Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
jujj😄
Seth
az oda van scriptelve, mindenkinek ugyanoda esik. Akkor nem lenne értelme Alyx "szerinted meghalt? rúgj még bele egy-kettõt" poénja

PSN ID.: Beegabor

TSL16b
Akarom mondani: Zombine=Gárgyulás?

armageddon666
de vedd figyelembe hogy HL2 nélkül hülyeség az összes episode 😉 mert ugye akkor kb. fingja sincs az embernek a történetrõl. HL2höz meg legalább minimum szinten ismertni kell HL1-t és jo ha végigjáccotta (én nem de storyt vágom)

@

TSL16b
Hallgasd egészséggel! BM zenék

Társulás=Gárgyulás? <#crazya>

DJ Skyline
2.4Ghz P4 proc, 768MB RAM, Gigabyte alaplap, ATI 9550 128MB kártya a legfrissebb driverrel...nem szedtem le a játékon kívül semmit!😊)

Rage47
sztem nem is fog változni a véleményed, mivel ez csak egy episode. sztem a 3 epsiode együtt lesz jobb mint az alap HL2😊
armageddon666
miért milyen géped van?
és akkor ha én is onnan szerezném meg akkor nem kéne leszednem hozzá a nemtomhányszáz megás és a kevesebb megás peccset? (ha mégis akkor pls linkeld be mind2-t)
UI.: keresõ jó. tudom én ezt de azért kényelmesebb lenne ha belinkelnéd 😄 ha meg nem akkor marad az alapmegoldás. keresõpowa!

@

signs
Hát most hogy játszottam vele, mondok róla pár szót:
Tényleg sikerült jobban optimalizálniuk a gépigényt. Nekem ugyan nincs élsimítás meg hasonlók (R 9800 Pro), de a HDR-t bekapcsolta (Lost Coast nálam nem igazán szerette...), és 1024-be tolom, tehát ez egy elég jó pont.
Viszont eddig sok minden nem tetszett: pl. amikor a sötétben kell mászkálni elég sokat, és zombikat hentelgetni, én ott sokszor meghaltam, és már kurvára untam, hogy este játszok, tehát nem süt ide a nap, de még úgy se látok semmit... Meg aztán elértem ahhoz a részhez, hogy jönnek elõ a bogarak a földbõl folyamatosan... Hát, nálam eltartott egy darabig, mire rájöttem, hogy a kocsit kell rádobi a fészkükre, és akkor nem jön több... <#falbav>, de hát az asszem az én hibám <#vigyor0>. Én valahogy az alap HL2-t jobban élveztem, de úgy érzem jobb, hogy ezt a részt nem vettem meg (HL2-m eredeti).
A vélemény persze még változhat, mert még nem vittem végig <#kacsint>

www.sabian.com

DJ Skyline
én is a wanadooról szedtem le,és semmi baja nincsen annak...nálam megy rendesen,nincsenek textúra hibák,nem megjelenõ modellek,néha beakad picit,de az a gépem miatt van

armageddon666
Na asszem türelmetlen vagyok szal HL2EO v.wanadoo-t leszedem és majd ha lesz bankkártyám (nemsokára csináltatok) akkor megveszem eredetiben... Van minõség vagy játékélménybeli különbség a w4r3z és original steames verzió között? és a a w4r3z verziókból melyiket érdemes letölteni? melyik a nem-bugos, nem-szaggatós, full texturás? thx elõre is a válaszokat és sorry hogy nem kerültem a 43-mal kapcsolatos kérdéseket... de ehhez tapasztalatra van sztem inkább szükségem nem technikai helpre. :S

@

mikisanzi
Természetesen játszottam, itt van elöttem a fémdobozos collectors edition. Sõt, rengeteget az elsõ részel. Nálam a half life sorozat olyan mint pl filmekben a star wars, indiana jones, keresztapa, halálos fegyver. Alap.

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

DJ Skyline
nem tudom,hogy midnenkinek a házra esett-e,de kicsit beszartam mikor elkezdett felém zuhanni a gánsipp!<#idiota>

DJ Skyline
ja hogy ott egy kapcsoló van<#idiota>
már fél órája úszkálok itt,meg áztatom magam,de nem jöttem rá mit kell csinálni!

artschiatwork
asszem ilyen technikai érdekességeket mesélnek el, mint a Lost Coast-nál.

na steam reinstall után megy. ezt a cím megadást meg a telefonszám megadást mennyire kell komolyan venni?

"vessetek a mókusok közé" :)

Innen probalod? ha nem megy akkor steam reinstall

89
De azért szerintem követnek a fejlesztõk valami történetet...
Mondjuk a Hal-Life végén én azt sem tudtam, hogy ki az a nagyfejû óriás, akit ki kellett nyírni. Ahogy elolvastam eléggé megértettem a dolgokat, de lehet, hogy csak ezt néhány rajongó találta ki, de így legalább jó a történet, és nem vagyok elveszve a történtek közt 😄

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

ZakRob
A 2.83GB-os verzió az 1,37GB-os kicsomgolva SZVSZ.

MSI K8N Neo4-F,A64 3000+@2,25GHz,2X512MB,7600GST,X-Fi XtremeMusic+HD555

Na akarjon az ember eredetiben valami és ezer gondja lessz. Nekem is eredetiben van meg a HL 2 és gondoltam nem egy óriási összeg , megveszem steamen keresztül a kieget is meg a SiN t is. A gond mindjárt az elején meg is kezdõdik mert a purchase megnyomása után bejön egy " a lap nem jeleníthetõ meg" hiba üzi.
Szóval mivan ilyenkor? Érdekes hogy a HL2 nem vot a gépen lekellett azt is töltenem ami simán ment is ..

"vessetek a mókusok közé" :)

Rage47
Tényleg naggyoon rövid:/ A commentary track miben jelentkezik meg a játék folyamán, ha bekapcsolom?
ilyen directx-es hiba nekem is volt már. aztán nem játszottam egy pár óráig, mert azt hittem, hogy mindig le fog ott fagyni. egyszer csak kipróbáltam és jó lett. nem volt után semmi.

Nekem néha kilép valami DirectX es hiba mijadt és csak a gép ujrainditása után jo. De utána megint kilép<#mf1><#mf1><#mf1>

Sziasztok!

Az a baj, hogy a füst ilyen lila négyzet amiben kis fekete négyzetek vannak.
A másik, hogy amikor elsõnek jönnek combinék a hídon akkor ugye elsöpri õket egy áramos valanmi na és akkor nekem kilép azzal az üzenettel, hogy hl2.exe runtime error.(A 3 megás patch-et már felraktam)Mit csináljak????

Fékezzük meg aqz inflációt...lopjunk

The FlashBack
Kipróbálom
Egyébként elég érdekesen kezdõdik, a játék, mit kell tenni az elején?
Nem szoktam ilyet kérdetni, de...:]

DJ Skyline
nálam is szokott akadozni,de csak akkor ha kimegyek a "külvilágra"...a játék elején,amikor a kutya kiszedett a romok alól akkor akadozott picit,amint bementem a citadellába nem akadozott,addig amíg kinem jöttem a földalól(Lowlife pálya után)...mondjuk nekem nincs egy atom gépem,szal annak is betudható az akadozás

Van orvosság rá: steames verzió
cs.rin.ru itt a fórumban találsz sok gcf-et, half-life 2 episode 1.gcf és episode 1 shared.gcf kell, meg egy tört steam. A gcf-eket berakod a steamapps mappába. Kell még pár gcf ezeken kívül, de azokat a steam letölti.
SNAKE01
nem tudok rá orvossgátok és nem hiszem hogy lenne.nálam pl nem volt ilyen...

The FlashBack
dejó😊
Van orvosság-rá?
A vidikártyát ne mondd, mert ütök:]

SNAKE01
a hiba az ön készülékében van!😊

The FlashBack
Van már update, a másodpercenkénti akadásra?:oO
Addig nem fogok hozzákezdeni😊

Csiaki
Az miért van hogy megröccenik a játék és fogjamagát és kibassza asztalra Runtime Erroral?

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Rage47
Marha jó kérdés, ezt senki sem tudja. Csak úgy van, s Gordonnak feladatokat ad.
Egyesek szerint valami intergalaktikus ügynökség tagja, akik a Combine ellen harcolnak.
Mások szerint Gordon Freeman, csak visszajött a jövõbõl.
Tudja a fene, majd megtudjuk a Half-Life 4562-bõl.. 😊
vki nem tudja, hogy ki ez a g-man? soha sehol nem említették? (sajnos nem játszottam az 1-gyel)

Lehet, hogy a második részben elhangzottak alapján állították össze az elsõ rész "kibõvített" sztoriját.
tep
bocs , hogy itt kérdezem , de a faq-ban nincs szó a 2.83GB-os verzióról........próbálta vki? ebben már nincsenek textúra hibák?

sry

\"SLICE of LIFE\"

Kandurex
Én se emlékszem semiféle kombányokra <#idiota>, jöttek az idegenek szép tömött sorokba, mi meg vágtuk õket hûvös halomba <#hawaii>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Azok a masodik resz alapjan 'belemeselt' dolgok, aminek nagy resze nem derul ki konkretan egyik jatekbol sem, semmi combine-rol nem volt szo a hl idejen.

89
Hogyne lenne kötõdés? Látom nem néztétek meg a linket, na akkor mégegyszer:

http://hlonline.jatekok.hu/index.php?option=content&task=view&id=34

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

VRSDM
énsem tudok semit, irtam a fejlesztõknek de nem feleltek.

pedig a soksok dicséret utáén ( tényleg szép amit mûvelnek) csak az oldal indulózenéjét kértem volna el 😄 meg feletettem pár kérdést, de nem felelt senki 😞

u dont have to listen anybody else but me

SNAKE01
ok,értem!

Az helyzet, hogy pár órai játék után megunja az ember. Ennyi erõvel újra játszhattam volna az alap játékot. Semmi újdonságot nem hoz. OK, a core az tetszett de city 17 ... uncsi. Egyébként profi iparos munka.

A repkedõ szart a levegõbõl milyen stratégia alapján lehet kinyírni? Utálatos egy rész.
armageddon666
Én ezt nagyon várom! HL1-t sajnos még nem játszottam végig most meg már eléggé koros igy nem kezdenék nemki (nem tudnám élvezni) de ha BMS elkészül azt 100 hogy végigviszem.

@

nincs komolyabb kotodes az elso es a masodik resz tortenete kozott, valojaban semmi nincs benne, de a jatek maga jo hosszu, es a legjobb fps 😊

SNAKE01
de gondolom a half life 1-hez is vannak kiegészítések.te mindegyiket végigtoltad?

SNAKE01
lehet gyûjtök majd rá.

SNAKE01
azt mondod?sokmindenrõl maradtam le ugye?gondolom vannak olyan dolgok amit csak úgy értek meg ha végigtolom...

ha veszel egy ujabb kiadasu hl2-t, ahhoz is jar.

Nincs kulonosebben turbozva, par szebb effekt meg 3d skybox es kesz, a texturak, modellek ugyanolyanok, mint 7 eve. Jobban jarsz ha a sima hl-t jatszod vegig a high definition modellekkel.