10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• peeter22
    Na hát ez pech, akkor keress googleel és tölts le egy dx9c-t valahonnan. Talász pár oldalt.
  • miki90
    és ezen nincs dx
  • miki90
    de nekem nem eredeti hanem ez: Half.Life.2.iSO-NoGRP
  • peeter22
    Egyértelmű dx hiba, próbáld meg azt hogy a játék lemezén lévő dx-et felteszed. Valszeg segít.
  • miki90
    csáo!
    low life pályán amikor felérek a liftel utána loadingol egyet és után összedfolyik a kép és kidob a windosba egy ien hibaüzenettel:
    Internal driver error in IDirect3DDevice9::Present()

vki léccives segitsen
  • RelakS
    Azt írja, hogy a királynő. Ott viszont tényleg csak lőni kell...
  • akyyy
    keress kiutat, rakettával kell löni ha elfogy a rakéta, keress rakétákat, vagis menni kell tovább a konténereken pl-
  • janos666 #2811
    Lőni-lőni-lőni és meghal az...
  • Prof William
    Nem combine harci "tirpod". Királynő.
  • RelakS
    Hány lába van a főbogárnak? (Antlion királynő [vagy mi], vagy Strider?)
  • Prof William
    A citadela mindjárt robban és meg egy bazi nagy főbogárral harcolok. Kinyirt a Combine katonákat és engem kerget. Hozzávágtam pár hordót és kitáraztam rá egy párszor de nincs kedve meghalni. Mit csináljak? Vagy lőjjem tovább? Mivel?
  • janos666 #2807
    Mert nem kapcsoltad be a Vertikális szinkronizálást (V-sync), vagy buzeráltad a BIOS-t és nem 64 a PCI latency.
    Vagy ha nem törik a kép hanem összezuhan a játék akkor meg frissítgesd a drivereket és nezd meg nem melegszok-e túl valami.
  • Rapid81
    Ezen a konfigon miért törik össze a kép? Azért ez már túlzás!
  • pera
    Én is a liftnél tartok éppen. Már vagy ötödször fogok nekifutni. Így legalább elnyújtom a játékidőt :-)))
  • takraj
    Elég sokáig ki kell ott húzni, nekem először csak asszem 3.-jára sikerült túlélnem.
  • Prof William
    A lifténl hogy kell továbbjutni? Biztosíték fel lift indul, de indulnak a zombik is. Bármit csinálok ellövök minden lőszert és 90%a talál is de a lift csak nem jön. Vagyis hallom hogy jön jön de mégsem. Ha meg eklőveszi a gránátot a zombi akkor végem.

És hiába van fullon a flaslight kimerül egy idő után.

És amúgy úgy csinálom, hogy elrohanok a liftig és ott próbálom bevédeni magam. ÉS ha lehet robbanó hordókat% palackokat vagdosok az ellenhez.

Gondolatm a lift köré gyűjtöm az összes hordót/palackot és azokat vagdosom elsőnek a zombikhoz, míg ki nem fogyik aztán fegyvert elő.
  • ibrik
    A Lost Coast csak egy tech-demó, ami egyetlen pályán mutatja be a source-motorban rejlő további képességeket.
  • peeter22
    Nem ez két külön játék. Az episode one a folytatás ugye, melynek lesz még több része.
  • sanyiii
    Sziasztok!!

Előre is bocs, mert számotokra egy igen hülye kérdést fogok feltenni.
    A Half-Life 2 és a Half-Life 2 Episode One az ugyanaz?
    Nekem itthon a Half-Life 2 Collectors Edition van meg, és az ott lévő HL2-t már végig is játszottam. De most nemtom hogy mivan meg merre, mert játszanék még vele mert nagyon tetszett.

A másik meg hogy leszedtem a Lost Coast-ot és egy templomos misszió után vége is lett. Az tényleg csak ennyi vagy én vagyok ilyen hikomat béna?

És télleg bocs ha nagy hülyeségeket kérdeztem, de nem vagyok nagyon otthon a játékok terén. :)
  • Prof William
    Nem nem...

Megtaláltam a hibás filet... Leszedem megint. Reméllem most már jó lessz...

• janos666 #2798
    ŐŐőő, ugye nem az ISO filet akarod kicsomagolni winrar-al?
    Bocs, hogy hülyének néztelek, de sose lehet tudni. Az daemon tols-al kell mountolni. :)
    Ha van SFV file mellé akkor bemész a mappájába total commanderrel, rákattintasz az SFV filera, és a total commander ablakában kérsz egy SFV checket (ellnőrzést). Az kilistázza melyik file van rendben és melyiket töltesd le újra. Ha nincs akkor nyisd meg a .rar vagy ha nincs a legkissebb .rxx (.r00 vagy .r01)-es filet winrar-al és keresd meg fent a gombok közt hogy test archive, annak is ki kéne dobnia melyik a hibás. (lehet majdnem mind vagy csak 1, sose lehet tudni...)
    Ha nem eredeti release hanem valaki újracsomagolta neked egyetlen .rar fileba akkor igencsak így jártál, nem javaslom hogy bepipáld a winrar-ban hogy tartsa meg a hibás filekat is, később szopsz vele többet...
    Ha meg valami filecsere programmal szedted le a kicsomagolt .iso filet akkor próbálj a programmal SFV vagy Hash ellenőrzést kéreni.
  • Prof William
    Nem irja ki melyik az. Csak általánosságban beszél...

! CRC hiba a Half.Life.2.Episode.One.DVD.ISO-ban. A fájl sérült

Ennyit ír ki...
  • armageddon666
    Szerintetek kifogják adni a 3 episodet egyben? mert én ugy venném meg mertr perpill nincs pénzem :S
  • Gunner
    letöltöd újra a crc hibás fájlt
  • Prof William
    Leszedtem hogy megsasoljam a játékot. De azt írja ki kitömörítésnél hogy CRC-hiba és a file sérült.

Mi lehet a megoldás.
  • pera
    igen, de már megoldottam. Csak jobban körül kellett volna néznem... :)
  • RelakS
    Ez ugye a pulzáló gömbnél van
  • pera
    Valaki Segítsen! Elakadtam.
    Aktiváltam már 2 fénysugarat, meg a harmadikat is, de az ugye nem műxik, na innen nem tudok tovább menni. Ahonnan feljött a sugárvető gép a heylén le lehet menni, de ott sem találtam a továbbvezető utat.
  • armageddon666
    hát nem én találtam ki. olvastam valahol hogy a motor nem nagyon birja a nagy nyilt tereket...
  • janos666 #2789
    Ehhez csak annyit hogy a Counter-Strike sourceben vannak nyitott mapok, főleg custom mapokból van olyan hogy kurva messzire el is ellátsz a map másik csücskébe. Magával a nagy terekkel nem küszködik a motor, viszont ha megint szépíteni akarnak a grafikán akkor nem árt hozzányúlni ahhoz is. Vagy az EP2-ben szerintem a környezet az amin nyűglődni fog a motor is meg az ember gépe is. A fák, a fák gajjai és levelei, a fű a földön, stb... A HL2-ben csak levéltelen kórók voltak és többnyire betonon volt a talaj, nem ilyen zöld táj, az EP2-t szinte Vietcong szerű játéknak nézem így a trailerből, erdőkkel (nem mondom hogy az nem a játék fele lesz mikor kin járkálnak, de nagyon úgy tűnik lesz olyan benne)...

Kis off: Nagyon szerettem a Vietcongot, de azt mondják a 2 szar, le se töltsem. Igaz ez?
  • armageddon666
    ezt most komolyan kérded? aki végigvitte az már sztem látta ugyanis bennevan a gémben külön chapterként. már a HL2EO is szebb mint a Lost Coast. az E2ben nagy külső terek lesznek igy modositották vagy most modositják a motort hogy azokat is meg tudja jol jeleniteni (ugyanis ez nehéz volt a régi motornak vagyis a mostaninak). akinek van steamje és accja hozzá az kapott értesítőt hogy új media nézd meg! hossazbb e2 trailer! de válaszolva kérdéseidre:
    Én már láttam és szeritem is sirályabbul néz ki!
  • pirosBoci
    láttátok már a HL 2 episode two trailert?sztem sokkal szebb mint a lost coast
  • janos666 #2786
    A Lost Coast eleve egy látványvilága miatt kiadott mod, azt is optimalizálták, csak a látványra. (most hogy bejött-e vagy sem az más kérdés...)
  • copass
    azt tény ha vki húz akkor ott a hő húz felfelé rendesen, ebben a rohadt melegben meg alapon is elég a gépeknek kibírni a napi 8-10 órát, nem hogy túlhúzva.

picit rövid volt,de voltak új dolgok legalább ez a pattogómodding érdekes volt.:)
    már várom a ep2-öt az intro elég kajak.
    amin meglepődtem hogy jobban futott az EP1 mint az LC, valszeg optimalizáltak vmit:)
    jó mondjuk a vízzel teli pincében,zseblámpával azért beszaggatott rendesen. :)
  • janos666 #2784
    Ez változó, kártyától függ. Én még tavaszal voltmoddoltam (1.3 helyett 1.8 voltot kapott a GPU és 2.3 helyett 2.6-ot adtam a RAM-oknak), akkor 54-ről felment 60-62 fokraa hőmérséklete úgy hogy még tovább is húztam (ez volt ugya a mod lényege...) Aztán bejött a kánikula és 68 foknál mindíg elkezdett szemetelni a kép, és még kicsit utánna lassulni mit a szar. A memóriákról le kellett venni a feszemelést hogy ne lassulgasson meg, a GPU-t meg lentebb kellett venni 615-ről 600-ra hogy ne érje el a 68 fokot ahol szemetelni kezd. Holott a gyári hűtővel és alapfeszen, alapfrekin nekem is volt még 78 fokos is a mag szemetelés és lassulás nélkül, és semmi hűtést nem kapott a RAM, most meg bordák vannak rajta és azok fölött húz el a GPU ventijének a szele...
  • RelakS
    Én bebújtam a konténer mögé. Megvártam, míg becsapódnak a rakétái, mire kilőttem az égbe a raksit, kiugrottam, írányítás-becsapódás, majd vissza a konténer mögé, és vártam a becsapódó ellenséges raksikat (rakétaálló szemetes rulz) közben a ládából jöhetett raksi utánpótlék is
  • Sil3nt
    thx az infot, 4 raketaval mar sikerult
  • wesker24
    hello ez csak ugy tudod megcsinálni ha van legalább 3 rakétád !!!!

gyorsan oda sprintelsz a tankhoz és megfelelő távolságból kilövöd rá azt a 3 rakétát meg egy kis municiót rá és ennyi !!!!

Persze azért az nem árt ha az életed fullon van meg van egy kis pajzsod is !!!
  • Muki100
    Előveszed a rakétavetőt és lelövöd.
  • Sil3nt
    amikor az embereket kell a pontbol b pontba vinnem es egy "tank" fele auto lo ram es asszondja a csoka, hogy lojjem ki atankot mert addig nem tudom az embereket vinnem...nah azt hogy lovom ki? probaltam mar mindennel de sehogysem megy. help