10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#3618 két lehetőség van, rossz felhasználónevet/jelszót írsz be...kérj jelszóemlékeztőt (password recovery vagy forgot password néven lesz) a másik hogy a tört steames mókád után törölték az accot...ha ez utóbbi van akkor úgy mondják hogy ciki, sry -
Jofo #3617 -
Jofo #3616 na
hogy értsétek nekem nem jeletkezik be ezért nincs olyan ablakom mint nektek és már az őrület határán állok
-
#3615 create a new account -ra menj ha nincs accountod a steamre, ha van akkor jelentkezz be és utána #3609
ha nincs akkor csinálj egyet és utána #3609 -
Jofo #3614 okés köszi de ez a problémámat nem oldotta meg
-
Jofo #3613 nekem csak ilyen van -
Jofo #3612 -
Dodo55 #3611 Steam Buster?
Az egy tört Steam!
Na gyorsan csinálj egy másik accot, és tegyél fel eredeti steamet, mert én biztos nem mernék egy eredeti játékot arra az accra beregelni, amit előtte egy tört steammel használtam. -
Jofo #3610 megpróbálom elindítani a játékot és ezt írja ki "invalid or corrupt background texture materials/console/background01.vtf" -
#3609 [courier][szin=green]Ha a legfrissebb Steam verzió van meg, akkor ezt meg kéne találnod:
-
Jofo #3608 bocsi de nekem olyanom nincs csak a steam busterben van de ott sincs semmiylen legördülő menü meg ilyenek -
Jofo #3607 az accountot már megcsináltam de az a "games menü, activate a game on steam menüpont"nem tom hogy hol van -
Dodo55 #3606 Ha dobozos, akkor felrakod, fel rakja elméletileg a steamet is, csinálsz egy steam accountot, ha még nincs, games menü, activate a game on steam menüpont, szerződés elfogad, stb, a tokban lévő kódot beírod, szarozik kicsit, majd kiírja, hogy sikeresen aktiváltad.
Utána majd frissíti a hl2-t, ez eltarthat egy ideig, de ha megvan, akkor már tudsz is játszani. -
Jofo #3605 én nem is tom de ez a neve valami fizetős valami csak az a baj hogy ez eredeti és nem tom hogy miért nem működik tudnál segíteni -
Dodo55 #3604 "account szerver szart se ér"
Az account szerver az mégis micsoda? :D -
Jofo #3603 somebody help me
please -
Jofo #3602 3800 MHz dual core AMD
512 MB ddr 2
ASUS eax 1650 pro gamer edition
nekem kifogástalanul menne ha lenne még 512 MB memom
-
Jofo #3601 nekem eredeti half life 2-őm van és nem lehet elindítani
nem kér semmi kódot az account szerver szart se ér
nem küld e-mailt a megerőssítéshez semmi -
Jofo #3600 hali
tudna segíteni valaki -
zoolee #3599 Ez fura...
Nekem 2,8 @ 3,2 as celeron D perscott (478)
2x512 samsung ddr ram
!!!ASUS fx 5200 128mb (Kicsit húzva) !!!
HL2 néha néha röccent csak, de majdnem minimum beálításokon... -
#3598 nemtom, nekem sima 3 g-s procim van, nem Celeron. De szvsz a 9600XT (nekem is olyan volt, jó ideje már 6600 GT-m van) nem túlságosan erős az ep 1-hez. -
FLeK0 #3597 azért ne mondjunk már ilyeneket hogy a 9600 gyenge
a hl2-ről van szó, 2004-es game, 2003-as engine
Annál sokkal gyengébb gépen is kéne jól játszhatóan, szaggatás nélkül mennie. -
Dodo55 #3596 Meg a 2.6-os celeron is gyenge.
Bár nekem a 2.8-asommal egész jól ment, de az Celeron D volt, tehát Prescott magos.
BF109, a tiéd Prescott, vagy Northwood? Mert ha NW, akkor az is gyenge, de ha Prescott, akkor elégnek kéne lennie valamennyire.
Amúgy a 9600XT tényleg gyenge már.
6600GT-t semmiképp ne vegyen, jó kártya volt a maga idejében, de az már elmúlt. 7600-at, vagy 8600-at vegyen inkább. -
#3595 A videokártyát cserélném a helyedben, min. egy GeF6600-ra, vagy nagyobb Ati kareszra. -
#3594 Heló!
Én tegnap vettem (3999 Huf teszkó) de egy kicsit csdalódott vagyok... A gépem: Abit IS7 1024 Kingmax Dual Ram 2.66 cerka d és Radeon 9600 XT (550/350 Mhz) és mégis szaggat még alapbéeállításon is. Szerintetek ez normális? Tényleg ennyire gyönge lenne hozzá a konfigom?:-(
Érdekes módon a Far Cry 1x se szaggatott be még fullos beállításon se... -
Dodo55 #3593 Na, FAQ javítva, és frissítve -
Dodo55 #3592 Ilyen hibaüzenettel még nem találkoztam.
És a FAQ-ban sincs ilyenről szó, amit egyébként én írtam, és mindjárt javítom, meg frissítem is 1-2 új infoval.
(Véletlenül töröltem a tárhelyről ezek szerint)
A hibaüzenet azt jelenti, hogy a steam szerverekkel való kapcsolat megszakadt, ezért nem lehet letölteni a szükséges fájlokat.
Ugye eredeti a játék? -
#3591 Császtok! Mivel a F.A.Q. linkje nem működik, titeket kérdezlek, hogy miért jön be mindig ez a hibaüzenet akkor, amikor elindítok egy pályát a Half Life 2-ben?
-
zoolee #3590 Lool.....
Enyim is da, de aszonnya jobban megbecsülöm ha saját pénz. -
pirosBoci #3589 én anyám a reset gombbal kapcsolja be a gépet de ad pénzt ha kérek. -
#3588 Episode 3: link -
zoolee #3587 Ja, de nekem azért annyi, mert mutter beszállt a gép árába, 100k val, azt aszonta, hogy 3 évíg nem ad....CSak saját zsé ből fejleszthetek...
Node ezt ne értsed, félre, nem vagyunk csórók...Csak izé, aszonnya, hogy sajtpénzemből veszem jobban megbecsülöm. -
pirosBoci #3586 nekem elmegy eg 150000 en is. -
Dodo55 #3585 Pedig az mostanában elég "olcsó".
Szóval nem sok FPS-t eszik.
De ha megnézed a közelebbi részét a talajnak, azért akkor is lehetne nagyobb felbontású. -
#3584 Semmi baja a talajnak, csak nem telt anisotropikus filterre... -
Dodo55 #3583 Jó, tavaly amikor így elkezdtek jönni az anyagok az EP1-ről, akkor nem sokkal később megjelent :D -
FLeK0 #3582 hát a duke nukem foreverből is láttunk már képeket
vagy hogy ne menjünk messzire, a team fortress 2ből is láttunk képeket 1999-ben :) -
Dodo55 #3581 Na, remélem ez a sok új kép azt jelenti, hogy nem kell őszig várni.
Amúgy szépek, bár a talajtextúra elég kis felbontású. -
zoolee #3580
Nah, ezért veszek 300000 res gépet. -
FLeK0 #3579