Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem ez lenne az elsõ ilyen fejlesztés.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
persze, ha lesz újabb kiadása a source-nak hazsnálják ep3-ban, de a régieket sztem nem kell átírni. ez a véleményem, nekem nem tetszik.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ezt a cinematic 10-es cuccot beleimplantálhatnák 😄
Next PC upgrade: 2022
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Mert nincs elég pénz a kasszában. A Steam alig hoz valamit a konyhára, sõt mostmár oly válságos a helyzet a Valvenál, hogy a szaunát és a biliárdtermet is el kellett zárni a kényelmes, házimacskává vált fejlesztõk elõl.
Komolyra fordítva a szót. Gabe Newell szépen befürdött az epizód alapú tartalmakkal, ahogy eddig mindenki. Az Escapist Magazine szépen megkérdezte Gabi bácsitól, hogy mi az álláspontjuk az Episode Three kapcsán. Amire azt válaszolta, hogy nem válaszolhat, különben az alkalmazottai eladnák a szerveit a feketepiacon. Ezt nem mondta, de mivel túl nagy a csend a Valvenál, ezért csak arra tudunk következtetni, hogy valami bazinagy projekten dolgoznak.
info: Hardwired
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
kerestem de nem vettem észre :S
úgy akadtam el hogy kb 3x estem neki mire sikerült, ha meguntam akk befejeztem és legközelebb megint nekiestem és csak sikerült 😊
Na az a lényeg hogy a kép jobboldalán lévö deszkákon kell továbbmenni...
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
"After a good day at E3, me and some mates went out around the town, found a lovely bar to hang out in, and while being there, we met another group of people that worked for VALVe having a night out too! I managed to get hold of some info... A certain V**** employee told me some very pleasing news that can ease everyone."
hihetõ sztori :]
info: Cybergen
Erre hogy ilyen szép lesz külön befizetek!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
nem tudjátok miért írja ki ezt amikor el akkarom inditani a garry's mod 10-et?
hd addon nem kötelezõ, és 64 bites oprendszer kell hozzá + 4gb ram
bloody fucking murder
Cinematic Mod V9 BASE
Cinematic Mod 9.51
Cinematic_Mod_V9_HD Addon
FAKEFACTORY CINEMATIC MOD V10
Build 10.0 BETA1
TO PLAY THIS MOD, YOU MUST OWN HALF-LIFE 2 / EPISODE ONE / EPISODE TWO FULLY INSTALLED AND UNLOCKED! (= started at least once) YOU CANNOT PLAY THIS MOD WITHOUT EPISODE TWO CONTENT!
bloody fucking murder
am honnan tudom leszedni?