10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
FLeK0 #3298 A PC-s max. 50 dollár lesz.
A konzolosra értettem a 80-at. Ott 60-nál kezdődik az alap játékok ára, de ebben a hl2-től ep2-ig minden benne lesz, úgyhogy lehet 80 simán. -
Dodo55 #3297 $60-$80???
Az óriási szívás akkor...
Az olyan 12-16K Ft.
Remélem ez nem igaz...
Az episode I $20+áfa volt, HL2DM-el, és HLDMS-el, mondjuk az EP2+Portal kéne, hogy annyit érjen, mint az EP1+HL2DM+HLDMS, vagy egy kicsit többet, tehát az mondjuk úgy $20-$30, és akkor a Team Fortress kerülne $30-$50-be?
Ja és én a steames változatra gondolok, azt szeretném majd megvenni. -
FLeK0 #3296 akarom mondani 60-80 körül. -
FLeK0 #3295 40-50 dollár biztos lesz a black box, ennél nem nagyon lehet olcsóbban adni ennyi játékot, a konzolos orange box meg valószínüleg 60 lesz. -
Dodo55 #3294 Az Episode II kb majd mennyi lesz?
Úgy tudom drágább, mint az EP1, de remélem $30-nál nem lesz drágább.
És remélem, hogy a preloadolóknak most is lesz egy kis kedvezmény :) -
#3293 -
Code92 #3292 sztem meg 3890ft bibibíí de lehet h. tévedek bár annyira nem számít 140 ft:) -
#3291 Buktad. 3750 Ft egy HL2. -
sadi57 #3290 ez most nem az episode one-hoz tartozik. megvan eredetiben a cs 1.6 meg a zero (anthology) és mikor raknám fel a hl2-őt ami nem eredeti akkor csak oda engedi rakni ahol a cs van... miután felraktam elindítom erre bejön a steamen belül az hogy vegyem meg a hl2-őt ... és ahova felraktam sehol egy hl2.exe hogy crackeljem:( csak .ico :( valaki help me -
#3289 De légyszi akkor segítsetek hogy el tudjam indítani. -
#3288 milyen nfo-t? nem találtam nfo-t -
FLeK0 #3287 azért, mert nem eredeti. és még az nfo-t sem olvastad el. -
#3286 Meg tudja mondani nekem valaki hogy miért van az, hogy
felraktam a HL2: Episode One-t és elindítom a játékot és
a síma HL2 indul el. Mi lehet a gond? -
kev #3285 Nekem a Hl2 minden idők legjobb Fps játéka. Egy játékban sem volt ekkora storyline és ennyire izgalmas játékmenet mint ebben.
Más :
A halflife.com címet 1 millio ! dollárért árulja egy rabló.
-
vid #3284 Időközben megoldódott a probléma. Kellett egy javítás... :) Köszönöm a segítséget! -
vid #3283 Újratelepítettem, de ugyanaz a probléma. Szomorú vagyok. :( Leszedek egy másik verziót. Hátha, ámbár ez sok embernek megvolt. -
#3282 nem kell hozzá -
vid #3281 Erre nem gondoltam, ki fogom próbálni! A félreértések elkerülése végett azért megkérdezem, hogy ugye nem kell hozzá a sima HL2? -
#3280 telepítsd újra a játékot ha még idáig nem tetted, ha akkor sem jó akkor sztem játékhibáról van szó, szerezd meg máshonnan újból az Ep. One-t -
vid #3279 Sziasztok! Sokat olvastam vissza, de nem találkoztam még a következő probléma megoldásával. Ebben szeretném a segítségeteket kérni. Végigjátszottam a HL2-t, fantasztikus volt, nagyon tetszett. Most az Episode 1 lett volna soron, de nem tudok új játékot indítani. Feltelepítettem, elindítottam és mikor az új játékra kattintok nem történik semmi. A játék sajnos nem eredeti. Ha tudtok, kérlek segítsetek!
Előre is köszönöm! -
#3278 Helló!
Az SDK nálam ugy fogadja be az Ep1-et mintha még 1 hl2dm-em lenne, s ezért nem tom felhasználni az ep1-es cuccokat.
Mit lehet a bug? -
#3277 óó igen!!
összehasonlitottam a hl2 és a steam gyökérkönyvtárát és a hl2 azonos könyvtáraiból átmásoltam a steam azonos könyvtáraiba.
Müködik köszi!!
-
#3276 cikasz: Okozhatja a magyarítás is, nézd meg, amire válaszoltam. -
Code92 #3275 köszi nem vok jó városnevekbení -
Dodo55 #3274 Seattle, nem sietl :) -
Code92 #3273 a gond az az h. sietl-ben ahol a steam főszervere van áramszünet volt de szerintem már gondtalanul megy mert már megjavították. -
#3272 Sziasztok.
Nekem ezt irja ki amikor beakarok jelentkezni a steam-re : Fatal Error : Failed to load platform modules
mi lehet a gondja? -
#3271 Nekem meg 512 vel tökéletesen futott. Jó a HDR-t szeretem és bekapcsoltam igy néha egy kicsit megakadt. -
csimpok #3270 Hát így visszaolvasva nem mondanám, hogy senki nem volt kíváncsi, de hogy rád nem, az biztos. -
Code92 #3269 okok 1 nem voltunk rá kiváéncsiak 2 nem kell mind 2 hl2 topic-ba beírni -
csimpok #3268 Olvastam, hogy sokaknak valamilyen hibaüzenetet ír ki a progi, eleinte nekem is "Runtime error"ok voltak néha mikor a pályákat töltötte be, egyszer aztán kilépett és azt írta, hogy kevés a virtuális memória (egészen pontosan 0-ra volt beállítva). 1 giga ram meléé betettem még másfél giga virtuális memóriát, és azóta nem csinálja ;)
Bocs ha már volt. -
#3267 Inkább nem nézem meg őket. Lelövik előtte a poént... -
FLeK0 #3266 steamen fentvan mind jó minőségben -
#3265 Hát láttam én már nagyon várom!
Csak adják már ki :)
Már vagy 3szor végigtoltam a meglévő hal-lifos anyagokat :)
Egyszerűen hihetetlen, és k*** jó!!!!!!!!!!!
Amúgy a google vidóban kutassatok, és találtok egy két finomságot a HL2 two episodhoz, olyan 60 perces anyag van szétszórva róla, és ez ro... jó lesz!!!!!!! -
Attlen #3264 Ja de remélem nem tolják tovább az episode two-t mert akkkor sokan legyintenek egy nagyot, így is már kb.: majdnem egy évet halasztottak rajta..:( -
#3263 thx -
FLeK0 #3262 Marad, és ha azok is olyan sikeresek lesznek mint az első, akkor jön még több is. -
#3261 És marad a tervezett 3 rész, vagy esetleg már ez is változott? -
#3260 Talán azért az a neve, hogy első rész ;)
Bar az is igaz, hogy gyakoribb frissítést igértek -
#3259 Elég nyúlfarknyira sikerült ez az Episode One.