Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudjátok ilyen Steam rendszergazda meg adminos szövegekkel...
Csak azért, mert sosem találkoztam még életemben keyloggerrel, sem olyan spyware-rel, ami lenyúlja a steam accot...
Pedig csak valami alap vírusírtó meg anti-spyware van fent, azokat is csak akkor frissítem, ha épp eszembe jut.
Véletlenül nem a haverja unokatesója kereste-e meg, hogy adja kölcsön az accát 2-3 órára?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Ha nincs akkor IJ.
Next PC upgrade: 2022
Fákjúal!
Ha nem adod ki senkinek, nem tudják ellopni.
Vírusírtó, kémprogi legyen fent a biztonság kedvéért.
Nekem CS (nem Source) óta van steam account, mára valami 30-35 játék van fent, soha, semmi gond nem volt vele.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha ellopnák a steam account-omat. Akkor hogy tudom visszaszerezni? Egyaránt van rajta dobozos és közvetlenül steam-en vásárolt játék. A dobozosról azt hallottam, hogy lescan-elni a cd kulcsot. De mi a helyzet a steam-en vett cuccokról?
Fákjúal!
<#nezze>#nezze>
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Belinkelsz egy modot, valaki érdeklõdik, mert eseteg szeretné letölteni, te meg elküldöd a halál faszára... szerinted ez így helyén van ? már csak a civilizált emberi kommunikáció végett is...
Nem hiszem, hogy túl nehéz lett volna oda írni, hogy "nem."
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
<#awink>#awink>
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
<#fejvakaras>#fejvakaras>
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
<#ejnye1>#ejnye1>
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Mivel lehet megnyitni a felirat fájlokat a játékban? A fejlesztõi kommentárokat szeretném elolvasni, de a jegyzettömbbel nem valami jó.
http://www.youtube.com/watch?v=DVtLkbE_358
ha valaki tudja akkor plz irjon. elöre is kösz