10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• RocKY2
    Eltolták nyárra.
  • crazyclone
    mikor is lenne az a február??? szerintem episode 2 idén nemis lessz
  • Doom 4
    kéreklek szépen rossz helyre írtál mert én ilyenre a simában emlékszek és amúgy az energia gömbökkel a fémlemezeket kell lőni és ha azok le esnek akkor bele lősz 1-et és kész
  • 1488
    sziasztok

egy kis segítségre lenne szükségem.
    már full a végén vagyok a játéknak, ahol a teleport tetején a lengő szárnyakat kéne lőni (gondolom energiagömbökkel mert csak graviy gunom van) de hiába lövöm, nem csinál semmit - nem robban fel vagy szakad le vagy ilyesmi. az energiagömb lepattan róla a szárny meg csak liffeg. a legfelső szinten vagyok, mögöttem ott áll (persze egy üveg mögött) Alyx, kétoldalt ilyen csövek vannak ahol száguldanak fel az energiagömbök, és nem tom mit kéne csinálni. Hozzá kell tennem, a játék tört, de nem hiszem hogy ez probléma lenne.
  • Dodo55
    Rakétavetővel.
  • ccona
    Sziasztok!
    Tudna nekem valaki abban segíteni,hogy az álomáson hogyan lehet kinyirni a szörnyet miután egy ajton beengettem a lányt.
    Válaszokat előre is köszönöm .
  • RocKY2
    ja értem:D majd valahonnan megszerezzük a filmet:D
  • bigfoot
    nézzd meg a filmet,benne van a néger ipse,róla mintázták a hlben lévő tudóst
  • RocKY2
    Nem értelek...
  • bigfoot
    éjszaka a múzeumba nézzétek meg!benne van a hl es csávó,a csajszi apja
  • Dodo55
    "When gamers race to the store in late summer for Episode Two, they'll be faced with two choices."

MICSODA????
    KÉSŐ NYÁR????
  • donidarko
    köszi
  • FLeK0
    kb ugyanaz lesz a gépigénye.
  • donidarko
    kb. sem lehet tudni?
  • FLeK0
    gyere vissza úgy fél év múlva, és megmondjuk.
  • donidarko
    hali. hülye kérdéssel fordulok hozzátok. az epizod one tökéletesen futott a gépemen. az epizod two mennyivel igényel izmosabb gépet?? köszi az ÉRTELMES vállaszokat..
  • FLeK0
    a valve játékok eddig mindig időben ott voltak a magyar boltokban.
  • Dodo55
    Igen számít, mert nem akarom, hogy esetleg az legyen, hogy preorderelem steamen, hogy megjelenéskor játszhassak már, erre a boltban is ott lesz megjelenés előtt egy nappal, de az dobozos, és ugyanúgy mondjuk este 7-kor már engedi aktiválni.

Szóval nem akarok rossz döntést hozni azzal kapcsolatban, hogy steam-est, vagy bolti dobozost vegyek.
  • FLeK0
    most ez komolyan számít?
  • Dodo55
    Tehát már ott volt a boltokban este 7-kor?
    Hmm vagy talán úgy volt, hogy már megvehetted aznap, de csak 7-kor aktiválhattad?
  • FLeK0
    ugyanakkor jelent meg
  • Dodo55
    Akkor az brutó $50, tehát ~10000Ft.
    Amúgy ugye ez a blackbox steamen is kapható lesz?
    Mert ha csak boltban, akkor valószínüleg drágább lesz itt nálunk, és várni is kell rá többet. Bár mondjuk az EP1 5000 volt, ami annyi, mint a steamen, tehát lehet, hogyha ez is annyi lesz, mint a steamen, akkor megéri várni rá.

Amúgy az EP1 hány nappal később jelent meg a magyar boltokban, mint a steam-en?

Bár lehet, hogy erre is lesz ilyen preorder kedezmény, akkor meg lehet jobban megéri a steames.

Na mindegy, majd meglátjuk :)
  • FLeK0
    na megvannak a fix árak:

* Black (PC only) - $39.99 - HL2: Episode 2, Team Fortress 2, & Portal
    * Orange (PC, 360, & PS3) - $59.99 - Half-Life 2, HL2: Ep 1, HL2: Ep 2, Team Fortress 2, & Portal
  • Yag
    Szóval te is csak egy nagyokos vagy mi ? Egér van a kezed alatt és nyomod az fps-t már nagy az arc mi ? Hát ennyit tudtok. Akit lenagyokosoztam azt csak azért tettem, mert nem müködött az cheat elsőre de másodikra sem. Ebből adódóan gondoltam hogy elírt vagy nem tudta jól amit ír. Én meg már azon voltam hogy cseszhetem az egészet mert ujjat nem kezdek ... de már tök mindegy ... a game elindult én meg elnézést kértem de ha ez mem elég le vagy tojva .. húúúzá vissza a HL edhez és nyamnyogjál rajta lenézve mindenki mást akinek a pelenkájában nincs HL. Ennyit tudtok. Tisztelet a kivételnek.
  • takraj
    "when it's done"
  • TreDoR
    Hi! Tudom, hogy a Black Mesa Source nem az epizódok része, de tud valaki valamit a megjelenése dátumáról?
  • Aleika232
    Na azé ti szerettek ám csesztetni emberkéket.
  • Nohab
    Helyesen látod.
  • Code92
    nem azért vagy seggfej hanem azért mert nohab megpróbált neked segítzeni te meg lenagyokosozod nah ezek után sztem már duplán sggfej vagy további jó hl-ezést.......mellékesen ez a hl2 episode-k topicja a half-life 2 topicba írja ha az alap játékkal van bajod...
  • Yag
    Naácsi. Azért mert nem a polcról emeltem le és használom azért még nem vagyok seggfej. Azt meg hogy mi hogy müxik a cheatek terén már engedtessék meg hogy ne legyek ennyire jártas mert eleve utálom ha cheatelni kell. De ez van. Tehát mégeccer köszi a segítséget mint írtam megoldódott a kérdés. A szivacsa csak az volt hogy amikor beírtam a kódot rosszabb lett a szitu mint volt. Én meg azt hittem a kód volt rosz. Sorry ha neked ez nem tetszett ... csá.
  • Nohab
    Figyelj én normálisan leírtam, hogy mit kell csinálni. Tehetek én róla, hogy nem eredetiben van meg neked? Seggfej...
  • Yag
    Köszi. Kicsit babrálni kellett vele de végül is tényleg megoldotta a helyzetem. Danke.
  • Dodo55
    Pedig az sv_cheats 1, utána meg a god az kiveszi a halhatalanságot, már amennyiben előtte ugyanezekkel a parancsokkal be lett kapcsolva.
    Mert egyébként a god kapcsolja ki-be a halhatatlanságot.
    Ez a senki nem mozog úgy tudom valami warez verzió hiba...
    Amúgy asszem valami ai_disable 0 vagy valami ilyesmivel lehet megoldani.
  • Yag
    HELP!!! Valahogy átállítottam a gamét mert nem sérül meg a karakterem. Sérthetetlen. De sajnos valami nagyokostól beszoptam, hogy a cheatek közül az sv_cheats god az kiveszi ezt és játszhatom tovább a történetet. Most már egyetlen karakter se mozog a játékban. Mindenki meg megdermedve áll a pályán.
    Egy tutkó müködő megoldás kellene arra, hogy hogyan lehet mindezt megszüntetni. Alapból utálok cheatelni és a játékot se szivesen kezdeném elöről. Szeretném folytatni de így semmi értelme. Valaki irja már le nekem, hogy mindezt hogy lehet alapra visszaállítani, hogy mindenki halljon vagy éljen ahogy kell.
    Köszi.
  • FLeK0
    nincs
  • Light
    Hali!

Megvettem az Episode One-t, végig is játszottam, meg is érte az árát.
    A kérdésem az lenne, h a Half-Life 2 Deathmatch-hez adtak ki bot-okat (mint pl a PodBot-okat az első CS-hez), vagy nincs ilyesmi?

Köszönöm
    Üdv
  • janos666 #3302
    Abból itélve hogy a konzol így írja ki mit talál azt hittem ez is DiretSoundos és azért szar:
    DS:stereo speaker configuration detected
    Vista alatt csak 2.0-t enged beállítani és csak a CMSS miatt szól a mélynyomó.
    Meg mintha valami X-fi tesztben is lett volna Half-Life 2 teszt is (ha nincs hardveres gyorsítása akkor felesleges lett volna).
  • FLeK0
    Ha jól tudom ők vmi custom miles sound system megoldást használnak, és alapból nincs eax támogatás és hardveres gyorsítás benne.
    ezt meg majd biztos frissítik a vistához, ha nem menne.
  • janos666 #3300
    Van arra esély hogy az EP2-vel megjelenő új engineben átáll a valve DirectSound-ról OpenAL-re? Csak mert addigra már sok ember gépén fennlesz a Vista és meglepetés lehet ha csak EAX nélkül, stereo módban hajlandó futni a játék egy Audigyi-n vagy X-fi-n...
  • Dodo55
    Ja, ok, akkor félreértettem, azthittem, hogy a PC-s árát javítottad ki a második hozzászólásodban.

Az $50 az még tűrhető, bár az is sok azért kicsit.