Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snecie Smicie
én csak 1 órával :p

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

artschiatwork
szintén 725/2. kép

artschiatwork
hát, aki végigrohan rajta, annak biztos ennyi.

raven87
Most jött el az idõ mikor szeretném 3 órával elõrébb tekerni az idõt. 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

El lehet vele nyomni tovább is. Én pl mindig megálok nézelõdni, mert a háttérben mindig elrepül egy repülõ, vagy elmegy egy lépegetõ.
Másrészrõl meg, ha a párommal elmegyünk moziba akkor pokornostúl mindenestül fizetek majdnem ennyit.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

hehe nem is baj legalább akinek nincs annyi ideje játékra (lásd nekem) az is végigtudja vinni 2-3 slukkra😄

ZakRob
Én még csak a délután folyamán fogok nekiállni a töltésnek.<#szomoru1>

MSI K8N Neo4-F,A64 3000+@2,25GHz,2X512MB,7600GST,X-Fi XtremeMusic+HD555

Tinman
vg: Én az eredeti játékok/filmek pártján állok (140 eredeti filmem és 100 eredeti játékom van), megvan a HL 2 is eredetibe, de ezért nem adok 5k-t.

Ezért: "Még az este végignyomtam az Episode 1-et. Kb 3,5 óra tiszta játékidõ. Fanoknak csalódás. Nem kapsz annyit, mint az Opposing Force-tol. -idézet egy magyar játékostól.

Való igaz, hogy nem a játékidõ a lényeg, de ez ebben az esetben kegyetlen kevés!
A hivatalos info szerint 5-6 órát garantál a játék, de ez erõs túlzás... sok fórum tanulsága szerint 5-6 óra akkor, ha fél óránként felállsz kávét inni, vagy pedig a 6 éves Pistike elsõ próbálkozását vesszük alapul a gamer világban.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

FAQ
raven87
Jaj de jó 3 és fél óra múlva játszatok én is! 😊
Addig vegetálok! 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

nem kell hozzá

scorpeeon
akkor ez most tényleg veszélyes vagy nem? Annak azért nem örülnék, ha letiltanák azt a staeems accountomat ahol eredetiben megvan a HL2! mit tegyek hát? 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Örm
Hello!
Kell hozzá az alap Half Life 2 vagy fut nélküle is?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Az addig OKE, de akkor ne írjálkon ilyen baromságokat!
Darukezelő
Ki mit helyez elõtérbe! Lehet valakinek fontosabb a haverokkal való együttlétre való költekezkés,mint egy PC-s játék,amit letöröl 2 hét múlva!<#nemtudom>

Nekem eredetivel soha nem akadt... lehet a steam emuláció miatt akad a warez verzió (lehet a géped nem elég neki... <#wow2>)
Hát nem tudom, én annak idején már a HL2-nél mindent megpróbáltam, de mindig megakadt, ha ment valami alatta,ha nem....Akinek eredeti van annak is ilyen????<#help><#help>

DJ Skyline
nekem a mostani tetszik a legjobban!😊)

dardevil
Nekem az elsõ tettszik.

Egyébbként mind a 3 banner nagyon tuti. <#eljen>

SNAKE01
már töltöm énis!<#gonosz1>

Nekem a #725/2
ami kinnt van eleve az tetszik

hát akkor valami nagy gond lehet mert 1giga ramnál és 6600Gtnél ne akadjon már be... lol szal szerintem hangkártya driver lesz ... legalábbis nálam..

Ne fárasszál már ezzel a sz*r dumával!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fogadjunk, hogy billiárd-ra, meg snooker-re ennek az ötszörösét költöd egy hónapban! <#levele>
Halfer
figyél le a grafikából, attól akad be néha. a hang is beakad picit nem? mert akkor egyre gondolunk.

Kandurex
Kinek mi jön be a 3 közzül?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

jaja nálam is ez van mind -nél meg sin nél is... én hangra gyanakszom.. lehet másik driver kéne nekem is az audigy 4 hez.. vagy nemtom..

Na itt van még két Banner. Két sima HL2 háttérképet alakítottam át.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Müködik a PROVISION!!! Csak lenne egy kérdésem, MIÉRT van az hogy meg-meg akad egy másodpercre, mint ha töltene, ilyen volt nekem a HL2, a Sin is, de a többi nem source motoros game nem csinálja???<#conf><#conf><#conf><#conf><#help><#help>

Slayerboy
Adj rá ötezer forintot, megveszem. Nem mindenkinek megy olyan jól. <#ejnye1>

Voltam zárás előtt. _______________

Mayday
En nem mernek eredeti HL2 melle tort Ep1-el szorakozni...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

mukika
szerinted csak látatlanban okoskodom? megvan a tört verzió, steam nincs a gépemen, és fut a gém a start.bat-ra kattintva. 😊

de hétfõn megyek és megveszem. 😊

scorpeeon
najó, de az a start.bat lehet, hogy a steambe variálja meg a dolgokat, ez egyértelmûen nincs leírva. Na mind1, biztos jó lesz, letöltöm és kész! 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Ez a kártya is tudja a HDR-t hardveresen, csak SM 2.0-án.
http://en.wikipedia.org/wiki/High_dynamic_range_rendering
mukika
#712- ben te copyztad be, hogy hogyan is müxik. 😛

de leírom, nem kell hozzá steam. 😊

szerk.: 30 perc játék után, nagyon bejön... 😊

scorpeeon
köszi, oks! Már nem spammelek itt sokat csak még1 kérdés: akkor ez a változat steam mentes, vagy tört steam kell hozzá, vagy hogy müxik? És a HL2 eredetiben van meg és van fenn a gépen, ez gond lehet? (ha nem steames, gondolom nem, de ha az?)

copass
ami engem piszkosúl megfog az egész half life szériában, az a sztori.
mindíg izgalmas, érdekes az már csak hab a tortán hogy @rva jól is nézki!😊

..meghát az se kifogás, hogy decryptelni kell és csak úgy megy merthát ugye az ios kiderült, hogy manuálisan is lehet ... szal szerintem tuti lesz más verzió ami installos..

DJ Skyline
ez van fent a wndón is

végülis az... bár az indok, hogy miért nem cd/dvdn szerezték meg kicsit vicces, hiszen már tegnap kapható volt mindenhol😊

scorpeeon
ezt írja:
1. Unpack the release with WinRar on anything else
2. Run start.bat
3. Enjoy!

és 30x50 MB.

Kandurex
Ez jó, lecserélem, de azért megnézzük a többit is 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

scorpeeon
igen, provision, és benne meg az van h final/retail... ez milyen változat akkor?

Na itt egy banner most csináltam.

fureszlap
elég ügyesek a srácok a Valve-nél, nézd csak meg mit hoztak ki ebbõl a motorból, optimalizálás terén... akinek a HL2 futott, annak ez is simán fog. lehet nem 1024-ben, hanem csak 800-ban. talán, de sztem ilyen gond sem nagyon lesz.

Mit donnernden Motoren / So schnell wie der Blitz, Dem Feinde entgegen / Im Panzer geschützt. Voraus den Kameraden / Im Kampfe ganz allein.

scorpeeon
mondom, hogy a legtetején!
itten

ö a provisionra gondolt mert az van az nfo-ba hogy retail😉

DJ Skyline
Mayday
Elvileg egy uj ATI driver is meg tudja mar ezt tamogatni. Ha jol emlexem, akkor talan a Catalyst 6.4 mar tudta a HDR!elsimitast x1xxx kartyakon, es talan a 6.5-os meg mar a kisebb kartyakon is.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

De a 9××× és X××× kártyák nem támogatják hardveresen a HDR-t. Az viszont lehet, hogy a hl2 szoftveres hdr-t használ.