10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• gamerboy91
    DE HOGY?? Állandóan visszapattan a falról!
  • FLeK0
    ahogy egy labdát rúgnál egy elötted levő kis fal mögé
  • gamerboy91
    Akkor ott a bibi!
    Sajna az ISO verzió nemigazán jó.

Én PROVISION+UPDATE 1(PROVISION)
  • gamerboy91
    Help!
    Ott akadtam el az elején h kis gömböket kell a gravigunnal dobálni ilyen nemtommikbe és lesz út.
    Namost az egyik ilyne nemtommi elött van egy pajzs ÉS HOGY A #@#&-ba kell oda a kis gömböt be lőni?
  • Rapid81
    ISO-s verzió, nem volt hiba sehol, Dx 9.0c van, a vidkari drivert most frissítem. Majd kiderül.
  • janos666 #2613
    Eredeti vagy milyen verzió? Ha rar-okban volt írt-e ki hibát a winrar mikor kicsomagoltad? Frissítve van-e a dx9.0c és a videókártya driverek?
  • Rapid81
    Valaki segítsen, az aluljárók pályarész után, mikor felmegyünk a lifttel, és elkezd tölteni, töltés közben mindig kilép, és ezt az ablakot dobja fel:

Valaki tud segíteni? Esetleg egy mentés is jó lenne, legalábbis remélem.
  • Ombika
    Vegignyomtam eleg rovodke volt de vmi hihetetlen izgalmas ,ezt vartam tole !!! :P
  • armageddon666
    halkan megjegyzem még nem vettem meg a játékot... majd ha jön ETwo vagy Three és akkor talán lesz ilyen 3-in-1... az biztos ohogy meglesz originalban! (eddig összes megvan HL sorozatbol)
  • Csibe001
    5 óra játékidőért?Normál fps 20 óra játékidő?Mondj már nekem olyan FPS-t ami 20 óra játékidőt ad neked normál tempóban.Én még egyetlen eggyel sem találkoztam.
    S ha azt se tudod milyen formában kapod akkor sztem nem kellene ez a hangsúly amit itt előadsz nekünk...Elmész a boltba, megveszed 5000 Ft-ért s megkapod DVD-s formában nem holmi kóddal...
    Az utolsó mondatod kicsit zavaros, de ha jól szűrtem le akkor tetszik neked is a játék.Ha meg ennyire jó gamma akkor nem ér meg neked ennyi pénzt?Pfff...
  • armageddon666
    na mamár nmenagyon van 20 órás játék... én most játszottam Preyyel + TRLegenddel. mindkettő 6-7 óra, de ezeknek az ára 11990Ft, a másiknak meg... az még nem jelent meg de az is 10k körül lesz na akkor most nem jobb 5000Ft/5h mint 12000Ft/7h?... manapság már nemnagyon csinálnak 20 órás játékokat...
  • FLeK0
    hl2nek van demoja.
  • akyyy
    én meg itt szenvedek ezzel az episodeval, de nem akar futni:( vagyus fut de jászhatatlan.... nos most ezért vegyem meg, és az se fut... akkor meg semmi értelme:(

amugy ebből van demo? hátha azzal menne;)
  • FLeK0
    bocs de miről beszélsz? milyen igényesebb fps volt msotanában 20 óra? fear 5-6 körül, cod2 jó ha 10 volt, doom3 kiegészítővel nem volt annyi, hl2 lassan játszva esetleg 15. Kiegészítők közt meg főleg normális ez a hossz, és olcsóbb is mint azok (7-8ezer ft-nál kezdődnek). na meg ebből folyamatosan lesz, és nem hiszem hogy szinvonaltalanabb lenne ennél bármelyik rész is.
  • koschwarz
    azon gondolkoztam, hogy azt állítják egyesek (mindenhol ezt lehet olvasni), hogy olcsó a kiegészítő. nos, ez 5000 ft, átlag 5 óra játékidőért. ez miért olcsó??? manapság egy játék (főleg fps, tps) átlag 20 óra játékidőt ad (azt mondhatni, jó esetben) ez 5000 ft-tal számolva 20 rugó. amellett, hogy mégcsak materiális formában sem nagyon kellett megjelentetni (nem tudom, van-e bolti változat, egy üres doboz a kóddal?).

tehát mi a franctól olcsó ez a játék???? azért mert egyszerre "csak" 5000 ft-ot kell kifizetni? és leül az ember egy szombat délelőtt, és mire ebéd van, majdnem befejeztem? szerintem ez kicsit durva. ráadásul szerintem pont hogy azért kellene olcsóbban is adni, mert valahogy hiányérzete támad a játékosnak a befejezetlen történet miatt, és megint lehet várni több hónapot a folytatásra.

ez az epizód rendszer megint csakis és kizárólag a kiadóknak/fejlesztőknek jó, akárhogy is próbálják megmagyarázni a dolgot, meg hogy ez a jövő, pfff... RELATÍVE sokkal több pénzért tudják eladni ugyanazt a terméket

eltekintve attól, hogy egyébként nagyon jó gamma.
  • Rapid81
    Mert nem a hl2.exe-vel kellene indítani! Parancsikon azé' van!
  • akyyy
  • FLeK0
    szerintem semmire nem fogsz menni ezekkel ha már megy a játék, és csak közben döglik meg vmi miatt.
  • akyyy
    vbrun60sp6.exe
    VB6.0-KB290887-X86.exe
    Vs6sp6B.exe
    Vs6sp6.exe

ilyenek vannak, valamelyiket ugy tunik felmásolja de az elsőtés az utolsót nem tudja telepíteni, és sztem azok kellenének:S
  • janos666 #2599
    Mit szedsz le konkrétan?
  • akyyy
    áá ezt nem hiszme el ezt sem akarja feltenni:( elfogadom a licenszet(Agree), majd kiirja hogy a meglévő dolgoka tkeresi a gépen, majd egyből utánna hogy a telepítés nem fejeződött be (persze mind angolul)
  • akyyy
    nekem Provisin van, update 1 is van már fent, most jelenleg várok vmi visualra, mert amit az előbb leszedtem az sztem csak a 6osnka a frissitése, mert nem tudta feltenni(nyilván kellet az alap). most az csordogál lefele csak ne lenne ilyen lassu...

bár a magig el tudtam jutni ugy, hogy 4 perceként kidobott:D
    hátha most már nem fog, ha meg igen, akkor szvsz winreinstall lesz a vége, addig nfsmw-el jácok.
  • janos666 #2596
    A Darksteamet tuttmmal már rég nem frissítik. A provison fagyogat? Fennvan az update1?
  • bowari
    Hy mindenkinek.Nekem is az a problémám,hogy faszán elindul a játék csak hiába választok , hogy new game nem csinál semmit visszaugrik ugyanoda.Steammal próbáltam az meg azért nem jó mert a valami szar van aszerverrel vagy mit buborog.Darksteam-et meg nemtom honnan lehetne mert nem találtam.Ha vki tusna segítani azt megköszönném.Egyébként DVD-Iso.Thx
  • janos666 #2594
    Nekem régen (már vagy 1 éve) volt hasonló gondom (bár naponta 1-2X, nem 10 percenként dobott ki így a CS:S), és a Visual basic rountime SP6 megoldotta. (azóta volt win reinstall és nem kellett megint feltennem).
    Eredeti, Provisoin, vagy az az ISO-s verzió? Ha az ISO-s akkor ajánlom a jó öreg provisiont, az eredti csomagjukat mindíg meredeken elkúrják, de az updatejük általában mindent helyretesz. Keress provision update1-et ha nincs és kellhet. Ha meg eredeti akkor verify GCF a steamben.
  • akyyy
    nem igazán:S

most próbálok directxet ujra rakni meg keresek még ilyen visual runtiems cuccokat, de nem látok esélyt benne hogy müködni fog:(
  • FLeK0
    más játékkal nincs gond?
  • akyyy
    eddig bírta betölteni, most már ha teszek két métert bármerre, kidob:(
  • akyyy
    ugyanúgy még mindíg kidob, mikor a kutya az elején valami "nagyobb" dolgot csinál:S
  • gamerboy91
    Sajna már csak az ISO verziot tudom vagamévá tenni.
    Ez a verzio is működőképes?
  • akyyy
    google a jó barátom de én most frissítek mindent, mert vagy 10 perc mire betölti ajátékot, viszont semennyire se tart hogy vmi hibaüzenettel kidobjon, és ez ajáték ahoz túl jó..:)
  • janos666 #2587
    A Visual basic Runtimet kel frissíteni, nem a .NET-et, méghozzá SP6-ra. (linket ne kérj, addig tartana most nekem is megkeresni mint neked)
  • akyyy
    runtime errornál mi a teendő, mikor kidob? mert nem igazán láttam erre megoldást peidg egészen átolvastam atopikot (sok spolier:( )

ugy tudom a .NET Framework kell frissíteni, de valakinek igy sem ment:( szóval valaki segítsem
  • TSL16b
    Ez arra utal, hogy a hl2\resource\closecaption_hungarian.dat a helyén van (ez a felirat abból jön), az episodic\resource\closecaption_hungarian.dat viszont nincs.
  • Rapid81
    1024x768 és az élsimításon kívül minden maxon van. Alig szaggat be néha napján.
  • Rapid81
    Thx a választ, de közben kiderült, hogy egy újraindítás megoldja, mondjuk azt nbem tudom hogyan. Rebootoltam a gépet, indítottam, töltés, és megy, azóta már a második pályarésznél járok. Nagyon durva a gáme, nagyon ott van, főleg, hogy a sima HL2-t Dx7.0 kártyával jáccottam, ezt meg már 9.0ással nyomom. Grafikailag nagyon ott van, bár HDR-t nem igazán adja ki az éjszakai meg a benti táj, vagy nálam van a gond? Mondjuk mikor bekapcsoltam a Color Correctiont, akkor szépen összetört a kép, anélkül viszont szépen megy
  • janos666 #2582
    Ha eredeti: Steamben jobblkikk a játékra, properties, local files, verify GCF, aztán steam bezár, steam mappában a clientregistry.blob törlése, a SteamApss/nickneved/játékneve mappa törlése (természetesen vedd ki előtte a saves könyvtárat és tedd majd vissza később)
    Ha nem eredeti: Vagy szarul csomagoltad ki vagy kicsomagolás után sérült meg a file amire mutat. Nézd meg van-e ilyen egyáltalán a mappában. Tömörítsd ki újra a rar-okból miután sfv checkezted őket. Ha hibát talál vagy nincs sfv és tovább csinálja töltsd le újra. (vagy legalább az sfv-jét).
    Há tényleg a file sérült meg egy scandisk se ártana a winyónak.
  • Rapid81
    Valaki segítsen már, még az elején, az autós "rally" után a következő töltésnél a játék a következő üzenettel leáll. Hiányol egy fájlt, de megnéztem, a file megvan. Mi a baj?
  • RelakS
    Nem volt hová futni
  • janos666 #2579
    Ha beragasztott shift-el járkáltál akkor elhiszem hogy gyorsan leszívtad az aksit.