10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• FLeK0
    mondjuk úgy hogy picit magasabb szintre emelték a dolgot.
  • reger
    Az mondjuk ténleg érdekes hogy pont amikor megjelinik a prey hirtelen jön egy másik portálos játék:D Persze ugyis azt fogják mondani saját kútfő
  • reaper4
    átemelték a prey-ből :) ezt a portál dolgot.
  • grebber
    Je meg főleg nehéz :(
  • reger
    a tréler alapján qrva jó game lessz ez a portal.
  • akyyy
    végigvittem én is, azért sztem jó volt:) amugy nem lehet h ez az izé az ami a végén a robbanásokkor repülnek kifele? egy-kettő a fejünk felett is elemgy... vagy az csak sima "helikopter" lenne?
  • STREEX
    portal trailer
  • janos666 #2691
    Nem egyértelmű hogy memóriahiba?
    Futtass memtest-et. (cd-ről kell botolni és lefuttatni egy programot ami megállapítja hibásak-e fizikálisan a RAM-ok, de nem árt hagyni 1-2 órát futni hogy bemelegedjen a RAM is meg az alaplapi chipset is) Ha ehhez nincs kedved vedd lentebb a memóriák sebességét vagy nagyobbra a késleltetéseket (CAS, RAS, stb.) a BIOS-ban és ha úgy jó akkor vagy új RAM-okat veszel amik bírják a sebességet vagy úgyhagyod lassítósávon.
    De lehet hogy a windowsod ment szarrá, netán még az is hogy valami vírus gyilkolja a rendszert amiért összezavarodik a memóriacímzés. Lehet nem a RAM-od vágyik a kukába hanme az alaplapod. De ezzel el kell szórakozni, ha nem értesz hozzá szervíz, vagy nem ér annyit akkor delete HL2. Netán próbáld eredeti verzióval ha crackelt, ha nem provison hanem valómi utógányolt ISO-s cucc akkor szedd le az eredeti provision-t meg ha van azóta akkor a provision updateket. Ha az van ellenőrizd a RAR-okat winrar-al és bontsd ki újra. Olvass nfo-t hogy jól indítod-e egyáltalán? Keresd meg a topikját a cs.rin.ru/eng fórumban és nézd meg van-e másnak hasonló hibája, javaslata rá, tegyél fel kérdést ott is.
    Nah, mit még? Az a gond hogy tényleg 1000 hiba lehet, ha lenne itt valaki akinek ilyen baja volt és megoldódott biztos segítene legalább pár szóban.
  • doncarlos
    #2683 valaki segítheten.
    A fasznak csináljak linket...úgyse olcassa senki....
  • doncarlos
    hát köszi a semmit...erre:
    nnna segítsetek lécci, mer nem értem mit csináljak :

A lost coast-tal szenvedek még mindíg.

hl2lchiba1

hl2lchiba2
  • EmThor
    fakk yeah, nagyon rövid (2 nap nem megerőltetve, igen más dolgom is volt mint egész nap ezzel tolni), de nagyon 5letes és hangulatos!! pirospont, és kellemes meglepetés!

[b]widescreen screenshot!! 1440x900
  • janos666 #2687
    Ja, nem ez az az arc aki a "gonoszdoki"val (a nevekre sosem emlékszem, az emberi főnök a citadellában, régebben pedig a blackmesaban) beszélgettett a hl2 végén (illetve azt a videót visszajátszák az Ep1 elején is, pont mielőtt felbukkan ez a rovarféle) hogy hova kell most őt evakuálni innen, merthogy nem tetszik neki az a gazdatest ötlet?
    Szerintem az izgalmon és történetgazdagságon kívül semmi jelentősége, egyszerűen ottragadt egy időre a citadellában a hl2 történetének vége felé, aztán most önmagát is evakuálta valami buil-in teleporttal ha már a "gonooszdoki"-nak nem sikerült eljutni ahova készültek. De szerintem fasza kis rész volt az mikor nem tudtál mitkezdeni magaddal és megindult a segged alatt a téridő.
  • koschwarz
    valami idegen megszálló, esetleg valami főnök, vagy egyéb fontos valaki vagy valami, akit kimenekítettek a robbanás előtt.
  • FLeK0
    már leírtam.
  • rynn
    Hát az már biztos, hogy nagyon félelmetes, én is alíg vártam, hogy túllegyen rajta... rossz volt előre tudni, hogy mi vár rám... Ez a kombájn nagyon félelmes dolgokat művelt... lásd pl. a stalkereket, a botlábúakat, azok állítólag mind emberek voltak, többségében ellenállók, akiket a városokból szedtek össze, hogy kísérletezzenek rajtuk...

Szal nincs semmi hivatalos magyarázat arra a csúnya dologra? Vagy már a HL2 annyira ki ment a divatból, hogy nem jár ide senki...
    BELINKELEM MÉGEGYSZER... MI A FENE EZ?!?!
  • doncarlos

hl2lchiba1

hl2lchiba2
  • doncarlos

hl2lchiba2hl2lchiba1
  • FLeK0
    védőruha
  • akyyy
    nEMtOM, nekEM nEM tEtsZEtt akKor Se, NagY csUnyA, MOSt RosSzaT fOGOk áLmoDNi:DD

azt sajnálom hogy amig eddig jácottam, nem taliztunk sehol G-mannal... pedig szeressem azt a csávót:D az elején meg az introba meg szegéyn hogy be van kerítve:(

am azt nem értem h ugye az alapjáték végén van az a nagy robbanás, és lelassul az idő.. ez meg ugy kezdődik hogy
    [spoiler] le vagyunk estve vmi roncsokkal és az eb szegít ki minket, de hogy a franba éltük túl azt az esést???
  • FLeK0
    combine lakos
  • rynn
    Hello minden HL2 fan-nak!

Lehet, hogy már kérdezték mások is itt, ebben a fórumban, de felmerült bennem a kérdés, hogy lehet tudni mi a fene volt az az izé, amit a Half Life 2 Episode One-ban, még a játék legelején, a Citadel egyik konzoltermében lehet látni? Ha ez így most nem ugrik be valakinek (és valszeg nem fog senkinek), készítettem rólla egy pár screenshot-ot: KLIKK IDE

Lehet tudni, hogy micsoda ez? Engem egy kicsit a Zerg Undermind-ra emlékeztet... Mert jelentősége van, annyi szent, talán majd az Episode Two-ban ellene fogunk harcolni? Valamiért csak odatették... nemde?
  • doncarlos
    írtam, hogy bocsi az eltévedt képekért, de a linkeket kellene vkinek meglesni, aki már rakta fel valaha a lost coast-ot.
  • ILLNeo
    kösz
  • FLeK0
    semmi lényegeset, 1 kis pálya.
  • ILLNeo
    Egyébként mesélhetnél arról, hogy mit tud ez a lost coast..., mert én még nem is hallottam róla...
  • ILLNeo
    mármi9nt az MSN-es...
  • ILLNeo
    Ne haragudj, de szerintem ez nem Half Life téma amit ideraktál nekünk...
  • doncarlos
    van itt valaki? aki már játszott a lost coast-tal? és még segíteni is tud?
  • doncarlos
    http://invitel.hu/lalisoftwer/hl2lchiba1.jpg
    http://invitel.hu/lalisoftwer/hl2lchiba2.jpg
  • FLeK0
    n1
  • doncarlos
    akkor inkább küldök linket
  • doncarlos
    mi?
    nem értem...nem ezt akartam küldeni
  • doncarlos
    szal ez a gond :

• doncarlos
    sziasztok...van egy kis gondom...feltettem a lost coast-ot, de az istennek nem akar elindulni.... elküldom, milyen hibaüzenetet ír ki:
  • koschwarz
    hát mondjuk el sem tudom képzelni, hogy a további epizódokban hogyan fokozzák a történéseket, mert azért már az első is nagyon hangulatosra sikeredett. különösen a zseblámpázós-sötétséges-zombis rész.

egyébként ahogy így néztem, amikor a liftre kell várni, és özönlenek a zombik, sokaknak gondot okozott. én is elhaláloztam párszor, de azért elég hamar túljutottam rajta. csak a kézigránátos zombikat kell megakadályozni és gyorsan váltogatni a fegyverek között.
  • janos666 #2663
    És akkor 2010-ben lesz HL3? Majd talán lesz addigra egy keresztfiam aztán megnézek belőle 10 percet ahogy játszik.
  • k8bal
    én nem fogok ellenkezni amíg legalább ilyne jók a részek! :))
  • koschwarz
    hát abban biztosak lehetünk, hogy amíg a halflife népszerű, addig lesznek új részek. szerintem titokban már a hl3-at is hegesztik.
  • Csibe001
    Igaz ami igaz rebesgetik, hogy lesz IV. epizód is. :)
    Kiváncsi leszek mi lesz belőle.
  • FLeK0
    szerintem nem állnak meg 3 epizódnál, legfeljebb most dolgoznak annyin :)