Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
az lenne a kérdésem h a Cinematic mod 9 a legelsõ töltésnél mikor bemegyek az épületbe miért dob ki runtime error hibával? <#rinya>#rinya>
Már kezdem unni hogy mindegyik CM van vmi baja <#duma>#duma>
Elõre is köszi ha tudtok segíteni 😄
Nekem az lenne a kérdésem h a cinematic mod 10-et hogy lehet elindítani 32 bitben?
mi a fenéért van ez?..a a fáljokat átmásoltam ahova kell,langauge érték átállítva hunra és ugyanuyg nem változik semmi.
vmi otlet?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Vagy egyszeruen csak nincs neted 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Mi a franc van akkor ha azt írja a steam hogy "Connection to steam client failed"??
Már újraraktam a játékot 2x is.. ugyan úgy nem jó...
Valve Complete Pack - 69,99€
Includes: Counter-Strike, Team Fortress Classic, Day of Defeat, Deathmatch Classic, Half-Life: Opposing Force, Ricochet, Half-Life, Counter-Strike: Condition Zero, Half-Life: Blue Shift, Half-Life 2, Counter-Strike: Source, Half-Life: Source, Day of Defeat: Source, Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life Deathmatch: Source, Half-Life 2: Episode One, Portal, Half-Life 2: Episode Two, Team Fortress 2, Left 4 Dead, Left 4 Dead 2
Ebbõl csak a L4D2 kerül 38-ba, a többit hozzánkvágják 32€-ért azaz egy játék áráért😊
[merlinw.org]
A Cinematic Mod mellett egy másik módosítás is készült a Half-Life 2-höz, ami feljavítja a Source Engine grafikáját.
Kiadták az Update Mod-ot Half-Life 2-höz, ami tulajdonképpen egy grafikai tuning, HDR-támogatást, új modelleket és textúrákat, valamint egy update-et tartalmaz az Orange Box Engine-hez, amit még a Valve készített, amikor XBOX360-ra kiadták ismét a játékot 2007-ben. Ezen felül pár Steam achievements-et is tartalmaz a játék öregedõ PC verziójához. Az alábbi videóban láthatjátok a különbséget az eredeti és a modolt játék között, amennyiben szeretnétek kipróbálni a modot, akkor a forrásoldalon részletes útmutatást találtok a használathoz.
Forrás
Videó a különbségrõl:
Half-Life 2 Update Mod tartalma:
↗ Frissíti a Narancs Doboz "motorját"
↗ Hozzáadja a HDR-t
↗ Frissíti a textúrákat és a modelleket
↗ 32 Steam Achievement
Letöltés
Nekem tetszik mert nem bassza el a játék hangulatát csak egy kicsit felfrissíti a dolgokat!<#eljen>#eljen>
Megy mind a kettõ 😊
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Véégülis nekem a sima Half-Life 2-vel lenne gondom, de azért ide írok mert a másik topik nem nagyon aktív (utolsó hsz kb egy hónapja volt).
Na szóval az lenne a problémám, hogy a Portal, Ep1, Ep2 normálisan mûködik, de a Half-Life 2 és a Lost Coast esetében ezt a hibaüzenetet kapom:
Remélem tudtok megoldást a problémámra.
A játék még nincs magyarosítva.
Válaszotokat elõre köszönöm!!
Gaben
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Amúgy, imdb-on már fent van a Episode Three, 2010-re írva.
tudna vki segíteni?
a HL2 episode 1-t tolom, de a második fejezetnél öt lépés után sötét lesz a képernyõ, de ha vissza lépek akkor újra látok.
mitõl lehet? nagyon jó játék szeretném végigvinni😞
pls írjatok.
Half-Life Power Up save
Utána próbáld meg betölteni a játékodat, ha kifagy akkor azt a mentést töltsd be ami a csomagban van.
Virus scan a fájlról
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Azután fagy ki, hogy elindulsz a jobboldali folyosón?
Half-Life Blast Pit
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
De az ott lévõ tippek se segítettek, bár a -novid -dxlevel 70 beírása után mintha gyorsabb és stabilabb lenne.
Akartam screenshotot csinálni, de hiába nyomogattam a Prt Sc gombot. Betöltöttem a mentést, beírtam amit itt írtál konzolba és nem történt semmi. Elindultam, majd annál a résznél ahol korábban is kifagyott újra fagyott.
Eddig semmi gond nem volt vele, nem értem most mi a franc baja van..
De azért kösz.
map c2a1.bsp
Jobb ötletem nincs.
Nézelõdtem és mit találtam?
STALKER feeling ott van és a grafika... ígéretesnek tûnik!!
Van egy kis gondom. Megöltem azt a csápos, nagy szörnyet, aztán valamilyen csõrendszeren mentem végig majd bele egy nagy csõbe ami beszakadt egy terembe, ezután elmentettem, mentem volna tovább, gondolom töltötte volna be a következõ részt és kifagyott a HL1. Eredeti, szóval legfrissebb verzió. Többször próbáltam újra, de nem ment. Mindig kifagyott. :S Valami ötlet? 😞 Kib.szott jó játék, szeretném végigtolni. Aszittem kijátszottam, de nem, csak a CS miatt vettem meg anno.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
1. valóban, magától kell megadnia, ún. social engineering, valaki reklámoz egy honlapot ingyen Steam játékokkal és bedõlnek neki a naivak, ezeket hívják adathalász oldalaknak is.
2. keylogger, spyware. Ezeket általában warez mellé csomagolják, pl. a crackelt pac-steam-hez vagy valami máshoz, msn/myvip/steamacc(!!!) lopó program. Utóbbinál mókás lehet, hogy a naiv user azt hiszi most jól ellopja más accát aztán közben a sajátját "lopatja" el.
Ha te eddig ezekkel nem találkoztál akkor az 2 okból lehet:
-nem vagy naiv(bár ettõl még megkereshettek steamen a szokásos add már kölcsön az accod szöveggel)
-nem warezolsz