10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#3658 Fiatalkorú, neki az OTP-nél tök ingyen van a Visa kártya és a számla. 18 fölött lesz 400Ft körül. -
zoolee #3657 És a visa-t meg a mastercardot, a világon szinte mindenhol elfogadják???
Höm, de a kamat az mennyi??Xd 4%?? -
Dodo55 #3656 Nekem havi ~100.
A bankkártyadíj(VISA Classic) meg évi 4000.
Szóval megéri. -
zoolee #3655 Oks, az rendben, oct 8 . án leszek 14...
Na de, ha azon nincs zsé, akkor csak vesztességes, de a számlavezetési(vagy milyen)díj, az havi ~2-3 k. -
Dodo55 #3654 14 év fölött már lehet rendes, teljesértékű bankszámlád, rendes bankkártyával. -
FLeK0 #3653 nem. -
monster3 #3652 aloha!
nem lehet tudni, hogy az Episode 2-ben pontosan milyen xeniekkel találkozunk az erdőben? Mondjuk, ha a bullsquid, vagy a houndeye vagy akármelyik régi ismerős source-osra tuningolt változata visszatérne..:D merthogy ugyebár ezek elől menekültek be a városokba az emberek, mi meg pont hogy onnan menekülünk kifelé, csak találkozunk valamelyikel, nem? -
zoolee #3651 Hehe..
De én kiskorú vagyok..
Na mind1...
Majd csak egyszer meglesz a gépem, oszt megkérem muttert adja oda egy kicsit az övét.
-
Dodo55 #3650 Igen. Elég régóta már.
De annyira nem kiadó, mint általában a kiadók, inkább csak forgalmazó.
De akkor is biztos van annyi beleszólása, hogy visszafogassa a PC-s verziókat addig, amíg konzolra is megcsinálja a Valve. -
#3649 Ezt próbálta már valaki: Half-Life 2 Awakening modifikáció
Ez megy mindegyik verzióval? -
#3648 Áááááh, muszáJ!
-
#3647 Nem nagy dolog csináltatni. Nekem O*P-s webkártyám van, MasterCardnak felel meg, és eddig mindenhol elfogadták neten (a steamen is).
Még 1000 éve csináltattam, hogy fizethessem az Anarchy Online havidíját :D De azóta számtalanszor jól jött, sztem érdemes megcsinálni. -
#3646 Muszály lesz maradni, mert nemrég kezdték el teríteni a blackbox kuponokat az AMD X2900XT-vel... -
#3645 miért már az ea adja ki a nem steames változatot? -
Code92 #3644 :( szívatás.... -
zoolee #3643 De nekem nincs bankártyám..
Ez a baj... -
Dodo55 #3642 Szerintem steamen marad a Blackbox. -
zoolee #3641 De,de b@zmeg, akkor minek vettem meg a hálidéj pakkot??? -
Code92 #3640 jah ok mostmár értem thx -
Dodo55 #3639 Na.
Érdekes ez az új hír.
Azt mondja, hogy lesz 3 külön kód.
Steamen ugye ilyen nincs, szóval steamen vagy marad a Black Box is, vagy pedig nem, de én esélyesebbnek tartom, hogy marad, mert steamen általában mindig is lehetett külön kapni olyanokat, amit boltban csak egyben. -
FLeK0 #3638 hogy érezzük a különbséget
eredeti: Valve targets October for Episode Two, TF2 and Portal
magyar: Októberben érkezik a Half Life 2: Episode Two -
FLeK0 #3637 Tavaly ősszel idén nyárra, év elején meg őszre/télre halasztották. Ezek után októbernél sokkal jobbat remélni se lehetett. de ez is csak egy céldátum, nem feltétlenül lesznek kész akkora, nem is ígérik ezt, csak általában ez lemarad a magyarra fordított cikkeknél, mert pl. a gamestar keményebb ha nagy betűkkel írhatják ki a (nem)tuti infókat a főoldalra. Csak egy becslés, nem kell azzal jönni majd a következő halasztásnál hogy hazudnak, mert nem. 2003 szeptember 30. óta konkrét időpontot nem hallhattál még tőlük befejezetlen játékoknál. -
Code92 #3636 bocsi , le vok maradva tehát 2007 télről volt szó és előre hozták októberre? -
FLeK0 #3635 épp hogy előrehozták, volt szó télről is. -
Code92 #3634 újjabban eltolták az episode 2 megjelenését októberre, ez már pofátlanság......de attól még várom a gammát.. -
#3633 pontosan az ilyen lehúzós hozzáállás erősíti a kalózkodást.
eddig az alap HL2-t és az ep1-et is megvettem eredetibe. a 2-n most erősen elgondolkodtam. nincs nagy kedvem mégegyszer kifizetni azt, amit egyszer már megvettem, köszönöm szépen. -
FLeK0 #3632 "The Black Box has been cancelled," said Doug Lombardi, Valve's director of marketing. "We're going to have one package, The Orange Box, available on the PC (US$49.99) as well as the 360 and PS3 (US$ 59.99). In addition to the three new products -- Portal, Team Fortress 2, and Half-Life: Episode Two -- The Orange Box will also contain the full version of Half-Life 2 and Half-Life 2: Episode One. Those who purchase the PC version of The Orange Box will get three separate Steam product codes: One for the three new games, one for HL2, and one for Episode One. This way a PC Orange Box owner can give away their Half-Life 2 or Episode One unused Steam product codes if they don't need a copy of those games. We are excited to deliver the highest value of new gaming content ever offered in one box."
pff -
Hoz_Hun #3631 Ah, köszi. :) -
FLeK0 #3630 sőt, dx6-ot is, de ahhoz már nem csinálják meg a játékokat rendesen :P -
FLeK0 #3629 dx7-ig visszamenőleg mindent támogat az engine. -
Hoz_Hun #3628 Egy nagyon kérdés: úgy tudom DX10-es lesz. Ugye ez nem azt jelenti hogy csak Vista alól fog futni, azaz tudni fogja a DX9-et is és XP alól is menni fog? -
Dodo55 #3627 "Habár februárban téli megjelenéssel riogattak minket a Valve és az Electronic Arts emberei, Doug Lombardi ma bejelentette a remélhetőleg tartható, végleges dátumot.
Az úriember ugyanis elmondta, hogy csapata októberre tervezi a Half-Life 2: Episode Two, illetve vele egyetemben a Team Fortress 2 és a Portal megjelenését. Tervezi. A dátum ugyanis végleges, de még nem biztos: könnyen csúszhatnak a srácok még egy-két hónapot. Remélhetőleg efféle hírről nem kell majd beszámolnunk a jövőben. Lombardi szerint egyébként már csupán az utolsó simítások és némi grafikai csicsázás vár az új kiegészítőre."
Grat. Nem tudom mit kell csinálni 5 hónapig egy kész játékkal. PS3-ra portolni? Mert csak az tartana addig. Ja, igen azt. Remélem egyszer csődbe megy az EA az ilyen szemétségei miatt... Mindenesetre én hozzájárulok majd azzal, hogy a Steamen veszem meg, nem a boltban. És azt mondom, hogy ti is tegyétek ezt, ha van bankkártyátok, mert:
-Olcsóbb
-Hamarabb hozzájuttok
-Minden pénz a fejlesztőnek megy
-Segítitek az EA bukását
-Ma már mindent szar dvd tokban adnak ki, ahhoz meg lehet borítót nyomtatni, szóval már a doboz sem indok a bolti megvétel mellett. -
#3626 Nem, XP Prtof. És elég friss, a múlt héten ghostoltam újra...
Fleko: A legújabb Catalyst van rajta... Egyébként a hangra gyanakszom, lehet, amiatt szaggat, mert leginkább akkor baszakodik, mikor vmi extrém hanghatás, helikopter, robbanások stb, van a játékban. Megnézem h az Abit IS7 es alaplap intehrált hangkarijához van e friss driver... -
zoolee #3625 Ez nem igaz, ami nekem van egy régebbi abban sis 650 es integrált vga van, és elindul, de annyi, hogy 10 mp/1 fps az az 0,1 fps... -
FLeK0 #3624 esetleg cserélgess drivereket, mert egyáltalán nem kéne szaggatnia ilyen kártyán. -
Dodo55 #3623 Ugye nem Vista alól próbálod.
Mert az alatt katasztrófa a Source Engine jelenleg... -
#3622 Celeron D 330 2,66 GHz. Csak azért csodálkozom, mert a játék tokján ilyen konfig van feltüntetve, h 1.2 proci 256 Ram meg D7-es videeokártya, a 9600 xt meg D9-es...
Az online lövöldözésről meg ne is beszéljünk, érvezhetetlen annyira szaggat, pedig elég jó a latency... Érdekes, h a COD 2 simán fut multiban is, nem szereti a HL2-őt a gépem sajnos...
Van még egy Acer notim, lhet, h felrakom arra, de valszeg azon meg el se indulna, mert csak integrált Intel 950-es grafikus csippje van:-( -
Jofo #3621 igen -
Dodo55 #3620 Regisztráltál accountot?
Beírtad a regisztrált felhasználónevet, és jelszót?
Csak mert a hozzászólásaidból úgy veszem ki, hogy nem... -
Jofo #3619 de már előtte sem működött