Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k8bal
csináltass bankkártyát!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
nem és mostmár áljál le! Láttuk elsõre is...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

armageddon666
Nincs bankkártyám 😞 én igy nemtom megvenni... vagy igen? ha igen plz irjátok le hogyaaaan!!! dobozosan csak akkor jelenik meg ha kijött mind3 episode?

@

Vki Tud adni Egy savegamet ehez a játékhoz?Naon Fontos Lenne.Aki igen annak 1000 THX.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Noninnyó
Nah vége lett nálam is :-(. A rövidségét kompenzálja az, hogy minden perce valami iszonyat jó lett. Egyedül az a bajom, hogy amikor vége lett, és lementek a kreditek, akkor kilépett windowsba, majd azonnal vissza, és így a Coming Soont nem tudom megnézni, még a menübõl külön indítva sem :-(.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

k8bal
vedd meg!

k8bal
ne kínozzatok már ilyenekkel... ez is ilyen divat játék már... :s
bezzeg anno Morrowinddel pl csk azok játszottak akiket érdekelt nem azért mert ez a hú dejó... most meg minden kis faszláma ellepi Oblivion topikot meg ezt is hogy hogy kell mondjuk eldobni a fegyvert meg nem tudok angolul ezért mit kell itt csinálni? Azt nem értem hogy aki nem tud angolul kis pöcs azt miért engedik gép elé...<#zavart2>

tasakos
Hi emberek! Én már nem tudom mit csináljak letöltöttem a hl2 Episode One-t szépen fel is rakja de indulásnál következõ hibát írja: Platform Error: module failed to initialize! Ha valakinek hasonló a problémája,esteleg tudja erre a megoldást az légyszíves kommentáljon valami féle segítséget, mert már nem tudok mit csinálni,kb 4x raktam újra,friss driver stb.

Köszönöm elõre!

Ennyi! :)

DJ Skyline
feltudom dobni a hangokat valahova,ha kellenek!?
megnéztem és a stalkereknek ilyen modell filejai vannak:
stalker.mdl
stalker.phy
stalker.sw.vtx
stalker.vvd
stalker_animations
stalker_animations.mdl

nekem a második pályátol kéne.naon fontos lenne.thX

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Jóember! De melyik chapter melyik részébõl?
Ja, meg megkapod a Lost Coast-ot is. Bár az nem multis játék.
hy.Valaki be tudna Nekem linkelni Egy savegameet?Aki igen Annak meghálálom priviben😄😄.<#help><#help><#help>

Az 1. epizodhoz is jar 2 multiplayer jatek, a hl2dm, es a hldm:source.

hl-hez is van coop mod, 32 gordon freemannel 😊

j0nNyKa
ah ertem, koszi

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

HL2: Deathmatch-re gondolsz? Az már eddig is volt.
Milyen különleges funkciója van az EP1-nek, amitõl más lenne ezt neten nyomni, mint a HL2-t?
Esetleg a kooperatív funkció jutott eszedbe? Mert azt nem lehet. Két Gordon Freeman hogy nézne ki szerinted?
Sehogy, ez nem multis! Van multis része, de ahhoz meg kell venned a HL2-õt!
Sehogy
#1335 pls!
grizzly21
azért ez nem igaz
de valoban joval élethûbb játék, a poénok nagyon faszák

The FlashBack
Köszi, rájöttem, csak az nfo, nem írta, hogy nem TC.
De egyébként még mással nem volt problémám...

hi all! az lenne a kérdésem h lehet neten nyomni a játékot?? köszi
Jaja ammo, a Pulse Rifle-be, a jobb gombal tudod kilõni.
gcfshape? 😊
gcfscape
Mert nem TC-vel kell csomagolni, hanem WinRAR-ral.
The FlashBack
Csomagolta ki valaki TC-vel? Mert nálam hibásan csomagolja ki...

Ja Alyx viccelõdése ok,de a "Zombájnok" is rendre a sötétségben érkeznek,pedig addig sehol nem voltak.
Viszont Alyx dolgai tényleg jók lettek,igazi "élõ" szereplõ.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

j0nNyKa
nincs valami leiras a fegyverekrol?
emlexem a vegen ilyen nagy gombot tobbszor is felszedtem, azt hittem, valamibe ammo, de fegyverem nem volt hozza
(nehany enemy pedig lovoldozott olyan golyokkal)
en kurtam el valamit, vagy ez valamifele hiba?

Kandurex
Ja, ja! nekem is volt, hogy elkezdett hörögni, ahogy villámgyorsan fordultam, játékosan hátraugrált és nevetett, hogy megszívtam....

....grántát elõ, kibiztosít, lába elé helyez, játékosan hátraugráltam és nevettem, hogy megszívtad <#vigyor1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

j0nNyKa
gcfshape nevu programmal ki tudod szedni oket

Seth
"Az már külön érdekesség hogy amig van lámpa,addig sehol egy ellenség,de amint eloltódik már hörögnek is"

az csak Alyx 😄

PSN ID.: Beegabor

Na mostmár a HL2-Doom 3 sötétség vitája is új nézõpontba kerül,mert a Doom 3-ban összessen nincs olyan sötét mint itt a parkolóban.Ezt tetézi a kb fél percenként elalvó lámpa (hiába,csúcstechnika...).Az már külön érdekesség hogy amig van lámpa,addig sehol egy ellenség,de amint eloltódik már hörögnek is...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Biztos van köztük aki tud angolul.
de azok meg angolul sem tudnak...akkor meg mi ertelme angol nyelvu vegigjaccas linket bedobni lol..😄
Azért kell végigjátszás, hogy kevesebb it merre kell menni, ott mit kell csinálni hozzászólás legyen a topicba, és akik ezeket írják azoknak is könnyebb végigjátszással, minthogy a mi válaszainkra várjanak.
minek egy 3-4 oras jatekhoz vegigjaccas?!? a bogaras tema meg talan oke,mert aki nem vagja frankon angolt akkor ok..de mashol lehetetlen elakadni...
en csak nehol bezoldulo textura buggal talalkoztam parszor,de szvsz frankora sikerult ez a resz..mikor jon kov?!
De nekem steames van, és abban a gcf-ekben van <#rinya><#rinya><#rinya>
DJ Skyline
Half-Life 2 Episode One\episodic\sound\npc\stalker
Half-Life 2 Episode One\hl2\sound\npc\stalker

szörnyû<#ijedt>

HMMM mi is a stalkerek modelljeinek és hangjainak a fájlneve? És milyen programmal is lehet módosítani a gcf-eken? <#hehe><#hehe><#hehe>
Hoppá...<#whatever>
Közbe megnéztem a végigjátszás készítõjének oldalát, és ott láttam, hogy a végigjátszás frissült, a jelenlegi változatban le van írva a 2. és a 3. chapter is.

Link http://members.home.nl/grawl/guides/guides/Half-Life%202%20-%20Episode%20One%20Version%200.2.txt
Kandurex
Ijesztõek inkább...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DJ Skyline
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
majd amikor a vonatban fognak hörögni az lesz csak az igazi!
<#hehe>

VRSDM
tényleg, elvileg minden játék azért van hogy átéld, és olyat tehess amit amugynem...

jo hogy rájöttök erre is 😄

u dont have to listen anybody else but me

Találtam egy végigjátszást! http://faqs.ign.com/articles/711/711142p1.html

Igaz angol nyelvû, de akik tudnak angolul, és elakadtak valahol azoknak jól jöhet.

Ha nem túl hosszú, akkor lehetséges, hogy lefordítom magyarra.

SZERK: Most vettem észre, hogy még csak az elsõ chapter van benne leírva, de hamarosan a többi is le lesz.
Timbo
Most vittem végig..😊 isten. rájöttem hogy a half-life játékokat át kell élni és nem csak szimplán végigrohanva gyakni. sztem.

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

89
Szerintem õk még az eggyel sem játszottak, elõbb azzal kéne kezdeni (mondjuk az még nehezebb).

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

thx a helpet 😊
Tatyla
pálcikákkal?<#ravasz1>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA