Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt mondják, h. a EP3 utnán nem lesz több HL😞
armageddon666
Megnéztem Ep2 trailert. Qrva jóóó. Én már a 3-t várom 😄 (még nincs meg Ep1 sem :S) vagyon Episode 3-mal lezárul a HL története?

@

Halfer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mássz fel a nagy gömb feletti rudak egyikére és menj át egy másik oldalára a teremnek! Minden oldalról sugarat kell lõni a gömbbe és utána mehetsz vissza Alyx-hez 😉

SNAKE01
hi all!
na ez valami kúrva jóra sikeredett,a sima hl2 is nagyon király de ez nagyon ott van.szóval szerintem ez nagyon jó lett.most egy kicsit szünetelek vele mert sajna nem sok van már belõle meghát most más dolgom is van...

mucsácsó
hali!
már a 4. pályán vagyok régóta, és hát most kellett levadászni azt a dropshipet...
namost ment az Alyx, felvett egy shotgunt, és kivágott egy hibaüzivel, hibahanggal együtt...Runtime error....
de eddig semmi de semmi problémám nem volt a gamemel...most érdekes, nem tudom miért csinálja :S
tudtok rá valami megoldást? vagy esetleg valami saveet?
sopi
Hi all. Feltettem mindkét javitást de nekem még ugyanolyan kockás piris meg mindenféle szinüek a texturák. Valaki tudna segiteni?

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

ERykk
Na kicsomagoltam és egybõl müködött😊 Minden látszik full highon megy.Nagyon hangulatos😄

DJ Skyline
nekem is azt írta ki...direct x driver hiba vagy mi...leszedtem a legújabb vid.kártya drivert,majd feltettem még1x a directx-t aztán már ment!

amúgy klafa a játék, néha beakadt kicsit,de nem vészesen...most ott tartok amikor a liftaknában kell ugrabugrálni,miután leszakadt a lift,és vízalá kerültem

szerintem nagyon jó ez a játék de a chapter 2-ben mit kell csinálni miután elõhívtam azt a szerkezetet ami egy sugarat lõ abba a rohadt nagy gömb be???????????????????
ok már megvan. köszi 😄

de nem teszi alárendesen, nemlehet valahogy forgatni a tárgyat ahogy fogom? :\ egyszer alátette aztán átugrottam és onnan hova? jobbra? :\

Sziaztok hogyan kell elinditani? Bejön a menü kezdi be tölteni, és aztán valami driver hibára hivatkozik és kilép mit csináljak? légyszi segitsetek
malter
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van 1 kék hordo azt tedd a rámpa alá,és akkor nem lepi el a viz
elöbb én dumáltam de most már télleg feladom... kb. 20 perce gondokozom meg próbálok mindent, de itt hogyjutok el az exit-ig ugy hogy nemhalok meg? 😄

Gerisone
halli!hogy lehet a konzolt behozni?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Sziaztok hogyan kell elinditani? Bejön a menü kezdi be tölteni, és aztán valami driver hibára hivatkozik és kilép mit csináljak? légyszi segitsetek
elküldené vki?: [email protected] köszi
pedig még nem töltöttem le
Your IP-address 212.92.1.62 is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own Premium-Account now. Instant download-access!
If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-account solves this problem as well.
nekem nem számol vissza. csak kijön h feltölthetek vmit
grebber
Rákattintasz EZT-re bejön az oldal ott a FREE gomb megvárod mig bejön kis ablak (számol visszafele) majd beirod oda amit szinessel jelöl!

Next PC upgrade: 2022

hi all! megmondaná vki h kell letölteni a #1049-ben lévõ cuccost? 😄 pls
crazyclone
Annyimindenkinek megva de nekem megis csak ket kilobájta tõtt azureuson asszem joblessz ha másképp szerzem meg

OTT vok hogy katonákat kell átvinnem alex meg fedez de már 1000 katonát átvittem és mégis semmi!mit tegyek?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Járj körbe mindent nézz szét ugorj és kapcsold be mind a három gépet(vagy mit) amik basz...-ják a gömböt, nem olyan nehéz ez a game gyerekek, akkor a:Call of Cthulhu-t hogy játszanátok végig???<#gun><#gun><#gun><#ijedt><#ijedt><#ijedt>

mukika
igen a 372megás update javítja a textúra hibákat <#wow2><#idiota> - ezért ez nem semmi...

mind1, akit nem zavarnak a textúra hibák, de viszont láthatatlan akadályokba ütközik, és nem látszanak a tereptárgyak, tárgyak azoknak elég a #1049-ben belinkelt jóval kisebb javítást letölteni.

akik elakadnak egy HL-ban azok meg szégyelljék magukat, és uninstalálják a gémet... de vérpistike és társai lassan itt is hemzsegni fognak(már egy-két kifejlett pédány megjelent itt), szóval én inkább menekülök. 😛

(azért ordibálok, hogy aki elkezd visszaolvasni, ne mondhassa azt, hogy nem látta. 😊 )

beamkiller
aze koszz😄, eloszor nem tettem ra semmit😄 amugy meg csak gyors voltam😄

ááááááááááá vki segitsen mááááár #1067
Senkkik
miért nem jössz rá magadtól?
Elõtte ,hogy csináltad? (ott ahol még csak 1 helyrõl jönnek ki a bogarak és ki kell nyitni az ajtót.Ugy kell késõbb is )

grebber
Szerinted??Gondolkozz!!!!!
Autoroncsokat kell mindig a lyukakra lökni és lám nem jönnek ki a bogarak!

beamkiller
nah en is elakadtam:S. Lowlife palyan lent vok vmi foldalatti parkoloban ketszintes, leglent 3 lyug amibol a bogarak jonnek, legfent van egy racs meg egy kerek amivel kilehet nyitni, problema: nincs eleg idom kinyitni mert mindig odajon vmi gebasz bogar, otlet?😄 plz help!

#1067 vki tud rá megoldást????
grebber
Azé neharagudjatok de irtozatos szellemi tudás kell ahhoz hogy ebben vki elakadjon!

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni azoktól akik 5 percenként kérdezik mitkell csinálni, hogy egyátalán megpróbálják hogy mitis kéne? Miért jó az ha "a másik csinálja meg a játékot" abban szerintem semmi élvezet meg "sikerélmény" nincs. nah mindegy, ti tudjátok. de legalább próbáljátok meg..

Senkkik
nálam semmi baja a játéknak

az UPDATE-et érdemes annak is felraknia akinek ATi Radeon 9600 XT-je van és semmi textura hiba(eddig) és semmi gond ???
mukika
nálam a tereptárgyak látszanak, de viszont a textúra hiba megmaradt. 😊

még kipróbálom most rögtön az update-t, hogy hátha az javítja a textúra hibákat. 😊

este lesz meg az eredetim... addig akarok játszani. 😛

ott jöttek combainok és azokat kinyirtam és utána lessz egy ajtó ott kimeek és ujra ott lesz az a gömb
janos666
Itt is megondtam, de még Maddoxnak is írtam privátüzit egy másik fórumon, hogy le merném fogadni hogy kimarad majd 1-2 file az elsõ releasebõl mint az mindíg megtörtént eddig Empori/Provision repackoknál. Erre nagy fenyítõsen hangoztatja hogy ne nézzem õket hülyének, de a kedvemért 2X is ellenõrzi majd. Jó, kijö, sírnak hogy hibás textúrák, stb, Maddox megy, mondja hogy 2X is ellenõrizte, biztos hülyén csomagoljátok ki, azért nincs meg pár textúra, a crack meg végképp tökéletes. Jó, eltelik egy nap és jön ~300Mb-nyi javítás a kimarad és hibás fileokhoz...
na odáig eljutottam és onnan nem tok továbbmenni😄😞
Senkkik
Ha jól emlékszem most arra kell menni ahol van egy folyosó ahol azok a gömbök mennek.Ott ki kell törni az ajtót és át kell futni a köv. ajtóig. (ezt ott találod meg ahol aktiváltad azt a bigyót ami a gömbbe lõ)

nagyon szépen köszönöm, remélem jó lesz thx

jo de az az ajto hol van??
amugy itt tartok: #964 itt van rola kép!!!
vki segitsen!!!!
Senkkik
Ha még nem jutottál tovább: Van egy ajtó valahol ami le van zárva egy léccel.Oda kell bemenni és ott a kapcsoló.
(én is itt tartok csak most meguntam a sok zombie-t...)

szal ott tartok ahol van az a gömb és vannak hidak
és ott bekapcsoltam vmit és elöjött ilyen gépezet
onnan merre kell menni??
fureszlap
kezdek meghülyülni. valaki segítene? <#falbav>

Mit donnernden Motoren / So schnell wie der Blitz, Dem Feinde entgegen / Im Panzer geschützt. Voraus den Kameraden / Im Kampfe ganz allein.

képet nem tok beszurni😞
Hát már az összes cfg-t átnéztem,de semmi!Megörülök <#falbav>
vki segitsen mert elakadtam itt:
malter
egész hangulatosra sikerült amugy,bár a pincés rész nem igazán jött be