Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
@
és akkor ha én is onnan szerezném meg akkor nem kéne leszednem hozzá a nemtomhányszáz megás és a kevesebb megás peccset? (ha mégis akkor pls linkeld be mind2-t)
UI.: keresõ jó. tudom én ezt de azért kényelmesebb lenne ha belinkelnéd 😄 ha meg nem akkor marad az alapmegoldás. keresõpowa!
@
Tényleg sikerült jobban optimalizálniuk a gépigényt. Nekem ugyan nincs élsimítás meg hasonlók (R 9800 Pro), de a HDR-t bekapcsolta (Lost Coast nálam nem igazán szerette...), és 1024-be tolom, tehát ez egy elég jó pont.
Viszont eddig sok minden nem tetszett: pl. amikor a sötétben kell mászkálni elég sokat, és zombikat hentelgetni, én ott sokszor meghaltam, és már kurvára untam, hogy este játszok, tehát nem süt ide a nap, de még úgy se látok semmit... Meg aztán elértem ahhoz a részhez, hogy jönnek elõ a bogarak a földbõl folyamatosan... Hát, nálam eltartott egy darabig, mire rájöttem, hogy a kocsit kell rádobi a fészkükre, és akkor nem jön több... <#falbav>#falbav>, de hát az asszem az én hibám <#vigyor0>#vigyor0>. Én valahogy az alap HL2-t jobban élveztem, de úgy érzem jobb, hogy ezt a részt nem vettem meg (HL2-m eredeti).
A vélemény persze még változhat, mert még nem vittem végig <#kacsint>#kacsint>
www.sabian.com
@
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
már fél órája úszkálok itt,meg áztatom magam,de nem jöttem rá mit kell csinálni!
"vessetek a mókusok közé" :)
Mondjuk a Hal-Life végén én azt sem tudtam, hogy ki az a nagyfejû óriás, akit ki kellett nyírni. Ahogy elolvastam eléggé megértettem a dolgokat, de lehet, hogy csak ezt néhány rajongó találta ki, de így legalább jó a történet, és nem vagyok elveszve a történtek közt 😄
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
MSI K8N Neo4-F,A64 3000+@2,25GHz,2X512MB,7600GST,X-Fi XtremeMusic+HD555
Szóval mivan ilyenkor? Érdekes hogy a HL2 nem vot a gépen lekellett azt is töltenem ami simán ment is ..
"vessetek a mókusok közé" :)
Az a baj, hogy a füst ilyen lila négyzet amiben kis fekete négyzetek vannak.
A másik, hogy amikor elsõnek jönnek combinék a hídon akkor ugye elsöpri õket egy áramos valanmi na és akkor nekem kilép azzal az üzenettel, hogy hl2.exe runtime error.(A 3 megás patch-et már felraktam)Mit csináljak????
Fékezzük meg aqz inflációt...lopjunk
Egyébként elég érdekesen kezdõdik, a játék, mit kell tenni az elején?
Nem szoktam ilyet kérdetni, de...:]
cs.rin.ru itt a fórumban találsz sok gcf-et, half-life 2 episode 1.gcf és episode 1 shared.gcf kell, meg egy tört steam. A gcf-eket berakod a steamapps mappába. Kell még pár gcf ezeken kívül, de azokat a steam letölti.
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Egyesek szerint valami intergalaktikus ügynökség tagja, akik a Combine ellen harcolnak.
Mások szerint Gordon Freeman, csak visszajött a jövõbõl.
Tudja a fene, majd megtudjuk a Half-Life 4562-bõl.. 😊
sry
\"SLICE of LIFE\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
http://hlonline.jatekok.hu/index.php?option=content&task=view&id=34
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
pedig a soksok dicséret utáén ( tényleg szép amit mûvelnek) csak az oldal indulózenéjét kértem volna el 😄 meg feletettem pár kérdést, de nem felelt senki 😞
u dont have to listen anybody else but me
A repkedõ szart a levegõbõl milyen stratégia alapján lehet kinyírni? Utálatos egy rész.
@