10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Julius Caesar
    Elmegy a haverjához, belép az accjával, arra megy hogy "back up game files" (vaslzeg DL DVD kell). Hazamegy, szerez pár percre netet belép az accjával, felrakja a dvd-ről a backup fájlokat, be ikszeli hogy jegyezze meg a jelszót és mehet is offline-ba.
  • TreDoR
    Amúgymeg hülye vagyok, nyilván reg. kulcsként menti el.
  • TreDoR
    Lehet, hogy menthető, csak akkor tudni kéne a helyét, ami nem biztos, hogy a Steam mappa lehet, hogy a Documents and Settings-ben van valahol rejtett fájlként, vagy a system32 mappában valahol, esetleg máshol... Persze ha az egész C meghajtót oprenszderrel együtt kiírja, akkor nyilván be tud lépni, márha a 2 oprendszer nem tesz be egymásnak.
  • RelakS
    offline nem lehet létrehozni acc-ot, mi? :D
    Egyéábként a Steamből ez az infó nem menthető, csak a játékok?
  • TreDoR
    Nem, maximum akkor ha tudja, hogy melyik fájl tárolja az account információkat a merevlemezen és azt is kiírja.
  • RelakS
    hmm...
    Az nem megy, hogy akkor a havernál beloginol, letölti, image-be kimenti, otthon felrakja, és offline-ban nyomul?
    Vagy túl sokat várok a steam-től?
  • TreDoR
  • RelakS
    ha nincs internet, akkor hogy írogatsz ide?
    Ezt a virágnyelvet meg nemigen értem
  • TSL16b
    Mert nincs. És ha van, akkor meg a játékhoz nem szükséges kommunikációt folytat apukával. Finoman fogalmazva.
  • RelakS
    Mert miért gond, ha internet is kell hozzá?
  • TSL16b
    Kell hozzá internet-kapcsolat? Akkor kösz, nem.
  • Narxis
    :DDDD
  • berczely
    Én 40Ft-ért vettem TDK-t
  • akyyy
    60ft a verbatim szlovákiába
  • JaSoN HuNTeR #8208
    2000ft a Orange Box Electro Worldbe.
  • Julius Caesar
    Csak tudnám mi a lócsöcsért kell warez kérdést feltenni, ha kivan írva piros nagy betűkkel hogy no warez. Olvasni nem tudsz vagy debil vagy?

• Soulstorm
    Közben már megoldódott a problemo. ^^
    Köszi a no segítséget. =)
  • JaSoN HuNTeR #8205
    4000ft.
  • RelakS
    Milyen az a non-steam-es HL2?
  • BBencze
    Egyik se Steames mi? Akkor nem segíthetek mert nekem Steames van, és a bannerban ez szerepel: A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!.....
  • Soulstorm
    Jah és ezelőtt a CS: S pedig tökéletesen futott, mostmár az is ugyanezzel a hibával dob ki! =)
  • Soulstorm
    Ezt már láttam. :)
    Más válasz?
  • BBencze
    Vedd meg a boltba.
  • Soulstorm
    Hello. Lehet, hogy most páran lenézőek lesznek, de lenne egy kis gondom. :) Sima HL2 belépés után kifagy egy Platform Error-ral. Nézegettem google-n, hogy sok STEAM!-esnek megvan rá a megoldás, hogy mit kell csinálni. Na de non-steames HL2 ilyen hibánál mi a megoldás? :)
    Bocsi még1x, hogy non-steamest kérdezek.
  • berczely
    Eredeti?
  • JaSoN HuNTeR #8197
    Üdv. Lenne egy problémám Episode 2be. Ali Vance és Alyx a játék végénél sokszor befagynak és igy nem tudok tovább játszani mivel csak egy helybe állnak és nem halad a történet tovább pont a játék végénél amikor beérünk abba a táborba[White forest vagy mi]

Próbáltam már az újra telepitést de nem segit.
    Help.

• Jim Morrison
    jaok :D
  • angelslie
    Ö meg azt mondja hogy az Orange Box-ot vedd meg mert megéri.
    Ebben benne van az összes hl2 rész + tf2 + portal..
  • biomage
    de a portal, azon a dvdn bemutatós volt szal nem teljes, már mondtam 4000FT volt nem pedig 2000FT, legalább is most az MMben annyi volt
  • berczely
    The Orange Box - ezt érdemes megvenni!
    Most akciós volt 2000Ft volt csak!
  • biomage
    Hát tévedtem :(
    a 2 nem 2000FT volt hanem 4000FT és csak bemutató volt a portálból benne :(
  • biomage
    upsz igen :D sorry
  • biomage
    team fortress 2
  • berczely
    Sztem TF2-t akart írni
  • Jim Morrison
    A th2 mi?
  • TreDoR
    A 2.-at.
  • biomage
    Hali

Egy napon gyors kérdés teszek most fel :) és szeretném hogy gyors legyen rá a válasz :9
    MediaMark
    Ep 1 + Ep 2 =2000FT
    Ep2 + Portal + TH 2 =2000FT

Melyiket vegyem meg?
  • berczely
    Hát nagyon kedves volt az EA ilyet írtak:
    "De az OrangeBox már nem tartozik hozzánk, azért ezen az oldalon kell segítséget keresni .... "

Na mind1 már leszedtem online ami kellet de azért jó lenne a lemezről is felrakni máskor!
  • Dodo55
    Mert nem cache-ből dolgozik, hanem realtime adatokat kér le a szerverektől, emiatt a te gépednek kell egyenként pingelnie többezer szervert, ami mindenképp időt vesz igénybe. De legalább nem a fél órával ezelőtti playerszámot, meg mapot írja ki, hanem azt ami éppen akkor fut, amikor rányomsz a refreshre.
  • TreDoR
    Jah meg amikor szerverre csatlakozok, akkor a cancel gomb nem reagál, gondolom nem volt idejük kijavítani (egy ideje már nem használtam steamet), szóval a steam bugmentes?