10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
tzsoltika #3378
és ez nem azért van mert nem eredeti...
egy havernak sem eredeti, és neki nem ilyen -
kecskusz #3377 Helo
Volna egy kis gondom!
Ha be rakom a dvd-t és el akarom indÍtani az instalációt akkor azt Írja ki hogy "Nem Win32 alkalmazás"!
Tudnavalaki segÍteni?
Előre is köszönöm! -
Dodo55 #3376 Megveszed -
FLeK0 #3375 a bannerban a kék linkre kattintva -
tzsoltika #3374 és hogyan tudnám kijavítani? -
FLeK0 #3373 nem igazán -
tzsoltika #3372 Hali, végre megvan az Episode one, csak mikor "elrepülünk" Alyx-el a citadellába, akkor körülöttünk minden lila-fekete négyzetes textúra van. Olvastam valahol hogy ez ilyen kell legyen... nektek is ilyen (volt)? -
#3371 Szerintem steamen lesz üres verzió. (majd egyszer) -
#3370 A Team Fortress csapatjáték (CS-hez hasonlóan), tudtommal nem lesz single player módja(az elsőnek sem volt), legfeljebb a botok elleni játék.
Amúgy meg igazán kiadhatnák a TF2-t magában, én úgys csak amiatt venném meg a játékot.
Most aztán várhatok őszig. -
tzsoltika #3369 A team fortress-ben is lehet menni ugy egyedüé mint a Half life-ban? -
Hoz_Hun #3368 Az még csak hagyján, de milyen silány kiadásban. Emléxem a Hl2 amikor kijött belevágták egy tokba, amiben volt 1db hely 1db CD-nek és mellérakták a másik 4-et papirtokban. A leírás 1db cetli volt gombkiosztással aztán jó'cakát. -
#3367 Hi!
Épp most tettem fel a játékot, és ha már feltettem mondom:na akkkor leszedem a magyaritast is...leszedtem feltettem, de nem mükszik.....hol van az a menüpont, ahol át lehet állítani a nyelvet?nem találom sehol.....options-ba nincs máshol -szerintem- nem lehet...PLS Help... -
Dodo55 #3366 Hát nem tudom, én eléggé utálom a dvd tokokat.
Emlékszem régen minden játék még rendes papírdobozos volt :)
Mostmár sajnos az új játékok is dvd tokban jönnek ki. -
Hoz_Hun #3365 Úgy legyen. -
#3364 Vagyis novemberre kinnlesz. :D -
#3363 A half-life 2 collectors edition doboza is úgy néz ki hogy egy vékony DVD-tok egy tökfekete lapra világosszürkén nyomtatva egy hl2 logó, hogy collectors edition, alul egy sierra meg valve logó, a hátoldalán meg egy kis szöveg szintén szürként kép nélkül hogy milyen jó játék ez. -
FLeK0 #3362 Update: It has come to our attention that different media outlets received different versions of the Press Release. The version on EA's News Site states a "Fall 2007" date. Also, Doug Lombardi has been quoted as saying "Should be fall -- 'back to school' timeframe" (Editor's Note: "should be" -- ugh!). So divine from that what you will. -
#3361 A half-life 1 em is valami ilyesmi, mint a narancssárga, de nem tudom mikori kiadás. -
#3360 A háttér egyszerűsége nagyon bejön (legalábbis nekem), azzal még nem is lenne semmi baj, de ez a mindennapi betűtípus borzalmas :D
Feldobhatták volna valami egyedivel, vagy akármivel. Na jó, + még néhány hátborzongató szörnyecskével ^^
Amúgy siralmas :'( -
marco2 #3359 Nem dehogy elöször elindult játszottam vele utánna megint játszani akartam akkor már nem indult -
Dodo55 #3358 Eredeti? -
marco2 #3357 sziaztok segítsetek légyszi nem indul el az episode one azt írja ki hogy: engine error
platform error: module to initialize.
Mit tegyek? -
tzsoltika #3356 HALF - LIFE 2
Köszönöm! -
FLeK0 #3355 A menüben a háttérben láthatod a játék nevét. -
tzsoltika #3354 Sziasztok! Megszereztem a Half Life 2-t csak az a baj hogy nem tudom hogy az Episode One vagy csak az eredeti Half Life 2. Mi a különbség? Lécci irjátok le -
FLeK0 #3353
hogy néznek ezek ki? :<
marad a steames vásárlás. -
#3352 pázdet -
Code92 #3351 neeee ez már a sokadik halasztás ezt neeee ez ezért mégis csak rendesen kimutatja h. gabe newell és a brigája (akik amúgy marha jó játékfejlesztők) jól elbszták ezt az epizódikus dolgot....... -
#3350 fákk -
FLeK0 #3349 2007 vége -
#3348 Ha a játék adott pontján esik szét akor nem a gép/driverek hanem a fileok a hibásak. BOntsd ki újra a rar-okat, ha úgyse jó töltsd le újra. -
TomBond #3347 Provizion verzió és fent van az update 1. De azért köszi -
#3346 Ha eddig semmi gonja nem volt akkor hibás a játék. Bontsd ki / telepítsd újra, ha nem nyert töltsd le újra. Vagy ha provision akkor előtte próbaképp update1. -
#3345 Ha utálod a stalkereket ajánlom a Half-Life 2 beta változatát. Azon van egy pálya ahol veszélyes stalkerek vannak. Sokkal durvábban néztek ki és veszélyesebbek lettek volna. Kerestem azt a régi mozgó gif-et amit csináltam róla, de nem találom. -
TomBond #3344 Sziasztok!
Most keztem el játszani a játékot, még az elején tartok. Az a gondom hogy megyek egy folyosón, és elérek egy "ajtóhoz" ami mögött (amiben) nincs semmi olyan mint ha pixelhibás lenne a játék (ugyanolyan sárga bent minden és ahogy forgatom az egeret úgy maszatolódik el az egész. Remélem érthető voltam. Tud valaki segíteni? -
Dodo55 #3343 Hát, már tényleg jöhetne, de nagyon.
Már olyanokat is hallani, hogy csak nyár vége.
Hát az szörnyű lenne.
És az a legérthetetlenebb benne, hogy a videók alapján nagyon sok kész van belőle, meg a Portal is biztos kész már teljesen, szóval...
Bár az, hogy ilyen sok kész van belőle, és még mindig nem jött ki, egy dologra enged következtetni: sokkal hosszabb lesz, mint az EP1.
Ja és remélem a stalkereket ebből már kihagyják, mert még mindig utálom őket :D -
#3342 Ha idén nem jelenik meg az episode 2, akkor egy valamit elért a Valve, bebizonyította, hogy az episodeos rendszer x*rt se ér. Csak kár sztem, hogy ezt pont a half-life-al kellett eljátszani, naon szerettem ezt a történetet. Miért mindent a valve akar letesztelni, nem értem. Kiváncs vok legközelebbi húzásuk mi lesz, ha már a hlt így el**xták!!!! -
#3341 Elég kár, mert gondolom a többmagos procikat támogató enginet is eltolják majd az EP2-vel való updatere ahogy eredetileg tervezték... -
Code92 #3340 nem a szárnyakat kell lőni ez egyx tévhiz lőj bele a közepébe ahol ilyen fehér szar világít és előújönnekk a forgó valamik "fémlemnezek" amiket dettó leszedsz és után még 1 a közepébe és nah azt mnej meglátod mi lesz a vége.... -
#3339 Novemberben még úgy állt a dolog, h idén nyárnál korábban biztosan nem jön. Valami kényszerszünetről is hallottam, szal sztem idén már nem lesz. :(