10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Hirvaer
    Irigy.
  • FLeK0
    olcsóbb a hl2 mint egy rekesz sör :|
  • Hirvaer
    Kösz szépen. Mondd a címet és postázom a rekesz sört.
  • Hirvaer
    1: Sikerült elolvasnom a topic címet, ezért is nem a popómagazin fórumába írtam.
    2: Nem lehetsz ekkora barom, hogy vennél egy eredetit mintsem hogy utánnakérdezz egy kódnak. Ha csak azért szólsz hogy mondjál vmit akkor inkább ülj a pofádon (kezeden). Mindenestere megbocsájtok... senki sem lehet tökéletes
  • Attlen
    Mindenhol előfordult a hl2/cfg/autoexec-t nyisd meg jegyzettömbel ezt ird be : ai_norebuildgraph "1"
    ai_disable "0"
  • ILLNeo
    Ezzel a problémával már találkoztunk egy páran: Rossz a warezod, régebbi verzió feltörésénél ez volt az egyik alapvető probléma. Töltsd le egy újabb warezt...
    Amikor kijött ez a verzió úgy nyomtuk haverommal, hogy nem kapcsoltuk ki a játékot amig végig nem vittük. (a mentés miatt)
  • Code92
    boccs 1 rossz helyen jársz mertt ez az episode-ok topic-ja 2 vedd meg eredetiben mert úgy egyszerűbbb nem kell ezzel szöszmötölnöd legalább.
  • Hirvaer
    Hy! Van egy gondom: HL2-nél mikor betöltök egy korábbi mentést a játék kiirja hogy A.I. Disabled és stilszerüen kikapcsolja az A.I.-t. Régen felvolt irva mit kell beirni vmit vhova (tán a configba) de az rég volt. Ha valaki kisegitene nagyon megköszönném...
  • Code92
    váááááááááááááá ez szemétség!!!!!!!!!!!pedig nem rég még úgy volt h. mostanában jön aztán 2007 január február és most 2007 nyara????!!!! ajánlom ám h. jó leegyen (és persze hosszú!!)na mind1 addig csak ellesszek v.mivel bár nem hinném h. a hl nél jobb fps kijön addig nah majd élek a tuningolós autós játék szenvedélyemnek
  • FLeK0
    nyarára* d:
  • wesker24
    Most olvastam a sajnálatos hirt hogy a Half-Life 2 Episodes Two játékot elhalasztották 2007 nyarára !!! Egyéb okot nem mondtak hogy miért halasztják el !!!
  • FLeK0
    Már rég '07 nyárára halasztották.
  • Code92
    nah elvileg 2007 január végén má lesz episode 2 én már vágom a centit:D de az lesz nagyon szar ha olyan rövid lesz mint az ep 1 az tartott nekem 4-4és fél óráig (kényelmes tempóban)
  • FLeK0
    HL2: the black box trailer
  • akyyy
    nah ez jó hír nekem
  • Code92
    hehe
  • CaviaR
    Sötét van? Lol, talán kapcsold fel a lámpád [F]. Úristen...
  • Code92
    aha köszi csak mert most van egy 5 cd-s verzsön nah azt megkérem haverom h. szedje le lassú netem miatt:D
  • Qwerty4
    Hát sajnálom azt nem tudom megmondani, hogy pont hányas verzió vagy torrentet sem tudok ajánlani.Én az egyik havertól kaptam már tavaly a DVD Install verzió feldarabolását 4 CD-re.Így elég frappáns az instalálása:1 CD - 2 CD - 1 CD - 3 CD - 1 CD - 4 CD - 1 CD.
  • Code92
    nem semmi cheatet felraktam és egyből jelntkezet a gond jah meg előtte még fel kellett rakni a steam-et de sztem nem az volt a gond....de ha nem eredetiben van meg akkor meik verzió volt/van meg sztem segítene h. mondjuk azzal próbálkoznék
  • Qwerty4
    nincs meg eredetiben...egy kérdés:vmi cheatet használtál?az talán okozhat gubancot.
  • Code92
    jah és nem tudsz v.mi megoldást a problémámra vagy neked eredetiben volt vagy hogy???
  • Qwerty4
    OK, most már értem
  • Code92
    nem nem te félreérted én toltam a hl2-t egy jó darabig csak volt az a gondom h., ha kiléptem és visszaléptem és betöltöttem a mentést akkor semmi mesterséges intwelligencia mindenki áll és semmi nem történik.viszont haveromnál x-boxon egy csomó pályát átvittem sőtt (sajnos)le is lőttem magam előtt a "vége" poént de sebaj (gondoltam h. ha úgyse viszem végig a hiba miatt akkor lássam a végét) a történet az naggyából világos viszont a hl1 et isa toltam majdnem végig (annak meg köcsög oszt társ lelőtte a végét szal inkább a nehézség és a nincs is már értelme felfogás miatt a vége fele abbahagystam)kieg ből pedig eggyet se toltam de annyira nem is hiányotak (az ep1 és társai nem számítanak nálam kieg.nek)
  • Qwerty4
    te érdekesebb vagy mint én, én a HL1-et meg kiegészítőit nem játszodtam, de te még a HL2-őt sem, na mind1, de azért játszodd ki, mert ott van a lényeg, vagyis a legizgalmasabb részek, az Ep. One közel sem olyan érdekes mint az alap HL2
  • Code92
    nah ez jó kis gamma volt talán kjiviszem a sima lh2-t is bár haveromnál már minden pályán toltam egy kicsit de talán mutat újjat történetileg:D
  • tom36
    hell
    v ki nem tudna segitteni mer az ep 1 -ben elakadtam még a 2. pájaszakasz elején amikor bemegyek az ajtón azt rá pár méterel mindig elsötétedik a képernyön ha meg hátramegyek akkor meg ismét látok mindent és sajna vakon nem tok továbhaladni egy gyorsan
    ha valaki tudna egy savet küldeni annak nagyon örülnék
    meg nem eggyszer telepitetem ujra meg probáltam más hogy is de a hiba meg maradt cimem ha segitene v ki :[email protected]
    légyszi
  • Code92
    nah végig lett tolva a végén állati feelinges az mikor a strider elől kell futni (legalább az ellen már tuudtam h. hogy kell használni a rakétavetőt:D)
  • CaviaR
    Fedezék mögül fellövöd az égbe, majd kiugrasz és ráirányítod a lézert. Hardon nekem kidőlt asszem 5 találatból.

Sztem ez a legjobb fegyver. A sima HL2ben azzal szórakoztam h dobozokból csináltam egy emelvényt a szabadban, annak a tetejére egy robbanós hordót, és arra lőttem pl úgy h közben megkerülje a házat, vagy átrepüljön a hídalat, meg ilyenek. :)
  • Code92
    azt hidtem ez ilyen nyomkövetős
  • Code92
    tudom de rálövöm a tankra és elkanyarodik
    vagy miután kilöttem azután is rá kell célozni?
  • FLeK0
    te irányítod a rakétát a célkereszttel.
  • Code92
    húú én odanyomtam vagy 5 öt és semmi hatás bár lehet h. nem találta el de pontosan céloztam csak az a gond h. kanyarog a rakéta
    nah még megpróbálom köszi
  • Qwerty4
    2-3 rakéta elég bőven neki
  • FLeK0
    3-7 nehezsegi szinttol fuggoen
  • Code92
    hány rakéta kéne bele?
  • Code92
    én lövöm rakétával mint állat és mégis nyugisan soroz tovább engem.......
  • Qwerty4
    én rakétával kilőttem jó messziről, a mellette levő katonákat kinyírtam
  • Code92
    jah és még 1 kérdés a vége fele az 5 dik chapternek mikor az embereket kell átvinni egyik házból a másikba a 3adik csoportnál ott van egy ilyen tank szerű kocsi amit ki kéne írtsak vagy ahogy az a csávó mondta"take out the APC" ott mit kéne csinálni? mert ha távol vok tőle akkor rakétát lő ha meg közel vok akkor legépstukiz.
  • Qwerty4
    én is pont itt akadtam el