Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha valaki tudja jelezze! Bár szerintem CFG-ben megmunkált teljesen full max-ra fell húzott HL sem csúnya! szvsz 😉
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
nem tudja valaki hogy honnan tudnám megszerezni a feltúrbózott half life1-et?
úgy hallottam van ilyen...
A HL1 sztoriját is csak olvastam. Nekem asszem jobb is úgy 😊
Csak az kéne, hogy a könyv mondjuk ne ugyanazt írja le amit a játékban csinálsz tényleg...hanem mondjuk hogy Alyx és Eli mikkel foglalkoztak azelõtt hogy Gordon visszatért, hogy is éltek, milyen volt a lázadás elõtt.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Nemhinném, hogy õ lenne Freeman, bár elképzelhetõ...Addig is itt egy link, ahol le van írva a HL története, az új rész még nincs benne.
http://hlonline.jatekok.hu/index.php?option=content&task=view&id=34
Mondjuk aki nem játszott az eggyel az sürgõsen pótolja, mert így szerintem nem lehet annyira élvezhetõ.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
textúrahibákat nem tudtam megcsinálni, de hálistennek csak az elején volt pár.
az eltûnt modelleket (vertex fájljaikat vtx) pedig dc segítségével leszedegettem egyesével. 3-4 óra alatt volt meg. de azóta tökéletesen mûködik
PSN ID.: Beegabor
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
hát mondanom se kell, hogy rámhozta a szívbajt. 😄D
De ami csalódottságot okozott: mintha csak az elsõ rész üresjáratait játszanám újra: szûk terek, monoton helyszinek, minimális változatosságot is nélkülözõ romos épületek. Magánbejáratú véleményem, hogy az elsõ rész legunalmasabb, legszokványosabb küldetése a harc volt a romokban álló 17-es városért. Ezért akaratlanul is temetni kezdtem már magamban a játékot, amikor meghallottam: az Episode One története pont az ostrom alatt álló 17-es várost dolgozza fel... khm. Fantasztikus...
Az innováció kevés, a játékmenet sablonos. A Valve nem mert kockáztatni: tény, hogy ez a chapter önmagából adódóan sok akciót igérhet (bár ez sincs maradéktalanul kiaknázva), azonban unikumot éppen ezért nem nyújt; a rajongók bizonyára örülnek, hogy egy kicsit még tovább nyúzhatják a HL2 felépitette világot, én azonban csalódott vagyok. Remélem a Half-Life 3 kevéssé lesz üzletszagú.
Aki most kezdte, annak jó játékot kívánok.
MSI K8N Neo4-F,A64 3000+@2,25GHz,2X512MB,7600GST,X-Fi XtremeMusic+HD555
mert ahhoz képest én azért sok ujitást nem látok.
A játékmenet kellõen szines lett, de egy darab uj fegyver, uj ellenfél, uj tereptipus nem sok annyit nem raktak bele a játékba.
Én inkább azt mondom, hogy megérte azt a 120ft-os sms-t, amit fizettem érte😊
Ne érts félre jo játék, én teljesen meg vagyok vele elégedve.
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
De remélem azért ezt te is elismered, hogy ez vicces volt részedrõl.
Amúgy Panyi is fordítja nem?
Hogy tudom irányitani az utcáról összeszedett csapatomat? pl h ne kövessenek
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Kérdés ez mennyire jo marketing (?) fogás.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
segitseg kene half life2 episode ona ban elaktam 1 garazsba tudom hova kell menni csak,a bogarak folyamatosan jonnek es nem tudom kinyitni az ajtot 1 csapot kell tekerni
Az láthatja hogy egy színész adta a hagját Barney -nak, és G-Man -nek.
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn