10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• artschiatwork
  • Qwerty4
    hagyjad legalább történik itt valami!!!
  • RelakS
    genya
  • RelakS
    az isten szerelmére, MIÉRT VAN HAT MÉTERES BETŰKKEL a fejlécbe írva ez?

Az eredeti játék ára csak 4999,- Ft

Ráadásul rá lehet kattintani
  • FLeK0
    itt megnézheted.
  • markmor
    sziasztok!!!!!!!!!Nemtudnátok megmondani nekem hogy mennyibe kerülne eredetibe a hl2 episode 1??? Elöre is kössz!!
  • DanielT
    Ja. Vedd meg az eredetit.
  • miisvan
    hi all,
    van 1 parám: amikor elindítom a HL2-t akkor mindig kilöki a következő kis meglepit:SteamStartup() failed: SteamStartup(0xf,0x12e0f4) failed with error 108: The local Steam Service is not running.
    meg van melette egy ok button.ennyi.
    segítenétek h kell megoldani ezt a problémát, hogy végre gémelhessek?
    thx Rob
  • badoer
    megoldotam amatőr voltam:)
  • badoer
    sziasztok az a problémam mikkor rakatintok az uj jatekre nem tőlt es indul well mit lehet tenni?
  • akyyy
    tessék
  • Amigoss
    Császtok!
    Nekem a sima HL2 alapjátékhoz kéne mentés az a rész után mikor előszr találkozok bogarakkal és kell menni a hegyen szerpentínes utakon és jön 1 repülő is amit lekell lőni és autóroncsok között lehet elbújni!
    Ha valaki tud írjon!
    Kösz!
  • RelakS
    Hidd el, kaptál volna választ a másik topikban is ^^ :)
  • Yag
    Na, ja. Eresztettem én ha engedte volna. Csak arra kellett rájönnöm, hogy az egérrel lehet szabályozni a mágnest. Csak ez az apróság maradt ki. De mególdodott.
    Egyébként köszi. És bocs hogy idepofátlankodtam, de itt láttam forgalmat.
    Danke. Adios.
  • RelakS
    Állj közelebb a daruhoz a buggyval, majd ereszd le rá a mágnest. Onnan tedd fel a raktár elé a kocsit, aztán hajrá

Egyébként ez nem EP1 gond, szal rossz topik :D
  • Yag
    Üdv mindenkinek.
    Megakadtam a HL2 ben. Hátha tudja valaki a megoldást nekem nem jött össze.

A semmi szélén vagyok kint a tenger parton egy darunál. Lent kellett hagynom a buggyt. Fent leszedtem a katonákat. A daruval a rámpát lenyitottam, de nem tudok tovább menni. A daru szára nem ér le a buggyig így nem tudom átemelni, ha viszont gyalog indulok neki akkor egy rom hidra érek amit nem tudok átugrani, oda kellene az autó ami lent maradt a parton. Egyenlőre se másika utót, se másik kijáratot nem találtam.
    Hogyan tovább ?
    Köszi.
  • Qwerty4
    azért jobb lett volna ha még ebben az évbe megjelenik
  • akyyy
    igen? dejó:) remélem becsúszikj áprilisba, addigra hátha lesz jobb gépem, amin majd fut is:)
  • FLeK0
    február-március + csúszás
  • grigorij
    őőő... egy tipikus (gondolom) kérdés de azért feltenném. (kb) mikorra jene meg az Episode two? :$
  • MrW
    sziasztok!
    Egy steamel kapcsolatos kérdésem lenne. Kijött hozzá pár napja egy frissités.Namost elvileg csak ujra kell indítani a steamet, és automatikusan frissíti önmagát. Én kb 50szer megtettem, de eredménytelenül. Feltelepítettem újra, de azt is hiába. És ugye igy nemtom használni rendesen, mert mindig kiirja, h "kijött egy frissítés, inditsam újra..."
    Szal vmi megoldás kéne.
    köszi
  • Qwerty4
    nincs mit...ja és a bal oldali vonat között kell átmenni, nem a jobb oldalin, de gyorsan, mert pont jobb oldalról lő a a nyakigláb
  • Ny Papa
    Köszi szépen a segítségedet.
  • Qwerty4
    igen
  • DanielT
    Jaaa, hogy a Tripod -ra gondolt? ...
  • Qwerty4
    Szembeállsz a pókkal ahol van a hajtókar, ahol Alyx áthaladt, majd a pók(nyakigláb) berobbant bal felől.Ott bemensz, lőszert felszeded, majd felmensz a ládákon, ott a meglevő 3 rakétával füstölöd a gennyest, majd tovább mensz felfelé.Végül felérsz, ott van egy halom láda + elsősegélypult, mikor a végére értél leszöksz és 2 vonat mellett találod magad.Átmensz a jobboldali vonat között, fel a létrán, ott vanm még sok rakéta és 2x megpakolod vele, asszem 5 lövés kell neki normal nehézségen.Ismét lemensz a létrán és találkozol Alyx-al, a vonat végére kapaszkodsz és THE END.
  • DanielT
    Na jó, az nem árt valóban :D
  • CaviaR
    4 => ! :)
  • CaviaR
    Sziasztok!
    A FAQ-ban található (preload gcf titkosításmentesítő és a frissített progik) linkek nem működnek!
    Megaupload és a Rapidshareről már nem lehet leszedni őket. Valaki megtenné, h feltölti újra őket?

Köszönöm4
  • armageddon666
    azért van :D ne a páncélját lőjje hanem a testét!
  • FLeK0
    akkor miért tőlünk kérdezed?
  • Bagoly81
    mi van a második résszel???, most vettem egy pc gurut, és 2 oldalas képes leirás van rola.
  • DanielT
    Telepumpálod mindennel ami nálad van. Ennyi, nincs trükk. Talán csak annyi, hogy hozzávagdoshatod a robbanó hordókat.
  • FLeK0
    nincs ilyen játék
  • Ny Papa
    Segitséget kérek. A half Life 2 Episode Online játékban,hogyan lehet mgölni a nagy pókot?
  • Ny Papa
    Köszi szépen a segitségedet, közben megtaláltam.
  • zeli
    most ezt nemmondod komolyan?
    ott a letöltés feliratz bakker:D
  • Ny Papa
    Nincs meg
  • zeli
    a végigjátszást nem ismerem, mert nem hazsnáltam, de a magyarítást innen tuti le tudod szedni.
  • Ny Papa
    HL2 Episode One keresem , de a magyarosítás és a végigjátszás nincs meg