10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#3098 "Mi vagyok én bazdmeg hogy mindenre tudjam a választ? A mindenttudó csodaköcsög akit seggendörzsölnek és a képükbefosom a választ?"
Én: Mi a szösz?!
Te: A szösz az egy olyan kis...
-
#3097 -
#3096 te, az első két sorban kurvajó ez aszöveg:D:D:D -
#3095 Csak nem ott, ahol be kell a likakat tömni a verdákkal? (köztuk egy Trabant Kombival? :) ) -
#3094 Mi vagyok én bazdmeg hogy mindenre tudjam a választ? A mindenttudó csodaköcsög akit seggendörzsölnek és a képükbefosom a választ?
Vegyen elő egy stoppert és mérje le...
Á, beugrott mi az a Stalker-train. Na onnantól előrefelé kell menni, nem visszafelé, akkor nem fogsz eltévedni...
Saccra van még vagy sok játék amin ha átfutsz max 1 óra, ha meg minden apróságot megnézel 3-4.
De nem verünk meg ha csak 5 óra alatt sikerül, ha meg csak félóra akkor még gratulálok is hogy milyen hülye vagy hogy meg se nézel semmit csak futsz a célkereszt után mégis a végére érsz.
[apro]Mi a faszér spammolok? Szinte sose szoktam. -
#3093 LOL ő azt kérdi hol tart--> ergo mennyi van még a gameből! -
#3092 Ha muszáj akkor elárulom hogy: Igen, pont ott jársz ahol leírtad, nem tévedtél. -
#3091 gondolom ha egy felteszel egy kérdést, szeretnél rá választ kapni, nem mellébeszélést olvasni. -
FLeK0 #3090 számít? -
#3089 most vmi garázsra hasonlító épületben vagyok.
Stalker train után rész.
kb hol tartok? -
#3088 ööö asszem lelettem shockolva... gpmovie5 masem alszom :) -
#3087 hát lehet hogy igazad van... de nem hiszem hogy teljes áron adják ki ep2-t... ahhoz nagy pofa kéne ám :D még 2 játékkal mellé akkor is :D -
#3086 "Black Mesa Source topicban volt. ez nem E2. mellé kapja majd aki megveszi ajándékba." (#3077) + #3078
Najó, ez félereértés volt. -
FLeK0 #3085 igen, külön nem kell érte fizetni, mert már benne van az ep2 árában.. -
#3084 de portál ingyenes lesz írták! Steam newsban. E2 mellé ajándék TF2vel együtt. -
FLeK0 #3083 ?!
a portalrol beszélünk -
#3082 Ehh. a Black Mesa source nem is lesz ingyenes? Akkor meg miért húzzák-halasszák már ennyi ideig? -
#3081 Ők nem de szerencsére más igen :D -
FLeK0 #3080 nem csodálkoznék ha majdnem 2x annyi lenne mint az ep1.
persze ezek miatt annyit is megér, de nem ingyen adják ezeket :) -
#3079 miért? én azt hallottam hogy ingyenesen megkapod E2 mellé... nem lesz az drága -
FLeK0 #3078 drága ajándék lesz :) -
#3077 Black Mesa Source topicban volt. ez nem E2. mellé kapja majd aki megveszi ajándékba. -
veri5 #3076 Ez jó!:) -
#3075 Hajaj, remélem még nem volt :D
Über! -
#3074 #3066
Megvolt. :( -
FLeK0 #3073 defrag? -
#3072 Nálam is volt, hogy percekig meg sem szólalt a gép, csak néha tekert egyet a vinyón... -
#3071 Nekem sem fagy meg a főmenüben, sem akkor ha csak ácsorgok, hanem akkor amikor valami interakció van, nagyobb robbanás, valaki megszólal, új fényforrás és ilyesmik. Kissé idegesít. Ja, az alt+tab nálam nem megy, annyira ledöglik. -
#3070 Nekem kizárólag bekapcsold HDRI esetén csinálja, hogy 1-2 perc JÁTÉK után (tehát ha csak bámulom a főmenüt, akkor nem, pedig ott is van minden nyűg, ami játék közben) megfagy az egész. Ilyenkor csinálok egy alt-tab-ot (legalább egy TC meg van nyitva ;), megvárom, míg észhez tér a masina, majd visszaváltok a HL2-re, ha kell, újrainicializálom a hangot (ilyenkor gyakran visszhangos lesz, ezért átváltok sztereo-ra, majd vissza 5.1-re), majd játszok addig, míg meg nem unom. -
#3069 Semmi.
Kikapcsoltam a HDR-t és átraktam Bloomra, úgy jóval tovább jutottam, de így is megfagyott! :(( -
#3068 fölös kodekek vannak esetleg feltelepítve? -
#3067 Half-Life 2 - Normal - Completed - 2005. november
Half-Life 2 - Episode One - Normal - Completed - 2006. szeptember
Na végre kijátszodtam az Episode One-t is!!!!!!!!!!!!
Egy kicsit nehéz volt a vége, a nyakiglábbal egy kicsit meggyűlt a bajom, de annál jobb érzés volt kinyírni.A játék befejezése elég fasza volt, erre is számítottam hogy majd a vonattal száguldva a 17-es városból látom ahogy a citadella felrobban.Nagyon bírtam, az Episode One nem okozott csalódást, méltó folytatása a HL2-nek.
Hamrosan megpróbálom a Lost Coastot, bár egy fejezet van ott, de nagyon érdekel, s várom az Episode Two-t, ahogy láttam a trailerből az is izgalmakat tartogat biztosan. -
#3066 Többször fagyott már le a játék úgy, hogy hang beakad, kép megáll és sehova tovább. Eredeti játék, fullon frissítve, töredezettségmentesített vinyó, 1 giga ram, 3200+ proci, 9800XT kárya. Eddig reset után a játékot újratöltve általában sikerült továbbjutni, de most vagyok annál a résznél ahol a felszínre értünk a lifttel és ott egy idő után tuti lefagy.
Hasonlóról volt már itt szó? Köszi. -
#3065 Unreal 2 vs. Farcry!?! in the HL2 ep 2 -
#3064 Tényleg sokat járt már Freeman a 17-es városban, de szerintem még mindíg jobb az a környezet mintha kizavarnák a dzsungelbe. Ez nem a vietcong. Én nem is annyira a romos várost untam meg hanem a citadellát, de az meg úgyis felrobbant... -
#3063 milyen nyitott szálak?
amugy a C17es hangulat már tényleg picit uncsi... ugy értem a játék ugy nagyon jó, csak miután végigvittem rájövök hogy még mindig ugyanott voltam... de most elmentunk onnan és ahogy tailert nézem ep2 nem ott fog játszodni... aztán ep3 az meg vangy a combinek világában, vagy pedig az lesz a totális háború -
#3062 Nem értek egyesekkel egyet, nekem bejött a 17-es város, úgyse ugyanaz a helyszín van mindig, hanem a város különböző pontjait járjuk be.Ha lenne egy 18-as város mondjuk azt is így valósítanák meg sztem, mert más városokban is talán úgy áll a helyzet, mint a 17-esben, bár lehetne más storyt is kitalálni illetve újdonságokat.
Igaz hogy aki többször végigjátszod egy játékot az unhatja, én egyetlen egy játékot sem játszodtam újra(még a HL2-t sem pedig a favoritom), mert nekem már alapból unom ha ugyanazon a helyen járok.Jó volt egy kivétel a MOHAA amit mégegyszer kellett játszodjak, mert majdnem a végefelé vírusom volt és azonnali formázásra volt szükség, de azt sem élveztem újrajátszani. -
FLeK0 #3061 akkor is. nekem az egész látványvilágból van elegem, a fenti bannerre nézve is csak ásítok ha még egy jelenetre gondolok ott.
vannak ugyan c17-es nyitott szálak, előbb-utóbb biztos szóba kerül, de én bízom benne hogy hanyagolják amíg lehet. menjen csak gordon minél messzebb, nagy a föld (és a világ :), még ha embereket nem is nagyon fog látni. -
#3060 freemannal valoban. de mi van ha egy katonát kell alakítani, és néha látjuk ahogy freeman elmegy vhol( és aki játszott a HL2vel, annak ismerős isa helyszin ahogy ő volt freeman és ott ment el) -
Prof William #3059 Esewtleg jöhet majd a City 18. :) Egy darabig biztosítva van az utánpótlás...