Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hoppá ezt elbaxtam....azt akartam irni hogy NEM eredeti...Bocsesz...
<#zavart1>

werkfilm
semmit nem kell a gcf fileokkal csinálni
readmet nem olvastad el?

--------------------------------------------------------------------------
1. Telepítési tudnivalók:
--------------------------------------------------------------------------

1. Csomagold ki a zip tartalmát abba a mappába, ahol a Steam könyvtárad van
2. Indítsd el (vagy indítsd újra) a Steamet
3. A telepített játékok között indítsd el Portal magyar szinkron játékot.

TreDoR
Automatikusan azt fogja használni.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Köszi...tehát kicsomagolom a gcf-et átszerkesztem amit akarok és ezeket a mappákat beteszem a játék fökönyvtárába, és nem kell átirni valamit hogy ott keresse ne a gcf-ben???
Vagyis hogyan csináljam...a portal szinkront akarom beletenni a játékba, de eredeti ezért kinlódok vele....
Köszi!!

werkfilm
szerkeszteni nem lehet vele a fájlokat, mivel az illegális lenne. ha custom tartalmat akarsz használni akkor egyszerûen hozd létre azokat a mappákat a játékéban ami a gcf-ben van, és oda másold, a gcf-et hagyd békén.

TreDoR
Sztem sehogy, bár sosem próbáltam mert teljesen felesleges.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Köszi ez van meg de hogyan tudom vissza csomagolni???

jackcsabi
GCFScape.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Sziasztok....Mivel lehetne a gcf fájlokat kicsomagolni, illetve vissza is csomagolni,illetve már kicsomagoltam csak nem tom milyen progival lehetne vissza is gcf-be....
Köszi!!

Narxis
Nekem aztán 8, itt is és más fórumokon is ezért "imádkoztak" sokan. Tõlem aztán kiadhatják hl1-es graffal is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

TreDoR
Minek csinálnának hozzá? Az nekik csak plussz pénz és idõ, viszont a hl fanok ígyis-úgyis megveszik majd az ep3-at (még akkor is megvennék, ha a hl1 motorjával adnák ki az ep3-at...). Az epizódos rendszert sem azért alkalmazták, hogy évente jöjjön ki új rész, az csak a beetetõ szöveg volt (mint a bizonyítékok mutatják), csupán nem akartak mindig új grafikai és fizikai enginet elõállítani (no meg új modelleket, textúrákat, hangokat, egyszóval semmit).

Bence94
jegelik vagy mégsem? azért a l4d2-nél is kéne már tuningolni a motoron.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Seth
Akkor jól érzem, hogy tulajdonképp lusták foglalkozni az Ep3-mal ??

PSN ID.: Beegabor

Narxis
Akkor jól érzem, hogy nem lesz semmilyen új gigaszuper hl engine?

pajti
A G4TV mikorofonvégre kapta a Valve elsõszámú marketing fejesét, Doug Lombardit és többek között arról kérdezte miért a Left 4 Dead 2-vel foglalkoznak, amikor a Half Life: Episode Three-nek már rég a spejzben kéne lennie.

A Left 4 Dead 2 azért jelenik meg elõbb, 9-12 hónappal az elsõ rész után, mint a Half Life Episode Three, mert sokkal jobb fejlesztõeszközök állnak rendelkezésükre. Az AI directorral például álom dolgozni, számos feladatot levesz a dizájnerek válláról, miközben a jó öreg Half Life esetében a környezet és a karakterek, például Alyx minden egyes rezdülését meg kell tervezniük. Ez nagyon sok munkát vesz igénybe, ezért nincs most Episode Three.

-hardwired-

TreDoR
Nem kell utánaolvasni sztem, ez benne van az Opposing Force-ban.

Üdv. Sajna a Black Mesába már nem fogunk visszatérni, ez fix...Mivel fel lett robbantva, olvass utána a sztorynak...

Narxis
Ezt már egyszer belinkelék ide, azóta kiderült, hogy kamu.

zooleeh

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Miért, ha tényleg olyan jó amilyen, egybõl felszívja õket a software piac. Ezért már simán megéri az egész.

TreDoR
De még azt is el tudom képzelni, hogy a Valve megveszi tõlük és árusítani kezdi Steamen, úgyis az a bevállt módszerük, hogy mindent összevásárolnak és eladják (counter-strike, portal).

TreDoR
Tök m1, ha a Valve lezáratná a projectet, a készítõk gondolom szétterjesztenék warez oldalakon, torrenten, stb. a játékot. Legalábbis nem hiszem, hogy ha már ennyi éven keresztül szenvedtek vele, akkor csak úgy törölnék az egészet. Aztán meg bejelentenék a Valve-nak, hogy "bocs, de ellopták" (sztem ismerõs lenne nekik a helyzet, hl2...)

werkfilm
cryostasis is csak egy hajón játszódott és milyen jó kis hangulatos game volt 😊 de egy pörgösebb HLhez tényleg kevés lenne

Nem hiszem, hogy az egész EP3 végig csak egy hajón játszódna 😊

Meg a BMS lassú fejleszése is gyanús, fõleg, hogy a Valve már kapcsolatba lépett velük, hivatalosan azért, hogy a Source szót vegyék ki a játék nevébõl, de ki tudja...
Havokal alapvetõen semmi gond nincs, csak az úgynevezett blackhole bug.
Garry's modban jön elõ a legkönyebben, természetesen azért, mert ott eléggé bele lehet nyúlni a dolgokba, de az egésznek a lényege kb az energiamegmaradás törvénye, ami azonban a Havokban csak a mozgás határain belül érvényesül, épp ezért ha nincsenek egyensúlyban az egymásra ható erõk, akkor az érintett tárgyak nekiállnak elmebeteg módon pattogni, ugrálni, összegabalyodni.
Julius Caesar
de azok után ki venne HL1-et? megveszed HL2-õt meg modolod hl1-et.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

TreDoR
Miértnem engednék? Az csak egy mod lesz a hl2-höz.

De az az elsõ rész újrafeldolgozása, nem? Én nem ilyesmire gondolok. Nameg, azt soha nem fogják engedni megjelenni, az is tuti.

Igen, elvileg. 😄

jackcsabi
Elvileg még ebben az évben kiadják...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Jah, csak sajnos azzal olyan gyorsan haladnak mint a DNFel. Talán 10 év múlva kész lesz. 😄

jackcsabi
Black Mesa Source.

Én inkább annyak örülnék, ha valamiért vissza kellene menni Gordon bácsival a BM bugyraiba(kimenteni valakit, kihozni valamit, ilyesmi). Látnánk a régi helyszineket újra, leamorizálva, valami nagyon szuper új engine-el. Mittomén.

werkfilm
eddig is havok volt benne, episode 2ben is újítottak rajta a cinematic physics rendszerrel amit a híd meg házösszeomlásoknál láthattál

Julius Caesar
elvégre ha implementálnak egy újabb havok fizikai motort (esetleg NV féle physX-et) akkor nagyon jó kis puzzle-ök lehetnek, és esetleg találhatunk egy fejlettebb gravity gunt. anno mikor kijött hl2-nek jó kis fizikája volt (most se rossz) de azért már vannak újabbak. egy új havoknak örülnék, esetleg ha NV-vel kooperálnak belerakhatnák pisikszet.

ui: nem reklámozom most NV-t, de sztem physX egész jól sikerült. legalábbis nekem UE 3-ban tetszett.

TSL16b
Lehet, hogy a Borealison nem mûködõ portálvetõt, hanem valami más alkalmatosságot találunk, elvégre az Aperture-nél is folyhattak érdekes kísérletek.

TreDoR
Pedig nem nagyot tudnak mást tenni, ha már így alakították a történetet, Borealis...

Le van moddelezve Gordon, legalábbis a HL2 bétaba, csak sajnos a végleges gamebõl kiszedték, meg a hydrat is pedig nagyon fasza lett volna.
Julius Caesar
remélem nem ötvözik portalt meg HL-t. teljesen szétesne sztem. maradjanak csak külön (illetve egybefolyhat a két játék, d egordon NE hazsnáljuk portal gunt). meg aztán, source-ba le sincs modellezve gordon (sose látuk, csak a borítón ) 😄

"epizódok története után már nem tudnak semerre "építkezni"

Butaság, hatalmas potenciál van még a Half Life univerzumban! Akár még vissza is térhetünk BM-ba valamilyen okból(kimenteni valakit, megkeresni valamit, ilyesmi)!

akyyy
tuti hogy a vége megint az aktatáskás fickóval lesz, miylen király volt az ELSÕ részben állandoan látni õt😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

jackcsabi
Akkor nem jól emlékeztem, mindegy rég játszottam már 😊

TreDoR
Az rendben van, csak mint írtam akkor egy, az eddigiektõl eltérõ játékmenetet kell megalkotniuk, mert a portalgunt "élesben" használni nem olyan, amilyen a tesztkamrák esetében volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az nem benzinkút, hanem az Aperture Science parkolója

jackcsabi
Most adtál egy jó ötletet. Ugyebár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Portal végén fekszünk ott valami kis benzinkút féleség mellett és potyognak glados darabjai
, nos lehet, hogy EP3ban valahogy odatalálunk gordonnal és megtaláljuk a portalos csajt (nem tudom mi a neve) aztán oda adja a portal gunt gordonnak...

Máris lenne hogy alakítani a történetet...

TreDoR
Szerintem azért foglalkoznak inkább a L4D-el, és hanyagolják az ep3-at, mert az epizódok története után már nem tudnak semerre "építkezni". Ha a portalgunt helyezik el a Borealison, akkor egy teljesen más játékmenetet kell kitalálniuk, mint amilyen a half-life játékokban vagy a portalban volt. Ennek elég meredek lehet a kivitelezése, ráadásul oda a csattanó is. Ha viszont valami jelentéktelen technológiát dobnak bele, akkor az elég nagy bukta is lehet és emiatt a bevételük is jóval kevesebb lesz, mint az ep2 után. Persze megpróbálhatnak kitalálni valamit újat ahogyan a gravity gun esetében tették, de azzal meg lehet, hogy még évekig el fognak p*csölni. Nyílván készítettek "forgatókönyveket" mielõtt belekezdtek a munkába a hl2 után, csak valami nagyon félre mehetett.

grebber
HL3 ja lol majd a DNF-el karöltve!<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Nem a valve csinált ilyet hanem más fejlesztõ csapat, pl. az Xszériában egy kieget akartak csinálni de egy új játék lett a végére.

Julius: egyelõre nem jelentettek be az ég világon semmit 😄

Julius Caesar
senki nem hitte hogy EP3-mas képek 😄

r4pt0r: egyelõre nem jelentettek be ilyesmit...

EnZsolt
És elhittétek, hogy azok a képek a EP3-ból vannak? 😄

Ezek cinemamodos képek, hogy az egyes részeknél mi a különbség. Az 5. és a 6. kép az EP1?

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

akyyy
Miért, melyik voltaz elsõ? Meg monjd konrét példákat.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;