10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
Ityu17 #2898 Nincs seeder :(
Meg sem indult... Olyan szomrú vagyok...
És már kerestem ezt a torrent-et máshol is de még nem találkoztam vele....
Ezt azt hiszem megszívtam..
Ugye ez nem isohunt-os?? Mert onnan kirúgtag 200Gb leszedése után :(
Pedig az jó volt...
-
#2897 énsem
és krekkelni csak másoltat kell. mert akrekk az a törés. asszem az iktatja ki a másolásvédelmet? -
#2896 Ilyet még nem hallotam:O -
#2895 Hogyhogy az EREDETI gémeid nem mennek?!? -
Attlen #2894 Mennyi az esély arra hogy ha megveszem eredetibe a gamet elindul? Mert nekem az eredeti game-im többnyire nem mennek(CSAK crackel) Jo gépem van az ajánlott konfim simán megvan.. De ehezz nincs sehol crack.. -
#2893 Kibontod a rar-okat, aztán behúzod mappástól az egészet a hl2ep1 mapájába hogy felülírja (tehát ne az hl2ep1 mappa alá húzd be az update mappát, az update mappa tartalma mennyen a hl2ep1 mappájába felülírással)
Ha meg véletlen nem rar-osat adtam neked akkor értelem szerint oda kell telepíteni ahova a játékot is tetted. (de szeritem rar-osat adtam, nem tudom mit akarsz azzal a telepítés szóval) -
#2892 azureus ;) -
Ityu17 #2891 Ja tényleg, mit utorrent-et?
hazsnáljunk, mert én használok utorrent et és bitcometet is egyszerre:D
Így egyikkel töltöm, az egyik felét, másikkal a másikat!
Persze kellett egy kis huncutkodás a gépen de megy:D
-
Ityu17 #2890 Ja ez egy jó kérdés, ezt miután beraktam a gépre a half-life one episode mappát, aztán ezzel az updatevel csak telepítés, kiválasztom azt a mappát ahová tettem és oda updatelom? Légyszi írd le, hogy ezt kell csinálnom, vagy felül kell írnom, vagy mit...
Ezt is nagyon nagyon köszi:D
-
#2889 akkor mit ajánlasz?:P -
FLeK0 #2888 mert rossz -
#2887 mért? -
FLeK0 #2886 ne használj bitcometet -
Ityu17 #2885 Amúgy igen provision változat volt mind a három!
Naygon köszi az update! Fenksz! :D
Tényleg köszi, és remélem hogy ezzel megoldódik a problémám!
Tényleg köszi! Remélem van seeder:D
Na majd este még írok, addig is kösszi! -
#2884 ja és az előzőből kimaradt: köszi, hogy megkerested -
#2883 ne nézz engem hülyének:D
Torrnet rulZ
én különbenm BitCometet hazsnálok:P -
Attlen #2882 és ezt a fájt hova kell bettenni? -
#2881 Ha egy torrent megteszi klikk, a rapidshares linket most nem keresem meg, mert szerintem már úgyse jó.
Ha azt se tudod az mire jó akkor előbb klikk ide, felrakod és lehúzod. -
#2880 de az update-t hol lehet tölteni?? -
#2879 Najó, akkor ne áruld el hogy Provision-e...
Ha az akkor töltsd le hozzá az update1-et, 60%, hogy az lesz a gond, azzal menni fog. -
Prof William #2878 Ja még csak egyszer mentem át... -
#2877 hátaz vmi bug lehet, mert Barney az utolsó csapatal együtt jön,ha jól emlékszem a 4. fordulóban(3 ?)Töltsd be újra vagy passz. Mellesleg már tényleg nemsoká vége, még lesz egy strideres rész, ott lesz vége -
Prof William #2876 Erősen a végefelé lehetek. Egy állomására ekll elkisérnem egy csapat fegyverest + civilt és odaérve a civilek eltűnnek én meg nem mehetek be mert ugyebár "Maga úgyis utoljára akar elmenni ugye doki" Persze biztos vannak még civilek szóval galopp vissza Baney-hoz aki viszont egyedül van és azt mondja hogy vigyem már a civileket.
Mit kéne tenni? -
Ityu17 #2875 nincs
-
#2874 nekem Provision van! de Update-t honna tok leszedni? tudsz adni linket pls? -
Attlen #2873 ÉLehet hogy hülyeség de a hl2.exe jobb gomb kompatibillitás ugye nincs bejelölve az hogy képi témák letiltása? -
Attlen #2872 Helllo! elindittom a gamet és a felénél amikor feketen a monitor és alul van egy bekezdés fehéren az után elmulik és kidob az asztalra segitség:D:D:D -
Ityu17 #2871 aúgy megnézted a képet? Csak az alatta levő gombra kattintasz és megjelenik:D
???? -
Ityu17 #2870 bocs a optionsnál direktx 7.1 van!
Ezt én is furcsáltam...
De nem tudom átrakni az alatta lévőbe?
Most mit tegyek?
Légyszi help!
-
Attlen #2869 felttetem megoldotta a situtt mostmár egy gamem se megy:DD:D:DDDDDDDDD -
Attlen #2868 Végre köszi -
#2867 Őőő, most olvasom mi neked a bajod. Nem Provision verziót haszálsz véletlenül update1 nélkül Dx8.1 módban? -
Ityu17 #2866 Na az AMD alaplapom hadjátok, jó....
Szóval a legfrisebb van fönt! És ezt csinálja! azt hiszem le fogom törölni... Nagyon idegesít, hogy nem látok semmi tárgyat!
És amúgy a Half-Life nagyon szépen ment nekem is! max-ra is felnyomhattam!
Csakhogy itt, még a legszarabb minimumon se történik semmi! Ja meg amikor kint vagyok amenüben, képzeljétek, ez tök poén ott sem látom a tárgyakat!!! mikor megnéztem egy olyan screenshot-ot ahol voltak, hát elszállt az agyam... Képzehetitek...
3 helyről is letoltam, és az meg azért csak nem lehet már, hogy mind a három hibás, igaz ebből egy valami, szar dll-t hiányolt, szóval csak kettő....
Mind olyan "tedd be a program files mappához" típusúak!
Most már tényleg frankón ideges vok...
Még egyszer adok egy linket a király semmis képemnek!
AMit én látok:
Kép -
#2865 Tudodmit? Teddd fel EZT. Lentebbgörgeted, rányomsz arra hogy "Download (Europe)", a következő lapon ami bejön megint legörgeted az aljára és "I agree", felrakod és örülsz, jelen pillanatban nincs is ennél jobb ATI driver... -
FLeK0 #2864 omfg -
Attlen #2863 Ok bocs szval tudtam hogy onan kell https://support.ati.com/ics/support/KBAnswer.asp?questionID=640 de ott nem tudok semmire nyomni az valahogy nekem tiltott oldal mit kell csinálni?:D:D
-
#2862 Na, ez mexopatott a sessionjével XD -
#2861 Tesék:
https://support.ati.com/ics/support/KBAnswer.asp?questionID=640 -
Attlen #2860 azt máris gondoltam hogy onnan de onnan holllll???? -
#2859 vévévépontatipontkom?