10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• RelakS
    Hol kéne? Én belepumpáltam amit értem, aztán egyszer megdeglett
  • ibrik
    Nem mindegy, hogy hol lövöd meg...
  • nyx
    Hi a nagy bogarat hogyan kell megölni, indent beletoltam de emég mindig él. thx
  • bigfoot
    benézek a topicba erre vmi ganyé zene elkezd szólni!nálatok is volt ilyen?
  • crazyclone
    naon kira a game csak az a baja h 3 ora alatt vegignyomntam (mediumon) nembiirtam megállani csak nyomultam és nyomultam asztán végelett és naon várom má az ep2-t
  • Doki17
    Valószínüleg bug lesz mert ott alyxnak kellene deaktiválnia az energiamezőt.
  • RelakS
  • GoKu x
    amig nem raktam fel a magyaritást tökéletesen ment a játék, semmi baja nem volt,de most... de megéri csak h maygarul olvashassam.. :)
  • GoKu x
    Háát nem hinném mert már eléggé körülnéztem de semmi...
    jaaa és alyx a kezét ugy tartja mintha ott lenne a pisztoly a kezében de még sincs ott :S
  • RelakS
    Nem kéne egy dugót kihúzni, vagy ilyesmi?
  • GoKu x
    amikor legelsőre kell kinyirni a repülő darazsat vagy mit rakcsival, az meg van uána az örök lent az ajtot berobbantják, kinyirom öket és utána jobra vmi enrgia mező van (ALYX meg is emliti h talált magának puskát) ott alix-nak kéne deaktiválni? végigtoltam már 1szer csak elfelejtettem. De ha odaérek nem történik semmi. A magyaritás miatt kezdtem ujból el,de lehet ez kavart be a játéknak? Vagy vmi bug? Mit tehetek iylenkoor?
  • Szuni
    Például használd a gravity gun-t. :-) "Lassítsd" a nagyobb leeső darabokat, amiket aztán félre lehet lökni. Figyelni kell, elég necces rész, de Alyx mindig sikítozik, ha baj van - eleinte. Később már nem :-)
  • FLeK0
    akadályozd meg a valami ráesését.
  • hm matiz
    Sziasztok mit kell csinálni a üveg liften amikor rá esik valami és lezuhannunk. Köszönöm elöre is.
    biztos már kérdezték, de ha megadnátok a választ, akkor nagyon örülnék. A játék állandóan kilép, újraindítja a gépet. Mi a teendő?
    Előre is köszi

A gép egy 2500+ barton, asus 6600, 2x 512 Mega
  • ladislaoca
    Köszi!
    Sikerült!
  • RelakS
    bemész a gömbök közé, és ott mész tovább
  • ladislaoca
    Sziasztok!

Elakadtam a második pályán! Feljutottam a létrán és bejutok egy terembe ahol pár katona megölése után sikerül aktiválni az energia sugarat! De van a folyosó végén egy ajtó amit energiamező véd! Ide nem tudok bejutni illetve majdnem vele szemben van egy ajtó amit le tudok venni és aztán energiagömböt tudok szerezni mit kell itt csinálni?
  • mrmister
    A megfelelő paramétereken azt értem hogy sv_unlockedchapters 3
  • mrmister
    MŰKÖDIIIIK! Letöröltem, aztán újra feltettem. konzolba beírtam a megfelelő paramétereket, és láss csodát megy. egyébként jól emlékeztél takraj télleg ott töltenie kellett volna. és mostmár a csaj is utánam jön nemm áll meg a vonat előtt összeroskada.
  • mrmister
    igen ez igaz de az chapter 3 (sztem elütötted), a másik dolog pedig hogy sikerült kilokkolni de nem indul el sajnos. úgyhogy sztem újratelepítem.
  • mrmister
    köszike
  • jojo
    Amíg nem törlöd és változtatod meg a partíciód, addig mindig marad valami, ami miatt nem lesz jó.
    Ha jó a rendszered, akkor pedig ghostold be és utánna nem fordul veled ilyesmi.
  • FLeK0
    A konzolba ird be hogy sv_unlockedchapters 6 , es a new game menubol inditsd el a kov. fejezetet, elvileg ott kezdodik ahol vagy.
  • takraj
    Úgy tudom ott töltenie kéne... Ha nem töltött akkor valszeg egy bug lesz.
  • mrmister
    köszi a tanácsokat de még mindig semmi változás. elméletileg nem mehettem a pálya olyan részére ahova nem lehetne eljuti. ezt azután csinálja ahogy megyünk a vonattal és kisiklik. kiszállok a vonatból ott a falban van egy lyuk és ott átmegyek. ott még van pár csempe a falon mint ahogy a képen is lehet látni. nagyjából ennyi. nem tudna valaki egy végigjátszást, hogy megnézzem hova lehet menni, vagy ha vki emléxik erre a pályára akkor írja le.
    na de a lényeg az, hogy nem megy még úgysem hogy az előző pályám mentését betöltöttem ígyis-ugyis ugyanoda jutok! geforce6600gt-m van ezzel menni kéne.
    a legújabb driver hozzá. de ha ez lenne a baj akkor a többi pálya sem menne.
  • takraj
    Valahol olvastam, hogy ezt maga Gabe is megerősítette (mármint, hogy új fénykezelés lesz). De biztos lesz valami techdemo előtte, szal majd úgyis kiderül.
  • RelakS
    Remélem, hogy az lesz, hogy elmegyünk a fiestára, amit az öreg igért, és lesz valami bonyodalom ^^
  • FLeK0
    Ezt csak a trailer alapjan irta le vki, majd kiderul valojaban, hogy mi lesz, meg van sok-sok idejuk beszelni rola. igertek lost coasthoz hasonlo techdemokat erre az evre is, ugyhogy biztos lesz mit mutogatni.
  • armageddon666
    tudom hogy nem ugy értetted :D csak megjegyeztem hogy várható dolog hogy egy újabb játéknak jobb a grafja. de irtam azt is hogy jo hogy beraktad ezt mert ilyen konkrétumokat még nem tudtam/unk. de ez ha jól olvastam még csak tervezet. szal nembiztos hogy benne lesz. de szvsz nagy rá az esély.
  • takraj
    Nyugi nem úgy értettem, tudom, hogy várható volt, de nekem már az EP1 is tetszett csak már ezt eléggé hiányoltam belőle. ;)
  • armageddon666
    ez várható volt. és képzeld EP3 meg szebb lesz mint EP2! de ilyen konkrétumokat spec nemtudtam :)
  • takraj
    Nemtom volt-e már, de frissül a Source engine!

Future Technologies

Dynamic Lighting and Shadowing 2

A new dynamic lighting and shadowing system is being developed for Half-Life 2: Episode Two, replacing the existing system. Currently, all dynamic shadows in a map:

- Come from the same angle regardless of the area's light sources
    - Cast through all objects save world geometry/BSP
    - Only cast shadows on world geometry
    - Do not blend with precompiled static shadows
    - Do not self-shadow (i.e. a character's arm will not cast a shadow on its torso)

The new system appears to go some way towards unifying pre-compiled and dynamic shadowing, but little else is known.

További infó az újabb fejlesztésekről: Source WIKI

Ezek szerint az EP2 még az EP1-nél is jobb lessz grafikailag. :)
  • Magiszter
    KöszönömMost már mindent tudok
  • RelakS
    Hall Of Mirrors - Tükörterem :) Mikor sok példányban látod ugyan azt, és esetleg mozog is. Ilyet látsz, ha beállsz két egymással szembe állított tükör közé
  • Magiszter
  • armageddon666
    Ezt írtam én is! akkor lehet hogy nem is hordok össze hülyeségeket?
  • Magiszter
    Lol első találat: Herman Ottó Múzeum
  • Magiszter
    vagyok de nem tom. mindjárt rákeresek gógliban
  • Magiszter
    HOM? Hole of Map? vagy Hole Out Map? Vagy HPV=Hol a P*csában Vagyok?