10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• RelakS
    Episode Two, de mindegy :)
  • Ityu17
    Na végigtoltam!
    Imádom a Half-Life-ot!
    Egyébként el kell valamit árulnom.. Bizony én egyáltalán nem szeretem a lövöldözős, meg kalandjátékokat. Csak a stragtégiaiak jönnek be: AgeII., meg a III-bár az nagyon rövid lett, bár grafikailagg szebb, meg a terület is csökkent...
    A lényeg, hogy az egyetlen játék amit még a stratégiai játékaim is megelőzi az a HAlf-Life!
    Szóval ez azért nagy szó nálam....
    A véleményem az Episode One-ról:
    Nem nevezném kiegészítőnek, inkább bele kellett volna rakniuk ezt az alapjátékba! Bár akkor a vége nem lett volna gyönyörű befejezés, de így meg jobban várnánk a hármat!
    Szóval aki most kezd játszani a Half-life-val az egymás után röktön nyomja le!
    De ha benne lett volna, akkor bizony ez nagyon kasza lett volna :D
    Jó játékot hozzá!
    És, ha tényleg kiegészítő lett volna, akkor pár újítást bele tehettek volna: több szabadságot! Mivel imádok pakolgatni, meg mindent dobálgatni... a grafikán változást, hát mind a kettőt max-on toltam végig, de... nem igazán vettem észre különbséget!
    Amúgy pedig a "portal" készítő fegyver nagy ötlet! Nekem nagyon bejön!
    remélem alkalmazni is fogják!
    ÉS várom a Two Edpisode-ot!
  • zeli
    Ityu17 ewzer kösz a linkért!!!letöltöttem és megy!VÉGRE JEEEEEEEEEEE
  • FLeK0
    szerintem ott nem arra kell menni
  • artschi
    hát nemtom... belelősz párszor a gravigun-nal, a roncs leesik és továbbmész, elméletileg ez így működik...
  • Örm
    Hiába lövöm a gravitációs puskával nem történik semmi. Lehet, hogy bug?
  • zeli
    köszi:D
  • Ityu17
    Ok megoldottam
  • Ityu17
    Tessék :) Ezzel már nem lesz gond!

És nekem is lenne egy nagy kérésem!
    Vagyis egy hatalmas :(
    Nagyon jó lenne
    Ha valaki eltudna egy save game, az-az egy játék mentést küldeni, akkor amikor már bent vok a liftben :):)
    Légyszi, légyszi tudom nagy kérés, de nagyon jó lenne :):) LÉGYSZIU :(
    Mert vagy már 2 és fél órát őrültködtem, hogy lejöjjön a lift de semmi, a vezeték se mozdful, és max 6 percnél sorozatos mentésekkel tudom tartani csak az életem, de aztán meghalok, hisz állandóan jönnek...
    Légyszi valaki
    Megadom az E-mail PV-ha valaki ezt meg tuddná oldani, és tényleg angyon hálás lennék, Légyszi???????????????????????????,
  • zeli
    baszki, ennél a linknél regisztrálni kell! nem tudnád elküldnei e-mailban? a Torrentet? küldj PM-et pls, azt megadom az e-mailt:P
  • zeli
    LOL
    nekem nem volt it semmiXD
    nem tudtam továbbmenni és vaktában lőttem, azt lehetettXDXD
    ja, kösz a pecscet, megnézem
  • artschi
    lőjj már bele a gravigun-nal...
  • Örm
    Hello!
    Itt mit kell csinálni? Sehogy sem tudom azt a kocsit eltávolítani az útról.

[/url][/IMG]
  • RelakS
    A lift mozog, nem a fények :D
  • Ityu17
    Lehet hogy át kéne raknom normal-ra, hard-ról :)
  • FLeK0
    vedd meg a játékot, azt már patchelték hogy könnyebb legyen az a rész :P
  • Ityu17
    NA most mikor lekérem a liftet, vagyis megnyomom az e-t pl a kkor a lift felett lévő kis ledek piros és fehér színben világítanak, de egyik sem mozog...
  • RelakS
    Érdekes.
    Ennek úgy kéne mennie, hogy követed a vezetéket, leszeded a fa lécet az ajtóról, majd mögötte a kapcsolót bekapcsolod. Ekkor ugye minden sötétbe borul. Itt vissza a lifthez, és kb 1-2 percig kell aprítani a zombibandát. Ekkorra kb a lift széééépen lassssan lekolbászol. Ott be a liftbe, aztán fel a felszínre. Ha nem így megy, akkor valami gebasz van.
  • FLeK0
    ezzel semmit nem lehet csinálni, bannolt cdkulcsokat nem resetelnek.
  • Ityu17
    pedig várunk rá!
  • Ityu17
    A lift mikor vissza megyünk a kapcsolótol meg se mozdul.. :( nyomom a gombot e nem jön...
  • scorpeeon
    Lenne 1 steammel kapcsolatos kérdésem: Van nekem egy steam accountom és egy eredeti HL2-m, + CS:S-em. Ezt az accountot nemrég ellopták, erre a steam supportal sikerült visszaszereznem. Igen ám, de VAC securitys szerverekbe nem enged be, mondván h cheateltem erről az accountról... Soha életemben nem cheateltem szinte semmiben, majd csakis ez a legjobb hobbim, hogy cheatelgetek a neten, szóval biztos vagyok benne, hogy aki ellopta az accountomat, az cheatelt. Ezt meg is írtam a steam supportnak erre azt kaptam válaszul, hogy ezt nem tudják visszacsinálni, és tanácsként még azt a tippet is adták h maga az account lett bannolva VAC serverekről ezért ha veszek egy valve játékot valamikor, azt majd ne erre regeljem be, hanem nyissak egy újat, és arra, különben annak a multijának is búcsút inthetnék (legalábbis VAC servereken, és köztudott, hogy a szerverek 99,9%a VAC-os, kb. 2t szokott találni ami nem vacos és vannak is benne). Szóval a kérdésem az lenne, h mit lehet tenni ilyen esetben? Van e esetleg megoldás arra, hogy mivel nem a cdkulcs fertőzött, hanem az account, valahogyan kitörölni a cdkeyt (függetleníteni) ettől a fertőzött accounttól, és egy új accountar beregelni? Vagy átruházni vhogy a cdkeyt? Vki tud segíteni, fontos lenne, nincs sok kedvem még1x megvenni 10ezerért ugyanazokat a játékokat...
  • Ityu17
    NA EZT MÉG MOST KIPRÓBÁLOM MARADJ LÉGYSZI ONLINE :)
  • RelakS
    Nos, megvárod, míg legyön a lift... Addig persze irtod a népet, meg világítasz, hogy Alyx tudja, hova kell lőnie.
  • Ityu17
    HL-2 E1 update
    Tessék ZELI!
    Hát nagy örömhírt hozok, bizony sikerült nektek köszönhetően! Végre látok mindent :D
    Maxon van minden, és megy is minden! Nagyon nagyon köszi, nélkületek már töröltem volna a gamet!
    Így azért mindjárt játszhatóbb!
    Szóval újra játszok, csakhogy elakadtam :( MEGINT :(

Annál a résznél vagyok amikor Al... a liftet bügyköli ott lenn a zombiknál, és aztán meg felkapcsolunk egy kapcsolót, és egyszercsak özönleni kezdenek a ge..k Alig győzzük őket nekem már nincs munícióm, pedig beosztjuk őket, kettőt ő szed le én meg egyet plusz egy gránátot elveszek az egyiktől...
    De nem fogynak csak jönnek na most pontosan mit is kéne csinálni?
    Mert ha már 30 után vagyunk, akkor kezdek parás lenni...
  • FLeK0
    Minden valve-os játékhoz steam kell, ez frissíti ha patch van, kereshetsz szervereket, barátlista, stb.
  • Attlen
    Letöltöttem tört steammel a preloadot még a megjelenés előtt, de most nem akarja leszedni a titkosítást, a steam szerverek most túlságosan terheltek hibaüzenettel. Van valami mód a titkosítás leszedésére? <<<<< Ez mire jó? Enélkül a progiknélkül nem lehet játszanni?
  • Attlen
    Nem:D
  • RelakS
    Úgyértem, egy egész windows-t csak játékra (kolega egy egész gépet szentelt ennek )
  • Attlen
    Ugy érted egy particiot csak gamem-re?
  • RelakS
    Gondolom, olyat nem próbáltál, hogy összelapátolsz egy rendszert, amiből minden fölös dolgot kiirtasz, és csak játékra használnád.
  • Attlen
    Nem tom elindittomtam 5másodperc azt semmi nézzhetem a fekete képernyő hellyett az asztalt:( Még semmi se tidta megoldanni a gondott.. Rendszerrestart SE!
  • zeli
    a linket megadod pls?
  • akyyy
    nekem eddig oylan volt h erederti game( gs-hez adták teljes játék), feltettem rá a javítást, oszt persze h nem ment, muszáj voltma crackelni:D
  • RelakS
    Nem olyan gondja volt, hogy talált egy cdemulátort, és elküldött a francba?
  • Ityu17
    Megtaláltam, és ez egy demonoid-os anyag (az jó) --- 57 seeder, 47 lecher pedig ez naygon fas**a! Jönnie kéne, csak hát most senki nem nyomja... Majd este akkor az amerikaiak aktívak lesznek :D.

• zeli
    ja, nekem sem indul el..nem hiszem, hogy az volt, mer nekemsemegy:(
  • Attlen
    DE a Hl2 igen nem eredeti valahogy elindult.. ugyanugy mint a hl2episodes csak utobbo nem jó...:(
  • Attlen
    CSAK cCrackel a TOP SPin is..
  • Attlen
    Higyetek nekem pl a fifa 06 se ment crack nélkül sehogyse akármiylen csel( mds fájlt kiirás sehogyse CSAK CRACKEL és multkor vannak régebröl eredeti gameim. és az se ment véletlena fifa 2005 is megvolt eredetibe dde AZ SE INDULT el..:((((((((((((((