10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• TreDoR
    Ez így olyan lesz, mint egy mappack. :SSSS

#8862: ezt nem értem.
  • Jaka923
    Nem, mert a Source Engine 2.0-t is megcáfolták, mint meglepetést
  • FSpofon
    nem lehet elég messzire látni a portálokban? :D
  • TreDoR
    Az is csak most esett le, hogy akkor a portal 2 source engines lesz :SSSSS. Másszóval, Portal : Episode 1...
  • Jaka923
    Na, a nagy meglepetés a Portal 2-vel lesz kapcsolatos. Ezen én már nem fogok meglepődni egyrészt, mert sokkal jobban várom az Ep 3-mat, másrészt még el is tolták a játék megjelenését 2011-re
  • TreDoR
    Fene a pofájukba
  • Rage47
    gondolom a steamből jól megélnek
  • berczely
  • SZilaJMaGGoT
    Ezt vágom... :D
  • Jaka923
    Ezért tart itt az Ep 3
  • SZilaJMaGGoT
    Nem hiszem, hogy nincs pénzük kajára, gabe milyen kövér már... :D
  • TreDoR
    A poén az, hogy ezekszerint nekik nem kell bevétel, el vannak konzervkaján XDDD
  • Jaka923
    Ezt azért kizártnak tartom :) Szerintem valami teljesen új projekttel állnak elő. Az a baj, hogy magasról leszarják a játékosokat
  • berczely
    Nem tudom mire fel szórakoznak itt az emberekkel!
    Simán ki kéne már adni az Episode 3-at!Azóta egy darab játékok nem jött ki csak a Left4Dead 2 ha jól tudom, de az is csak egy kis munka lehetett mert alig hozott valami újat magával!
    Inkább akkor ne adjanak ki semmit... lusta banda komolyan!
  • SZilaJMaGGoT
    Hát az lesz a meglepetés, hogy idén nem lesz játék... :D
  • Jaka923
    De most komolyan! Mégis mi a fenével állnak elő, amit meglepetésnek ígértek??? Ezek után én már nem lepődök meg semmin sem...
  • SZilaJMaGGoT
    Se source2... :D Lehet source3 lesz.
  • Jaka923
    Gratulálok Valve! Se Half-Life, se Portal
  • TreDoR
    Na, akkor mégiscsak a portal2-t csinálták 3 évig, akkor remélem lesz pár hét végigvinni napi több órás játékkal.
  • FSpofon
    kellemes lesz az
  • SZilaJMaGGoT
    Am azzal nem lenne gond, ha csak simán bejelentik, hogy késik a játék, csak azzal, hogy még húzzák itt a népet ezzel a meglepetés dumával, aztán persze, hogy mindenki kellemes meglepetésre számított... :D
  • berczely
    Azta a büdös krva eget azt!

Áh... lesz*rom már az egészet!Idióták!
  • SZilaJMaGGoT
    Kiderült a meglepi:

Nagy a kavar Portal 2 ügyileg. A Valve először idén karácsonyra ígérte a méltán népszerű Portal folytatását, majd szépen lassan kezdett visszakozni.

Az idei E3-on bejelentett Portal 2 show azért meg lesz tartva, annak ellenére, hogy a hivatalos bulit egyszer már lefújta a Valve, hogy valami meglepi legyen helyette. Nos, a rengeteg találgatásra okot adó meglepetés nem az EP3, nem a Source motor 2, nem is a Half-Life 2. Az E3 buli még mindig Portal 2 buli lesz, csak az a meglepetés, hogy idén már nem lesz játék, legkorábban 2011-ben érkezik a Portal 2. Ki emlékszik még a Half-Life 2 körüli iszonyatos kavircokra? Remélhetőleg ilyesmi most nem lesz.

(Forrás: GSO)

Nah ki gondolta volna... :D
  • SZilaJMaGGoT
    Jah nekem is van CS:source is.
  • berczely
    Orange Boxos témához...
    Nekem megvan a tokos Narancs Doboz, de kb. 2x volt a gépben a lemeze Egyszerűbb letölteni Steam-ről azt csókolom
  • TreDoR
    Jah, csak úgy 10-15 darabot...
  • gregtom6
    Mondjuk igaz:D Mind1....vegyétek úgy, h nem is írtam ma kommentet ebbe a topikba:D
  • TreDoR
    Az semmi, nekem annó a hl2-mhöz Counter-Strike Sourcet is adtak XDDDDDD
  • SZilaJMaGGoT
    Hát nemtom HL2:DM nem jár az OB-hoz? Nekem valahogy meg van az is, de lehet még régebbről...
  • gregtom6
    LoL!!!:D
    Akkor már BioShock 2, annak legalább van, ha nem is túl jó, de multija:D
  • SZilaJMaGGoT
    Meglehet... :D
  • RelakS
    itt vetít nekünk, azt lehet, az összes féle kiadást megvette díszdobozban, meg minden mást is, amit a Valve kiadott
  • SZilaJMaGGoT
    Jaja nekem is csak egy papírlapot adtak. De am mint mondtam ezek csak kifogások, a srác sajnálja rá a pénzt, pedig 3500 hufból még a dizsiben sem éli ki magát... :D
  • RelakS
    uram isten... minek kézikönyv?! Ma már nem szép kis vastag műveket adnak a játékhoz, hanem belecsapnak egy papírlapot, hogy ne sokat játssz meg epilepszia, meg ne törd fel, meg esetleg egy kis füzet, hogy ez az alap billentyűzet kiosztás, meg ez a menü, azt jocakát...

mellesleg nekem van eredeti HL2 dobozom, bibibiii... kettő is, ami azt illeti
  • SZilaJMaGGoT
    Nem fogod. :)
  • gregtom6
    "BlackMesa eredetivel fog futni...."
    szerinted
    De ha így lesz, megveszem az Orange boxot.
  • SZilaJMaGGoT
    Nekem is saját tokba van nem a szomszédtól kértem kölcsön... Mondom ezek csak kifogások.
  • gregtom6
    Jó, én ezzel senkit nem akartam meggyőzni....
  • SZilaJMaGGoT
    Most sem kerül 10ezrekbe amire szükséged van mégsem veszed meg. Ha 2-3000 forintot sajnálsz rá akkor szerintem felejtsd is el és kurvára nem tiszteled a valve-t... :)
  • strebacom
    Hát, hogy kitudjad próbálni azt a rengeteg módot, pályát, amit készítettek....én hónapokig elvoltam vele..most toltam végig a PotalPrelude-t...nagyon faxa volt és magyar nyelvü ráadásul...söt a BlackMesa is csak eredetivel fog futni...