Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan országról lehet szó, ahol cirill betûket használnak, és négerek is élnek. 😊
nekem is maxon van minden, vizes rész különösen tetszetõs
2,8GHz Celeron D, Geforce 6600GT, 1Gb ram. bõven sok is 1024x768ban
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

a keverõpultnál: DJ G-man!
KEZEKET A MAGASBA!!!!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
http://sgupload.uw.hu/1149537338.jpg
http://sgupload.uw.hu/1149537358.jpg
http://sgupload.uw.hu/1149537377.jpg
"Árulja el Dr. Freeman, ha egyáltalán képes rá. Sokmindent elpusztított, de van olyan dolog, amit épített? Meg tud nevezni akár egyet is? Úgy vélem nem."
Így azért mennyivel szebb 😊 Nem kötekedés, csak így tovább 😉
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
------------------------------------------------------------------------------
Bevezetõ
"Mondja el Dr. Freeman, ha tudja. Elég sokat elpusztított. Mi ez pontosan amit
csinált? Meg tud nevezni akár egyetlen dolgot? Szerintem nem."
Egy kis beszéd Dr. Breen által. Ezután látni fogjuk a HL2 végét.
A mag felrobban, és Alyx elég nagy bajban van. Azonban hirtelen
vortigauntok tûnnek fel, és elteleportálják Alyxet. G-Man tûnik fel és elmondja,
hogy még látjátok egymást ezzel kapcsolatban
Undue Alarm
Dog ki fog ásni, és Alyx fellélegzik. Dog visszadja a Gravity Gun-t, jóideig
ez lesz az egyetlen fegyvered, amíg nem találsz egy normális fegyvert.
Alyx fel tud mászni, de te nem. Oldalt van pár léc, ami egy ajtót tart.
Szedd le õket a Gravity Gun-nal, és az ajtó le fog esni, utat engedve neked
fölfelé.
Alyx beszélni fog az apjával, és nyilvánvalóan nagy baj készül bekövetkezni.
The citadella fel fog robbanni, és túl közel vagytok.
Azonban van egy mód a robbánás meggátlásához: a mag megfordítása. Természetesen
elfogadjátok a küldetést.
Dog egy utat fog nyitni nektek. Kövesd az utat, és a roncsot lõdd le az utadból.
Amint elértél a másik oldalra, dog elõjön, és lesz egy ötlete.
Megint elûnik valahova, és egy autót dob felétek.
Dog ötelete az, hogy beültök az autóba, majd bedob titeket a citadellába.
Ülj az anyósülésre, és Dog eldob titeket. Azonban nem egy biztonságos helyre dob,
beszakad a padló az autó alatt, és elkezdtek zuhanni.
Miután az autó lezuhant, szálj ki belõle. Miután kiszálltál az autó a mélybe zuhan.
Menj balra, valami felrobban, de ne foglakozz vele, menj tovább.
*Loading*
Ugorj le a korláton túlra, Alyx követ. Menj addig, amíg találsz egy pajzsot,
és két Stalkert egy üvegfal mögött. Alyx nem tudja kinyitni, de szól a guruló aknákról.
Menj abb aza irányba, és kövesd, amíg egy le-fel járó liftig nem jutsz.
Ne szerezd meg, de addig fog menni, amíg egy gombot nem találsz.
Amint megnyomod minden guruló akna leesik, és megtámad.
Nyomd meg a gombot és fuss vissza. Használd a Gravity Gun alternatív tüzelését(Jobb egérgomb),
hogy megfogj egyet, és menj vissza a lifthez. Vedd fel és mutatsd meg Alyxnek. Õ át fogja
alakítani úgy, hogy megtámadja a stalkereket. Ezután engedd útjára, had végezze a dolgát.
Miután Alyx hatástalanította a pajzsmezõt, menj tovább
én meg egyszerûen kicsomagoltam winrarral a játékot,elindítottam a start filet,majd new game,arcomba dobja,hogy directx driver probléma van,leszedtem az új ATI drivert,feltettem,majd újra felraktam a directx-t,gép restart,game indít,new game,és kész...
a végérõl lehagytad, hogy ... és örül...😄DD
az meg más,hogy nem keres utánna,hanem mással kerestet <#idiota>#idiota>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
/OFF
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Fékezzük meg aqz inflációt...lopjunk
Ha már ezek sem segítenek akkor rakd újra a géped / dobd ki (úgyse értesz hozzá)
eredeti ATI driver...
Nekem, megy, bár 9800-asom van, elhiszem neked, hogy rossul értelmezett (vagy elsem olvasottt nfo. a hibája)
De akkor meg miért itt sírnak, hogy segítsünk rajzuk, ha ezt elsem olvasnák?
Biztos, hogy itt keresendõ a probléma?:oO
Najó ,hadjuk, mert aztán ma éjszaka sem alszok😊
Részemrõl vége az OFF-nak
Gépem: 1700MHz Celeron
ATi 9550
512MB DDR RAM
(14-30FPS)
Az eredeti ATi kártyához kapott CDrõl driverek fent vannak, ahhoz ment a legújabb OMEGA Driver!!
Kicsomagolás: WinRAR-ral! Sérült fájlok megtartása < !!BEPIPÁLNI!!
Minden háttérben futó alkalmazás leállítva! Tûzfal: ZoneAlarm
Vírusírtó: AVG Free Edition
A steam forumban peldaul senkinek nincs ilyen gondja, pedig hidd el hogy jar oda par ezer ember ilyen videokartyakkal. Tehat ez vagy a rosszul letoltott/kibontott/.nfo utasitasait nem koveto, vagy alapbol rossz warez verzio hibaja, ha ilyen mennyisegben jelentkezik, es csak ilyen felhasznaloknal.
Igazad van, de segíthetnél azoknak, akiknek hasonlóan, olyan kártyájuk van, mint neked😊
Én azt javaslom neked, hogy szedd le az ATI hivatalos oldaláról az ÚJ Drivert, és próbáld azzal... Valamint, ha van magyarosítás (de azt mondtad nincs)
akkor azt szedd le...
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Van akinek nem megy ezzel a kártyával, és van akinek megy. Ez érdekes, erre keresek megoldást.
a warez verzio hibauzeneteire meg szerintem nem ilyen forumon kene keresni a megoldast..
Sokaknak nem megy ezzel a kártyával...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!