Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
What do you mean, or Hungarian XD.te not sure ...
ಠ_ಠ
mi van?
én csak felajánlott neki hogy csinálok képet van hozzá firefox plugin ami az egész oldlaról egy kattintás alatt csinál képet és feltölti:S
Az új regisztrálók számára ez a fórum a regisztrációtól számítva 3 hónapig zártkörû.
..
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Miért lenne már? 😄 64bit oprendszerek elõnye, hogy kezelik a 4gb-nál több memóriát, és a többmagos procikat... Ha valami progi mellé oda van írva, hogy 64bit, akkor erre gondolj! Ja, amúgy meg, hülyeségeket pedig ne beszélj!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
a sima hl2nek + lost coastnak van külön 64 bites változata, de azon kívül hogy tavaly hónapokon át nem lehetett elindítani egy steam bug miatt nem hiszem hogy nagy elõnyökkel járna 😊
az egyetlen amire emlékszem hogy tényleg hozott volna vmi változást az a far cry 1hez adott 64es patch volt, amiben növelték a látótávolságot meg a textúrák részletességét.
Btw. 64biten másnál is gányul megy a HL2 Ep2? Nálam 32biten tükörsimán ment, de amióta 64bites Vistat használok azóta olyan grafikai bugok vannak, hogy pl. az elsõ pályán szinte az egész textúra hiányzik, vagy amikor megyek ki a barlangból akkor a kinti területen nagy fehérség van, ha kimegyek arra a helyre ahol nem rajzolja ki a textúrát akkor jó esetben megjelnik hirtelen, de van amikor gyaloglok a nagy semmiben és a karaktereket se látni. A játék eredeti, a drivereim frissek, a Windows naprakész, minden frissítés fent van, DirectX is.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/