10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• TSL16b
    A Half-Life 2 topikban való visszaolvasással, illetve az ai_disable kifejezésre való kereséssel.
  • Matt07
    talán az h nem eredeti
  • gregtom6
    Ja,és jó gépem van,szóval nem amiatt,és az EP1-el se volt ilyen probléma,azt máshonnan szedtem le.
  • zoolee
    Ja, haver multkor 3 napot dod ozott, am csak 1.6 ja van.
  • gregtom6
    Hy!Mitől van az,h a sima hl2-vel játszok,és egy idő után úgy indul el,h az emberek lefagytak benne???Mivel javítható ki véglegesen ez a probléma?
  • Code92
    igazából megéri megvenni eredetiben legaláb az egyik hl2-t mert a steam mai nagyon odavág szal vannak the ship ingyenhétvégék meghívhatod most haverodat 3 napra cs:source ra (ingyen) mindig vannak hírek és újjabb képek az éppen készülő episode 2 -ről, és ezel egyenesen a fejlesztőktől jönnek, sztem már csak a multis részéért is megérte megvennem a hl2-t :D
  • zoolee
    Najóvan, ha nincs 5 rongyod rá akkor ne is jácc, am, ne neked álljon följebb gyík.

De ha az iq -d nem lenne tartósan 80 alatt, akkor tudnál olvasni, és értelmeznéd, mi az, hogy "A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!"
    És itt nem a gammárr fizetsz, hanem a sok fáradtságos, álmatlan északáért és nappalért amit a készítők végig güriztek, hogy neked legyen mit jáccani....
    Na de mind1...
    Ha meg nem teccenek az árak nintendózz, vagy még jobb, c 64 et már 3400 ft ér is lehet kapni, és csak ~100 ft egy játék...:)

De, a másik, hl2 holiday pack 7000 , 2000 rel olcsóbb mint ha külön vennétek őket...
  • Code92
    jah neked csak annyit h. a provision féle tört verziót szedd le az működik.
  • Code92
    alapjáraton mostmár az alap hl2 is 3900 és az nekem úgy 6 óra volt (3 napomból) ez meg elsőre 2,5 óra második kijátsztáskor 2 óra kereken.
  • Matt07
    pedig az többet is megérne^^
  • GiGa master
    kössz kurva kedves voltál inkább szívok vele de nem adok érte még 5e ft-t se!
  • zoolee
    TUDOD HA (E R E D E T I T) VESZEL AKKOR NINCSENEK ILYEN PROBLÉMÁK.
  • GiGa master
    hy all!letöltöttem az episode 1et,és elindítom az exét belép a gémbe de magába ha NEW GAME-be a sima hl2 es Chapterek vannak és semmi EP1 ez mi miatt lehet a sima HL2őm az Read nfo-s szal csak bemountolom az iso filest azt mehetek is a gémmel az EP1em meg normális telepítős!valaki segítsen plz!előre 1 thx!
  • zoolee
    ja, az kell, de annak nagyon örülnék, hogy, ha a majdnem 1 év késés miatt ingyen mellékelnének g mod 10 et...XD
  • Code92
    hát végülis a hl2 is hamarabb kelletttt volna jönnie mint amikor jött
    én főként a portalra lennék kiváncsi.
  • zoolee
    Na jóóvan....
    Most ment el a kedvem a hl2 ep 2 től, de ha a valvenel csúszás van, akkor mindíg negyot durran amikor kijön...
  • Matt07
    ne már :S
  • Code92
    nah nemrég bejelentették az újjabb csúszást, eddig úgyvolt h. augusztusban már kint lesz, mostmár szeptemberre igérik a half-life 2 episode two-t és a vele egycsomagban lévő gammákat.
  • Matt07
    Az Episode Two-val lesz egy csomagban.Plusz a Team Fortress 2-vel.
  • kecskusz
    Hy,a HL2:Portal kb. mikor lesz kapható?
  • Dudu Tekh
    Igen en talalkoztam vele, nekem volt egy bovites a jatek mellett amit ra kellet masoljak es a problema megoldodott, nakem igy volt ;)
  • cikasz
    Haller. Tudom, hgoy itt mindenki eredetivel játszik (kam) de ha mégsem akkor miért nem indul el a gém nem tudja valaki? nyomok egy uj játék-ot és visszaugrik a menübe. thx.
  • Code92
    rock 24 módról mit gondoltok érdemes kipróbálni???
  • Code92
    hát ez nagyon fun:D
  • TSL16b
    Persze, az nem, csak nem lenne rendes dolog kizárni a legális felhasználókat a magyarításból.
  • janos666 #3473
    Hát a provision verzió nem sok gcf-et talál a gépeden...
  • TSL16b
    Hát igen, a cc_lang az 1-es szintű magyarítást (csak a szinkronfeliratok) teszi lehetővé, de néhány (főleg warez-) változatban ez nem működik. Ha át kellett írnod a nyelvazonosítót, akkor valószínűleg "english" volt a Steam alapnyelve, és úgy tényleg megy némelyik játékban, de van, amelyiket időközben frissítés örvén olyanra változtatták, hogy csak a GCF-ből hajlandó kiolvasni az angolt, külső fájlból nem.
  • FLeK0
    nem vagy egészséges, megromlott a látásod!
  • laci792
    Valaki találkozott már ilyennel? Ez mi miatt lehet?
  • Humesz
    Egyébként a DX8-as hiányzó textúrák csak DX8-as kártyákon nem jelennek meg? Tehát ott vannak azok attól még és adott esetben egy 6600GT meg is jeleníti, ugye?
  • Humesz
    Köszi bár közben megoldottam az egész magyarosítás kérdést, menüstől, mindenestől! :)
  • janos666 #3467
    Van elvileg valami cc_lang cvar ami után ha hungariant írsz és vannak hungarian nevű filejaid akkor magyarra állítja a feliratozás nyelvét. De tényleg, most erről ugrott be. Ha bemásolod a magyarosítást és ezt a cc_lang hungarian-t beírod a konzolba magyar lesz a feliratozás. Csak én azért kinlódtam mert csak a menüt néztem hogy "hát ez nem lett magya" és kínoztam tovább, aztán meg elolvastam a cvar leírásást és láttam hogy csak a játék közben feliratozás nyelvét állítja, de az bőven jó. :)
  • Humesz
    De ha magyarról angolra állítottad akkor hogy lett magyar? :)
  • janos666 #3465
    Nekem egyesével kézileg kellett visszaírni minden magyarított fileban (szerencsére csak 5-6 ha jól emlékszem) a hungarian nyelvet englisre és a fileokat visszanevezni hasonlóképp hunról engre és működött a provision verzió magyarul.
  • TSL16b
    Van mód, állítólag léteznek olyanok, akiknek működik. Töltsd le a legfrissebb változatot az E1 és a Steam magyarításából és az útmutató szerint telepítsd (másold be) őket.
  • FLeK0
    nagyon rég volt február, aztán nyár, most kora ősz
  • zoolee
    WTF.
    Ep.2. aug. ban???
    Bakker, nem pebruár 28 vagy mannyi volt???
  • Humesz
    És van arra mód, hogy valahogy magyarul lehessen játszani? Mert a FAQ-ban leírt hibaüzit kapom én is.
  • Humesz
    Köszi a gyorst :)
  • janos666 #3459
    Ja, ott folytatod ahol a hl2-ben abbahagytad, csak most kevésbé egyedül kóborolsz (többnyire ott van veled a csaj és segít is). Én augusztust saccolnék valami kósza hír alapján, de ki tudja...