Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczely
Steam nevét nem tudom, valódi neve Keresztessy Péter

drogosgeci
nevét címét jólenne ha beírnád.

berczely
Nekem van egy haverom aki lopkodott régebben accokat és 4000Ft-ért el is adta... lopott jó párat <#vigyor3>

Tudjátok ilyen Steam rendszergazda meg adminos szövegekkel...

Rip
Persze, nyílván ismerem ezeket, könnyû rámondani, de kíváncsi vagyok, hogy valójában hogyan lopták el.

Csak azért, mert sosem találkoztam még életemben keyloggerrel, sem olyan spyware-rel, ami lenyúlja a steam accot...
Pedig csak valami alap vírusírtó meg anti-spyware van fent, azokat is csak akkor frissítem, ha épp eszembe jut.
Véletlenül nem a haverja unokatesója kereste-e meg, hogy adja kölcsön az accát 2-3 órára?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Narxis
keylogger

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

TreDoR
Pl. spyware

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Rip
Szintén, ezért nem értem a dolgot, hogy csak úgy "ellopják". 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

angelslie
Az a vicces hogy nekem lassan 3 éve van steam accountom és soha nem lopták még el, pedig kezdetek óta ugyanaz a jelszó is 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Rip
Hogy lopták el az accountját?

Julius Caesar
Én se tartottam meg, de sztem ha kiadsz nekik annyi adatot amit tudsz, lehet visszaadják.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

grebber
Ha van email megerõsítés beállítva fél perc alatt vissza lehet szerezni.
Ha nincs akkor IJ.

Next PC upgrade: 2022

Ezért kéne olyan email szolgáltató használni ahol nem törölnek semmit.

ffxi
Havernak a haverja acc-ját ellopták. És most megy a visszaigénylés. A sok álmatlanság, aggódás. 25 ezer értékben volt neki. De szerencsére mind dobozos. CD kulcsokkal tudja igazolni. De én? Én karival vettem mindet. És a kiküldött ímélek már nicsenek meg. Természetesen van kémprog és virusírtó. De a legrosszabb esetre is gondolni kell. És az egyelõre negatív. Szal 0% esélyem nincs visszaszerezni, ha ne adj Isten ellopnák.

Fákjúal!

Rip
Azt nem lopják csak úgy el.
Ha nem adod ki senkinek, nem tudják ellopni.
Vírusírtó, kémprogi legyen fent a biztonság kedvéért.
Nekem CS (nem Source) óta van steam account, mára valami 30-35 játék van fent, soha, semmi gond nem volt vele.

ffxi
jujujujuj... azok már nincsenek meg 😞

Fákjúal!

Julius Caesar
Dobozosnál cd kód, steamenél kártya típusa (száma ha lehet), vásárló neve, cím egyszóval minden infó amit lehet.

Narxis
Vásárlásról kapott e-maileket õrizd meg.

ffxi
Hali all!

Ha ellopnák a steam account-omat. Akkor hogy tudom visszaszerezni? Egyaránt van rajta dobozos és közvetlenül steam-en vásárolt játék. A dobozosról azt hallottam, hogy lescan-elni a cd kulcsot. De mi a helyzet a steam-en vett cuccokról?

Fákjúal!

Ott volt a link,ahol minden le volt irva(képek,video,stb), úgy hogy nem értem, mit kellett volna leirni....nem kell túlreagálni semmit...csak figyelmesnek kell lenni....
<#nezze>

JaSoN HuNTeR
Ott a pont<#worship>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

zeli
szerintem nem ebben a stílusban kéne elõadnod magad, habár semmi mást nem jellemez, csak és kizárólag téged.

Belinkelsz egy modot, valaki érdeklõdik, mert eseteg szeretné letölteni, te meg elküldöd a halál faszára... szerinted ez így helyén van ? már csak a civilizált emberi kommunikáció végett is...
Nem hiszem, hogy túl nehéz lett volna oda írni, hogy "nem."

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Julius Caesar
Ha baszol elmondani mi az, igen, megerõltetõ. És sztem n bungie jumpingolj, mert nem szép dolog egy szakadt gumi miatt ne megdögleni. Bár te szakadt gumi miatt születtél szal...

TreDoR
<#lama>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Oké, nem vitázom, ha teszek be képet, akkor legközelebb irok mellé pér sort miröl is szól...de a linken ahonnan le lehet szedni van leirás, söt képek és videó is....
<#awink>

JaSoN HuNTeR
<#mf2>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

148 Mb-ot olyan megeröltetö letölteni, lúzerek....<#hehe><#hehe><#hehe>

TreDoR
Jah, kicsit vicces, hogy teleb*ssza a topicot képekkel, utána viszont sz*rik válaszolni a kérdésekre. <#hehe>

angelslie
Szerintem pont te vagy az. Ha semmit az égadta világon nem mondasz neki a modról akkor miért is tölteni le vaktában?

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Hát a Platform Errort nálam akkor irja ha a steam, nem a megfelelö nyelvre van állítva, pl: magyarra van és angol a game, de ekkor átállítom magyarra és megy....
<#fejvakaras>

Hát te nagy luzer vagy az már biztos....lol
<#hehe><#hehe><#hehe>

JaSoN HuNTeR
<#kocsog>

Julius Caesar
Nemtom... Googleöztél már, csak mert mintha hallottam volna ilyenrõl

ffxi
Steamen megvettem a HL1 Source-t. De elindításnál ezeket írja ki. PLS help!

Fákjúal!

Hát töltsd már le és nézd meg, ne kérdezgessé....amugy nem....
<#ejnye1>

JaSoN HuNTeR
és kapcsolodik valamelyik eredeti történethez?

Gordon Freemanröl...
<#fejvakaras>

JaSoN HuNTeR
Mirõl szól?

Ezt a modot próbáljátok ki, nagyon faxa, izgalmas, fordulatos....kurvajó, héhány kép:

üdv

Mivel lehet megnyitni a felirat fájlokat a játékban? A fejlesztõi kommentárokat szeretném elolvasni, de a jegyzettömbbel nem valami jó.

csötök nem tudja valaki h honnan lehet leszedni a realiszitkus weapon modot? mert már fölraktam a cm10 est de még az kéne mellé 😄 ezen a vidin látszik h melyikre gondolok
http://www.youtube.com/watch?v=DVtLkbE_358
ha valaki tudja akkor plz irjon. elöre is kösz
Julius Caesar
Mert mit írt?

laca133
Eggyesek nagyon szánalmasak, de egy halál fejjel gazdagabb leszel <#eplus2>
<#mf1><#boxer>Tudod ki dõl be ennek...
TreDoR
Hát ez már tiszta szánalom <#banplz>

RelakS
Mert suttyó <#ravasz1>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Julius Caesar
Másrészrõl írja, hogy a sok suttyó azt se tudja mit kell csinálni. Õ se tudja, ha meg tudja, hogy fingunk nincs, minek kérdezi?

RelakS
talán nem kellett volna beszólni a népnek -_-'

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

JaSoN HuNTeR
Ez van,nekem tetszik én csak valamit megkérdeztem és megint engem basztat mindenki.Ez ám a Magyar viselkedés,nem is csodálkozok hogy miért utálja minden külföldi nép a magyarokat.<#action>

Julius Caesar
Suttyó létemre ocsmány, gépfaló modot nem rakok fel, fõleg nem szarom el valami idióta fordítással. Esetleg meg tanulok olyan nyelvet (tegyük fel egy lingua francát), amit a mucsaröcsögei csirketelepen kívül is megértenek.

Narxis
Jó a topik. xD