10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
mozart #8262 Nem tudsz vmi patchet erre a problémára? -
mozart #8261 XD -
#8260 Ezekkel a linkekkel a saját rendszeremet látom, nem a tiédet -
mozart #8259 Az Orange Box -nál pedig a vid kártyám nem jó -
mozart #8258 ITT pedig azt írja, hogy mind az ajánlott mind a minimum rendszerkövetelményeknek elegett tesz a gépem. MI VAN? -
mozart #8257 HÁÁT XP Home Edition -
#8256 osztán melyik winfosod van?
Meg meg kellene nézni, hogy az episode-os source motorok támogatják-e az x1600-as kártyát (mikori is? Egy ideje videókártyákban sem vagyok képben)
Az, hogy a HL2 fut rajta, más tészta, az episode-okban már van HDR, meg szartudja még mi -
mozart #8255 DirectX 9.0C fenn van az sem lehet most már probléma de akkor mii? Esetleg frissítsem a vinfost? Mert nem szoktam. -
mozart #8254 Sziasztok!
Ma megvettem 1990 Ft-ért a Half-Life 2 Episode Packet. Felteszem indítom az episode one-t akkor mikor már a menü majdnem belépett kidob egy hibaüzenettel:
A "0x129297ee" címen található utasítás a "0x0e683e50" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read.
Az episode two nál is ezt csinálta.
Segítsetek! Megvan a CS: 1.6 és a CZ de azok gond nélkül futnak és nem értem azt, hogy a HL2 az Source engine-nal működik és az kifejezetten támogatja az ATI kártyákat. Nekem az van de nem. ATI Radeon X1600 Series Letöltöttem és feltettem má újabb drivert is de az sem segített. :SS
PLSS HELPPP -
#8253 Jó elismerem a STALKER sem egy igényes játék de számomra jobb mint a GTA IV.!
GTA részekből a San Andreas és a 3 volt a nyerő nálam!
Na de szerintem elég is az offból!
Igényes játék a Half-Life és az összes része! -
#8252 Nem, éppen ezért volt hülyeség a kijelentésed. -
#8251 Hát mert a GTA IV. az az -
#8250 A STALKER az minden csak nem igényes játék. -
#8249 Hát itt látszik meg ki az igényesebb -
#8248 Üdv valaki tudja HL Decay játszott már?
Tudja valaki h hogyan kell botot berakni mivel coop játék. -
#8247 Azért pont egy 10ft-se adtam volna.GTA4 2050ft-ért viszont kötelező vétel volt! -
#8246 ratyi vagy, igy jártál -
STALKER SHOC 500Ft - meg is vettem! -
#8244 Steamre most érdemes felnézni, iszonyat jó akciók vannak. Vettem is 6 játékot 5000 alatt :) -
#8243 Nekem nem gond a net, ugyanis én pont a multi miatt vettem orange boxot.
Én elégedett vagyok a steammel, te nem, így jártam. -
#8242 Így van. És te elfogadtad, én meg nem. Hát így jártam. -
#8241 valahogy lusta vagyok a kb 8-10 éves gépállatomat elővenni, ugyanis másba már nem jó az AGP XD -
#8240 Mért, nem megy vele? -
#8239 Ja, rikvájörment...
Most dohogjak, hogy a régi TNT2 videókártyával nem megy? -
#8238 Akkor nem játszik. A dobozra rá volt írva, hogy kell a net kapcsolat. -
#8237 (RelakSnak is) A frissítés nem mindig hibajavítás, volt már néhány eset, amikor addig jól működő dolgokat rontottak el (L4D2, hogy ne régi esetet mondjak).
Én úgy tudom, hogy a hálózat nélküli mód sem működik örökké, előbb-utóbb megtagadja a játékindítást a Steam, amíg újra ki nem engeded netre. -
#8236 Zombie Panic se szar. -
#8235 Konkrétan mobil netre gondoltam. Csak van a baráti körben valaki, aki tudja nélkülözni egy fél órára. Ennyire ne legyünk korlátoltak kérem, ma már a net nem luxus (vagyis szeretném ezt hinni...). Kicsi probléma megoldó képesség és kreativitás, és máris megvan a megoldás. Nem kell mindjárt a másikat oltani hogy majd hoz üvegbe netet... Gondolkodjatok!
TSL16b: a staem frissítés néha tényleg idegesítő, de nekem sose okozott még kárt. Másrészről nem kell engedélyt kérned. Szerinted ha a drága jupiszi nem ad nekem zinternetet nem lépek be offline és játszok hl2-vel? Elég egyszer bejelentkezned. -
#8234 úú de begyepesedett régi módi ember vagy -
#8233 ?
Offline kell bejelentkezni, oszt nem lesz frissítés.
Egyébként miért baj, hogy kijavítják a hibákat? -
#8232 Legjobb hl2 zombis mód :) -
#8231 Miért van az hogy a Zombie Master mód ekkora egy **a*? -
#8230 És ha valaki nem igényel frissítést? Ja, azt nem lehet. Frissíteni mindig, mindenkinek kötelező. Még akkor is, ha a készítő visszavonta a javítást. Távolról bármikor hozzányúlnak a rendszeredhez, aztán vagy rosszabb lesz, vagy nem. Ezért mondtam, hogy "Kösz, nem.". -
#8229 Azért, mert így csak az kap frissítést, akinek jogtiszta a szoftvere, a többi meg így járt -
#8228 "hálózat nélküli" LOL XDDDD vezeték nélküli... -
#8227 Gondolom a hálózat nélküli net feltörésére célzott (mivel minden értelmes ember lejelszavazza), mintha az legális lenne XD -
#8226 Vagy visz haza egy dunsztosüvegnyit a havertól, az elég is lesz a bejelentkezéshez. -
#8225 "szerez pár percre netet"
-
#8224 Egyébként fordítva ülünk a lovon. Próbáljuk kicselezni a nyakunkba kötött pórázt, ahelyett, hogy feltennénk a kérdést, hogy egyáltalán minek van. A nagyszerű automatikus frissítés (ami néha kárt okoz) nem oldható meg állandó szerverfüggő jogosultságellenőrzés nélkül? Miért kell engedélyt kérnem a dróton, hogy a drágán bérelt játékommal játszhassak? -
#8223 Persze a haverjához előbb lekell szedni a játékot, ami nettől függ mennyi idő.