10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#3458 Egyébként ez az Episode 1 miről szól? Ez a HL2 után van már? Vagy úgymond csak egy Alyx fícsöring kiadás? Egyébként Episode 2 mikor lesz? -
#3457 A Far Cry-ban is van egyszerre HDR és AA Gef6-on, csak nem minden beállításra. Pl. HDR + 2X AA-val átlátszóak a falak, de 4X AA-val megy a HDR és az élek is simák. -
Dodo55 #3456 Igazi HDR, csak a régebbi fajta.
De nem érdekel, mert ugyanolyan szép(sőt szerintem szebb is), mint az SM3.0-ás HDR. -
zoolee #3455 Ez is igaz... -
FLeK0 #3454 Mert nem igazi HDR van a sourceban, így megy sm2.0-ás kártyákon meg mindenféle szűrővel. biztos vmi dx10-es effektel is hasonlót akarnak csinálni, sokra nem kell számítani. -
zoolee #3453 Ez igaz... -
Dodo55 #3452 De azt mondta.
Az nVidia meg azt mondta, hogy a GF 6,7 kártyák nem tudnak egyszerre HDR-t, és AA-t.
De nekem mégis van HDR és AA egyszerre minden HDR-t tudó Source Engines játékban :) -
zoolee #3451 ööö...De nem aszonnta a májkroszoft, hogy nem lesz xp re dx10 driver???
Sztem ehhez xp haz elég lenne a dx9I is... -
Dodo55 #3450 DX10 támogatás XP alatt
Ha ezt is megcsinálja a Valve, akkor az durva lenne.
Mert azt kitűnően megcsinálta, hogy olyan kártyák is vigyék együtt a HDR-t, és az AA-t, amik egyébként nem tudják együtt vinni őket.
Akkor tehát az őszi megjelenés ezek szerint fake volt.
Amúgy mi van, ha a 13-14 hónap nem az EP1 megjelenésétől számolandó, hanem hamarabbról.
Ugyanis az EP2-es trailerhez, ami az EP1-be volt is kellett valami, szóval szerintem az EP2 már készült, amikor az EP1 kijött. -
zoolee #3449 Bammeg, hogy mondtam volna, mikor még nem juottam ode el a gép csere miatt??
(baromarcú!) -
Code92 #3448 pff te is okos lehetsz.....talán megmondhattad volna szegény srácnak h. raoksával kell lőni azt a tankot az ep 1 vége felé.........nah mind1 tőled már nem várunk színvonalat..........nem is volt színvonal....:D -
zoolee #3447 Gyáááááááá...dejóóóó....
Kiváncsileszek a déjiksz 10 támogatásra... -
#3446 Ezek szerint júliusban vagy augusztusban jön? -
FLeK0 #3445 According to Doug Lombari, director of marketing at Valve, the next Half-Life 2 episode will be noticeably longer than the first. “Episode 1 was about six hours of gameplay, and Episode 2 will be closer to eight hours of gameplay,” Lombardi said. Valve also said that despite the delay of Episode 2, the development cycle for the episodic content was getting shorter.
“Episode 1 took 18 months to complete and Episode 2 will end up being about 13 to 14 months, so we’re trimming it down,” he said. “I think we’ll get closer to a year and be on a 12 month cycle. We’ll see how it goes after this trilogy is done.”
For those who recently upgraded their PC video cards to support DX10, you’ll be happy to know that both Episode Two and Team Fortress 2 will support the advanced technology of these cards, even if the PC is running Windows XP. On the low-end front, Valve still plans on supporting PCs that can only run DX8 applications. Valve’s attempting to also support DX7, but couldn’t confirm if it’d go back that far with technology.
-
TomBond #3444 Ennyire azért ne szeress, ha nem ismersz, és persze az előzményeket sem. Nem szoktam csalni, de ez már egyszerűen annyira felmérgelt, hogy megpróbáltam így is. -
#3443 Hááát... 4-5 telitalálat meg kéne hogy oldja a gondodat... persze, ehhez frankón oda kell irányítani a rakétádat, az övéi elől meg el kell rejtőzni! (ezért a bazinagy acél konténer) -
TomBond #3442 A trainert csak az után tettem fel hogy nem tudtam kilőni és elfogyott az összes lőszerem (csak hogy legyen elég). De ha 100 db lőszer nem elég akkor mennyit lőjek még rá? Lőttem már alul, felül, a kerekeit, meg mindent de nem hajlandó megpusztulni. Lehet hogy akkor itt ért véáget a játék számomra.
Menet közben már volt egy katona aki ott lövöldözött és nem tudtam lelőni, de mikor kimentem a szobából és visszamentem, már nem volt ott. -
zoolee #3441 Eztet mívelni csiter fejeddel. -
zoolee #3440 No, akkor szót ejtek erről a steam oldalán..háháháXD:)...
Az igaz, hogy csak sp, de azért én sem....
-
Dodo55 #3439 Igen, ez a VAC2 szövege, és egy ilyen trainert biztos érzékel, azonban a VAC2 csak online játékokban van, de azért én single steames játékkal sem próbálkoznék trainert használni. -
zoolee #3438 Cheating will be results in parament ban..
Ugy emléxem, valami ilyesmi van kiírva a cs ben...
Javjtsátok ha rossz mert 6 hónapja nem játszottam..
No, lödd tovább oszt szólj... -
TomBond #3437 Megszólja a másikat!! "rövíd" "lahat"
Amúgy bocs tényleg rövid u!
De akkor sem tudom kilőni már feltettem a trainert is hogy kifogyhatatlan legyen a lőszer de akkor sem megy. -
zoolee #3436 ööö...
rövíd u val lahat bug...
De nem hiszem...
Légy kitartó....
Monnyuk én még nem jutottam el odáig a gépcsere miatt... -
TomBond #3435 Igen arra a részre gondolok, amikor a "civileket" kell menteni a vasútállomáson keresztül. Én már lőttem mindennel de nem robban fel! Ez mitől lehet? Búg? -
#3434 Csapatszállítót?!!?
Ott, amikor a civileket kell menteni? Ráküldesz pár rakétát, és a probléma megoldva -
TomBond #3433 A végén hol kell lőni a csapatszállítót hogy felrobbanjon? Már egy csomót rálőttem mégse robban fel. -
#3432 Tul rovid a tortenete, :((((((( -
#3431 Köszi és bocs h ideírtam -
Hellboy01 #3430 Köszi Code92 -
FLeK0 #3429 A dayhard egy mod, semmi köze a hl2-höz és annak a magyarításához (ahogy ennek a topicnak sincs). -
#3428 jah és még annyit h: valszeg vmit rossz helyre sikerült másolnom vagy nemtudom mer mostmár a saveket be se tölti...kiír vmi runtime errort -
#3427 Sziasztok
Letöltöttem a sima HL 2-t (Half-Life 2 DayHard nevűt), tökéletesen működik,de nem tudom magyarosítani. Bemásoltam mindent oda ahova kell, meg minden, de amikor elindítom a játékot akkor azt írja a consolban h nincs olyan nyelv h magyar, és továbbra is angol marad. Vki tudna segíteni? előre is köszi -
Code92 #3426 mondjuk vagy menj el a boltba és vedd meg eredetiben vagy a porvision veriót töltsd le -
Hellboy01 #3425 Sziasztok!
Elárulná nekem valaki azt hogy hogy a fenébe lehet elindítani mert már tiszta ideg vagyok hiába kattintok a new game-re nem csinál semmit és fogalmam sincs hogy mit tegyek
Köszönöm... -
zoolee #3424 No ja, de tood, minek lehet mamár hinni????
Annyiszor felröppent a fizetősség, hogy már nem is toom... -
FLeK0 #3423 nem sok havidíjas fps játék van.- -
zoolee #3422 Jaaaaa...
Há úgy....
Oks akkor nincs gáz.....
Nehogymár megvegyem 7900 ért és mire megven az ujjhépem fizetnem kelljen érte.......
De elárulom , hogy ha aszondod fizetős akkor az havidjjra vonatkozik nem a megvételi árra.
Xal félreérthető
-
Dodo55 #3421 Nem ingyenes.
Érted, meg kell venni, nem ingyen van. -
zoolee #3420 Hogy fizetős?????
A letöltés vagy mi fizetős???? -
Dodo55 #3419 Már rég fizetős :)
Régen volt ingyenes asszem.