10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• strebacom
    Jó lett a Banner, mit jó nagyon jó!!!
  • Dodo55
    Egy kicsit konkrétabban plz.
    Mivel ez az Episodes topic, ezért megvan az esélye, hogy te az Episode 1-ra gondoltál. Ahhoz nem jár CSS. Meg mostmár lehet kapni olyan sima HL2-t is, amihez nem jár. Az kerül kb 4-5 ezerbe. Amihez adnak(Game of The Year Edition), az sajnos még mindig 10 körül van.

Szóval: Sima vagy Ep1, és mennyibe került?
    Ha a 10k-s HL2, akkor valami gond van, mutathatnál egy screenshotot a steamedről, de az account neved takard ki, mert jobb azt se kiadni nyilvánosan, mivel nagy segítség az account tolvajoknak.
  • lamase
    hl2felraktam dvdről de a steambe nem látom a counter-strikeot, mi a baja?
  • akyyy
  • janos666 #3695
    Ja, ha messziről nézed a képet olyan mintha valaki épp átdőlne a híd peremén (ahol a strider fejére lóg az E alsó szára...). (amúgy tetszik)
  • Code92
    jó lett a banner
  • Noninnyó
    Frankó lett a banner, grat Dodo. A játék megérdemli, hogy normális legyen a fóruma is, ezért sok sikert házigazdi fronton :).
  • zoolee
    Havi 119???Az egész elviselhető.
  • Dodo55
    A FAQ-ot mindjárt bővítgetem kicsit, de valószínüleg nem sok új lesz most benne. Ha jön új EP2 info, akkor várható majd nagyobb bővítés. Az EP1-es részt bővíthetem 1-2 dologgal, ha akarjátok, csak mondjátok mi kéne még bele. Mondjuk egy magyar végigjátszás linket asszem teszek bele most.

(Másik kérdésedre: 119 forint a számlavezetési díj, Erste Bank, Lakossági elektronikus számlacsomag)
  • artschi
    zsír
  • zeli
    fasza lett a banner
  • zoolee
    A fákkjú az mikor lesz bővítve?
  • zoolee
    Faxa, az is hogy zázigazdi vagy mag a banner is...
    Jah, még 1 kérdés, a számlavezetési díj az neked mennyi???
  • Dodo55
    Házigazda lettem.

Első lépésként lecseréltem a bannert, amennyiben nem tetszik, vagy tudtok jobbat, szóljatok.

A lecserélés elsődleges oka az volt, hogy a régi banner Episode 1-es volt, de a topic meg már egy ideje Episodes topic, és az új banneren egyrészt az episodes szöveg van, másrészt a háttér már az Episode 2-ből való.
  • zoolee
    A pics@ba már, ahova a szöveget ezt is írom....Mielőtt lenyomom a mehet gombot...
  • Dodo55
    Új bannert, meg ilyesmit tervezek, ha én leszek. A checkbox az a bepipálható izét jelenti, olyan meg nincs, szóval szerintem te valami másra gondolsz :D
  • zoolee
    OKÉ, én 1 et értek, de akkor, kéne nyú banner, és valami háttér, ahova meg írunk a "checkbox" ott meg a háttér olyan legyen, hogy ...
    Na mind1, majd...
  • Dodo55
    Na.
    Lassan rendbe kéne tenni a topicot, mire az EP2 kijön.
    Ezalatt értem:
    -Kéne egy házigazda
    -FAQ-ot bővíteni kéne(én írtam), ehhez szívesen fogadnék 1-2 javaslatot.

Én vállalnám a házigazdaságot.
    Előnyös dolgok velem kapcsolatban:
    -Steamen elő fogom vásárolni az EP2-t, ezért a megjelenés pillanatában már meglesz nekem.
    -A Steamhez, és a Source Enginehez eléggé mélyen értek.
    -A FAQ-ot én írtam, szóval a kezemben van a teljes hozzáférés hozzá
    -2 topic házigazdája vagyok, panasz nem volt rám még, és mint fórumozóra se volt rám komoly panasz, igaz néha amikor ideges lettem túlzásokat írtam, vagy nyíltan kimondtam valamivel kapcsolatban a negatív véleményemet(úgy gondolom ez mindekivel előfordul néha), de a viselkedésemmel nem volt gond soha, büntipontot soha nem kaptam még.
    -Segítőkész vagyok, tehát az értelmes, jogos kérdésekre, megpróbálok válaszolni, a problémák megoldásában megpróbálok segíteni.
  • RelakS
    Én? Eddig ezt még senki sem állította
  • zoolee
    Höm..Ezt PM be tárgyaljátok meg, ne itt rontsátok a levegőt...
  • zoolee
    Jaja. Most már, a holiday pack az 3900, maiben van, hl1 source,hl2, hl2 ep 1, hl deatmach, stbstb...
  • Dodo55
    De minek neked a Lost Coast, ha a HL2 nem érdekel?
  • Dodo55
    Sőt volt néhány nap, amikor 3000-ért HL2+EP1-et kaptál, HL2-t meg 2000-ért.
  • RelakS
    Hülye! XD
    3000 Ft! XD 3k Ft XD
  • zoolee
    Az mindet nem érdekel....
    "A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!"
  • DarkSector
    Valszeg nagy szar az enyimé....és 103...mb
  • DarkSector
    Ezzel mind egyetértek, de nehogy már pénzt adjak egy pályás szar kiegészítőért.....
  • zoolee
    Neszivass...
    3 k a game...
  • Dodo55
    Hát akkor sajnáljuk, nem tudunk segíteni.
    Amúgy nem vagyok warezellenes, de ami jó játék, azt csúnya dolog letölteni.
    Másrészt viszont ha már valaki warezol, akkor tegye, de ne nyilvánosan kérjen segítséget. Ha már megspórolta a pénzt, akkor oldja meg maga a problémákat.
  • DarkSector
    Eredetibe nem veszem meg ezért a szarért az egész HL2 játékot.....
    Ha nem megy eredeti nélkül, akkor meg mi ez amit leszedtem a netről???
  • FLeK0
    próbáld eredetivel
    vagy felejtsd el, nem éri meg az a szar pálya a szenvedést
  • DarkSector
    Erről van szó:Ha a lost coast-ra nyomok, akkor kiírja, hogy valami fájl-t nem talál.....ha a hl-könyvtárába másolom, akkor meg azt, hogy a HL2 hibát észlel.....
  • Dodo55
    Külön nem is fog.
    Steamből indítsd. Ha megvetted a HL2-t, vagy EP1-et, vagy mittudoménmégmihez jár, akkor ott van a steamben, feltelepíted(letölti a steam), és utána indíthatod.
  • DarkSector
    Bocsesz, mert csak 113 mb......
  • DarkSector
    Én leszedtem egy 300mb-nyi adatot, de nem megy külön....
  • Dodo55
    Nem kiegészítés, külön játék.
    Egyszerűen letöltöd steammel, és elindítod, nem kell semmit "rátenni".
  • DarkSector
    Csőtök csak itt tudom megkérdezni hogy a Lost Coast kiegészítést hogy használjam?
    Ráteszem a sima HL2-re és HL2.exe hibát ír ki!De miért?
    HELP!!!!!!!!
  • Code92
    bocsi de kicsit rossz helyen jársz....a sima hl2 topicban tedd fel a kérdésed.
    egyébként asszem ott a szkréényt grevivel arréb kell lökni ésmögötte lesz egy szellőzőnyílás...
  • bszabi84
    Hello!
    Megakdtam a játékban!
    Ahol a csaj rátalált az apjára, és egy kalitkában van. Most elküldött engem és Ő irányítja a dolgokat. Ajtó és egyebek. Na itt a második ajtót nem tudom kinyittatni!
    Help please!!!
  • zoolee
    Hehehe..
    Akkor eztet nemsokára el is intézem...
    És lesz garry's modom, és nem gazdagítom, a faxxopó íé-t!!!XD