10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#8182 A steam szerver keresője egyébként miért ilyen lassú? Az elmúlt évtizedben nem tudtak volna gyorsítani rajta? -
#8181 Ha a dobozos verziót telepíted, akkor is update-elni fog jódarabig.
Amúgy meg csigavér, nem kell felkapni a vizet. -
#8180 Én anno 1,2 Mbites nettel szedtem le az összeset, mert digitálisan vettem meg. Egyenként töltsd őket, mindig egyet. Így ha egy lejött azzal játszol míg a következő jön. -
#8179 Jólvan!
2Megabites netemmel szedhetem azt a 17GB egy hétig! -
#8178 Lehet egyszerűbb lenne aktiválni a kulcsot, és leszedni a steamről a játékokat. -
#8177 Áh ez már igen!Innen már menni fog!
Köszönöm! -
#8176 Ez betöltődik ?. Itt bal oldalon van egy link: Lépjen kapcsolatba. -
#8175 Az a baj hogy nem jön be a terméktámogatás oldaluk!
Honnan tudnék e-mail címet szerezni? -
#8174 Értem!
Köszönöm a segítséget! -
#8173 Nem hiszem, hogy felejtős lenne. Szerintem az EA Magyarország kicseréli a lemezeket, de jó lenne megbizonyosodni egy másik meghajtóban is a lemezek hibátlanságáról a felesleges postázgatások vagy rohangálások elkerülése végett. Mondjuk velük nincs tapasztalatom, de pl. a CDProjekt-nél egy ismerősömnek kicserélték a hibátlan lemezt is. Ő azt hitte hibás, a visszaküldött lemezre is szintén ezt gondolta, aztán megnéztük nálam is, és hibátlannak bizonyult. Nála a meghajtó volt a ludas. E-mailben mindenképpen keresd meg őket, nem veszíthetsz semmit és meglátod, hogy hogyan viszonyulnak a dologhoz. Addig is szerintem nyugodtan regisztrálhatod a cd kulcsot és letöltheted a Steam rendszeréről a játékokat. -
#8172 Pontosan erre gondoltam én is!
Mondjuk én nem regisztráltam be a kulcsot de hát ezt ki hiszi el nekem!
Akkor felejtős ez a csere dolog? -
#8171 Érdekesek a Valve játékok lemezei. Egyik barátomnak se akarta beolvasni a TF2 lemezét a laptopja, az enyém pedig simán beolvasta. Itt az SG fórumon láttam, hogy valakinek a L4D-et nem akarta olvasni. Szeptemberben vettem 4 db dobozos L4D-et, azok közül mind hibátlan volt. A boltban nem hinném, hogy kicserélik a lemezt, ez inkább a magyar képviselet dolga (EA). Gondolom a boltban nincsenek cserelemezek, új játékot meg biztos nem adnak, hiszen akkor kapnál még egy cd kulcsot és ha már beregelted az elsőt 2 Orange Box tulajdonosa lennél. -
steweee #8170 én tutira mentem. letöltöttem inkább :):):) ha rossz is lesz vmiért, nem vesztek rajta semmit :) -
#8169 Csak annyi hogy az én gépemben tudtam csak kipróbálni a lemezt mert most este bontottam ki!
Remélem kicserélik! -
#8168 Ki KELL, hogy cseréljék. -
#8167 Akkor holnap megpróbálom a cserét! -
#8166 pedig van rá esély hogy cserélik...
visszaviszed, mondod nemjó, több gépbe is próbáltad, nézzék meg ők is... -
#8165 Boltban kicserélni gondolom nem fogják...
Miért nem olvassa be szerinted? -
#8164 Nekem is ugyanez volt valamiért nem koser a lemez kb 56-odszorra beolvastam de akkorra már STEAM-ern aktiváltam a kódot és onnan telepítettem lemez meg jó lesz frizbizni majd! -
#8163 Sziasztok!
Ma vettem egy Orange Box-ot.
Hazahoztam kibontottam és valamiért nem olvassa be a lemezt!Egyiket sem!
Közben vettem egy Blacksite Area 51-es játékot is az is 2 lemezes azt simán fel raktam...
Nem tudom mi lehet a Narancs Dobozzal!Lehet hogy más fajta lemez és nem támogatja az íróm?Berakom kattog.. kattog és semmi! -
#8162 Sztem nincs, packonként 1 cd (dvd) kulcs van. -
handrx #8161 Hello srácok.
Meg szeretném venni az Episode pack-ot
Episode 1 és az episode 2-t, egy csomagban a Galaxisneten.
Az érdekelne hogy elvileg ugye mind1ik résznek saját cdkulcsa van?
Mert nekem meg van már régebbről az alap játék HL2 és az Episode 1, szal ha mind1ik episdoenak a pakkban külön serialja van, akkor nem gond.
Az esetben csak az Episode 2 kerülne telepítésre, Steam accounthoz aktiválásra.
kösz a segítséget előre is! :) -
#8160 Egyébként vannak concept art-ok az ep3-ról? Én eddig csak 3 db-ot láttam. -
#8159 HF3? Half-Five 2? Akkor az igazából 2,5 2? Azaz öt?
Másrészrl igen, az l4d2 meg a TF2 is sourceon fut, és egyik se csúnya, mai szemmel se. Nem kiemelkedően szépek, de hozzák a kor igényeit. Sőt, szerintem sok embernek az alacsony gépkövetelmény még jól is jönne. Amikor hl2 kijött annak se volt nagy gépigénye, és jól is jött. -
#8158 Azzal nem érdemes vajúdni, semmi köze a történethez csak egy techdemó. -
Bulics #8157 ja viszont a lost coast nem indul el nem tudom miért.. -
Bulics #8156 Szerintem jó a grafika. Most ha azt nézed akkor csak a legújjabb játékokkal lehetne játszani mert ami egy fél évvel előbb jött ki az már elavult. én nem rég kezdtem el először játszani az összes half life-ot(hl, bs, opf, hl2, ep1, ep2) és mindeggyiket nagyon élveztem. 15 perce fejeztem be a ep 2, és szerintem semmi gond nincs vele, én simán megvenném az ugyanilyen ep3-at is.
-javaslat: fenyegessünk éhsegsztájkal ha nem adják ki azonnal..:-) -
Dodo55 #8155 Csakhogy az a motor nem elavult, mert folyamatosan fejlesztik. A zombis baromság első része is új Source motort kapott, és gyanítom most a 2 is.
EP2 azért szerintem még mai szemmel is jól néz ki, és mondom azóta már sokat fejlődött az engine. -
Csak77 #8154 Nem lesz EP3 soha. Bolondság lenne kiadni a régi, több mint 5 éves, mára teljesen elavult motorral egy játékot. Szerintem csak HF3 lesz, teljesen új motorral, soksok év múlva. Addig megélnek a fillérekből készült zombis baromságból, és persze a Steam részesedésből. -
#8153 Szerintem a Valve mélyrepülését láthatjuk élőben, 3 év múlva senki sem fog emlékezni, hogy volt egy ilyen nevű játékfejlesztő/kiadó csapat. -
#8152 szánalmasak lennének ha tényleg jönne a 3.már a 2 is rókabőr és még ügye az 1-el se foglalkoztak semmi új fegyver,pálya...Hl ep3-at mikor szeretnék kiadni ? Valami über büntetőset csináljanak mert különben valve-nak vége nálam...Ezt a szart évente dátumra pontosan kiadják hl-t pedig 4-5 évente max a betervezett 1 év helyett. -
rihanyi #8151 Hellóka! A problémám: Half life 2 eredeti, minden autosave pontnál (amikor játék közben tölt) lefagy a játék. Mi lehet a baj szerintetek? Köszönöm a segítséget! -
#8150 LOL, az is csak most esett le, hogy az L4D-eket egymáshoz képest gyakrabban adták ki mint a hl2 epizódokat -
#8149 Pedig jók főleg multiba! -
#8148 Én egyik résszel sem játszottam, ezzel sem fogok Nem is értem mi a lényegük, zombis játékból, filmből van vagy egy tonna... -
#8147 LOOOOOOL
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/Keszul_a_Left_4_Dead_3
bye-bye HL2 EP3 -
#8146 Ne halj meg. Ez mindig bejön! -
#8145 Tudom hogy nem "ellenem" írtad.
Én pl csak magunkból indulok ki ahogy haverral toljuk.
Szerintem így is nagyon jó az meg hogy irogatsz-e közbe neki szerintem nem ront semmit a hangulaton.
Egy dolog nem tetszik ha meghalok néha nagyon messzire dob vissza. -
#8144 Azért tetszett jobban, mert ott én éltem át a sztorit. Ennyi. Nekem half-life 2 mindig is singleben adja ki a hangulatát. Ha haverral játszok, akkor tuti beszélgetünk, poénkodunk, ami számomra nem illik bele a HL feelingbe.
Ennyi, szóval nem ellened irányul, nekem szimplán nem jött be a mod.
End of story. -
#8143 Én nem is tudtam, hogy van ilyne coop forma, ezt lehet kipróbálom majd én is.