10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#3138 szerintem ezzel mindent leírt.
tekintve, hogy ez a HL2: Episodes Topik, biztosan te a HL2 Episode One magyarítását és végigjátszását keresed. ha meg nem, akkor írd be a Fórumkeresőbe, hogy Magyarítások. -
#3137 ezzel nemírtál semmit. -
FLeK0 #3136 Itt és itt. -
#3135 Magyarositást illetve végigjátszást hol lehet találni -
#3134 Magyarositást illetve végigjátszást hol lehet találni -
#3133 pedig 1szerű, itt az sg-n HL2-ős logot tettem be és máshol is(pl. Skype) -
#3132 Bocs ezt nem értem. :\ -
#3131 -
Borg #3130 Fú, megérinthetlek? -
#3129 Én HL2 logóra váltottam és addig marad amíg a HL 2 - Episode Two-t végig nem nyomtam(de lehet kicserélem csak más HL2-őssel).És nem csak itt váltottam. -
strebacom #3128 Na ilyet ne mondj, már el sem tudok aludni nélküle!! -
#3127 fent van a mai concerned a megfelelő topikban. Vagy azt már nem is nézitek? :D -
strebacom #3126 Ja hát még ha ki jön a többi is amit mi még nem is sejtünk!! -
FLeK0 #3125 sierra csak a kiadója volt a régebbi játékaiknak -
#3124 Hihetetlen hogy a Valve/Sierra csinálja a világ legjobb FPS-ét!Nekem a kedvenc játékom.Erre mindig befizetek. -
#3123 játszál az 1-el -
FLeK0 #3122 hl topic és nincs steam a gépén.. -
#3121 itt ennél a steamet le kell tölteni?csak akkor indítható a video, nem értem... -
FLeK0 #3120 nem tűnt fel az episode a címében? :) -
peter01 #3119 Utálom az ijeneket amikor nyitva hagyják a történetet csinálta volna 1 nagy részt. -
#3118 ööö ez már legalább 40-50 órás resi, no mind1 azért kösz :) bár a vérkocka már régmegnézte -
FLeK0 #3117 érdemes inkább letölteni, sokkal jobb a minőség. -
strebacom #3116 Uj videó a második epizódból, iszonyat jó:Episode 2..... -
#3115 A rovaros részt bírtam, csak a gravity fegyver kellett nameg a hordók, nekicsapni a dögnek és azután betemetni mind a 3 lyukat ahonnan jöttek a hangyalesők, nasgyon tetszett pedig előre nehéznek tűnt.Még nekem nehézséget okozott a kórház alagsora, mondjuk kértem is segítséget itt. -
#3114 jövö év első negyedév, vmikor március, április tájékán -
peter01 #3113 Mikor fog megjelenni az episode two? (Mióta megvan az új videókarim úgy darálom a játékokat hogy nincs mivel jáccanom már.) -
#3112 jaja, viszont látni lehetett a pirosfényt.
később pedig egy hatalmas rovar támad be; ami szétzúzott egy páncélautót. -
#3111 nekem az a véleményem hogy nem olyan elsötétülésről beszél, én nem emlékszem olyan helyszínre ahol nagyon sötét volt és lőttek, max. olyan volt hogy sötét helyeken zombik támadtak...de javíts ki ha tévedek... -
#3110 ha lőnek nemtom, ha zombnyákok csapkodnka akkor próbáld ki flashlightot :D -
tomit77 #3109 Sziasztok
Van egy próblémám egy helyen a játék elsőtétül és nem tudok semit csinálni. Ajáték megy továb mert lőnek rám. Nem tudjátok mi lehet a baj?
-
gettobuxa #3108 félkegyelmű zombi :DDDDD -
#3107 én is, de csak 1 órát szüneteltettem a játékot, viszont nem az volt a legveszélyesebb pontja a játéknak, szerintem a lift előtt volt a legdurvább ahol egy rakás félkegyelmű zombi támadott meg, nebeszélve arról hogy tele volt a kezük gránátokkal a nagy sötétben -
#3106 köszi, azthiszem akkor folytatom is:) -
gettobuxa #3105 fu ott en is mennyit szenvedtem!
szuneteltettem a jatekot 1 hetig... -
#3104 temesd be a lyukat egy kocsival -
#3103 Valaki tudna segiteni hogy mi a trükkje annak a résznek mikor lent vagyok valami garázsban és a földből jönnek a bogarak, közben pedig fel kéne húznom egy hajtót, de mikor elkezdem tekerni odatéved egy bogár megüt, és vissza is ejti az ajtót. Ide kéne valami megoldás, vagy csak tekerjek gyorsabban:) -
#3102 azért mert van jó néhány nyomorék itt (a fórumon), mér kell neked is a feszültséget generálni? (nem kötelező válaszolni)
majd megírom, h mennyire saccolttad meg. -
#3101 A fórumok már csak ilyenek, szokj hozzá. Ha még emlékeznék annyira a játékra hogy besaccoljam +/-5%-kkal hogy hol jársz akkor azt (is) írtam volna, így meg inkább csak zagyváltam. Most tippelek egyet hogy 65%, majd szólj hogy jó volt-e a tipp. -
#3100 Az én postom felett meg elsiklasz.... Na, szép, így akarjon segíteni az ember! -
#3099 az ember feltesz 1 kérdést, azt ezt kapja az arcába.
örülj magadnak.