10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Agreal
    7600gt-m van csak pénzhiány miatt kell lecserélnem és kaptam egy egész jó ajánlatot egy GTO2-re azért kérdeztem hogy mennynivel lasabb a HDR egy sm2.0b-s kártyával
  • janos666 #2737
    Lehet vennék a helyedbe inkább 7600GT-t, vagy hasonló kártyát (Gef6-7-ből bármi, Radeon X1xxx) az nem csak SM 2.0b-t, de SM 3.0-át is ismer, azokon tuti jó a HDR minde programban.

Én ezzel a VGA-val is fullon tudtam végigtolni a játékot, tűrhető volt a teljesítmény.
  • Agreal
    tehát működik?
    és nagyon belassul vele vagy játszahtó?
    pl egy x800GTO2-n?
  • FLeK0
    igen
  • Agreal
    sziasztok!

azt szeretném kérdezni hogy x800-as karikkal is működik a játékban a HDR?
  • _Atti_
    őszintén szolva az első soron kívül a többit nem is akartam spoilerbe de valamit elirhattam:)

nagy poénokat nemnagyon durrogtattam amugyse.

runtimeos hibát amugy én is kaptam de csak a credits után :)
    (a teasert csak kivülről tudtam megnézni, mert kilépkedett mindig a betöltésénél)
  • VRSDM
    dejó hogy eggyeseknek elindul ... :S
    (szokás odairni hogy miről szol a spoiler mert igy a hülye is belenéz)
  • _Atti_
    [spoiler] Az semmi, de a verda hogy bírta amikor átdobta velünk Dog, utána meg végigrombolt a fél citadellán :) [spoiler]

Most csináltam végig, tetszett a kísérgetős rész kivételével..bírtam hogy pont a kórházban szinte végig 1-30 hp között mozogtam :) a puzzlek szerintem elég egyenesek voltak, ilyen játékba ez passzol.

Bár idegtépő lett volna ha Alixot állandóan lelődözgetik de azért valamit kitalálhattak volna hogy ne legyen ilyen golyóálló..kicsit zavart hogy én majd meg halok ő meg vígan elverekszik öt hat zombival :) ellenben a kisérgetésnél a társak igen rövidéletűek voltak, mindet sose sikerült átvinni..

Ahhoz képest hogy epizód egész emberes lett végülis ha jol belegondolunk a prey tisztán nemsokkal rövidebb..ott a gondolkodtatóbb puzzlek miatt nyúlt meg egy cseppett a játékidő.
  • janos666 #2730
    Ha úgy van beállítva a media player szó nelkül letölt minden kodeket ha kell neki és talál hozzá, de a 10-esben szerintem is bennevan alapból a h264 lejátszás.
  • Guer
    nemtom én megnyitottam betölti a media player lejátssza minenféle probléma nélkül azt kész :)
    semmi kodek meg extra nincs a gépen...
  • VRSDM
    akkor erre a RUNTIME-os hibára nincs megoldás, ha az a fix sem segit amit lejebb irtam?
    ugy játszanék vele, csak nem megy.... :(
  • janos666 #2727
    Nekem fenntavan pl. az x264 kodek is, de az nvidia féle purevideó kodek is ami elvileg hardveresen kódoltatja ki a h264-es videókat a mediaplayerrel (VGA-n).
  • VRSDM
    nemtudom, nekem 384megaSD 1.6+amd és nem szaggatnak a hd-sok sem, (jó azért hdből is van sokféle, és a keményebbeknél már igancsak döcög)
  • Bircsike
    Nah ez nekem is bejött!!!
  • Dodo55
    Megvan mit kell: az options/performance/advanced-en belül a drop frames to keep av sync-ről(vagy valami ilyesmi) le kell venni a pipát, és akkor jó lesz.
  • Dodo55
    Nekem pár másodpercenként beakad a kép, és úgymarad egy ideig, de amikor megy, akkor egyátalán nem akad.
    Szóval nálam nem a gépem ereje a gond, hanem valami más.
  • Csibe001
    Oké, köszi!!Már jön le a Vlc Player is.
  • FLeK0
    annak csak nagyobb a gépigénye, de ugyanazt a codecet használja. VLC-t nézd meg, ha azzal sem jó akkor keress rá a videóra a youtube-on.
  • Csibe001
    Most feltettem a media player 11-et.. hátha.Meg próbáltam MPlayer-el is de sajna az sem vitte.
  • FLeK0
    nekem is az van. próbáld meg a vlc playerrel, az talán jobban viszi.
  • Csibe001
    hányasnál tart most a media player?Nekem 10.00.00.3646-os van s nagyon akad.Még az elején nem is (mikor a híd leborul) de utána az erdőben a csata már nézhetetlen. :(
  • FLeK0
    nem kell codec hozzá, legfrissebb w media player elég.
  • Csibe001
    S milyen codec-et használsz hogy nem akad?
  • FLeK0
    kb. fél év múlva
  • Rapid81
    Ja, azt elfelejtettem, hogy mégis mikorra várható az Episode 2 ??
  • Rapid81
    Nem tudom kinek mi a baja ezzel a videóval, nekem nincs egy csúcstechnikás gépem, de egy pillanatnyi szaggatás nélkül végigment, egyedül a hang csúszott el picit a végére, ennyi.
  • janos666 #2712
    Nálam ezel nincs gond, az 1080p-s HD-videók már néha piciti akadtak míg be nem bütyköltem a kodeket.
  • VRSDM
    énis igénylegm kifejezetten a hd-s movie-kat...

viszont régebben elment a töltés végégig és ott dobott ki runtime-al, most felraktam egy ujabb 6.6-ost és ezzel már a valave logo után kidob...

valaki valami 5let?
  • k8bal
    hogy hogy még? nem akarlak kiábrándítani, de az nem egy olyan jó gép! ;)

És van rá igény! Csak úgy kéne, hogy legyen rosszabb felbontás is amit bárki meg tud nézni!
  • Bircsike
    Gyerekek! ezt magyarázzátok már meg nekem! Kinek van szüksége egy 10728kb/sec-os videóra? Minek ilyen minőség, még az én gépemen is iszonyatosan akad!!!
  • VRSDM
    amugy eszméletlen ez az ep2 trailer, a hangulat ujra a régi... és ha jol látom már az uj shader-es motorral lesz, mint a portal
  • VRSDM
    ja megtaláltam ezt. #2587
  • VRSDM
    arra van már megoldás ha a menü után szépen betölt aztán "runtime error" és ezzel kivág? mert játszani akarok vele a hl a kedvenc sorozatom... :(
  • dini16
    Hello
    Mikor meg kéne jelennie a menüjének, akkor kilép és azt írja ki, hogy Platform error: module failed to intialize. A FAQ-ban láttam, hogy le kell szedni a magyarosítást, csakhogy nekem az nincs fennt. Szóval mi a teendő ilyenkor?
  • RelakS
    Hmm...

A Vortigaunt bőre simább lett, meg a háromlábú dögök fekete pajzsa is zöldes gyöngyházban csillog a legutóbbi teaser óta :)
  • berlinboy6329
    HL2:Ep 2 trailer
  • reaper4
    itt van
  • reaper4
    jaja :P

FLeKO: én csak azért "háborodtam" fel mert a prey-t sokan leszólták h nincs benne eredetiség meg h nem 1 nagy szám. erre jön a portal (biztos jó lesz) és szinte mindenki el van ájulva h mekkora újítás. szal érted
  • FLeK0
    szerintem csináljon valaki neki egy külön topicot, ide nem tartozik annyira-
  • Sland
    HD Resolution