Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Amúgy az alap HL 2 is kapott végre achikat, neki is ugrok újra a játéknak. 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Az egy sajna nem eredeti, de azt már nem veszem meg...

5 Euró az összes HL 2 rész a Steam-en! Vegye meg most az akinek még nincsmeg!!
Konkrétan a 2 amit írtál az, hogy:
-Fejlettebb grafikai effektek
-Steam Cloud mentési lehetõség, kb annyi hogy más gépen is eléred a mentéseid neten keresztül.
Added Steam Cloud support for save games
Ezek mit jelentenek pontosan?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Half-Life 2: Episode One
Added support for Mac
Added new achievements
Improved graphical effects
Half-Life 2: Episode Two
Added support for Mac
Arab money
Ha lassú a neted, akkor van lehetõség lemezrõl telepítésre is valahogy, hogy hogyan azt ne tõlem kérdezd mert én minden Steames játékot online vettem, de biztos egyszerû.
Szeretnék segítséget kérni!
Megvettem (kb fél éve) az orange boxot akkor aktiváltam a cd kulcsot játszottam vele majd késõbb letöröltem.Most megint fel szeretném telepíteni de nem engedi mert ha beírom a kódot akkor azt írja hogy aktiválva van már (ok ez stimmt) de mért nem tudom attól felrakni hogyha ezzel a steam accounttal aktiváltam elsõre is!
Köszönöm a segítséget!
További szép napot!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
2: billentyûzet kiosztás? Nekem át kellett konfigolni, hogy mûködjön. Mindamellett mész, közben leguggolsz, elengeded a guggolást de azonnal nyomod az ugrást is. Úgy mûködnie kellene. Arra már nem emlékszem, hogyha hosszabb guggolás után ugrasz fel, akkor mûködik-e
Nahszóval elkezdtem játszani vele, és az training részben megakadtam. Valami rakétát fel kell venni, és azzal távolra ugrani.
Ezt írja: While moving hold down duck, than press jump.
Ha ezt csinálom akkor az történik amire számítottam. (2500h cs után)
Fut, legugol+lelassul, és ugrik 1 métert. Szal nem jó. Többmindent próbáltam már de nem birok átugrani.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Apropó, a FAQ nem mûködik.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
A mentés azért lenne fontos, mert nem szeretném cheattel tolni a következõ mapról.
Tegnap este tettem fel orange boxot, elsõ kettõt kitoltam, (már korábban is) és most baszottul beleéltem magam 😊.
Nem szeretnék lemaradni semmirõl sem.
Amikor G-Man felbukkan Alyx gyógyítása közben, és azt mondja; "When you see your father" kapok egy hibaüzenetet. Tudom, hogy mi az üzenet, és arra is rájöttem már, hogy kb semmit nem tehetek ellene, mert nem tudom elkerülni a "jelenetet".
Eddig ha máshol kaptam, visszatöltöttem, és máshogy oldottam meg a dolgokat; (vártam kicsit, hogy társ öljön/megvártam, hogy odajöjjenek a mobok/másfelé néztem stb.)
Viszont itt nem tudok mit kezdeni, youtubeon megnéztem ezt a részt, és az utolsó pár mondatról csúsztam le, ha valaki lenne olyan kedves, és egy az ez után a jelenet után készített mentéssel megdobna, nagyon hálás lennék!
Gugliztam rengeteget, de egyetlen megoldás sem segített. Page file átállítva, háttérben futó alkalmazások indítása kikapcsolva, ramok felcserélve, próbáltam ablakban, driverek frissítve stb.
Jelenleg így futtatom:
-novid -heapsize 393216 -console -dxlevel 80 +mat_forcehardwaresync 0 +snd_async_prefetch_priority 1
Ha valaki tud egy már mûködõ megoldást, legyen szives nem magában tartani =)!
Next PC upgrade: 2022
thx mégegyszer.
Meg is van hol van a kutya elásva. Nekem nincs mod mappám. (csak sourcemods) Könyvtárszerkezet szerint ennek hol kéne lenni? Max létrehozok egyet.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Már próbáltam 1 pár dolgot (FAKEFACTORY_CM10/hl2/resources mappában english fileokat lecserélni magyarra, de ez így nem nyert mert ugyanúgy angol maradt minden, a menün kívül.. gyanítom hogy a gcf-bõl táplálkozik.
Aztán próbáltam hogy a FAKEFACTORY_CM10 mappábna átmásolom a hl2_hungarian mappát, mindenestül, de így is csak a menü lett ungarise.)
Plz help! 😊
Elõre is köszi
u.i: A játék eredeti,orange box verzió, de gondolom ez tök 100.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Én is szeretek mindent átkutatni, hátha van ott valami, nem pedig végigrohanni a játékon, és lehet, hogy egy csomó mindent kihagyok
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0