10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• RelakS
    Hopszi... Nem mentél a pályának olyan helyére, ahova normálisan el sem lehetne jutni? Csak mert amit látunk, az a tipikus HOM effekt
  • Magiszter
    Jó. 1-es pont kilőve
  • Magiszter
    ja kihagytam, de szerintem 1értelmű: 2.)...futasd le a víruskeresést 3.) futtasd le a spyware keresést
  • Kmarha
    laptop.. birnia kell :) főleg hogy még a ventilátor is itt van.. hja meg mellesleg se a prey-el, se a hitmannel se a többi mai grafos játékkal semmi baja nincsen.

egyelőre maradok a 6. pontnál.. vagy lehet valami regisztert nem tudtam még kiszedni az eddigi törléseknél és most az szól bele a dolgokba.. nem tudom.
  • Magiszter
    Igen. első tippem nekem is ez lett volna (tapasztaltam a meleg "áldásos" hatásait)
    Vagy bekaptál egy jópofa vírust, vagy a Windows "öregedett" el.
    Próbáld sorrendbe:
    1.)jobb hűtés, vagy progival figyeld a cpu hőmérsékletet (PC Alert4)(ha jó minden akkor 2. pont)
    2.)NOD32-t tedd fel frissítsd. (ha fent van frissen 3. pont)
    3.)Ad-aware-t tedd fel frissítsd (ha megvolt és minden oké 4. pont)
    4.)Rendszervisszaállítás... jó messzire (ha megvolt és még van hiba 5. pont)
    5.)Format SystemRoot(c:,d:,x:,y: amin van a windows) újratelepít, drájverekte felrak. próba (ha megvolt és még van hiba 6.pont)
    6.)

szólj hogy megy
  • vg
    Lehet a nagy meleget nem bírja a géped...
  • Kmarha
    nem értem mi a baja a játéknak. Tökéletesen futott.. és most? lefagy, kilép, lefagy. hibák ezreit rakja ki a képernyőre. Törlöm, újra felrakom, és ugyan az. Egész eddig semmi baja nem volt, most egy hete kb meg percnél tovább nem lehet játszani. Egyszer directx hibát ir ki, frissitem, akkor is. aztán máskor meg valami memoria helyre vagy írásra panaszkodik. Aztán a steamre kezd el panaszkodni.
    felmorzsolom ezt a szart.
  • Magiszter
    és nem vagy mert ezt sokan nem tudják. én pl tegnapelőtt tudtam meg hogy az alt+printscreen az csak az aktív ablakot menti ki és nem a teljes képernyőt
  • Magiszter
    Shift-Del=végleges törlés (nem teszi kukába). Persze olyan hogyvégleges törlés... csak nehezen lehet megoldani. Format+fdisk+2 új oprendszer a particióra... talán azt már nem lehetne visszaállítani, bár szerintem arra is van módszer.
  • armageddon666
    überlámi vagyok. mi az a shift+del? noclippel csak óvatosan. emléxem még naonnaon régen még mikor pici voltam ugy jáccottam HLel hogy god, impulse 101 (soxor), map <teccőlegesen beirtam 1t> éééés gooo! ha elakadtam mert nemtuttam hol kell ajtot nyitni akkor jött noclip. mára megbántam ezt mert sztem végig tudtam volna vinni csak akkor nem mertem megprobálni vagy már nem is toom. ma hátha végigvinném csak grafmiatt már nemtudnám magam beleélni és az ugy nem jo :S
  • Magiszter
    én nem látom a képet(még linkről sem tölti be(..nem található..)). amit leírtam amolyan "végszükség esetén" módszer. Ha már végkép nem megy a játék akkor ezt szoktam alkalmazni. Ha utána sem akkor vagy Shift-Del és felejtés, vagy Win-Reinstal.

Megpróbálhatod azt is hogy noclip, vagy nemtom és azzal megkeresni a továbbvezető utat.
  • armageddon666
    sztem kimásztál vhol a maprol. mikor vhol nincs textura, vagyis kilátunk a semmibe, akkor szokott ilyen összemosódás lenni. legalábbis és olyat látok a folt mögött. a folt szerintem valami fényeffekt lenne de mivel nicns mögötte textura igy csak egy pacának láccik. most látok először ilyet és csak tippelek. tölts vissza egy korábbi mentést és probáld ujra. javaslok vmi végigjátszást hogy olvasd el azt a részt ahol kb. most vagy és akkor megtod abbol hgy jófele mentél-e. remélem segitettem ezzel vmit.
  • FLeK0
    szerintem attol a feher folttol tovabb lehetne menni mindnefele reinstall nelkul, majd vki aki meg emlekszik leirja hogy merre
  • Magiszter
    Eredeti van vagy nem eredeti van? ez itt a kérdés
  • Magiszter
    ja elötte azért csinálj egy backup-ot a mentésekről
  • Magiszter
    exit game-uninstall(utána az egész könyvtárat shift-delete). Megint felrakod, videódriver-offical legújjabb, majd omegadriver legújjabb, eszközkezelőből telepítve, mindent felülírsz. Aztán fogod magad start game, videó options minden minimumra amennyire csak lehet, console-t skubizod mit ír, console-ban: map "ahhol tartasz" és játszol. Ha tovább ra is ezt csinálja akkor passz piros Még gondolkodom...
  • mrmister
    olyat produkál mintha ott vége lenne a pályának, tudjátok mint annak idején a quake-ben ha áttudtál menni a falakon és mintha túlcsordulna vagy mi. :)
  • mrmister
    na remélem így már látszik amit akarok:
    http://img78.imageshack.us/img78/9746/nvtelen0pf.jpg

ez csak nekem van hogy senki sem tud róla semmit érdekes :(
  • RelakS
    imageshack-re nem tudod valami emészthető méretben felrakni? Ebből csak egy fehéren világító pacát látni
  • RelakS
    Gondolom ie-t használsz :P
  • mrmister
    feltelepítettem de semmi! igaz nem hivatalos a driver! de mondjuk a sin episodes megy vele tökéletesen! nem hiszem, hogy ez a baj! De egyébként ezen a pályán mit kellene csinálni a kiszállás után?
    Ui: Valaki olyan segítsen akinek volt már ilyen vagy hallot ilyenről. vmi normális infora lenne szükségem please...
  • mrmister
    ok megnézem! de most a hivatalos driverből legújabb van! de azért megpróba, ja és köszi !
  • FLeK0
    frissitsd a videokartya driveret, hatha segit.
  • mrmister
    Hogyhogy nem látod? Nem értem!
    [img=http://img398.imageshack.us/img398/6938/nvtelen25mc.th.jpg]
  • FLeK0
    Nem látjuk a képet.
  • mrmister
    Láthatjátok a kép jobb oldalán az elmosodást, ott az a fényes, és tükröződik a textúra!
  • FLeK0
    Akkor toltsd fel az imageshack.us-re, vagy a photobucket.com-ra es siman linkeld be, ne pedig a kepet rakd ide.
  • mrmister
    A #2384-es hozzászolásomhoz itt a kép:
    Remélem így már tudtok segíteni!
  • mrmister
    Az sg.hu képtárát használom és ezt csinálja! Ha pedig odamegyek hogy a képfeltöltésnél, hogy megnézem a feltöltött képemet akkor
  • RelakS
    Azért, hogy az sg.hu képtárát használd! :/
  • artschiatwork
    tedd fel az iaro-ra.
  • takraj
    OFF
    Miért van a képfeltöltés.hu letiltva????? Így nem tudok 10K-nál nagyobb képet feltölteni, az meg kicsi egy 640x480-as jpeg képhez. Külön meg nem akarok regelni egy ingyen szolgáltatóhoz ezért. :(
    ON
  • GoKu x
    kicsit sz*rul linkeltbe a képet, szerintem így senki nem tud segíteni.
  • mrmister
  • mrmister
    Sziasztok! Már teljesen begörcsölt az agyam hogy nem tudok mit csinálni! Nekem is a vonatos résszel van problémám ahol felborul a vonat! Kiszállunk a csajjal ő összeomlik én meg megyek amerre tudok vagyis mennék ha nem csinálna ilyen hibát:

[Bocsi a képért de nem lehet nagyobbat feltölteni]

Ha valaki tudna segíteni rajtam legyen szíves megtenni! Végigolvastam mindent de ilyen jellegű hibát nem találtam! Írjátok le hogyan kell tovább menni, vagy mi a baj! Vagy ha már volt vkinek ilyen! geforce 6600gt-m van ez nem jó?
  • armageddon666
    np. csak gondoltam itt nem nagyon fox választ kapni. ha tudtam volna segitettem volna.
  • Magiszter
    Bocsánat. Most nézem hog ez az episodic topik. 1000 bocsánat.
  • armageddon666
    legalább hogy OFF odaírhattad volna.
    nekem 1szer régebben volt fenn Garrys mod de nem volt semmi hiba vele. csak talán annyi hogy nem tudtam megnyitni a mapokat mert nagyon sokáig töltött és 15 perc után kiléptem nkább igy csak a hozzá készitett mapon kreáltam...
  • Magiszter
    Nekem a Garry's mod-al lenne egy problémám. Mikor el akarom indítani bejön a háttér és utána kilép ezzel a szöveggel:
    Engine Error
    MountFilesSystem( 241 ) failed: SteamMountFilesystem(296,241,0x1271fc7c=,0x1271fd7c) failed with error 5: No Steam Content Servers are available.
    Rendesen feltettem a modot és a steam-ből indítottam is. Mi a gondja?
  • MerlinW
    hl2.exe -steam -game episodic... de vagy 20x le lett írva..