Steamben rejtőzik (GCF kiterjesztéssel). GCF fájlok kibontásához szükséged lesz a GCFScape nevű programra. Miután kibontottad a fájlokat illeszd át őket ide: "<hldsTelepítésiHelye/orangebox". Itt lennie kell egy Half Life 2 mappának, más verziók esetén ne az Orange Box mappát keresd! "
  • angelslie
    Steambe betelepíti, restart és már játszhatsz is. De hülyeség az exét leszedni, mivel mondtam már: FENTVAN steamen is, onnan leszedi magától!
  • grebber
    Én nem erre gondoltam hanem hogyan kell használni mert amit leírást találtam nekem kínai :(

Nekem onnantól kéne hogy megvan az exe amit netről szedtem feltelepítem és hogyan tovább??
  • angelslie
    Vannak szerverek, ugyanúgy mint más játékokban, azokra csatlakozhattok. A legtöbbön nem hl2 megy általában, hanem külön játékos által készített kitalált pályák. Erre van az a megoldás, hogy valamelyikötök csinál egy szervert ami csak addig megy amíg fentvagytok rajta. Így a szerverért se kell aggódni és tudtok nyugodtan játszani, mert más nem tud majd joinolni. Persze csak ha jelszót is tesztek a szerverre. Az indításánál meg belehet állítani, hogy hl2-t honnan akarjátok játszani, elvileg már ep2-t is lehet. De ebben nem vagyok biztos mert rég játszottam vele.
    Én a sima hl2-t + ep1-et játszottam így végig 2esben. Sokkal jobb mint egyedül, de vannak helyek ahol nem mindig lehet megoldani a továbbjutást mert alapból 1 személyre van tervezve. De ezek többsége kivan javítva a modban már.Ű
    Remélem érthetö :D
  • grebber
    De letudnád nekem írni hogyan működik ez pontosan hogy tudjunk haverral játszani?
  • angelslie
    Steamen is fentvan a modok között.
  • grebber
    És ezt le is lehet tölteni valahonnan??Hogyan működik?
    Mert amit találtam az nekem túl angol :(