Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
@
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
bezzeg anno Morrowinddel pl csk azok játszottak akiket érdekelt nem azért mert ez a hú dejó... most meg minden kis faszláma ellepi Oblivion topikot meg ezt is hogy hogy kell mondjuk eldobni a fegyvert meg nem tudok angolul ezért mit kell itt csinálni? Azt nem értem hogy aki nem tud angolul kis pöcs azt miért engedik gép elé...<#zavart2>#zavart2>
Köszönöm elõre!
Ennyi! :)
megnéztem és a stalkereknek ilyen modell filejai vannak:
stalker.mdl
stalker.phy
stalker.sw.vtx
stalker.vvd
stalker_animations
stalker_animations.mdl
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Milyen különleges funkciója van az EP1-nek, amitõl más lenne ezt neten nyomni, mint a HL2-t?
Esetleg a kooperatív funkció jutott eszedbe? Mert azt nem lehet. Két Gordon Freeman hogy nézne ki szerinted?
De egyébként még mással nem volt problémám...
gcfscape
Viszont Alyx dolgai tényleg jók lettek,igazi "élõ" szereplõ.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
emlexem a vegen ilyen nagy gombot tobbszor is felszedtem, azt hittem, valamibe ammo, de fegyverem nem volt hozza
(nehany enemy pedig lovoldozott olyan golyokkal)
en kurtam el valamit, vagy ez valamifele hiba?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
....grántát elõ, kibiztosít, lába elé helyez, játékosan hátraugráltam és nevettem, hogy megszívtad <#vigyor1>#vigyor1>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
az csak Alyx 😄
PSN ID.: Beegabor
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
en csak nehol bezoldulo textura buggal talalkoztam parszor,de szvsz frankora sikerult ez a resz..mikor jon kov?!
Half-Life 2 Episode One\hl2\sound\npc\stalker
szörnyû<#ijedt>#ijedt>
Link http://members.home.nl/grawl/guides/guides/Half-Life%202%20-%20Episode%20One%20Version%200.2.txt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jo hogy rájöttök erre is 😄
u dont have to listen anybody else but me
Igaz angol nyelvû, de akik tudnak angolul, és elakadtak valahol azoknak jól jöhet.
Ha nem túl hosszú, akkor lehetséges, hogy lefordítom magyarra.
SZERK: Most vettem észre, hogy még csak az elsõ chapter van benne leírva, de hamarosan a többi is le lesz.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol