Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ERykk
Ja még annyi hogy sokat kell szarakodnom vele?Vagy annyi lesz hogy kicsomagolom->mount->felrak->két progi indít->müxik?

ERykk
köszi

Az egy tömörített fájl, winrar, vagy 7-zip kell hozzá.
Csináltam egy kis bemelegítõ moviet 😊
katt (6mega)

http://thenamelessphoto.com/

ERykk
Hi!

Ritkán játszok tört játékokkal, tehát kéne egy kis help:
Mivel lehet elindítani ezt a 7z formátumú filet?

A választ elöre is tnx😉<#whatever>

Maxtreme
Nem kéne ezt kezdeni....
Köze nincs hozzá.

Maxtreme
sorstárs <#szomoru1><#vigyor>

Tinman
Jééé és neked is nVidia kártyád van <#vigyor3>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Baromság.

Sokkal inkább úgy tûnik, hogy Ati kártya + friss driver = no gond, nVidia bizonyos esetekben = textúra gondok.
Már 2 órát toltam legutóbbi hivatalos Catalyst-tal + X850XT PE kártyával és gyönyörûen megy.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Blekk Síp
Basszus nekem is ugyan ez a hiba!
(Provision...)

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Mind1ik PROViSiON-ös verziót nukolták, mert nem ISO, hanem steam-es RIP. Csupán ezért nuke.
Szerintem várj egy következõ verzióra ezt amugyis nukeolták nforce-on
rucinho
ne mtudná vki feltolni az a progit ami a faq-ban (megaupload-ost) van mert köcsög szar az az oldal....köszi

zene egyenlő élet

DJ Skyline
tc-t nem is használok,csak winrart...tc csak a szerverre való feltöltés miatt kell nekem!😄

Ja ezt én is olvastam!!<#nevetes1><#nevetes1>

Maxtreme
igen a start bat-al. (de próbáltam úgy hogy kicsit átszerkesztettem)
LEgújabb winrar van
Már vagy 40x kicsomagoltam 😄

Mondjuk én TC-vel csomagolom, de úgy van beállítva, hogy meghívja a winrar-t és az csomagolja ki a megfelelõ helyre, és ezzel nem volt gondom így.

Maxtreme: Remélem eddig a start.bat-al próbáltad... mert semmi más ötletem sincs :S Esetleg csomizd ki még1x :S vagy rakj fel egy másik winrar-t.
Maxtreme
Igen. Anno ugyanez volt a gond a Ragdoll kung-fu-val is. Én ezért nem is használom soha a tc belsõ tömörítõjét 😊

artschiatwork
wow... ennyit jelentene a tc-s kicsomagolás?

Maxtreme
Az van meg ami a wandoo-n is megtalálható. Bár nem onann van, de az hótmind1 😊

Kandurex
(tipp külhoni fórumról)

A trükk az a Provision -el, hogy nem szabad total commander -er, vagy bármilyen belsõ tömörítõvel csomagolni, winrar -t kell használni. Így megszûnnek a textura hiányosságok és az egyéb hibák.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

na nyomtam kb félórát. eddig valami hihetetlen hangulatos a játék számomra. a grafika valami eszméletlen. minden maxon, hdr on, 2x anizó/élsimítás on. és 50-100 fps között ingázik. nagyon eltalálták ezt a részt (Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

http://thenamelessphoto.com/

Maxtreme
De pr0visionos, viszont ki kell csomagolni 😄

Nem a Provision-os van meg ugye? Hanem az a kicsomagolós(FAQ), mert annál fordult nekem is ilyen elõ, és nem is kínlódtam vele, letöröltem.
Maxtreme
Senki?

pont ezt akartam javasolni😄, hogy ne spam-elj😄

raven87
ááá már írni se tudok annyra izgatott vagyok 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

raven87
még csak 45 perc. mit csináljak én addig?

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

JaSoN HuNTeR
aha de nekem volt progim amivel egyböl kiszedte ezt a problémát

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Ha a FAQ-t elolvasod te is érteni fogsz hozzá!!<#nezze><#nezze>

JaSoN HuNTeR
hallod ez magában megy ez a game?Aki ért a HL2õzõh az helpeljen mert mentési problémáim vannak! MSN:[email protected]

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

mucsácsó
Legnépszerûbb témák
1. Half-Life 2: Episodes (one)
2. A Pc-s játékoknak leáldozott
3. Battlefield 2
4. Football Manager
5. Hitman: Blood Money
6. TOCA Race Driver 3
7. Humoros és aranyos képek
8. SilkRoad Online
9. rFACTOR
10. KONAMI Soccer kiegészítõk

hehe 😊
itt nem az a lényeg😄 (kötekedõs barátom) a kérdés az volt, hogy mi az, hogy homemade én példának szerettem volna mondani csak..de a te "segítségeddel" tökjó példát is találtunk rá😉

DJ Skyline
én rámentem,hogy "PC Game ISOs" és a második helyen van!

ohh sorry pedig rákerestem de akkor nézzd csak meg hogy miert van nuke-olva
LOL
Nuked
yes - homemade

félre ne értsél!!! nem azt, hogy nem ati kártyád van, hanem hogy ki akarsz ábrándítani😄

mucsácsó
homemade iso
ugyanez volt az EMPORiOs HL2-knél, ez az hogy nem .iso a cucc, hanem kicsomagolod és már telepítve is lenne kb...
DJ Skyline
macesz
Akkó jó

JohnnySmith
De minek ha itt 800+ hsz van??? Akkor minek 2?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

ó te szép ábránd😄D ki nem szarja le😄

Nincsenek benne hibák. Nálam tökéletessen futott és végigvittem . Sehol sem volt gond.
Ja Nvida kártyám van, ATI-sok nevében nem tudok nyilatkozni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ez mind1😄 ha megnézed sin kinnt sincs nforce-on mert nemtudtak eldonteni mi legyen vele..😛P hát ez van ha steames egy game😄

macesz
Milyen kártyád van ???

mukika
ki kell, hogy ábrándítsalak, nekem nem radeon kártyám van. 😊

Nálam ilyen nincs.<#lookaround>
DJ Skyline
nem lehet,hogy szarul van feltörve?

macesz
Na tehát akko vannak bennt hibák....... aha mindenki tapasztalta a hibákat vagy csak néhány guysnak van ez ??????

raven87
Jah a garázsban csinálták, hogy anyuék ne tudják meg! <#vigyor>

Halfer
Jelentkezett probléma Radeon kártyán kívûl is?