Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
a garry's mod 10-hez kell half life 2 ?
Kijött a cinematic mod 9.51 verziója...nem tudom ennek köszönhetõ-e,de végre nem fagy már ki a HD textúrás verzió pályarész töltés közben..
Metalmilitiakid
Hello ! Az alap Half Life 2 vel kapcsolatban lenne kérdésem. Steamrõl töltöttem le a játékot (gift ként kaptam) és amikor elindítom , bejön a menü háttere homályosan lent a Loading... felirattal , aztán fél perc után bedobja a menü t de csak homályosan (nem lehet rá kattintani)Loading... felirat továbbra is látható és itt megáll az egész csak restartal tudok kilépni. Ugyanígy kaptam gift ben Ep 1 is az is lassan jön be de az mûködik(maga a játék 90 fps körül fut szóval bírja a gépem) és már végig is vittem . Ha valak itudja mi a megoldás lécci segítsen ! Elõre is köszi !

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Julius Caesar
gyere be sg TF2 topikba, váárunk! http://www.sg.hu/listazas.php3?id=989138606

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Huszonvalahány giga volt cakk pakk, mire mindent (hat játék) feltett. Az hogy mennyit töltött még hozzá, nem tudom..
Mondjuk azóta nem sokat aludtam, jó vétel volt. Ezen a steames dolgon azért lehetne javítani, mert egyrészt túl sok benne a reklám, másrészt ha kikapcsolom, akkor nem lehet játszani, iszonyat hülye megoldás ez. 😞
A Team Fortress- még nem próbáltam, egyelõre az alapjátékokat akarom végigvinni végre, mindhárom epizódot, de belekóstoltam a Portalba is már, eddig az a legjobb, ha az ötletet nézzük. A csapatjátéktól kicsit tartok, nyilván elkenik a számat rögtön, ebben nincs rutinom.

Julius Caesar
jaja, nekem steames és amíg letöltöttem õket igaz, elsõre tf2 + hl2 volt, mer egyszerre 6-tal úgyse fogok gammálni, fõleg h hl2-õt sorba akartam vinni, de team fortress2-ért megéri hidd el! találkozunk magyar szervereken, jó szórakozást!

akyyy
Vagy megjelenés napján veszed meg a játékot, 18ért, vagy megvárod még nagyon olcsó lesz, több évesen, hogy aztán kb a tripláját tölscd le patch, és egyéb kiegészítõk formájában😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Hány GB lett a végeredmény?

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Dobozosat. Négy és fél órán át pakolta a játéko(ka)t, meg töltögetett hozzá a steam rendesen. Minden megy szépen azóta, csak nagyon kiakasztott, hogy mi tartott ennyi ideig... <#gunyos1>

Steamen vetted meg, vagy dobozos?Szerintem, vagy magát a játékot, vagy frissítéseket tölti netrõl.Ha az összes játékot, akkor eltarthat egy darabig,kb 15GB lehet, vagy annál több is.

Ja, megvan mi volt.
3 php fájl végére valahogy beíródott valami iframe, valószínûleg azt érzékelte a google. Töröltem a kódrészleteket, és kértem a felülvizsgálatot. Elméletileg hamarosan jó lesz.
Narxis
A(z) trackmania.hu címen mûködõ webhelyrõl bejelentés érkezett, hogy támadó webhely, ezért a biztonsági beállítások alapján a böngészõ a hozzáférést nem engedélyezi.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nekem simán behozza...
Nem tudom mi van.
Nem, elég friss, egy hónapos max.

akyyy
Gondolom szétgányolt windfosod van

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Szóval akkor kérdeznék 😊
Tegnap megleptem magunkat egy eredeti Orange Box-szal. Normális, hogy három órája szüttyög a telepítõ kb ?(minden (hat) játékot bepipáltam) Ráadásul azóta ~600 kb-tal tölt valamit a netrõl, nem értem mit.. <#wow1>
Enyhén illúzióromboló, végre ráérnék.. :/

A FAQ-val mi van itt fent? "Bejelentett támadó webhely"... <#csodalk>

Én már annak is örülnék ha bármit csinálnának CSSvel mostanában semmi nem volt. Emlékszem amikor nejött a HDR azt is elkezdték de nem fejezték be. 😄

Nem kell érte fizetni, legalábbis még 2007-ben arról volt szó, hogy sima update-ként jön. A DOD:S tavaly meg is kapta már az update-et.
Julius Caesar
ha steamen veszed nem kapsz CD kódot.

dodo55: ha lesz új motor update CSS-hez én tuti nem fogok érte fizetni. amúgy jött nemrég ki multicore updat TF2-hö. nekem 96GT E4500 @ 2,66ghz és 2gb 800mhz DDR2 ram (hyperX) és 180FPS körül van 1440x900 minden hiogh, hdr meg 2xAA, 8xAF. 32 slotos szerón durvább tûzharcban ~100fps. de sztem még lehetne optimalizálni. igaz, amióta van source már sztem agyonlett optimalizálva.

egyelõre az is jó lenne, ha CSS-nél kijavítanák, h minden szerveren NE más legyen a hitbox... mert néha elég érdekes. TF2-ben meglepõen már nincsenek akkora hitreg bakik.

grebber
Na elküldte a haver a gamet ajándékba amit vett steam-en.
Ott is van nálam de még nem tölthetem mivel csak 14.-én lesz aktív.
Van olyan hogy termék aktivlálása és ott írja cd key kell hozzá.Na ezt mikor kellene/kellett volna kapnom mert ilyen nincs sehol ??

Next PC upgrade: 2022

grebber
Oké akkor megadom neki az accountomat!

Az Orange Box megjelenése elõtt ígérték már az új motort...

És nem annyira értelmetlen, mert:
-Multithreading/multicore kihasználás(bár azt mondják nem mûködik valami jól, meg nincs is még teljesen engedélyezve)
-Achievementek(kész van már rég állítólag)
-Jobb netcode(egyrészt kevésbé eszi a gépet multiba sok playerrel, legalábbis TF2-ben alig van FPS különbség üres/teli szerver között, másrészt meg a hitreg is jobb valamivel)
-Szebb effektek(mindig is DX9-es volt a régi Source is, csak új effektek vannak a v10(OB alpha) verziótól kezdve)

Az mondjuk tény, hogy lehet számítani legalább átlag -10-20 FPS-re egy régebbi gépen, viszont stabilabb lesz, tûzharcban nem fog kevesebb, mint a felére esni, mint a jelenlegi verzióban, TF2-ben 10-15-nél többet sosem esett nekem. Szóval akinek meglesz az átlag 60, az már örülhet, mert az 45-50 alá ritkán fog menni. Most meg az van, hogy felmegyek cpl_mill-re, azt 4 playerrel 200 FPS, 10 playerrel már csak 80.

És CSS-hez nem is kéne akkora content update, mert csak a Source 2007 fájlok kellenek, úgyhogy akinek fent van a gépén valami OB-s játék, az örülhet majd, mert szerintem párszáz megával meg lehet majd úszni.

Bár ha L4D engine lesz, akkor ahhoz már lehet vannak újabb content fájlok, nem tudom.
Julius Caesar
ha megveszed steamrõl/CD kulccsal aktiválod a játékot, akkor rögzíti az adott acchoz. így csak arra vedd meg és ott aktiváld ahol használni akarod, mert máshol nem fog mûködni.

werkfilm: ahhoz új motornak is jönnie kéne minimum sztem. egy kozmetikázott source-ra értelmetlen kiadni csét (annyi hogy sima sorce DX7-es, source orange box meg DX9-es). majd source nextgen-re lesz talán.

grebber
Köszönöm!Akkor rábeszélem!

Narxis
Be kell lépni a te Steames accodba és az õ bankkártyájával vásárolni. Aztán hazamész, belépsz az accodba és letöltöd a játékot a gépedre.

grebber
Steam-el kapcsolatba lenne kérdésem. (Még soha nem vettem ott semmit)Lenne egy game amit megvennék ,de ezért az 1-ért nem akarok bankkártyát csináltatni. Ha haveromnak mondom hogy vegye meg nekem és letölti magának akkor ha én elhozom tõle a fájlokat én tudom futtatni vagy kellene az õ steam-es accountja vagy hogy van ez hogy müködik?

jackcsabi
Synergybe is lehet játszani a rendes történetet, régen haverokkal úgy toltuk.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Itt nézz körül jó sok mod van,régen mintha co-op modot is láttam volna. <#vigyor2>
kifli
tudtok valami jó co-op modot hl2-höz? találtam olyat hogy synergy de ott ilyen hülye mapok mennek, nekem olyan kéne hogy az eredeti mapokon többen lehessen menni
Nekem is legálisan van meg. DM ingyenes Ati, Nvidia tulajdonosoknak, CTF mod meg van HL2höz, TDM-rõl nem tudok..
ffxi
Nekem megvan szintén a HL2 legálisan. És csodálkozva nézem, hogy nemtok TDM-ezni, CFT-zni vagy akármi más. Csak DM jár ehhez? 😞

Fákjúal!

kifli
steambe jobklikk a hl2dm-re properties ->set lauch options.-> írd be -console
Üdv mindenkinek!

Tisztességesen megvan a HL" Death Match és nem tudom hogy kell megnyitni a konzolt. A beállításoknál engedélyezve van, de a billentyû lenyomásával nem akar elõjönni. Szereztem botokat (hurrikhan bot) hozzás és ott lehet beállítani õket...

Kössz!

Zazu18
werkfilm
cs 10 éves
source 5 éves
kell hogy jöjjön idén új cs, szerintem nem véletlen hogy ennyire felhagytak az új tartalmakkal meg érdemi updatekkel a sourceban annak ellenére hogy jól fogy, biztos összegyûlt elég ötlet egy új játékhoz.

Julius Caesar
én úgy tudtam kijön valami új frissítés hozzá. de új CS-t nem terveznek, maximum új updateket. új CS sztem már csak azért se lesz a közeljövõben, mert source így is jól fogy, most tuti más címekre koncentrálnak: EP3, l4d és tf2 frissítések.

viszont source-t grafikailag száz, h nem updatelik. régi gépekene egyik napról másikra nem menne CS? 8az is igaz, hogy ma már kevés ilyen gép van, hisz egy GMA X3100 is viszi)

kifli
counter strike-nak jön majd egy frissítet változata a felújított source motorra mert az alatt még a sima hl2-es motor van, nem úgy mint a portal meg a tf alatt
werkfilm
episode 1 mivel jött csomagban? hl:source dm? 😄

werkfilm
valve @ E3 Expo: June 2-4 2009

Narxis
lol, a zsír lenne. 😄

gfreak
PortalStrike 2100...na ez lenne a nemsemmi 😄😄😄

Racism is a weapon of mass destruction!

Narxis
Portal 2, Counter-Strike 2010 vagy ilyesmi 😄

Valamit szöszölnek a srácok,de hogy mikor lesz én nem tudom. Bennem viszont egy kérdés vetõdött fel, mégpedig mivel dobják majd piacra???Eddig mindegyik episode nagy csomagban jött. Folytatva a hagyományokat kellene még mellé egy két egyedi játék, hogy belecsapják a következõ Box-ba!Ötletek?

gfreak
majomkutyák! most akkor lesz EP3 vagy én is csak álmodtam? 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

Narxis
xD

jackcsabi
Tudsz adni hivatalos linket is vagycsak álmodtad?

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

werkfilm
június elején jelentik be.

kirol
Nem sajnos. Az episode 3 az nem jelenik meg.
Törölték, vagy mi?

jackcsabi
Na mivan már mindenki megjelenik?

Vele van egy aranyember, az úristenedet! 😄