Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
én se sietem el,már nem is tudom hány napja vagyok a vízzel teli teremben...😊

Én meg még csak 1. pályán vok, most ugrottam át egy szakadékon sprintelve!És már 2napja tolom a gamet!Én tényleg nem sietem el a dolgot<#vigyor2>
DJ Skyline
ok bocs :\

1 hete jott ki es nuked.

DJ Skyline
kijött egy új verzió! "Half Life 2 Episode One PROPER DVD iSO"

Noninnyó
Nemtom, nem vittem végig még gyorsan, én is szeretek elidõzni a pályákon, jól megnézek mindent.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

BiG G
Én nem vártam hogy azt mondja 😊 Kb 2 mp után kilõttem a pcsába a tv-t 😄D
A fõmenüben énis legalább 10 percig ültem és hallgattam a szónoklatát, aztán meguntam, és belevetettem magam a sztoriba 😊)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

armageddon666
Nekem azt mondta hogy mikor fejezni már be?
De az is teccet hogy mondja (Izzy, ahogy Eli szolitotta) "I am not a Public speeker..." (kb. olyasmi hogy: nem vagyok egy nagy szónok) és utána dumál 1 órát XD

@

BiG G
sokat bénáztam, bevallom 😄DD pályánként 10+ quickload megvolt 😊)) de így is jobban kiélveztem mint aki 1,5 óra alatt kivégzi ;-(

Armageddon: Dr. Kleiner beszédét én is meghallgattam, de még a fõmenüben 😊) Számítottam rá hogy visszamegyünk a City17-es laborba is, ahol a HL2 kezdõdött, vagy az East Black Mesa-ba, de sajnos nem 😞(

Fleko: azt énis, mert idegelt, aztán Alyx mondja hogy "tényleg nincs idõnk tévézni" 😄DD

en osszetortem a tv-t es alyx orult neki 😊

armageddon666
én nem számoltam XD de nem volt hosszu 😞 még Dr. Kleiner "rövidke" beszédét is végighallgattam a TVn 😄 (a kivetítõset nem mert akkor ott ugye sietünk szal nem illett volna a storyba 😉)

@

Hat azert 12 ora..ejj😄 Ha normalis tempoban haladsz 4 ora alatt vegigviszed..Ha gyonyorkodni akarsz, akkor 5-6😉 De azert 12.😄 Azmar valami😊

BiG G
de most abban mi a jó ha gyorsan végigpörgeted? Én vagy 10-12 órát elidõztem az epsiode one-nal, kiélveztem minden egyes percét, és hagytam hogy átjárjon a HL feeling, mert az jó <#smile>
Ha olyan gyorsan végigtolod akkor nincs idõd gyönyörködni a grafikában, és pusztuló városban (én pl sokat nézegettem az egyre jobban omló citadellát, mert minden pályával egyre jobban esett széjjel), nincs idõd meghallgatni Alyx vicces kommentjeit, és kiélvezni a hasonló dolgokat 😊
Így is rövid a game, nemhogy még gyorsabban is zavarjam le, hát még mit nem...

Doki17
Mennyi idõ alatt vitted végig nekem eddig a legjobb 1 óra 51 pecr volt közepes szinten.

Köszönöm, azóta nekem is eszembe jutott a vid.kártya driver frissítés, és már jó catalist 6.5-tel!Vki nem tud adni egy torrent linket ahonnan a sima Half-Life2-õt leszedhetném?Köszi u.i.:Nem kell google ismertetõket küldeni<#vigyor2>!!!
Noninnyó
Ma végigtoltam a sima HL2-t (szuper volt megint), holnap jöhet az EP1 immárom 3x-ra. Nem tudom megunni a HL2 világát.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

panzerkorps
az én bajom a szokásos, pármásodpercenként akad 😞

\"So Wie Wir Kämpfen!\"

azert megy, mert ebben sm2.0-as hdr van, igy meg birjak a kartyak.

Kicsit vissza kellett venni a videokartya orajelet, az volt a gond.
Most hogy megy, kiprobaltam a HDR-t AA-val es csodak csodaja ugy nez ki mukodik. Pedig eddig mindenhol azt olvastam hogy nem megy a ketto egyutt. Az oblivion setupjaban is vagy ez megy vagy az.
Na gyorsan veigig is nyomom..

Akit érdekel, Episode 1 elsõ 15 perce... Ime!
artschi
driver frissítés?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Szal, az a bajom hogy játékba belépek, és egy idõután kidob egy hibaüzenettel amin ez olvasható:Internal Driver error in IDirect3DDevice 9:😛resent() .Kérem aki tudja mi a baj az segítsen!Kössz
armageddon666
akkor ha beteszem HDR full-t meg AA4*-t akkor nem fog müxeni a HDR???? ezt észre sem vettem...

@

A driverfrissites azt jelenti, hogy osszevissza egymasra tettem drivereket??
Azert en se ma kezdtem..
Alapbol hulyenek kell nezni az embert ha feltesz egy kerdest?
A 10-ik restart meg azer volt mert a program szarakodott, nem a frissitesek miatt.
Ezert irtam, hogy a tobbi jol megy, nem volt meg ilyen gondom, es hogy masnak voltak-e...
A HDR valoban nem megy AA-val, en is ezen bosszankodok.

Eagle16
Áh köszönöm!!!<#worship>remélem így menni fog.Csak azt nem értem hogy mi köze van az alap honosításának a kiegészítõhöz mivel teljesen más mappában van és ugye az ep 1 müködik önmagában is.Na most jó gyorsan végigviszem az alapot(csak bemelegítésnak kezdtem el újra)leszedem az egészet és úgy próbálom meg újra.
Így már nem kavarhat be semmi.(Remélem)<#wink>

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

HunnernesKonge
igen, az alapét
Eagle16
Sziasztok!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem,a FAQ-ban láttam is rá a választ de nem igazán értem.Fenn van az alap HL2+honosítás.Feltettem az Episode One-t is,de akkor meg kiírja hogy Error: module failed to initialize
Na most a FAQ-ban le van írva hogy szedjem le a honosítást.Ezek szerint az alapét kell leszedni?Mert az EP1 hunjáról még nem tudok.Légyszi válaszoljon vki!!!<#help><#help><#help>

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

armageddon666
olvastam hogy HDR nem megy AA-val. ez igaz? vagy mi van azzal ha a 2 együtt megy?

@

ha ossze-vissza egymasra tettel drivereket, akkor nem csoda ha igy viselkedik.

En megvettem a jatekot, de rohadtul bugosnak tunik, igaz hogy meg csak most probaltam ki de aszittem az agyam eldurran.. Driverfrissites 10-ik restart utan mar kezdett elegem lenni. Radeon x1800xt-m van, minden progi gyonyoruen megy vele, a HDR-esek ism, persze azok AA nelkul. Ez is mekkora baromsag, HDR ide vagy oda azert AA nelkul nem az igazi. Na mindegy pl. az Oblivion rohadt jol nez ki HDR-el 1280*1024-ben..
Ez meg allandoan megfagy amikor allitok valamit a grafikan, ha kilepek nem rakja vissza az asztal felbontasat, csak 1024*768-ban megy normalisan, stb.. Eleg sok progi fent van a gepen, de egyikkel se volt meg ilyen gond. Tapasztalt valaki hasonlot?

Halfer
de azok csúnyák, ajánlom a Fraps nevû progit

thx
Promi
Half-Life 2 Episode One\episodic\screenshots
ffxi
F5 bill-vel és a játék könyvtárába rakja, most hirtelen nemtom hová pontosan.

Fákjúal!

Hy
screenshotot hogy tudok csinálni?
wlõre is thx!
Promi
En vegigtoltam semmi bajom nem volt vele.
Köszi a tippet, már próbálkoztam ezzel, csak eddig még nem sikerült... Na most akkor nekifekszem mégegyszer!
Kmarha
A FAQ-ban ez áll: "Ebbõl a verzióból hiányoznak bizonyos DirectX 8 textúrák és modellek, ezért akiknél DX8 módban megy a játék, azoknál hiányozhatnak bizonyos textûrák és modellek"

Rendben, ez világos hogy mit jelent. De az biztos, hogy DirectX 9 alatt nem lépnek fel ilyen hibák? (gondolok itt arra, hogy bizonyos változatokban mindenféle textúra hibádzik és hiányzik)
Még jó pár nap hogy otthon kiprobálhatom a jó gépemen, itt most csak a lakótárs régi, vacak kis vasán nyomhattam egy kicsit. DirectX 8 alatt, egyszerüen játszhatatlan a hiányzó textúrák miatt. Szeretném ha valaki megnyugtata, hogy jobb DX mellett nem lesz vele gond.

😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

grebber
Kicsit gondlokozz!

Ott az a kék hordó vidd be a süllyedõ palló alá és ezáltal már nem fog elsüllyedni!

Next PC upgrade: 2022

sziasztok!

http://iaro.srv.hu/kep/hl2_2006-06-09_23-40-47-90.bmp

itt akadtam el. A kart lehúzva kinyílik a szemközti ajtó, ám áram kerül a vízbe, ami nem túl egészséges... hogyan lehet átjutni? PLS HELP! THX!
Eleg sokan megvettek, vagy meg fogjak ezt venni, nagyon jo etekeleseket kapott mindenhol, es ok is kellemesen nyilatkoztak a steames elorendesekrol.
Nincs annyi emberuk, hogy 2 epizod, egy TF2 es par kisebb jatek fejlesztese melle beferjen egy hl2-hoz hasonlo nagyobb project is. Na meg a source engine-t is ugy irtak meg, hogy hosszu eveken at tudjak bovitgetni, ugyhogy hatalmas ugrasra itt sem nagyon keszulnek sztem. En szinte biztosra veszem, hogy nem allnak meg 3 epizod utan.

Halfer
Gondolom nem sokan vették meg az Episode One-t és ezért felhívták a figyelmünket arra, hogy nem lesz több, úgyh vegyük meg a maradék két részt! Majd utána jön a hír hogy mégis csak lesz HL3! Vagy a másik elképzelésem, hogy titokban akarják tartani, hisz a HL2 is sokáig titokban volt. Biztos látják mi van a STALKER körül és õk nem akarják. Több cég is a STALKER láttán kezdett bele a fejlesztésbe és überelte azt. Most meg megérik a játékot összekapkodni, kivenni belõle dolgokat. Jobb is ha nem látjuk milyen remekmû készül és majd idõvel meglátjuk, hogy IGEN megint nagyot alkotott a VALVE! <#eljen><#eljen><#eljen>

Szerintem mar az EP2-tol hl3-nak fogjak hivni, de nem igazan szamit. EP3 utan meg ki tudja mi lesz, ha bejon ez az epizodos megoldas, akkor 100%, hogy igy folytatjak.

hl4.

Ez mondjuk igaz! Ha meg mégse tudjuk meg az Ep3-ban, akkor az azt jelenti, hogy lesz HL3!
DJ Skyline
én nem vagyok ezen kiakadva,legalább hamarabb megtudjuk,hogy ki a franc G-Man!<#idiota> vagy nem...

grebber
Hát bárcsak igazad lenne!

Next PC upgrade: 2022

Lesz HL3, ez biztos. Lehet, hogy tényleg az episode-okat tervezik utolsó résznek, de egyszer biztos lesz HL3.
Halfer
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=65345

http://www.gamekapocs.hu/hir/4886/Nem+lesz+Half-Life+3+Ennyi+volt!

Persze én nem hiszem (GK-n le is írtam)... de biztos nagy üzenetgyarapodást jelent majd ebben a topikban is 😉

Na ez nem igaz mindenkinek megmeg akad néha, ha tört verzió, én vagy 12 embernek feltettem már különbözö konfigokra, még csúcskonfigra is és néha néha megmeg akad, mondjuk egyik-másikon alig észrevehetö, de látli ha figyelem, aki mást mond az hazudik, ugy hogy ez IGY VAN!!!!!(erröl nem vitázok!!!)<#eplus2><#eplus2><#eplus2>