10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#2498 Azért próbáld meg a Steam-kliens alapnyelvét eredetire állítani (a magyarítás-csomagokban találsz hozzá segítséget), hátha úgy elindul. Tehát Steam-Original.reg futtat, játék elindít. A 'Platform error' a Steammel kapcsolatos hiba, nem tud elindulni. -
soldier 16 #2497 Még nincs accountom, ehhez a törthöz nem kellett. És ha leszedem a gépről, akkor már lehet accountot egy eredetihez, ugye? Úgy értem visszamenőleg biztos nem észleli... Csak mert hallottam, hogy valakit utólag tiltott ki... Bár az biztos mást csinált. -
FLeK0 #2496 hogy lenne legális? Takaritsd le a gepedrol es csinalj masik accountot ha veszel egy eredeti jatekot. -
soldier 16 #2495 Ha a Steam-em tört (így indul: -steam -game episodic) és nemsokára megveszek egy hl csomagot eredetiben, akkor ki fogja szúrni a Steam, hogy azelőtt tört volt a Steam? Egyáltalán legális a tört Steam? Mert nem lenne jó kifizetni pár ezret, hogy utána amint accountot csinálok, ki is tiltson... -
gal 303 #2494 Köszi!
-
Aspyrin #2493 Egyre feljebb a mag körül, azt hiszem lesz 3 vagy 4 ilyen kapcsoló még. -
gal 303 #2492 Már bekapcsoltam egy gépet ami v.milyen sugárt lő a magba,
aztán addig mentem tovább amig ujra ki nem értem a maghoz.
De onnan hova tovább????
-
Aspyrin #2491 Éppen most járkáltam arrafelé, kapcsolókat kell aktiválni miután egyre feljebb jutsz. -
gal 303 #2490 Hay! Egy kis sgítség kellene, hogyan lehet tovább jutni annál a résznél ahol a nagy energiagömb van? -
reco #2489 császtok! van egy kis problémám felrakom a játékot minden fasza, amikor elakarom inditani ki irja azt hibát hogy error:module.... olvastam ha törlöm a magyaritást az megoldja a hibát csak én még magyaritást nem raktam fel na akkor mit kell csinálni ???? pls valaki segitsen -
#2488 Ok vegre konkret valasz koszonom!! -
#2487 Ebbe nincs steam magyarosítás akkor minek raknád fel de ha nagyon akarod akkor rakd. -
#2486 FAQban az az első pont... -
gal 303 #2485 Végigjátszást hol lehet szerezni?
-
#2484 Ezt van meg de rakjam fel steam magyarositast is? -
#2483 Ezt szedd le:
http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=710 -
#2482 Ha sikerül Steam nélkül futtatnod a játékot, akkor a Steam-kliens magyarítására nincs szükséged, elég az Episode One csomag. -
#2481 Tehat nem a steames magyarositast kell feltennem?
bocsi lamazok! :( -
#2480 nem -
#2479 ja aszt tom csak az a gond volna hogy nekem nem eredeti a game legalabbis nemtom me nem kell crackolni egy uugynevezett digital zone változatom van vajon ha feltenném eszt a nemtommien ingyen letolthetoo steamot akkoo letoltenéé hozzá a crackot?????? -
#2478 Igen!
Lehetőségeid:
1: Elkapod a golyókat, és ellövöd
2: folyamatosan nyomod az 1. tűzgombot, és úgy lövöd el a golyóakt
3: megfogod a fedőlemezt, amit a bejáratnál levettél, és pajzsként használod (működik, próbáltam :) ) -
Schecsa #2477 A képet nem sikerült feltennem. Az első pályán vagyok, amikor meg kell akadályozni a reaktor felrobbanását. Ott van a második olyan folyosó, ahol repkednek az energilabdák. Azon is végig kell menni? -
Schecsa #2476 Hello!
Ezen a részen át kell szlalomozni a golyók között?
-
#2475 Privi ment! -
#2474 Tört steam, offline "üzemmódban". -
#2473 Koszi!!
Ne haragudjatok a lama kerdesert de nekem igy indul a game ,akkor ez most steam alol fut vagy nem?! /magyarositas miatt kerdezem/
hl2.exe -steam -game episodic -
#2472 Annyit azért hozzátennék, hogy én a magyarítás béta verziójával játszottam végig a játékot. De ez a béta is szinte teljes magyarítás volt, mert csak a kommentár "hangsáv" feliratozását nem fordították még le benne (a tegnap megjelent teljesben már az is le van fordítva). -
#2471 Ekk most lett kesz,koszonom! -
#2470 Akár itt is.
http://www.magyaritasok.hu -
#2469 Hol talalhato ez pontosan? -
#2468 Nekem is tört verzióm van/volt és tökéletesen működött a magyarítás.
Ugye, el kellene figyelmesen olvasni, hogy mit is írnak a leírásban (na meg, hogy mire valók azok a bizonyos .reg fájlok...) -
#2467 Steam automatikusan frissíti -
#2466 áhh bisztos van még olyan aki deathmatchozik nektek nemvolt ien probléma hogy jáccotok????
-
#2465 biztos patch kell de én se tom honnan -
#2464 OFF
Tom h ez nemide tartozik de nemtok nyomulni HL2 deathmatchon mert nemtok csatlakozni a szerverhez assztira hogy régebbi verziom van esetleg patchot kéne rakni de honnan?? -
Agreal #2463 Nem mert amikor megjelent a TÖRT akkor sem indult ha a steam magyarosítva volt:( és most is ugyanazt kell csinálni és ugyanúgy kidob hibaüzivel -
#2462 Ugyanúgy mint az eredetivel? -
Agreal #2461 sziasztok!
meg tudná valaki mondani hogy leeht beindítani a magyarosítást a tört verzióval?
előre is köszi -
#2460 hmm ·^
ezt kipróbálom
-
#2459 Én vagy 8-at belelőttem shotgunnal az ízeltlábaiba és egyszercsak kihunyt ;)