10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• TSL16b
    Azért próbáld meg a Steam-kliens alapnyelvét eredetire állítani (a magyarítás-csomagokban találsz hozzá segítséget), hátha úgy elindul. Tehát Steam-Original.reg futtat, játék elindít. A 'Platform error' a Steammel kapcsolatos hiba, nem tud elindulni.
  • soldier 16
    Még nincs accountom, ehhez a törthöz nem kellett. És ha leszedem a gépről, akkor már lehet accountot egy eredetihez, ugye? Úgy értem visszamenőleg biztos nem észleli... Csak mert hallottam, hogy valakit utólag tiltott ki... Bár az biztos mást csinált.
  • FLeK0
    hogy lenne legális? Takaritsd le a gepedrol es csinalj masik accountot ha veszel egy eredeti jatekot.
  • soldier 16
    Ha a Steam-em tört (így indul: -steam -game episodic) és nemsokára megveszek egy hl csomagot eredetiben, akkor ki fogja szúrni a Steam, hogy azelőtt tört volt a Steam? Egyáltalán legális a tört Steam? Mert nem lenne jó kifizetni pár ezret, hogy utána amint accountot csinálok, ki is tiltson...
  • gal 303
    Köszi!
  • Aspyrin
    Egyre feljebb a mag körül, azt hiszem lesz 3 vagy 4 ilyen kapcsoló még.
  • gal 303
    Már bekapcsoltam egy gépet ami v.milyen sugárt lő a magba,
    aztán addig mentem tovább amig ujra ki nem értem a maghoz.
    De onnan hova tovább????
  • Aspyrin
    Éppen most járkáltam arrafelé, kapcsolókat kell aktiválni miután egyre feljebb jutsz.
  • gal 303
    Hay! Egy kis sgítség kellene, hogyan lehet tovább jutni annál a résznél ahol a nagy energiagömb van?
  • reco
    császtok! van egy kis problémám felrakom a játékot minden fasza, amikor elakarom inditani ki irja azt hibát hogy error:module.... olvastam ha törlöm a magyaritást az megoldja a hibát csak én még magyaritást nem raktam fel na akkor mit kell csinálni ???? pls valaki segitsen
  • Ombika
    Ok vegre konkret valasz koszonom!!
  • Doki17
    Ebbe nincs steam magyarosítás akkor minek raknád fel de ha nagyon akarod akkor rakd.
  • Muki100
    FAQban az az első pont...
  • gal 303
    Végigjátszást hol lehet szerezni?
  • Ombika
    Ezt van meg de rakjam fel steam magyarositast is?
  • Doki17
    Ezt szedd le:

http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=710
  • TSL16b
    Ha sikerül Steam nélkül futtatnod a játékot, akkor a Steam-kliens magyarítására nincs szükséged, elég az Episode One csomag.
  • Ombika
    Tehat nem a steames magyarositast kell feltennem?
    bocsi lamazok! :(
  • takraj
    nem
  • crazyclone
    ja aszt tom csak az a gond volna hogy nekem nem eredeti a game legalabbis nemtom me nem kell crackolni egy uugynevezett digital zone változatom van vajon ha feltenném eszt a nemtommien ingyen letolthetoo steamot akkoo letoltenéé hozzá a crackot??????
  • RelakS
    Igen!
    Lehetőségeid:
    1: Elkapod a golyókat, és ellövöd
    2: folyamatosan nyomod az 1. tűzgombot, és úgy lövöd el a golyóakt
    3: megfogod a fedőlemezt, amit a bejáratnál levettél, és pajzsként használod (működik, próbáltam :) )
  • Schecsa
    A képet nem sikerült feltennem. Az első pályán vagyok, amikor meg kell akadályozni a reaktor felrobbanását. Ott van a második olyan folyosó, ahol repkednek az energilabdák. Azon is végig kell menni?
  • Schecsa
    Hello!

Ezen a részen át kell szlalomozni a golyók között?

• Ombika
    Privi ment!
  • ibrik
    Tört steam, offline "üzemmódban".
  • Ombika
    Koszi!!

Ne haragudjatok a lama kerdesert de nekem igy indul a game ,akkor ez most steam alol fut vagy nem?! /magyarositas miatt kerdezem/

hl2.exe -steam -game episodic
  • ibrik
    Annyit azért hozzátennék, hogy én a magyarítás béta verziójával játszottam végig a játékot. De ez a béta is szinte teljes magyarítás volt, mert csak a kommentár "hangsáv" feliratozását nem fordították még le benne (a tegnap megjelent teljesben már az is le van fordítva).
  • Ombika
    Ekk most lett kesz,koszonom!
  • Doki17
    Akár itt is.

http://www.magyaritasok.hu
  • Ombika
    Hol talalhato ez pontosan?
  • ibrik
    Nekem is tört verzióm van/volt és tökéletesen működött a magyarítás.
    Ugye, el kellene figyelmesen olvasni, hogy mit is írnak a leírásban (na meg, hogy mire valók azok a bizonyos .reg fájlok...)
  • Muki100
    Steam automatikusan frissíti
  • crazyclone
    áhh bisztos van még olyan aki deathmatchozik nektek nemvolt ien probléma hogy jáccotok????
  • GoKu x
    biztos patch kell de én se tom honnan
  • crazyclone
    OFF
    Tom h ez nemide tartozik de nemtok nyomulni HL2 deathmatchon mert nemtok csatlakozni a szerverhez assztira hogy régebbi verziom van esetleg patchot kéne rakni de honnan??
  • Agreal
    Nem mert amikor megjelent a TÖRT akkor sem indult ha a steam magyarosítva volt:( és most is ugyanazt kell csinálni és ugyanúgy kidob hibaüzivel
  • Muki100
    Ugyanúgy mint az eredetivel?
  • Agreal
    sziasztok!
    meg tudná valaki mondani hogy leeht beindítani a magyarosítást a tört verzióval?
    előre is köszi
  • RelakS
    hmm ·^
    ezt kipróbálom
  • takraj
    Én vagy 8-at belelőttem shotgunnal az ízeltlábaiba és egyszercsak kihunyt ;)