Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit donnernden Motoren / So schnell wie der Blitz, Dem Feinde entgegen / Im Panzer geschützt. Voraus den Kameraden / Im Kampfe ganz allein.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
http://youtube.com/watch?v=n0l5N6Exjz0
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Akinek van SteamDown P12 meg hasonlók, az azért adhatna egy linket... Esetleg be is lehetne tenni a FAQ-ba...
Bár teljessen úgy rémlett mintha a HL2 is lett volna már a HDR.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Én is csak a kisfiam miatt nem nyomom mert, akkor nem aludna el (fülessel, meg nem akarok játszani, mert oda az élmény). Folyton ezt mondaná: "Apa lövöldözik!" LOL
Meg nem akarom ezt elõnni, de rögtön a legelején egy olyan ütõs "script" van, ami eddig (beleértve a HL2 is) számomra semmi sem überel. Nevezetessen a "kocsikázás", aki látta tudja mire gondolok, de mindenki majd élje át, mert nagyon üt 😊.
Ezért mondom, hogy szerintem szépen fog futni mindenkinél, akinél a HL2 is szép volt (azaz kb úgy).
Ti honnan indítottátok, mert nállam steambõl nem lehet mert frissíteni akar, de episode one könyvtárban lévõ exe nem indul...
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Most elkezdtem tölteni a kieget és már 30% csak rámentem hogy preload és töltötte is, az lenne a kérdésem hogy ha tört steammel szedem akko nem kell fizetni érte vagy mivan?????
Valaki írjon THX!!!!!!!!
Elég változatos (és nagyon-nagyon hangulatos, ami szerintem igen fontos), de sajnos csak nem rég jutottam normál fegyverhez, eddig a csak a grav. gun volt ami jó meg minden, de feelingesebbek a normál fegyverek a hangjaik miatt. Meg a 10. után már nem poén a cuccok dobálása.
Ja olyanokat csináljatok, hogy belevilágítotok Alyx szemébe a lámpával, meg a tök sötétbe kikapcsoljátok. Igen jó beszólásai vannak. Eddig legjobban az a beszólása tetszett, mikor meglátott egy Headhopper elintézett Kombájnt (vagy hogy írják ...lol) és azt mondta "zombájn". Persze a Gordon ezen se röhögött.
Rájöttem, hogy hogy lehet elindítani!
Ki kell csomagolni a gcf-eket azzal a cmdvel indítható progival.
Aztán úgy lesz, hogy HL2EP1/root/episodic
A HL2EP1/root/bin tartalmát át kel másolni a HL2EP1/root/episodic/bin -be
Aztán az egész episodic mappát át kell helyezni a sourcemodsba.
Aztán csinálni egy ilyen parancsikont: "F:\Program Files\Steam\steam.exe" -applaunch 220 -game "f:\program files\steam\SteamApps\SourceMods\episodic"
Azért F: mert nekem ott a steam, ezt persze át kell úgy írni hogy nektek van.
Azt elindítani és már megy is!
Igaz valamiért behozza a konzolt, ezért nincs 3d menü, pedig nincs is -console paraméter.
Hopp holnap nekem is szabi, (nem emiat egyébként de jól jön) <#vigyor>#vigyor>
Minimum:
1.2 GHz Processor, 256MB RAM, DirectX 7 level graphics card, Windows 2000/XP/ME/98, Mouse, Keyboard, Internet Connection
Recommended:
2.4 GHz Processor, 512MB RAM, DirectX 9 level graphics card, Windows 2000/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
tehát a cmd ilyen legyen:
@echo off
hlunp -p "episode 1 shared.gcf" -d "SourceMods\HL2EP1" -e \ -k 929CE07840B7EEB585AD8977E1DDA6DF
hlunp -p "half-life 2 episode one.gcf" -d "SourceMods\HL2EP1" -e \ -k 1A213AC774D23C7474BE018F227A6A7D
pause
Kell e alapjáték eszembe jutott azt beraktam(még nem töltöttem fel az újat)
half-life 2 episode one.gcf
és amikor lefuttatom azt írja ki, h. nem találja õket.
pls help