Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR
Ezt már megszokhattuk. 5 évenként kijön egy HL 5 órás játékidõvel 😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Narxis
Idén már biztos nem. xD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

JaSoN HuNTeR
Jojo, csak már mikor jön ki? =D

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Narxis

Sziasztok
az lenne a kérdésem h a Cinematic mod 9 a legelsõ töltésnél mikor bemegyek az épületbe miért dob ki runtime error hibával? <#rinya>
Már kezdem unni hogy mindegyik CM van vmi baja <#duma>
Elõre is köszi ha tudtok segíteni 😄

TSL16b
Most frissült a Half-Life 2 sorozat összes magyarításcsomagja a steam.magyaritasok.hu oldalon, a részlegesen angolra változott menüket gyógyítja, de hátha ez a probléma is megszûnik tõle.

Nekem is ez a gondom, ga tud valaki megoldást, hálás lennék érte! A Steamem Angol, szóval azzal nem lehet baj!
A hang beállításoknál jobb oldalt ott lesz h mit feliratozzon.

Nekem az lenne a kérdésem h a cinematic mod 10-et hogy lehet elindítani 32 bitben?

Helo már régen is ez volt a gondom és most sem változott a helyzet,szóval az orangeboxos Episode2 részt rakom fel a gépre és mikor magyarítom utána elmennek a beszédhangok,felirat magyar lesz de nicsnenek párbeszédek csak a háttérzaj...

mi a fenéért van ez?..a a fáljokat átmásoltam ahova kell,langauge érték átállítva hunra és ugyanuyg nem változik semmi.

vmi otlet?

Jim Morrison
thenx bro'

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
Jól mondja Jim tesó, clientregistry.blob fájlt töröld ki. 😄

Jim Morrison
asszem valami clientregistry.blob fajlt kell kitorolni a steam mappabol.
Vagy egyszeruen csak nincs neted 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bence94
EPISODE 3 KELL MOST!!! Nem kell ratyi l4d meg portal ide hl kell már.azt mondták, hogy epizód formában "Hamar" itt lesznek.ep 2 mikor is jelent meg ? 2007 vége talán ? elsõ pedig 2005-6 ?<#levele><#levele><#levele>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

berczely
Figyuzzatok már...

Mi a franc van akkor ha azt írja a steam hogy "Connection to steam client failed"??

Már újraraktam a játékot 2x is.. ugyan úgy nem jó...

MerlinW
Most nézegettem Steam-et, ez komoly csomag jó áron:

Valve Complete Pack - 69,99€

Includes: Counter-Strike, Team Fortress Classic, Day of Defeat, Deathmatch Classic, Half-Life: Opposing Force, Ricochet, Half-Life, Counter-Strike: Condition Zero, Half-Life: Blue Shift, Half-Life 2, Counter-Strike: Source, Half-Life: Source, Day of Defeat: Source, Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life Deathmatch: Source, Half-Life 2: Episode One, Portal, Half-Life 2: Episode Two, Team Fortress 2, Left 4 Dead, Left 4 Dead 2

Ebbõl csak a L4D2 kerül 38-ba, a többit hozzánkvágják 32€-ért azaz egy játék áráért😊

[merlinw.org]

Narxis
Ja, én is. 😄

Jim Morrison
Szerintem jó lett, mondjuk már megszoktam a régit 😄

berczely
Unatkoztam csináltam egy új bannert, frissülhetne kicsit a topic!

berczely
Találtam egy jó kis módot...

A Cinematic Mod mellett egy másik módosítás is készült a Half-Life 2-höz, ami feljavítja a Source Engine grafikáját.

Kiadták az Update Mod-ot Half-Life 2-höz, ami tulajdonképpen egy grafikai tuning, HDR-támogatást, új modelleket és textúrákat, valamint egy update-et tartalmaz az Orange Box Engine-hez, amit még a Valve készített, amikor XBOX360-ra kiadták ismét a játékot 2007-ben. Ezen felül pár Steam achievements-et is tartalmaz a játék öregedõ PC verziójához. Az alábbi videóban láthatjátok a különbséget az eredeti és a modolt játék között, amennyiben szeretnétek kipróbálni a modot, akkor a forrásoldalon részletes útmutatást találtok a használathoz.
Forrás

Videó a különbségrõl:

Half-Life 2 Update Mod tartalma:

↗ Frissíti a Narancs Doboz "motorját"
↗ Hozzáadja a HDR-t
↗ Frissíti a textúrákat és a modelleket
↗ 32 Steam Achievement

Letöltés

Nekem tetszik mert nem bassza el a játék hangulatát csak egy kicsit felfrissíti a dolgokat!<#eljen>

morvaigaben
Köszönöm a segítséget!
Megy mind a kettõ 😊

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

berczely
Igen ez egy másik megoldás.<#smile>

TSL16b
Vagy akár a magyarítást is beteheti a helyére, amit ilyenkor keres.

berczely
Ha magyar nyelvû a Steam akkor az a baja, állítsd vissza angolra és menni fog!

morvaigaben
Hali!
Véégülis nekem a sima Half-Life 2-vel lenne gondom, de azért ide írok mert a másik topik nem nagyon aktív (utolsó hsz kb egy hónapja volt).
Na szóval az lenne a problémám, hogy a Portal, Ep1, Ep2 normálisan mûködik, de a Half-Life 2 és a Lost Coast esetében ezt a hibaüzenetet kapom:
http://kephost.hu/image-27B8_4B8E394F.jpg" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />
Remélem tudtok megoldást a problémámra.
A játék még nincs magyarosítva.
Válaszotokat elõre köszönöm!!

Gaben

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Merle Dandridge (Alyx Vance hangja a játéban) szerepelt a legutcsó 24 sorozat részében... totál nem tûnt fel, nem "ismertem" fel a hangját.

Amúgy, imdb-on már fent van a Episode Three, 2010-re írva.

JaSoN HuNTeR
2000ft a játék a boltba. Összes HL2 egybe. Vedd meg,érdemes.

Hello all!

tudna vki segíteni?
a HL2 episode 1-t tolom, de a második fejezetnél öt lépés után sötét lesz a képernyõ, de ha vissza lépek akkor újra látok.

mitõl lehet? nagyon jó játék szeretném végigvinni😞

pls írjatok.
Narxis
Kipróbáltam, de csak a mentést tudtam folytatni amit adtál hozzá. Jó így is végülis, több lõszered van mint nekem volt. 😊

Még nem készült el? Tényleg jónak tûnik...
Narxis
kösz, meglesem.

TreDoR
Töltsd le ezt, és csomagold ki a half-life\valve mappába:

Half-Life Power Up save

Utána próbáld meg betölteni a játékodat, ha kifagy akkor azt a mentést töltsd be ami a csomagban van.

Virus scan a fájlról

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Narxis
Jajaja! Itt van elmentve, elindultam a folyosón és aztán fagy ki.

TreDoR
F5-tel tudsz screenshotot csinálni alapesetben, és a játék mappájába teszi.

Azután fagy ki, hogy elindulsz a jobboldali folyosón?

Half-Life Blast Pit

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Narxis
Valaki már leírta Steam fórumban: Itt.

De az ott lévõ tippek se segítettek, bár a -novid -dxlevel 70 beírása után mintha gyorsabb és stabilabb lenne.

Akartam screenshotot csinálni, de hiába nyomogattam a Prt Sc gombot. Betöltöttem a mentést, beírtam amit itt írtál konzolba és nem történt semmi. Elindultam, majd annál a résznél ahol korábban is kifagyott újra fagyott.

TreDoR
Most akkor fagy ki mikor beírod ezt consoleba? Vagy nem is ezen a részen vagy? Egy screenshot sokat segítene.

Narxis
Semmi hatás, ugyanott kifagy. Megpróbálom lejjebb venni a felbontást, variálni a video beállításokkal, ellenõriztetem Steammel a fájlokat stb. Esetleg egy mentés közvetlenül utána jól jönne.

Eddig semmi gond nem volt vele, nem értem most mi a franc baja van..

De azért kösz.

TreDoR
Hívd elõ consolet és írd be:

map c2a1.bsp

Jobb ötletem nincs.

berczely
Raindrop mod

Nézelõdtem és mit találtam?
STALKER feeling ott van és a grafika... ígéretesnek tûnik!!

Narxis
Hali!

Van egy kis gondom. Megöltem azt a csápos, nagy szörnyet, aztán valamilyen csõrendszeren mentem végig majd bele egy nagy csõbe ami beszakadt egy terembe, ezután elmentettem, mentem volna tovább, gondolom töltötte volna be a következõ részt és kifagyott a HL1. Eredeti, szóval legfrissebb verzió. Többször próbáltam újra, de nem ment. Mindig kifagyott. :S Valami ötlet? 😞 Kib.szott jó játék, szeretném végigtolni. Aszittem kijátszottam, de nem, csak a CS miatt vettem meg anno.

Nekem is, de csak mert nincs kedvem mindig beírni. 😄

Rip
Nekem automatikusan bejelentkezik, így egyszer sem kell beírni 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Julius Caesar
passworld? <#nezze><#nezze>

Ja...

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

A modern keyloggerek mentik a vágólapot is.

TreDoR
Steam-be való bejelentkezéskor a Passworld sorba nem lehet szöveget másolni...

Julius Caesar
Ezért kell a jelszókból egy betû egérrel kijelöl -> ctrl-c -> egérkurzor vissza crtl-v...

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Narxis
Nekem is, de ha nem vagyok résen, simán benyeltem volna ilyet, hogy rohadjanak meg. HL2 warez verziójába csomagolták bele. Akkor döntöttem el, hogy inkább megveszem azt ami még nincs meg a HL szériából, no meg mert nincs kedvem a bugokkal szenvedni(Alyx megáll a liftnél és nem megy tovább stb.).

TreDoR
Vagy szerencsés. Elsõ accom 5 éves, és szokásom warezolni.

Narxis
Én eddig 2 féle módszerrel találkoztam.

1. valóban, magától kell megadnia, ún. social engineering, valaki reklámoz egy honlapot ingyen Steam játékokkal és bedõlnek neki a naivak, ezeket hívják adathalász oldalaknak is.

2. keylogger, spyware. Ezeket általában warez mellé csomagolják, pl. a crackelt pac-steam-hez vagy valami máshoz, msn/myvip/steamacc(!!!) lopó program. Utóbbinál mókás lehet, hogy a naiv user azt hiszi most jól ellopja más accát aztán közben a sajátját "lopatja" el.

Ha te eddig ezekkel nem találkoztál akkor az 2 okból lehet:

-nem vagy naiv(bár ettõl még megkereshettek steamen a szokásos add már kölcsön az accod szöveggel)
-nem warezolsz

Narxis
Nem durva egy kicsit, hogy megadod itt a nevét? Páran megkereshetik aztán elgyepálják az arcát. Mondjuk nem sajnálnám, az biztos.

Rip
Erre gondoltam.
A steam acc. lopások nagyon nagy százalékában a delikvens maga adja ki a jelszót, és nem spyware vagy keylogger a ludas.

A haverod meg egy görény, ha ilyeneket csinál.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu