10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#3178 -
#3177 hagyjad legalább történik itt valami!!! -
#3176 genya -
#3175 az isten szerelmére, MIÉRT VAN HAT MÉTERES BETŰKKEL a fejlécbe írva ez?
Az eredeti játék ára csak 4999,- Ft
Ráadásul rá lehet kattintani -
FLeK0 #3174 itt megnézheted. -
markmor #3173 sziasztok!!!!!!!!!Nemtudnátok megmondani nekem hogy mennyibe kerülne eredetibe a hl2 episode 1??? Elöre is kössz!!
-
#3172 Ja. Vedd meg az eredetit. -
miisvan #3171 hi all,
van 1 parám: amikor elindítom a HL2-t akkor mindig kilöki a következő kis meglepit:SteamStartup() failed: SteamStartup(0xf,0x12e0f4) failed with error 108: The local Steam Service is not running.
meg van melette egy ok button.ennyi.
segítenétek h kell megoldani ezt a problémát, hogy végre gémelhessek?
thx Rob
-
badoer #3170 megoldotam amatőr voltam:)
-
badoer #3169 sziasztok az a problémam mikkor rakatintok az uj jatekre nem tőlt es indul well mit lehet tenni? -
#3168 tessék -
Amigoss #3167 Császtok!
Nekem a sima HL2 alapjátékhoz kéne mentés az a rész után mikor előszr találkozok bogarakkal és kell menni a hegyen szerpentínes utakon és jön 1 repülő is amit lekell lőni és autóroncsok között lehet elbújni!
Ha valaki tud írjon!
Kösz! -
#3166 Hidd el, kaptál volna választ a másik topikban is ^^ :) -
Yag #3165 Na, ja. Eresztettem én ha engedte volna. Csak arra kellett rájönnöm, hogy az egérrel lehet szabályozni a mágnest. Csak ez az apróság maradt ki. De mególdodott.
Egyébként köszi. És bocs hogy idepofátlankodtam, de itt láttam forgalmat.
Danke. Adios. -
#3164 Állj közelebb a daruhoz a buggyval, majd ereszd le rá a mágnest. Onnan tedd fel a raktár elé a kocsit, aztán hajrá
Egyébként ez nem EP1 gond, szal rossz topik :D -
Yag #3163 Üdv mindenkinek.
Megakadtam a HL2 ben. Hátha tudja valaki a megoldást nekem nem jött össze.
A semmi szélén vagyok kint a tenger parton egy darunál. Lent kellett hagynom a buggyt. Fent leszedtem a katonákat. A daruval a rámpát lenyitottam, de nem tudok tovább menni. A daru szára nem ér le a buggyig így nem tudom átemelni, ha viszont gyalog indulok neki akkor egy rom hidra érek amit nem tudok átugrani, oda kellene az autó ami lent maradt a parton. Egyenlőre se másika utót, se másik kijáratot nem találtam.
Hogyan tovább ?
Köszi. -
#3162 azért jobb lett volna ha még ebben az évbe megjelenik -
#3161 igen? dejó:) remélem becsúszikj áprilisba, addigra hátha lesz jobb gépem, amin majd fut is:) -
FLeK0 #3160 február-március + csúszás -
grigorij #3159 őőő... egy tipikus (gondolom) kérdés de azért feltenném. (kb) mikorra jene meg az Episode two? :$ -
MrW #3158 sziasztok!
Egy steamel kapcsolatos kérdésem lenne. Kijött hozzá pár napja egy frissités.Namost elvileg csak ujra kell indítani a steamet, és automatikusan frissíti önmagát. Én kb 50szer megtettem, de eredménytelenül. Feltelepítettem újra, de azt is hiába. És ugye igy nemtom használni rendesen, mert mindig kiirja, h "kijött egy frissítés, inditsam újra..."
Szal vmi megoldás kéne.
köszi -
#3157 nincs mit...ja és a bal oldali vonat között kell átmenni, nem a jobb oldalin, de gyorsan, mert pont jobb oldalról lő a a nyakigláb -
#3156 Köszi szépen a segítségedet. -
#3155 igen -
#3154 Jaaa, hogy a Tripod -ra gondolt? ... -
#3153 Szembeállsz a pókkal ahol van a hajtókar, ahol Alyx áthaladt, majd a pók(nyakigláb) berobbant bal felől.Ott bemensz, lőszert felszeded, majd felmensz a ládákon, ott a meglevő 3 rakétával füstölöd a gennyest, majd tovább mensz felfelé.Végül felérsz, ott van egy halom láda + elsősegélypult, mikor a végére értél leszöksz és 2 vonat mellett találod magad.Átmensz a jobboldali vonat között, fel a létrán, ott vanm még sok rakéta és 2x megpakolod vele, asszem 5 lövés kell neki normal nehézségen.Ismét lemensz a létrán és találkozol Alyx-al, a vonat végére kapaszkodsz és THE END. -
#3152 Na jó, az nem árt valóban :D -
#3151 4 => ! :) -
#3150 Sziasztok!
A FAQ-ban található (preload gcf titkosításmentesítő és a frissített progik) linkek nem működnek!
Megaupload és a Rapidshareről már nem lehet leszedni őket. Valaki megtenné, h feltölti újra őket?
Köszönöm4 -
#3149 azért van :D ne a páncélját lőjje hanem a testét! -
FLeK0 #3148 akkor miért tőlünk kérdezed? -
Bagoly81 #3147 mi van a második résszel???, most vettem egy pc gurut, és 2 oldalas képes leirás van rola. -
#3146 Telepumpálod mindennel ami nálad van. Ennyi, nincs trükk. Talán csak annyi, hogy hozzávagdoshatod a robbanó hordókat. -
FLeK0 #3145 nincs ilyen játék -
#3144 Segitséget kérek. A half Life 2 Episode Online játékban,hogyan lehet mgölni a nagy pókot? -
#3143 Köszi szépen a segitségedet, közben megtaláltam. -
#3142 most ezt nemmondod komolyan?
ott a letöltés feliratz bakker:D -
#3141 Nincs meg -
#3140 a végigjátszást nem ismerem, mert nem hazsnáltam, de a magyarítást innen tuti le tudod szedni. -
#3139 HL2 Episode One keresem , de a magyarosítás és a végigjátszás nincs meg