Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

malter
odairta hogy "minden low"
próbálj meg a config.cfg vagy config.ini vagy hasonló nevü fájlt megkeresni és átirni benne kisebb felbontásra. jobbat nem tudok.

#1048 Segitene valaki?
oblivion és trágya grafika....ez a két szó egymás mellett meglehetõsen érdekesen hat nem ?? szar a géped, ennyi

Csibe001
Én nem így látom.Szerintem sokkal szebb lett mint az alap HL2 s még jobban is van optimalizálva.(+HDR,BumpMapping sokkal szebb)Meg mindent maxra rakva nem is szaggat, míg a sima hl2 ugyanezzel a configgal akadt elég rendesen.

mukika
akiknek, textúra hiba van, illetve nem látszanak a tereptárgyak azok, EZT töltsék le. nekem tökéletesen mûködött és csak 2.2MB. 😊

torrenteken megtalálható még egy 372Megás update is. az a köv. csinálja: Emmeg kijavít egy bugot, miszerint a játék alapbeállításban a nehézségi fokot visszaállítja easy-ra, ha új játékot kezdünk. Plussz tartalmazza a javítást nem directx 9 karikhoz. (Eredeti release csak DX9-es karival ment)... Azért írom le magyarul az NFO-t mert lehet vkinek így könnyebb! Jó játékot, megéri leszedni! - ha nem gond ezt nem töltöm fel.... használja mindenki ki az internet adottságait. 😊

további jó játékot!

Nemtudna nekem valaki segiteni abba hogy,tul nagyra vettem a felbontást és a monitorom nembirja,és nemtudok belépni a játék menüébe hogy visszaállitsam,mert a monitor kiirja hogy out of range!Gondolom csak van 1 config exe,vagy valami?Ha tudja valaki segitsen,mert nemakarom ujra rakni!Köszi<#worship>
fureszlap
nekem is, de el sem indul.

Mit donnernden Motoren / So schnell wie der Blitz, Dem Feinde entgegen / Im Panzer geschützt. Voraus den Kameraden / Im Kampfe ganz allein.

ERykk
Hah, dejó hogy nekem Atim van😄

vki tud segíteni? nekem a játékban minden jól indult, de annál a résznél, amikor Dog visszadob az épületbe és összevissza esünk, akkor kiszállok és a falak lilák. ha a shader detailt (vagy mi a neve) leveszem lowra, akkor meg a föld lila. FX5600-om van. tudom nem a legjobb, de a half-life mindenféle baj nélkül ment vele. ha van vmi frissítés vagy cfg fájl atírás azt nagyon szívesen veszem.
köszönöm a segítséget elõre is

Tatyla
mandinerböl lödd...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

fureszlap
lenne olyan kedves valaki, és megosztaná velem az updatek címét, vagy esetleg magát az updatet, ha nem túl nagy. nem tudok játszani, mert vagy kidob a játék, vagy nem jelenik meg a menü, de hangja van. privi pls vagy mail: [email protected]
elõre is kösz

Mit donnernden Motoren / So schnell wie der Blitz, Dem Feinde entgegen / Im Panzer geschützt. Voraus den Kameraden / Im Kampfe ganz allein.

thx <#worship>

Ott vok hogy az alagútban ahol tök sötét van van egy lift az elromlott és ott mit kell?plz help!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

VAN ott egy monitor azt húzd magadhoz és ennyi!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

nekem is 9600osom van és majdnem minden max és gyönyörû , oblivion minden low és trágya grafikája meleltt szaggat is

megint elakadtam kifog velem ez az energialabdás rész , most ott vagyok hogy beindítottam a "liftet" a zuhanó tárgyakat ellövöldöztem és most MEGAKADT a lift! hogy kell ujrainditani a liftet ? ahova a labdát kellene lõni levan üvegezve és nem törik be! plz help

köszi mûködött

Vagy fölötte van egy kis kiálló rész, oda felmész és felülrõl szépen becélzod ...

Más:
Az természetes dolog hogy ezt a HDR -es cuccot ajánlottam max-ra állítja a gép, holott 9600pro karim van és ez nem is támogatja ha minden igaz.
Oblivionba be sem engedi kapcsolni, itt meg max -ra van állítva és iszonyat szépek a fények, és meg sem érzi, kifogástalanul fut ...
Ez természetes?

Cápafogxy
A Lost Coast tudtommal csak egy fél órás vagy kevesebb kis bemutató ami a hdr bemutatására szolgál, és már rég elérhetõ a steamen.

Seth
Lost Coast mikor jön ki?? Már mindenki elfelejtette olyan régi...

PSN ID.: Beegabor

Cápafogxy
Én az aljára lõttem, oda ahol a piros lámpa van.

HELP! gyors help please!
nagyon a legelején vagyok abban az épületben ahova a dog edobott , szóval ott vagyok hogy energia labdákat kell egy bizonyos "lyukakba" dobni , ebbõl emgcsináltam két hidat , de pont az utolsó hidnál az egyik lyukat egy nagy "ablakszerûség" eltakarja és nemtudom a labdát beledobni ! mi a teendõ hogy távolítsam el onnét ??

Tatyla
vannak ilyen kis folyósok ahol tovább lehet menni tele energia gömbökkel...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mintha drága lenne!

Meg szeretném venni eredetiben a HL2-t ugy hogy kapjam hozzá a CS:sourcet meg a HL1 sourcet. Szolnokon a media marktban 6990ért meg lehet venni. Tud valaki ennél olcsóbb helyet ?

grebber
LOL minek kép FPS-el talán nem ismered a source engine-t??
Én is ugyigy játszom minden fullon és besem akad mivel a source engine a világ legjobb grafmotorja optimalizáció téren soha semmi nem fogja ezt überelni!

Next PC upgrade: 2022

Az Episodes Two 2006-ban,az Episodes 3 2007-ben jön ki.De a Lost Coast mikor jön ki?

persze hogy igy megy , mutass egy képet amin kivan íratva az FPS szám utánna én is elhiszem hogy igy játszottad| ATInál Omega Driver elõnyben

grebber
Csak mert azt mondták hogy mindig fejlesztik az engine és ezekbe az episodokba a továbbfejlesztett engine lesz már.
Ezért mondtam lentebb hogy nagyon kiváncsi leszek az Episode 3 ra ami 2007 vége fele jön hogy addig mit hoznak ki az enginebõl.

nem kellene végigrohanni a pályán , nézelõdni is kellene , nem az a lényeg hogy 30 perc alatt végigvidd a játékot és dobd ki a kukába....

Tinman
Már miért is lenne szebb? U.a. az engine...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

macesz
😞

grebber
PL itt fenntvan.Meg sok más torrenten de oda nincs reg!

macesz
NEKED:

macesz
kinek ???

VAN MSN:ED?

grebber
Lehet az a baj hogy éjszkásból jövök de ez az Episode 2 trailer semmivel sem szebb mint az alap HL2!
Ezt csak én látom igy?

macesz
http://89.106.66.11/index.php?inc=2.1&id=19083

Csak az nfo-t találtam meg ha valaki látja vhol a javítást írja le lécci

macesz
Half.Life.2.Episode.One.VTX.FiX.READ.NFO-iND
Half.Life.2.Episode.One.UPDATE.1-PROViSiON vagy ezt honnan lehet letölteni az sem baj ha reges oldalon van ????!!!!!

mucsácsó
énis 1,5-2 óra alatt már a 4.-en vagyok 😞
NEOreg3
3,5 óra alatt végigvittem, azt hittem tovább fog tartani😞

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Csibe001
Jól sejted!S így nincs gond vele egy szál sem! 😉
Azért lost coast-hoz képest mennyire jól optimalizálták a HDR-t, nem akartam elhinni, hogy nem akad be...Lost Coast akadt mint a szemét.

Off: Akkor sejtem. Én is így játszom vele.
On: jó kis játék, csak rövid. 😊
ZakRob
Most nézem,, hogy 6 rész van. Ezek szerint két óra játék után majdnem végigvittem a feléig. Hát ez tényleg nem valami hosszú.<#szomoru1>

MSI K8N Neo4-F,A64 3000+@2,25GHz,2X512MB,7600GST,X-Fi XtremeMusic+HD555

Megvan a megoldás. Egy pár hidat beüzemeltem és hülye fejjel abba az irányba mentem vissza, ahonnan indultam. Nem csoda, hogy nem történt semmi.
Csibe001
Részben.

ati2002
Pls valaki, had menjek vissza jáccani.<#idiota> Sokan végig tolták már. Szóval a #964-es helyen vagyok, egy sugarat bekapcsoltam. További út ami van, zárva.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Steam?