10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
Attlen #2858 adjon már vki hogy hol van egy link a 9600-rol a legujabb driver frissitéséről? -
Attlen #2857 nekem is 9600 van de nekem nem is fut:D -
#2856 én ma tettem fel a legújabb frivert, de nekem nagyon fos:D
de asmia HL2-nél nem csinálta...nekem nVIDIA GeForce FX5700LE van:P -
#2855 Nekem 9600-on majdnem maxon fut 1024-be, valszeg akkor driver keveredés lesz nálad vagy vmi tényleg alapból a játékban van. -
#2854 Mi?!? 9600-on is csinálja a baromságokat?!? O_O
Én ezt eddig csak valami alaplapi gagyétán láttam...
Driver legfrissebb? -
Ityu17 #2853 Na még mindig ott vagyok, annyira, hogy lehet, hogy majd másik gépen nyomom újra végig, ez így nem játék... Amúgy elég gyér videókártyám van sajna... ATI Radeon 9600 :( ez van... -
#2852 Nem az a gond, hogy warez, hanem a videókártyád szvsz, amiről még mindég nem árultál el részletet.
Egyébként még mindig ott vagy a víznél, amit tegnap mutattál? Ha igen, körülnézek, mit nem látsz ;)
A falprobléma (szines) viszont tényleg warez miatti bug elvileg -
#2851 aha, pont ugyanaz. már továbbjutotttam egy elakadásnál,d e aztán..volt egy luk, és monták, hogy kocsit káne rádobni..mondom ott nincs is kocsi..hüjeségből Gravity Gunnal lövöldöztem erre valamibe belelőttem..mondom ezleszaz és alát6atlanságot rá a lukra:D -
Ityu17 #2850 Emberek ugyanaz a gondom mint FELI-nek!!!!
Jesszus, pont ugyan az! Voltál már a kocsitologatós résznél, hát az poén volt! Állítólag autókat kell a három bogár fészekbe tolni, de én nem láttam semmit, még is beletologattam, szerencse, hogy érzékeli a gravitigun a tárgyakat, mert akkor szét nyílik!
Na sok sikert, de szerintem vedd meg! Lehet nekem is muszály lesz...
Amúgy meg jó hogy eddig senki nem válaszolt a problémádra....
Jó lenne ha valaki segítene "nekünk" a probléma megoldásában, pl FELI: "patch"-el
Légyszi valaki foglalkozzon már ezzel a problémával is, mert én eddig már mindent csináltam a gépemen vele.... -
Attlen #2849 Cső!
nem tudja vki hogy ugye leszedtem szval hogy elindittom és töltés közbe kidob az asztalra és bekattan valami hangosann?? az alap megy ugyanilyen provisionba az nem dob ki csak sokáig tölt valami megoldás?? -
chriss21 #2848 Pedig a gravitációs puskával csináltam én is... próbálgasd csak v h sikerülnie kell! Próbáld ki több helyen az autón, nekem asszem valahol a teteje felé indult meg! -
#2847 Hogy? Már próbáltam a gravitációs puskával is de sehogy sem akkar megmozdulni. -
chriss21 #2846 Hallooo!
Tudna vki segíteni még az elején vok de van az a hidas rész amikor csak az egyik fele jó és nem tok átjutni a túloldalra... mit kéne csinálni? THX!!! -
#2845 Pl lelököd az autót a mélybe? -
#2844 Hello!
Elakadtam a játék elején. Annál a résznél vagyok amikor egy párkányon kell végigmenni, de egy autó eltorlaszolja az utat. Itt mit kell csinálni? -
Attlen #2843 bocs hülyeséget irtam..:D
#2764 nekem is ezt irja ki.. -
Attlen #2842 heello nem tudja vki HOGY A 1.00-ás magyarositás hol szedhetem le a hl2 alap-hoz is a 1.00kellet és mindenhol a 1.03 as volt..szval nekem nem steam-es..köszi.. -
FLeK0 #2841 legfeljebb ha elküldöd a valve-nak a cdkulcsot postán, nem éri meg. -
#2840 ok Jó hogy nem volt fenn a magyarítás, de így már ok köszi
Én akkor sehogy sem haszálhatom már az accommal? -
FLeK0 #2839 logout ?!?! -
#2838 A change contact emailnál, vagy hol? -
FLeK0 #2837 settings menuben tudsz átlépni a másik accountba. -
#2836 Hellósztok!
adott egy beaccolt Half Life 2 Episode One. Vettem accountal mindennel együtt. Nos a kérdés. nekem van egy hl2 accom ATI-s. ha megvan a code bereggelhetem e az enyémhez is? Ha nem akkor mi a megoldás?
Köszi a válaszokat. -
-
FLeK0 #2834 ! -
#2833 hi all! lenne egy oriási problémám, segítenétek megoldani?
a Half Life 2 Episode One-val van baj! Bugos!!
néha olyan van, hogy a falak, meg textúrák kockásak lesznek és lilák..(majd mellékelek képet) meg van még egy nagy bug: néha nincsenek ajtók! ezért meg is akadtam, mert van egy lát6atlan fal, és nem tudok átjutni. igazából az egy ajtó..mondták, hogy van egy őatch, vagy valami, ami segítene! nem tudjátok ez hol van, vagy mit lehet tenni?
úgy tudom régebbi VGA-knál van ez a hiba(mikor valamejik képbeállítást[nemtom meik]felvittem kevesebb kockás volt, de akkor is.)eléggé idegesítő így jáccani... -
MagyaR #2832 Énis csak a 2. rész után vittem végig az elsőt, de nem emléxem ien két órás "szarakodásra" amit Ityu17 írt . -
#2831 akkor olvass tovább gárfildot:) -
Caravan #2830 Állati pocsék ez az epizodvan........ -
#2829 az h először játszál az első résszel, tudod ez nem hiába MÁSODIK RÉSZ, és annak a KIEGÉSZÍTŐJE!:)
olyan mintha nem tudsz úszni, és a mélyvíz helyett az óceán legmélyebb részére mennél úszni, és csodálkozol hogy ha lemerülsz nem kapsz levegőt a víz alatt ^^ -
Ityu17 #2828 Mit jelent az, hogy nub?
-
FLeK0 #2827 nub -
Ityu17 #2826 Na jó elment a kdvem a játéktól, odaérek, a hülye gömb prtálhoz, ahol két alsó sorban jönnek azok a vacak energiagömbök, és vagy 2 órán át próbáltam átjutni a másik ajtóhoz, de nem jött összee, Már szedem le a játékot!!!!
A készítők, pedig ezt komolyan gondolták??????
Ilyen szarokkal akarják, hogy tovább tartson a játékidő?
Én nem fogom szétverni a billentyűzetem.... -
Ityu17 #2825 Hé, valaki mondja már, hogy hol lehet életetszintet feltölteni? Mert emygek megyek, és hát nem találok shol, kissé parázok mert ott annál a második szar ilyen ggömbfolyosóban vagyok, ahol repkednek a gömbök a az arcomba, és már vagy 20 perce 1-es életszinte marháskodk, valaki légyszi mondja el hogy néz ki az életfeltöltő, vagy addig nincs egyse, amíg eljutottam? Vagy egyáltalán nincs? Ne már... -
FLeK0 #2824 nézzél felfelé -
#2823 Alyx a rendes neve...és aszongya nézz fel....megtetted?? mert akkor lánod kéne mi a "gond". Nagy darabok potyognak lefelé,azokat kéne grav gunnal elkapkodni. -
Ityu17 #2822 Még az elején elakadtam! HELP!
Odaérünk ahoz a liftes vacak üvegtáblához-- beteszem a az energiagömbön a helyére aaz üveglap elkezd lefelé menni, és err Al "Nézz fel'''" --mondom oké, csak egy pill, mert néztem az alattunk lévő hatalmas mélységet, aztán felpislantok, a keze irányába.. és semmi... Mondom "Baj van Al???" Mire egy kibaszott nagy szikra mindenütt, kitörik alalttunk az elev nem biztonságos üveglap, és aszem megyünk az a lagút vége felé, vagyis meghalunk....
Szóval már vagy 30 Loading.. oltam de nem tudom mit kéne csinálnom, annyira gyorsan történik minden?
Valaki írja már le mit kéne csináélnom, köszi
Ja egy végigjátszás linknek örülnék a legjobban:DD::D:D:D -
The Frontier #2821 Az ajtó csak akkor nyílik, ha felkapcsolod azon a szinten az áramot, találsz egy kapcsolót a terem másik végében. Ettől a víz viszont halálos lesz, és azok a plafonra tapadt ragadozók is megnehezítik a dolgodat úgy hogy szedd le azokat előbb. -
#2820 Hello!
Egy kis segítséget kérnék.
Már a városban vagyok, ahol beszakadtam egy terembe ami tele van vízzel. Alyx udvariasan maga elé engedett smile.gif)
Na innen nem tudok kijutni. Van egy ajtó, ami nem nyílik.
Ha valki ráismer a helyre segítesen plz!!
Köszike -
miki90 #2819 ok köszi a helpet