10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Zoli007
    Ezt nem tudtam. Ha ez igaz, akkor no problem. Bár offline módban mi értelme?
  • TreDoR
    Azt hittem az áramszünet már kihalt állatfaj XD
  • Dodo55
    Hát igen, nálunk ebben az évben összesítve hosszabb ideig nem volt áram, mint amilyen hosszú ideig nem volt net :D
  • SZilaJMaGGoT
    Hát figyelj szerintem 5 éven belül annyira általános lesz az internet hozzáférés mint az áram. Valószínűleg így gondolkodnak a nagy cégek is, sőt a felhasználók/fogyasztók nagy részének ezzel nincs gondja, a többi elenyésző. És félreértés ne essék, ezeket nem én találtam ki, ez van, ezek a tények... :D
  • kifli
    mármint mire érted?
    A frissítést ki lehet kapcsolni, hogy ne töltse le. Ha cd-s játékot veszel, letölteni sem kell, sőt steam átváltható offline modba is, hogy még azt a kicsi ntet se használja.
  • RelakS
    vagy a valve visszakérdezne, hogy az meg mi?
  • SZilaJMaGGoT
    :D
  • Zoli007
    Hát igen, akinek meg korlátos netje van, az kapja be, mi?
  • RelakS
    Én nem tartottam annyira viccesnek :D

(tudom, idióta )

Hmm... úgy látom, a Steam újrahasznosítja a kivágott felhasználóneveket.
    van a rendszerben egy relaks, pedig azt az accomat még 2005 végén kitiltották :D
  • strebacom
    Nem hiszem, mert annak nem kell a steam....
    De irtam hogy rajta múlik...
  • SZilaJMaGGoT
    XD jah az vicces lenne! :D
  • RelakS
    meg kis szerencsével bukja az eddig megvásárolt játékait :P
  • strebacom
    Keress rá a neten az AVALON verzóra....Minden HL2 rész benne van és már magyarul is települ és a játék is magyar nem kell vele szarakodni.....
    A többi rajtad mulik...
  • TreDoR
    Én szeretek sakkozni XD
  • SZilaJMaGGoT
    Ezt ne nekem mond, panaszold el a kiadóknak/fejlesztőknek! :)
  • Bulics
    ez az!
  • TreDoR
    "Te tudod, de barátom ez a jövő". Jah, amíg el nem fogy a sávszél XDDDDD Utána majd lehet sakkozni
  • Bulics
    pont ezért kérdeztem hogy hogy lehet kinyírni.
  • kifli
    nekem sosem updatel mikor játszanék, steam alapból fut, és mikor játszanék, már mindig minden updatelve van :D
    Nem rosz dolog a steam, nem is körülményes szerintem...
  • SZilaJMaGGoT
    Nem, hogy örülnél, hogy van support... :D Te tudod, de barátom ez a jövő. Lassan minden védelem megköveteli majd az internet kapcsolatot, mert leszarják ha sao paolo-i vagy valszeg géped sincs... :D
  • Bulics
    Nem csak hogy dobozos, de mért kell nekem állandóan internet közelben lennem ha fel akarok tenni egy játékot, teljesen függeni kell a steam rendszertől.

Meg amúgy 30 perce ülök itt mert úgy updateli a hl2-t hogy a kutya se kérte tőle.
  • SZilaJMaGGoT
    5 percbe bele ne halj, elszívsz egy cigit addig... :D
  • SZilaJMaGGoT
    Mi a körülményes? A game-listbe ráklikkelni a game-re és elindítani? Sőt még az asztalra is tehetsz parancsikont ahonnan két klikkel indul rendesen mint bármelyik másik játék... :D Sztem körülményesebb az amikor lekell szednem 20 féle patchet netről, azt sem tudom melyik mire jó és megfelelő sorrendben kell telepítgetni az adott játékhoz... :/ Steam ezeket a dolgokat mind megoldja helyettem. Azt megértem ha valaki azért nem vesz valamit steamen mert dobozos game kell neki, de mint védelem szerintem semmi gond nincs vele...
  • Bulics
    Meg nekem ne updateljen mikor játszani akarok!!!!
  • Bulics
    Metro 2033 Steames. CSAK ezért nem vettem meg.
  • Bulics
    1:EZ nem warez eredeti orange boxom van!!
    2:Utálom! Körülményes!
  • SZilaJMaGGoT
    Az, hogy nem lehet kiiktatni és nem megy a tört játék... :D Hagyjuk már ezt az azért nem vettem meg dolgot... :)
  • RelakS
    1: nincs warez!
    2: mi a bajod a sztímmel?
  • Bulics
    Na jó! Létezik olyan programm crack akármi, ami kiküszöböli a steamet mert nagyon utálom! Több játékot azért nem vettem meg mer steames! Valaki ha tud ilyet nem szégyenkezzen... KÖSZI
  • SZilaJMaGGoT
    Azt hittem megigérted, hogy mire 10 lesz ki jön az ep3/hl3. :D
  • strebacom
    No tesókám...te ott voltál a keresztelön....jahhh te a vagy aza szöke srác azzal a dögös barnával....Ja tényleg Alyx...
  • kifli
    Alyx-nek hívják? :D:D
  • strebacom
    Nekem a 7 éves lányom most kezdte el a HL2-t..és qurva jóól csinálja, van érzéke az FPS-hez a csajszinak....És ÉN megigértem neki hogy mire 10 éves lesz igazi fegyót kap...mert akkorra lesz mit irtani ebben a kurva nagy demokráciában.....
  • kifli
    én első részt 35-40 perc alatt végigviszem XD
  • SZilaJMaGGoT
    Nem csak kinézetről van szó... :/ Ugyanazokkal a buta hibákkal és korlátokkal kell majd szembesülni amivel eddig... :/
  • Bence94
    miért kell ennyire kicseszni a néppel ? se source 2 se ep3 vagy 3...én most a protalra nagyívben szarok mert az 1. rész az a egész kó kis móka szinten volt...gondolom ez már nagy projekt de akkoris....
  • Jaka923
    Szerintem abszolút nincs vele gond. Tök jól néz ki
  • SZilaJMaGGoT
    Hát kíváncsi vagyok hány évig akarják még foltozgatni a source-t... :D
  • TreDoR
    Igen, épp ez a gondom vele
  • Jaka923
    Azt írtad, hogy a Portal 2 Source Engine-t fog használni. Már az 1. részt is ez a motor hajtotta...