Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(HL2 kijövetelekor percenként volt néha 90 is, na az bolondok háza volt)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mondom bejövök, elolvasom, milyen lett a játék, hát arról nem sokmindent találtam.
Miért nem lehet nyugisan kivárni, míg kijön normálisan? (azoknak, akik nem legális úton szeretnének hozzájutni)
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Mit donnernden Motoren / So schnell wie der Blitz, Dem Feinde entgegen / Im Panzer geschützt. Voraus den Kameraden / Im Kampfe ganz allein.
Next PC upgrade: 2022
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Mit donnernden Motoren / So schnell wie der Blitz, Dem Feinde entgegen / Im Panzer geschützt. Voraus den Kameraden / Im Kampfe ganz allein.
NUKE FOR « PROViSiON » «!» : Half.Life.2.Episode.One-PROViSiON «!» RAISON : not.completely.cracked_calls.home.in.various.points
Majd ha lesz publikus berakom!
Next PC upgrade: 2022
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_