10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#8342 mit kell ezen érteni. egyszer végigviszed, utánna meg cinematic moddal felirat nélkül, tán nem tudom akkor már, hogy előzőleg hogy vitted végig, mit csináltál?:D
Én most Halo2-t ugy játszom hogy van egy oldal ahol magyarul le vannak írva a párbeszédek magyarul, és így még nagyjából lehet érteni mindent benne. meg call of duty-t is így vittem végig xboxon:D elkértem a fordítóktól a szövegeket, rákerestem hogy hol van az ahol járok és lvasgattam. persze nem valami kényelmes, de egynek elmegy...
off: amugy azon gondolkodtam, régen volt ugye a hangalámondásos filmek, mikor egy magyar hang volt, és végigmondta jó monoton hangon az egész filmet, ezt most is meglehetne csinálni bármelyik feliratos filmel/sorozattal:D házilag szinkronos verzió. esetleg olyanokat mint egy román szinkron. lejebb venni az eredeti hangot és rátenni a magyart. :D -
#8341 Nagy kár azért megkérdeztem pár helyen hátha tud valaki valami okosat.
Vagy max párhuzamba tolom a sima HL2-öt magyarul és a tuningolt grafikát úgy hogy nem értem. -
#8340 Én volt, hogy feltettem mindegyik hl2-t vagy 2 óra alatt, leszedtem a módot ismént órák alatt, és sehogysem sikerült működésre bírnom. -
#8339 Ez inkáb goth. De nekem bejön. -
#8338 Feltettem a modot.Külön mappából kell inditani a HL2-öt és a többit is.
De ha onnan indítom akkor hiába van bekapcsolva a felirat akkor sem jelenik meg.
Mit lehetne tenni ez ellen tudja valaki?
Azért minden maxon így ezzel a Cinematic moddal megérzi a 8800GT hogy mi a téma szemmel láthatóan szarabbul fut. -
#8337 Még csinosítgatják azt olyan 2 év múlva olyan grafja lesz hogy befogunk fosni! -
Bulics #8336 istenem, nem hogy felvenné ezeket a valve és kiadnák nekik a hl2ep3at készíteni.. egymilliomodik mod -
#8335 Emo Alyx? -
#8334 Cinematic mod 10.10
-
#8333 Akkor nálad valami nem stimmel :) -
#8332 Érdekes ez a google nekem nem is ilyen találatokat dobott ki. Nekem a keresések 80%ában használhatatlan. -
#8331 Google első találat. -
#8330 Honnan lehet letölteni ezt a "iz3d" progit amit lejebb említenek??? -
#8329 Ez nagyon szőr szál hasogatás volt.
De nem kötök bele. -
#8328 Igen. De mostmár nem jövőre mert akkor 2011-re csúszna. Akkor idén jön. :D -
#8327 Jövő Évre Csúszott a Black Mesa megjelenése -
#8326 És van valami megjelenési dátum? -
#8325 á-á -
#8324 Hi
Megjelent má a HL2:Black Mesa? -
#8323 Én is. Sp3.
Relaks: a gépek már egyetlen másodperc alatt annyi hibát csinálnak, mint régen a matematikusok 10 év alatt!
Amúgy nem hazudnak. Csak néha elég furcsák. -
Suffering #8322 én is xp-t használok -
#8321 Hát igen, ezért érdemes időnként a gcf-eket átmásolni valahova. -
#8320 Még jó, hogy XPt használok -
Suffering #8319 most lettem nagyon pipa. uninstaláltam a steamet hogy megint instaláljam hátha akkor elindul. erre az összes steames játék letörlödött. megint rá fog menni az egész napom hogy feltelepitsem a játékokat :S -
Suffering #8318 látom nem vok egyedül ezzel a problémával: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=12786979 -
#8317 Nálam megy. -
Suffering #8316 nekem ma reggel frissitette a gépem a Steamet és azota nem akar elindulni:
A(z) Steam 732897 hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük. Másoknál is ez van? -
#8315 ja
Sajnos én már rájöttem a melóban, hogy a számítógépek nem szoktak hazudni. -
#8314 Figyelj, honnan veszed hogy nem használja más? Nem véletlen írná ki ha nem így lenne.. -
#8313 Jómár jó csak a steamot kellet befenyitenem -
#8312 Ezt miből gondolod? -
#8311 Ez egy f*sz nem használja senki más. Mekkora egy f*s a steam. -
#8310 Há nem. -
#8309 Vagy mégis -
#8308 NEm használja senki más. -
#8307 Én is ezen lepödtem meg:D De hogy ?:D -
#8306 Azt írja, hogy egy másik gépről használják az accountot. -
Eztet irja -
#8304 Synergy modok hogyan kell használni? Me nekem nem akar müködni S: -
Bulics #8303 isten vagy! tíz éve akarok 3dben játszani (mondjuk kicsit fos ez a program néha bemondja az unalmast), és végre sikerült! pl a max payne 1 nagyon jó 3dben...