Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a garry's mod 10-hez kell half life 2 ?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Mondjuk azóta nem sokat aludtam, jó vétel volt. Ezen a steames dolgon azért lehetne javítani, mert egyrészt túl sok benne a reklám, másrészt ha kikapcsolom, akkor nem lehet játszani, iszonyat hülye megoldás ez. 😞
A Team Fortress- még nem próbáltam, egyelõre az alapjátékokat akarom végigvinni végre, mindhárom epizódot, de belekóstoltam a Portalba is már, eddig az a legjobb, ha az ötletet nézzük. A csapatjátéktól kicsit tartok, nyilván elkenik a számat rögtön, ebben nincs rutinom.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
3 php fájl végére valahogy beíródott valami iframe, valószínûleg azt érzékelte a google. Töröltem a kódrészleteket, és kértem a felülvizsgálatot. Elméletileg hamarosan jó lesz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem tudom mi van.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tegnap megleptem magunkat egy eredeti Orange Box-szal. Normális, hogy három órája szüttyög a telepítõ kb ?(minden (hat) játékot bepipáltam) Ráadásul azóta ~600 kb-tal tölt valamit a netrõl, nem értem mit.. <#wow1>#wow1>
Enyhén illúzióromboló, végre ráérnék.. :/
dodo55: ha lesz új motor update CSS-hez én tuti nem fogok érte fizetni. amúgy jött nemrég ki multicore updat TF2-hö. nekem 96GT E4500 @ 2,66ghz és 2gb 800mhz DDR2 ram (hyperX) és 180FPS körül van 1440x900 minden hiogh, hdr meg 2xAA, 8xAF. 32 slotos szerón durvább tûzharcban ~100fps. de sztem még lehetne optimalizálni. igaz, amióta van source már sztem agyonlett optimalizálva.
egyelõre az is jó lenne, ha CSS-nél kijavítanák, h minden szerveren NE más legyen a hitbox... mert néha elég érdekes. TF2-ben meglepõen már nincsenek akkora hitreg bakik.
Ott is van nálam de még nem tölthetem mivel csak 14.-én lesz aktív.
Van olyan hogy termék aktivlálása és ott írja cd key kell hozzá.Na ezt mikor kellene/kellett volna kapnom mert ilyen nincs sehol ??
Next PC upgrade: 2022
És nem annyira értelmetlen, mert:
-Multithreading/multicore kihasználás(bár azt mondják nem mûködik valami jól, meg nincs is még teljesen engedélyezve)
-Achievementek(kész van már rég állítólag)
-Jobb netcode(egyrészt kevésbé eszi a gépet multiba sok playerrel, legalábbis TF2-ben alig van FPS különbség üres/teli szerver között, másrészt meg a hitreg is jobb valamivel)
-Szebb effektek(mindig is DX9-es volt a régi Source is, csak új effektek vannak a v10(OB alpha) verziótól kezdve)
Az mondjuk tény, hogy lehet számítani legalább átlag -10-20 FPS-re egy régebbi gépen, viszont stabilabb lesz, tûzharcban nem fog kevesebb, mint a felére esni, mint a jelenlegi verzióban, TF2-ben 10-15-nél többet sosem esett nekem. Szóval akinek meglesz az átlag 60, az már örülhet, mert az 45-50 alá ritkán fog menni. Most meg az van, hogy felmegyek cpl_mill-re, azt 4 playerrel 200 FPS, 10 playerrel már csak 80.
És CSS-hez nem is kéne akkora content update, mert csak a Source 2007 fájlok kellenek, úgyhogy akinek fent van a gépén valami OB-s játék, az örülhet majd, mert szerintem párszáz megával meg lehet majd úszni.
Bár ha L4D engine lesz, akkor ahhoz már lehet vannak újabb content fájlok, nem tudom.
werkfilm: ahhoz új motornak is jönnie kéne minimum sztem. egy kozmetikázott source-ra értelmetlen kiadni csét (annyi hogy sima sorce DX7-es, source orange box meg DX9-es). majd source nextgen-re lesz talán.
Next PC upgrade: 2022
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Fákjúal!
Tisztességesen megvan a HL" Death Match és nem tudom hogy kell megnyitni a konzolt. A beállításoknál engedélyezve van, de a billentyû lenyomásával nem akar elõjönni. Szereztem botokat (hurrikhan bot) hozzás és ott lehet beállítani õket...
Kössz!
Zazu18
source 5 éves
kell hogy jöjjön idén új cs, szerintem nem véletlen hogy ennyire felhagytak az új tartalmakkal meg érdemi updatekkel a sourceban annak ellenére hogy jól fogy, biztos összegyûlt elég ötlet egy új játékhoz.
viszont source-t grafikailag száz, h nem updatelik. régi gépekene egyik napról másikra nem menne CS? 8az is igaz, hogy ma már kevés ilyen gép van, hisz egy GMA X3100 is viszi)
Racism is a weapon of mass destruction!
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/