10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• zoolee
    Hogyérted, hogy fizetős lesz a cs????
    Ez ujjabb hülyeség vagy havidíjra megy majd???
  • steweee
    ok,thx a válaszokat. sztem az alapjátékot megveszem, ötezret már megér, főleg hogy a modokat is hozzá lehet pakolni
  • FLeK0
    ha megveszed valamelyik hl2 játékot, akkor meg tudod tenni.
  • steweee
    ha nem cs-ezni akarok hanem csak sima multiplayer, azt meg tudom tenni? mert van ilyen hogy dm addon, csak ahhoz kell olyan hogy protocol v.7. vagy vmi ilyesmi. netán keverem a dolgokat?
  • FLeK0
    Az episode one-hoz nem nagyon fogsz tudni semmilyen modot feltenni, hl2 kell a legtöbbhöz. A modok ingyenesek, de vannak amik idővel teljes játékká növik ki magukat, és fizetősek lesznek (lásd CS, natural selection, vagy garry's mod).
  • steweee
    a lost coast-ban mi a fene egy giga? az csak egy demópálya amúgy, igaz? modnjuk elég jól néz ki, de ez már belassítja még az én gépemet is
  • steweee
    ha megveszem az eredeti játékot, akkor mindek modot hozzá tudok rakni és játszani? mert azért már nem akarok fizetni, sajnos ez van
  • zoolee
    9???
    höm...
    annyival nem elégszem meg...
    Akkor megkérem haverom faterját.

Amúgy az mennyivel tartalmaz kevesebbet????
  • Dodo55
    Na, szóval a Garry's Mod 10, az csak steamen bankkártyával vehető meg, és legalább 1 Source SDK Base-t is tartalmazó játék kell neki, asszem, hogy ezek jók neki: HL2, HL2DM, HL2EP1, CSS, DODS.

Van a Garry's Mod 9, ami ingyenes, viszont kell neki HL2, HL2DM, és CSS is.
  • zoolee
    Olvastam...!
  • RelakS
    A --- rész utáni írásomat olvastad?

Egyébként meg leszel szíves normálisabban fogalmazni azzal, aki esetleg segíteni próbál...

Köszönöm!
  • zoolee
    Há bakker, én a garry's modot akarom...
    Azt mondtátok az nincs cdn....
    Akkor mi a bajod most????
    A hl2 már meg van acsak a garry's möod kell....
  • RelakS
    Neked mi bajod? Mit nem lehet azon érteni, hogy besétálsz a boltba, megveszed ropogós ezresekért.
    Ezután hazamész, feltelepíted a cuccot, regisztrálsz a steam-en, azt játszol!

---

Mondjuk így visszaolvasva neked Gerry modja kéne. Ahhoz meg bankszámla, steam-en megrendeled, és úgy megy. Nem hinném, hogy azt terjesztenék boltban
  • zoolee
    Te láma, 1, nincs bankkarim.
    2 ne baromarcoz..(kis seggfej)

3404#: mibajod???
  • RelakS
    Mit utalnak a boltban?!!?
  • Code92
    figy az 1 dolog h. láma vagy ahhoz h. bankkariról fizess de ne baromarcozz le senkit itt amíg nem tartassz ott ahol mi tartunk seggarc!
  • zoolee
    Oks, toom...

Na xal, szép is lenne ha bemennék bótba, ott átutalják a pénzt én meg kicsengetem kápé ba...
  • artschi
    OFF
    ajánlanám figyelmedbe az aláírásod... -.-
    ON
  • zoolee
    Baromarcú!
  • artschiatwork
    ha bemész egy számtech boltba, akkor kp-val is fizethetsz...
  • Dodo55
    Igen.
  • zoolee
    És ezis csak bankkarival megy???
  • zoolee
    ööö...
    Van source om...
    Akkor csak le kell töltenem vagy mi???
  • Dodo55
    Nem.
    A Gmod 10-hez elég 1 eredeti.
    A 9-hez kell HL2, HL2DM, és CSS is.
  • Code92
    én leszedtem ingyen a gmod 9.0.4 et de mikor elindítom kiír v.mi filesistem errort és leáll elvileg azért van mert nincs ilyen css em de most h. írtátok h. elég egy hl2 alap hozzá eredetiben akkor plz magyarázzátok el h. ehhoz hogy kell felpakolni/elindítani a gmodot mert én nem jöttem rá.előre isa köszi
  • Dodo55
    De kell hozzá legalább 1 eredeti Source engines játék.
  • FLeK0
    A legújabbat külön lehet megvenni, 12 dollár a steamen, nem kell hozzá más game
    a régi modot, amiben sokkal kevesebb lehetőség van leszedheted ingyen sok helyről, ahhoz a single player hl2 kell. google gmod_9_0_4.exe
  • Code92
    keress rá gogle ba és ingyen is le lehet húzni asszem a garry's mod oldaláról de kell hozzá c.mi css vagy v.mi ilyesmi amiért perkálni kell steamon, anélkül nem működik.
  • zoolee
    Hali, az lenne a kérdsem, hogy garry's modot hol lehet megszerezni??
    Az ugye nem kiadott dvd s cucc?
  • janos666 #3389
    ai_disable 0
  • Tetsuo
    aha, kösz a segítséget.
  • FLeK0
    azért kapcsolódott ki, mert illegális verzióval játszol.
  • FLeK0
    azért nem kellett telepíteni, mert illegális verziót telepítettél
  • Tetsuo
    Az A.I.-t hol lehet visszakapcsolni? Mert vhogy kikapcsolódott..
  • Tetsuo
    Sziasztok! Eddig még nem játszottam 1ik HL-al sem, most asszem a sima HL 2-t nyomom. Egész jó meg minden, de 1 dolog fura: Nem kellett installálni.
    Ezt nem igazán értettem.. most csak az a kérdésem, h be voltam b*szva mikor telepítettem, v télleg nem kellett telepíteni??
    Előre thx!
  • tzsoltika
    Megvan eredetiben, letöltöttem a steam-röl, nagyon jól megy! Kösz! Volt egy kis gondom az installal, de sikerült...
  • marco2
    sziaztok miért nem indul a játék? Eningme errort ir ki pedig a magyarítást sem raktam fel és eredeti a game segítetek köszi
  • janos666 #3381
    Vagy legolcsóbb ha felrakja az Update1-et ami pótolja a textúrákat. :)
  • tzsoltika
    oké, kössz!
  • Dodo55
    De ez azért van, mert nem eredeti, és a relaser kispórolta a DX8 textúrák egy részét.
    A haverodnak azért jó, mert neki újabb videokártyája van.
    Megoldás: Vedd meg a játékot(5000Ft), vagy vegyél egy újabb videokártyát, gondolom AGP-s kell, 25 körül már kapsz egy 7600GS-t, vagy még olcsóbban, amivel nem lesznek valószínüleg textúrahibák.