Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha tudod hogy start.bat kell, gondolom az nfo-ból jöttél rá. Ha tovább olvasol, akkor azt is odaírja, hogy WinRAR. Nem véletlen. Látod, hogy nincs start.bat. Tehát lehetne tovább fûzni a gondolatot...
Én viszont szerintem valami bugba ütköztem: egy kellemes ebéd után folytattam a játékot, a vonatos részig vánszorogtam el, ott leszedem a botlábút alix-ról és utána kiugrom a vonatból, alyix magába roskad, és ennyi, sehova tovább. Vagyis tovább lehet menni, érdekesség, hogy még az energiakapun is át tudok menni, aztán nem tölti be a következõ pályarészt. Valaki help
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
sztem nagyon hangulatos kis rész,igaz lehetne hosszabb is,de jóra sikeredett,jó hogy nem kell mindig egyedül mászkálni
sztem az episode 2 elõzetes nagyon jóra sikeredett!már nagyon várom😊
10 perc múlva nálam is kiderül 😊
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Felteszed, ezt, és játszol. Ha megunod, felteszed mellé a sima HL2-t azzal is játszol. :]
@
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Esetleg aki tapasztalt már ilyet az iron már egy-két sort!!!!<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Kösz a válaszokat, mindenesetre. Magyarán hiába foglal el csaknem 3 gigát, az alapjátékkal így nem tudok játszani. OK, köszi.
Leadtek: de akkor miért nme szaggat mindenkinek akinek tört? remélem én is olyan szerencsés leszek akinek nem szaggat :S
@
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
De van a fejlécben egy olyan, hogy FAQ... Neked van kitalálva:|
Elnézést, ha már volt ez a kérdés, hirtelen visszaolvasva nem láttam ilyet. Szóval: az Episode One az a "sima" HL2-t is tartalmazza? Csak mert 2,9 gigányi telepített cucc kicsit sok egy kiegészítõnek. Ha benne van, hogyan lehet elõcsalogatni a Provision-ös verzióból?
@
Megnyitod 1 szerkesztovel (pld. totalcommanderrel F4 gomb) megkeresed az alabbi sort:
bind "'" "toggleconsole"
atirod erre
bind "0" "toggleconsole"
mented, jatek alatt pedig a 0 -val jon elo.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul