Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
😊
az én oldalamon még semmi sajnos😞

nyugi nyugi nemsokára elterjed <#vigyor5>
Mondjátok már meg honnan lehet letölteni légyszii
fureszlap
😞

Mit donnernden Motoren / So schnell wie der Blitz, Dem Feinde entgegen / Im Panzer geschützt. Voraus den Kameraden / Im Kampfe ganz allein.

grebber
Rácuppantak páran és ez a szám egyre növekszik!

Next PC upgrade: 2022

artschiatwork
az lol rész 😄D

grebber
Torrent oldal nem lehet regelni! (T😎

ThugEdge
jó lenne a betonosok is felkelnének má,aki korán kel<#eljen> az ugye...

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
http://www.nforce.nl/forum/viewtopic.php?t=23605

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

kirol
Aha.<#vigyor5>

fureszlap
hol találtad?

Mit donnernden Motoren / So schnell wie der Blitz, Dem Feinde entgegen / Im Panzer geschützt. Voraus den Kameraden / Im Kampfe ganz allein.

grebber
Na végre!!

Half.Life.2.Episode.One-PROViSiON (NEW!) 1.37GB

INSTALL NOTES

1. Unpack the release with WinRar or anything else
2. Run start.bat
3. Enjoy!

Adjatok már linket ahonan leszedtétek köszi
kirol
Csak vicceltem amúgy.<#vigyor3>

Nem hinném hogy az a szarakodás, amit írnak jó lenne. Különben már rég lenne neten. Lehet, hogy 2 óra b@szakodás után elindul, de közben biztos lesz valami bibi.

grebber
Mit görcsölsz tört steam-el hamarosan ugyis lesz warez verzió!

kirol
Egy tört steam linket is berakhatnátok a FAQ-ba.

ffxi
Elolvastam a FAQ-t és az internetkapcsolat mért kötelezõ? Ugyanis dial-up'om van 😞. Anélkül nem is jáchatok vele?

Fákjúal!

ott vannak és az átnevezés már megtörtént
Nem kell kitörmöríteni! A gcf-ek a steamapps-ba legyenek, a 2 új .new kiterjesztésû fájloknak a nevébõl meg szedd ki a .new-t, tehát az legyen a nevük, mint az eredeti 2-nek(azokat nevezd át vagy töröld)

És persze kell egy tört steam.

Majd bõvítem a faq-ot részletesebb leírással ezzel kapcsolatban, hogy a topicot ne írogassuk tele ilyenekkel.
kezdem magam idiótának érezni, itt szenvedek 5 órája
meg,de csak alpból kitömörítettem õket, de nem tudom, hova kell õket bepakolni:S
Csak 2 fájlt kell. A Source Sounds, Source Engine, Source Models, Source Materials gcf fájlok megvannak?
nah mondom az alényeg, h. ez a progi vmiért csak 2 fájlt alakított át. Elindúl a játék és a sound betõltésénél behal...
Milyen erroral?
nah megcsináltam, amit az F.A.Q.-ban írtál el is indul, de erroral kilép, nekem ez nagyon nem akar elindúlni:S
en meg elinditom a steamet, es abszolut nem lehet preloadolni. a gameknal nem jelenik meg, ha steam lapjarol nyomom akkor nem reagal. lehet hogy lejart? valaki tudja meg tolteni?

Blekk Síp
Köszi a gyors választ! =)

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

grizzly21
köszi, de valamit nem értek:preloadot hogy lehet frissiteni?

Írok egy kicsit a játékról:
A teljesítménye jobb lett, magasabb beállításokkal szebben megy, mint a többi hl2 ezekkel a magasabb beállításokkal. A *-ozott, azaz a te gépedhez ajánlott beállítások is megnõttek nálam. A hl2, és a hl2lc AA-t és AF-et nem ájánl a gépemhez, ez 2X-es AA-t, és 4X-es AF-et ajánl, és szépen is megy az ájánlott értékekkel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nagyon durva, amikor gman néz össze vissza, és mikor körülálják a vortigauntok, akkor valami ilyesmit mond: we will see(az ez utáni szót nem sikerült kivennem), tehát valami olyasmit mond, hogy még látjuk egymást, de a mérges hangjából az vehetõ ki, hogy ezt úgy érti, hogy ezért még számolunk, vagy valami ilyesmi leszídást. Szóval leszíd minket, az vehetõ ki a hangjából szerintem 😄
Faq frissítve.
Azért írja, hogy terheltek, mert észleli, hogy tört a steamed(ez nem hülyeség, így van). Ha viszont sima steammel próbálod, akkor talán még le lehet szedni preload formában, utána meg a preload fájlokról le lehet szedni a titkosítást. További info a faqban.
Blekk Síp
Hát gyerekek én még ott szívok ezzel, hogy a Steamrõl marhára nem tudom leszedni az EP1-t 😄 Mindig azt írja, hogy le van terhelve a szerver... Ez azért érdekes, mert a HL 2-t simán letöltötte úgy 3 órája, utána rögtön tölteni akartam az EP1-t és semmi... Ilyen nincs.
(A Steamre feltettem a Jún.1.-jei Provision update-t) Lehet h ez a baj?
Aki válaszol, annak megköszönöm! =)

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Egy program, ami decryptálja a gcf-eket.
További információ a faqban hamarosan.
grizzly21
mi müködik?😊

Mûködik! Mindjárt bõvítem a FAQ-ot.
Tatyla
detto...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

spidey
Akkor várjuk a Provision verziót. Jó éjt!

Most megcsinálta. Asszem megyek játszani 😄
Ahol találtam ezt a progit, azt mondják, hogy mûködik, de nekem errort dob az egyik gcf bolvasásánál, a másikat sikeresen decryptálta.
GCFScape tud decryptálni? Mert én eddig nem találtam benne ilyen funkciót.
Nem hiszem én hagyom nállam vmi nagyon nem jó.... állandóan hibára panaszkodik a hl.exe 😞((((((((((
Casseus
játékkal én még ennyit nemszenvedtem....talán a red orchestra volt ilyen macerás!

ha te azt tudnád...^^

Casseus
GCFScape ezzel a legegyszerübb

ha te azt tudnád...^^

Találtam egy programot, ami állítólag decryptálja a gcf-eket. Most futtatom, kíváncsi leszek, jó lesz -e.
Casseus
skyline dejót nevettem! ezúúton is kösz!<#wow3><#dumcsi><#dumcsi><#wave><#wave><#nyes><#nyes>

ha te azt tudnád...^^

DJ Skyline
a steamrõl

DJ Skyline
jaboccs!😄

Sziaztok légyszi mondjátok már meg honnan lehet letölteni a half life2 kiegészitést köszönöm
Casseus
szívesen

ha te azt tudnád...^^

Casseus
ÚJABB MEGOLDÁS:

Extract these .gcf's with GCFScape :
Code:
source sounds.gcf
source models.gcf
source materials.gcf
episode 1 shared.gcf
half-life 2 episode one.gcf

Download this Patch from PROVISON thanks :
http://rapidshare.de/files/16983267/Source.Engine.Update.20-March-2006.REVOLUTiON.rar.html

pass :
Code:
REVOLUTiON

WORKS FINE

Get the 'client.dll' here :

http://rapidshare.de/files/21961373/client.rar.html

Extract it in "c:\Game\episodic\bin\client.dll"

RUN :

hl2.exe -game episodic

ha te azt tudnád...^^