Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
az epizódok 4.2 juro kb 😊
MerlinW
Achievement-eket, plecsinek, célkitûzéseket😊 Lásd a #8567 kép alján.

[merlinw.org]

"az alap HL 2 is kapott végre achikat" - mit jelent ?

MerlinW
5€-ért csak az alap HL2-õt adják. Az Orange Box tartalmazza mindet, az lett 16€ (4500Ft)

[merlinw.org]

balee4
Dehogy tartalmazza, HL 1 Source-t külön tudod megvenni, Opposing Force Source meg nincs, modként esetleg.

Amúgy az alap HL 2 is kapott végre achikat, neki is ugrok újra a játéknak. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

tartalmazza a hf1 sourcét, az opposing force sourcét, meg egyéb kiváló rajongói modokat is ? tényleg, azokat fel tudná sorolni vki a teljesség igényével ?

kifli
zsír 8,39juróé teljes a hl2 kollekcióm 😊
Az egy sajna nem eredeti, de azt már nem veszem meg...
berczely
Csõõõõõõõõõõõõõõõõ

5 Euró az összes HL 2 rész a Steam-en! Vegye meg most az akinek még nincsmeg!!

berczely
Na az a mentés izé az nem hülyeség!Szal akkor neten tárolja a mentésem?

Jaka923
Ezeknek az újításoknak lehet köze az Ep 3 bejelentéséhez? A Portal esetén is így jelentették be a 2-t...

kifli
cs:s-bõl most megy beta
drogosgeci
Tégedet nem öltek meg valami bandaháborúban még? D:

Azt, hogy EP1-hez is kijött amit 3 éve ígértek. Már csak CS:S meg HL2 hiányzik.

Konkrétan a 2 amit írtál az, hogy:
-Fejlettebb grafikai effektek
-Steam Cloud mentési lehetõség, kb annyi hogy más gépen is eléred a mentéseid neten keresztül.
berczely
Improved graphical effects
Added Steam Cloud support for save games

Ezek mit jelentenek pontosan?

biomage
nem volt elég egy topikba irnom?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

FSpofon
Updates to Half-Life 2: Episode One and Half-Life 2: Episode Two have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:

Half-Life 2: Episode One

Added support for Mac
Added new achievements
Improved graphical effects

Half-Life 2: Episode Two

Added support for Mac

Arab money

berczely
Ha csináltál accountot akkor azzal lépj be és azon rajta lesz a játék!

Csak be kell lépned a Steambe az accountal amihez hozzárendelted a kódot, és még a lemez sem kell, mert letölti netrõl az egészet.

Ha lassú a neted, akkor van lehetõség lemezrõl telepítésre is valahogy, hogy hogyan azt ne tõlem kérdezd mert én minden Steames játékot online vettem, de biztos egyszerû.
Martinez01
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni!
Megvettem (kb fél éve) az orange boxot akkor aktiváltam a cd kulcsot játszottam vele majd késõbb letöröltem.Most megint fel szeretném telepíteni de nem engedi mert ha beírom a kódot akkor azt írja hogy aktiválva van már (ok ez stimmt) de mért nem tudom attól felrakni hogyha ezzel a steam accounttal aktiváltam elsõre is!
Köszönöm a segítséget!
További szép napot!

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

A 2-es segített! Köszi szépen!

RelakS
ja, azért a gépek ott még nem tartanak, hogy a szövegkörnyezettõl is függõ tisztességes szöveget állítsanak elõ :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Julius Caesar
Gépekkel csak akkor fordítattok, ha nevetni akarok. No joke.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

RelakS
1: Half-Life 2 topik közelebb áll hozzá 😄
2: billentyûzet kiosztás? Nekem át kellett konfigolni, hogy mûködjön. Mindamellett mész, közben leguggolsz, elengeded a guggolást de azonnal nyomod az ugrást is. Úgy mûködnie kellene. Arra már nem emlékszem, hogyha hosszabb guggolás után ugrasz fel, akkor mûködik-e

Van egy kis problémám a Half-Life 1-el. Bocs, hogy ide írok, de ez van legközelebb hozzá és mert a half life topik kihalt.
Nahszóval elkezdtem játszani vele, és az training részben megakadtam. Valami rakétát fel kell venni, és azzal távolra ugrani.
Ezt írja: While moving hold down duck, than press jump.
Ha ezt csinálom akkor az történik amire számítottam. (2500h cs után)
Fut, legugol+lelassul, és ugrik 1 métert. Szal nem jó. Többmindent próbáltam már de nem birok átugrani.

Butaság. Már régen gépek fordítják, csak korrigálni kell pár dolgot. Azért olyan szarok a magyar feliratok játékokban.

RelakS
Lelkesnek lelkes. De profi? <#fejvakaras>

Jaka923
Az igaz, de arra hónapokat kell várni, míg készlesz

akyyy
miért, úgyis lefordítják lelkes profik<#eljen>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Jaka923
Elképzelhetõ, hogy az ezután megjelenõ Valve játékokban választható lesz a magyar nyelv, mint a Left 4 Dead 2-ben?

KaszaN
Akkooor...hamarosan?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

kastil
"Finalized maps with dynamic shadow available with the CM10.40 update soon."

KaszaN
Hát ez rohadt álat! 😄 Ez mikor lesz letölthetõ? (fú, én most télleg egy halott, rothadó állapotban lévõ élõlényt használtam pozítív jelzõként? Ez beteges.xD)
Apropó, a FAQ nem mûködik.

kastil
Ja, a heapsize azért annyi amennyi, mert azt írták angol forumon, hogy a ram felét adjam meg kb-ban.

A mentés azért lenne fontos, mert nem szeretném cheattel tolni a következõ mapról.

Tegnap este tettem fel orange boxot, elsõ kettõt kitoltam, (már korábban is) és most baszottul beleéltem magam 😊.
Nem szeretnék lemaradni semmirõl sem.

kastil
Hali!

Amikor G-Man felbukkan Alyx gyógyítása közben, és azt mondja; "When you see your father" kapok egy hibaüzenetet. Tudom, hogy mi az üzenet, és arra is rájöttem már, hogy kb semmit nem tehetek ellene, mert nem tudom elkerülni a "jelenetet".

Eddig ha máshol kaptam, visszatöltöttem, és máshogy oldottam meg a dolgokat; (vártam kicsit, hogy társ öljön/megvártam, hogy odajöjjenek a mobok/másfelé néztem stb.)

Viszont itt nem tudok mit kezdeni, youtubeon megnéztem ezt a részt, és az utolsó pár mondatról csúsztam le, ha valaki lenne olyan kedves, és egy az ez után a jelenet után készített mentéssel megdobna, nagyon hálás lennék!

Gugliztam rengeteget, de egyetlen megoldás sem segített. Page file átállítva, háttérben futó alkalmazások indítása kikapcsolva, ramok felcserélve, próbáltam ablakban, driverek frissítve stb.

Jelenleg így futtatom:

-novid -heapsize 393216 -console -dxlevel 80 +mat_forcehardwaresync 0 +snd_async_prefetch_priority 1

Ha valaki tud egy már mûködõ megoldást, legyen szives nem magában tartani =)!

grebber
Nekem meg valaki azt mondja meg hogy cinematic 10 moddal hogy lesz célkereszt a játékban mert azóta sincs 😞

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
No, összejött. A FAKEFACTORY_CM10 resource mappájába másoltam, és így müxik! De érdekes hogy cska az általad linkelt honosítással. Én ugyanezt próbáltam tegnap, de nem jött össze. Na mind1, lényeg hogy megy. 😊
thx mégegyszer.

Maxtreme
Ham, megtaláltam köszi!
Meg is van hol van a kutya elásva. Nekem nincs mod mappám. (csak sourcemods) Könyvtárszerkezet szerint ennek hol kéne lenni? Max létrehozok egyet.

A 8378 tájékán leirtam egyszer.....asszem....de hogy hogyan jött össze már nem emlékszem..
<#fejvakaras>

Maxtreme
Srácok. Plz valaki árulja el hogy hogy lehet megoldani azt, hogy a Cinematic V10 moddal mûködjön a honosítás? 😊
Már próbáltam 1 pár dolgot (FAKEFACTORY_CM10/hl2/resources mappában english fileokat lecserélni magyarra, de ez így nem nyert mert ugyanúgy angol maradt minden, a menün kívül.. gyanítom hogy a gcf-bõl táplálkozik.
Aztán próbáltam hogy a FAKEFACTORY_CM10 mappábna átmásolom a hl2_hungarian mappát, mindenestül, de így is csak a menü lett ungarise.)

Plz help! 😊
Elõre is köszi

u.i: A játék eredeti,orange box verzió, de gondolom ez tök 100.

Narxis
jah 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rip
Ez mekkora hír! 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

FSpofon
http://www.youtube.com/watch?v=xpnRuw-Duro&hd=1

Arab money

JaSoN HuNTeR
Majd valamikor év vége felé vagy majd olyan 20 év múlva esedékes : )

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

akyyy
mama2 szólt a csodalámának hogy nem futna a gépén állítsák le a fejlesztést😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

KaszaN
Van már valami evvel a HL2 Black Mesa-val?

RelakS
igaza volt
Én is szeretek mindent átkutatni, hátha van ott valami, nem pedig végigrohanni a játékon, és lehet, hogy egy csomó mindent kihagyok

JaSoN HuNTeR
bocs 1,5 na =D

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Relatív. Nekem akkortájt amikor kijött a EP2, akkortájt volt egy olyan csajom, aki szeretett jáccizni... úgy 20 óra alatt nyomta végig, miközben már kapartam a falat, mert minden sarokba benézett, hátha van ott valami. <#vigyor3>

TreDoR
5 óra? Nem 3-at akartál írni?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls