10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
Code92 #3218 jah hopp ok értem mostmár köszi -
#3217 A kapcsoló melett van egy hosszúkás rács amire ha rámész belesüllyed a vízbe. Nekifutsz sprinttel és átugrasz szembe arra a darab rácsra ami elött van egy szikrázó doboz. Innen jobbra egy csőre, onnan át a kabinhoz ha jól emléxem. -
Code92 #3216 hello tudna v.ki segíteni? az 5 dik chapterb en járok ott mikor leesek egy helyre ahol víz van és be kell kapcsolni az áramot ekkor sok plafonról lelógó undoemány lesz ott és ha belemegyek a vízbe akkor elhalok mit lehetne csinálni itt??? -
#3215 A fasz kivan, már augusztus óta várom és jövő év közepén lesz csak vmi belőle -
#3214 Megjött! Rohadjanak meg. -
#3213 Ha igaz, akkor elmehetnek a picsába! -
#3212 A Half Life 2: Episode Two nyaralni megy
2007 nyarára tolták el a Half Life: Episode 2 megjelenését - jelentette be Doug Lombardi, a Valve marketing managere.
Úgy tűnik, ez a Team Fortress 2 és a Portal csúszását is ereményezi majd, ez a két játék ugyanis a dobozos verziókban is benne lesz. A három játék fejlesztéséről egyébként egy érdekes Lipcsében készült interjút olvashattok itt. Hát... ez van srácok, így legalább ukrán barátainknak nem kell aggódniuk: nem lesz riválisa a S.T.A.L.K.E.R.-nek. (Hacsak nem "nyaralnak" végül ők is, de erre már gondolni sem merünk! :O )
gamestar.hu -
#3211 eredeti hl topikban volt rola szo, alul a keresőt használd és olvasgasd kinek mit ajánlottak. a consollal kell mit kezdeni! -
FLeK0 #3210 hát nem is kell 6 évet várni, mint a hl2-re :) -
Hoz_Hun #3209 Na ennyit arról, hogy majd frankón félévente jelentetik meg a kisseb részeket, hogy ne kelljen annyit várni. -
kirby76 #3208 ajjaj, féltem ettől a választól. Mindenesetre köszi a gyors reakciót! -
#3207 behal AI-od! Hibás verzió... keress más készítésü warezt mert, mindig ezt fogja csinálni...
Vagy vedd meg -
kirby76 #3206 hali!
a napokban kezdtem el játszani, a problémám az, hogy visszatöltéskor mozdulatlanul áll az ellenség. Mind1, hogy az automatikus vagy a gyors(manuális) mentést töltöm vissza, az összes katona áll, mint egy f@sz. így nem túl élvezetes a játék. Találkozott már vki ilyennel.
Előre is köszi a segítséget. -
#3205 Hát az tény amint kinyilt a kapu rohantam be mint állat :D Amikor pedig indult fel a lift egy gránátos zombi még ott nyögdécselt a rácsnál ,majd hirtelen pukk és csak 15 élet maradt:) Amikor pedig felértünk és kérdezte Alyx "Most hogyan jutunk ki innen?" unalmamban felvettem a telefonkagylót majd megint megszólalt "A telefonok már évek óta nem működnek..." utána pedig hozzávágtam a kagylót :) Meg az is marha jó volt mikor az emberek reagáltak a Doki "mostmár ismét nemzőképesek vagyunk "című tájékoztatására XD -
#3204 sztem is az volt a legkeményebb... -
FLeK0 #3203 plusz késés :) -
#3202 Az nincs is oly messze. -
#3201 köszi a segítséget, pont erre gondoltam.... -
FLeK0 #3200 vedd meg -
#3199 valaki légyszi segítsen! hl2 dm-ezés közben a célkereszt helyén egy Q betű van. ezt mivel lehet kiküszöbölni? -
#3198 2007 február. -
#3197 Na végigvittem én is.
Nagyon jó volt, kivéve a liftvárós zombis rész, az kicsit túlzás volt.
Szerintem elég hosszú volt.
Mikor is jön az Episode 2? -
FLeK0 #3196 csak azért mert egy 5 órás játék támogatni fogja, nem éri meg. -
#3195 ja persze úgy, ha az utóbbi csak sima, nem x2-es, és persze mind2 Athlon 64 :) -
#3194 Hmm...lehet akkor jobban megéri majd venni egy AMD 3600+ X2-eset mint egy AMD 3800+ -t? Árban hasonló....hmmm...ezen el kell gondolkoznom. :) -
#3193 mennek a bombák amiket kilőnek, azok útját eltorlaszolod valamivel. Utána jönnek fejrákok meg kommandósok, aztán ha mindenki megvolt akkor odamész a csukott ajtóhoz és úgy emlékszem hogy csak azt meg kirobbantják, de én is voltam úgy hogy most meg mi van mert odamentem és egy ideig nem történt semmi :) -
#3192 Bocs, de nem találtam lost coast topicot, úgyhogy itt kérdezem hogyan
megyek tovább a templomból? Előre is thx! -
Dodo55 #3191 Remélem úgy csinálják meg ezt a Multi Core támogatást, hogy a HT-t is kihasználja.
Mert az új procim HT-s, de nem Dual Magos.
A HT az hasonló mint a dual mag, de HT-s procikban(általában) csak 1 mag van, viszont úgy van megcsinálva, hogy a futószalagokat külön tudja használni.
A HT-s procik dual magosnak látszanak softwaresen, tehát remélem, hogy ha a dual magos támogatás a HT támogatását is jelenti majd. Mert úgy tudom, hogy a dual proci, a dual mag, és a ht is softwaresen az SMT technológiára alapul, tehát ha a Valve valójában SMT támogatást csinál, nem pedig Multi Core támogatást, akkor az a HT-t is ki fogja használni.
De azt hiszem, hogy softwaresen csak SMT van, dual proci, dual mag, és HT közvetlenül nincs, tehát valószínüleg csak a hírben van Multi Core támogatás írva(mert manapság a Dual Mag a legelterjettebb SMT típus), valójában viszont SMT támogatáson dolgozik a Valve. -
#3190 Valve Source 1: Multi Core processzor támogatás
A Valve fokozatosan turbózza a Source 1. motort, nem vágják sutba az egészet és kezdenek egy vasfüggöny mögé zárt, hosszú ideig tartó Source 2. fejlesztésbe. A magyarázat az epizód alapú termékeikben rejlik. Még az Episode 2. 2007. eleji megjelenése előtt kijönnek a Source 1. újabb változatával, mely támogatja majd a duál és multi magos processzorokat.
Hibrid többszálú megoldást használnak. Bármennyi mag legyen is hát a jövő új processzoraiban, a Source támogatja azokat, jóval a Half-Life 3. megjelenése előtt.
Multi Core finomságok:
Sűrűsödnek a fizikai motor történések. Füst, tűz, víz effektek élethűvé válnak és bekapcsolódnak a játékmenetbe. Kézben tartott papír eléghet, ha közeli tűzből szikrát kap és a füst a plafon mentén kiúszhat a nyitott ablakon keresztül. Esőcseppek benedvesítik főhősünk kesztyűjét és láthatóan szétloccsannak a kövezeten, élethűen kioltják a tüzet. Hangvilág gazdagabbá válik, mert a fejlesztők rengeteg egyedi forrással, neszekkel és zörejekkel színesítik a környezetet. Amikor már agyonra turbózták a többmagos processzorokon a fizikai motort, akkor jön az AI - gépi intelligencia - durvítása. Számíthatunk az intelligens NPC útvonalkeresés megjelenésére. Rombolás hatására képződő új akadályokat az NPC-k most már ostoba reakciók nélkül, megnövelt terepérzékenységgel kezelik.
Multi-core processzoron akinek nem megy jól az AI, leveheti a grafikai részletességet. Mindjárt okosabban reagálnak az NPC-k és az ellenfelek a Source játékokban! A technológia bemutatását illetően először a Lost Coast HDR-hez hasonló próba pályára számíthatunk. Külön fizikai gyorsítókártyák - mint például az AGEIA - támogatásával még várnak a Valve programozói.
Az Episode 1. és más Valve játékok sebessége javulni fog a jövőben. A MultiCore kód a demópálya kiadása után lassan beúszik az Episode 2.-be, így aki vesz dual vagy quad processzort, élvezheti a fizikai effekteket és okosabb AI-t 2007-ben.
Forrás: teljes angol bit-tech cikk.
Info: Hardwired -
T1 #3189 UP -
T1 #3188 Hali!
Meglett az Episode One de nem megy mert ha felteszem ( nem eredeti de rendes setupja van)és elindítom akkor a sima hl2 indul el és ha uj játékot akarok kezdeni visszaugrik a menübe. Lécci írjátok meg mit kell csinálni hogy elinduljon -
FLeK0 #3187 episode 2 zene, csak saját szerzeményeket használnak. -
daneelolivaw #3186 meg tudja valaki mondani, hogy milyen zene megy a hl2 epsiode two videójában amikor dog küzd a striderrel? -
#3185 ez is jó ötlet, úgyis jön hamarosan az Ep. 2 -
FLeK0 #3184 inkább új kéne majd, az úgyis csak az első epizódhoz illett. -
#3183 senkinek sem jön be a design váltás óta, be kellene újból rakatni a moderátorokkal, ha valakinek meg van valahol a banner... -
#3182 Nekem a banner se jön már be. -
#3181 Jah, sorry le vagyok maradva. :D FAQ-ból gondoltam h ez újdonság, de ezek szerint sem a linkek (titkosító progiké), sem az időpontok nem jók benne... :P
Kérjük az illetékest javítani! -
#3180 végülis mégcsak olyan 2 hónapja jelentették ezt be :D -
#3179 :(((((((((
Elhalasztották az EP2 megjelenést 2007 februárra. :(
GameStar cikk