Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dante3
Nekem nem sikerül,mindíg kialszik a lámpám és szétkapnak!
Örökéletet hogyan lehet bekapcsolni?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Halfer
Amíg kettõt gondolsz vége is a játéknak és te még le akarod rövidíteni???

grebber
Hát pedig egyátalán nem volt abban semmi nehéz.Csak arra kell figyelni nehogy a csajt lezuzzák meg lelöni akik jönnek semmi nehéz nincs benne!

Next PC upgrade: 2022

BiG G
Mentés helyett, ha nagyon nem boldogulsz akkor ott a pálya végére írd be az örökéletkódot, aztán ha a lifttel felértél akkor kikapcsolod, oszt jóvan.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

dante3
Úgy látom ott fogok megrohadni!<#falbav> #2100

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Ebben olyan hogy lövöldözés NINCS, csak ha te lövöldözöl na olyan van..........
Na de majd a PREY abban lövöldözhetsz kedvedre.................<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

Kmarha
<#guluszem1><#violent>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Hello!tudna vmi mentést adni, mondjuk onnan ahonnéd már van vmi lövödözés is! 😄
dante3
Valaki nem tudna adni egy mentést az után amikor a sötétben várni kell a liftet és jön a sok bogárfejü zombi vagy mi!
Sehogy sem sikerül átmennem azon a részen,béna vagyok!
Légyszi ,már két napja ott szívok!

RelakS
Báááh! A sötét epizódban többször is megdermedt a játék... Olyan volt, mintha lefagyott volna, de egyszer tudtam folytatni a játékot... Túlmelegedésre semmi nem utal

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BiG G
a preloados se sokkal nehezebb 😊)

kill3r22
kösz csak akkor valoszinüleg kevertem a preloadolással na mind1 akkor menek azt megveszem 😊

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

legalabb masfel percig tart, es meg kell nyomni 3x a next gombot, meg le kell masolni egy 25 karakteres sort a dobozrol. nehez bizony!

kill3r22
Hi all! ha megveszem eredetiben Nehéz neten regisztrálni? valaki irja le nekem hogy müxik a regelés aki csinálta már...

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Noninnyó
Kitolva 3x-ra is <#worship>

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

TSL16b
Nem kell feltétlenül letörölni, elég kikapcsolni. Ezt a Steam-Original.reg elindításával lehet megtenni, így visszaáll az eredeti(=angol) nyelvre a Steam, és vele együtt az összes alatta honos játék. Ezt a hibát egyébként a magyarítás 1.02-es változata elvileg már nem produkálja.

A napokban, talán már holnap megjelenik egy béta (kommentárok nélküli) változat az Ep1 magyarításából. Késõbb jön a teljes, reményeim szerint a Steam-szövegek frissítéseit is tartalmazó változat.

Promi
PLS HELP
áálandóan kilép játél közben!!
hibaüzenettel:
rune time error:....
pls help me
nem tudom hogy kell lehívni a console-t! Próbáltam hozzárendelni a -console paramétert, de nekem nem a hl2.exe-vel, hanem egy start.bat nevezetû fájllal indítja a játékot! Ott meg nem akarja az igazságot. :-(
valaki leirná nekem hogy kezdödik a története ennek a résznek!?😊 jolenne ha lenne hozzá magyarositás..

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Hogyanléehet letorolni a magyarositást a játékrol???mert nekem nemmegy
avaava
ok köszi

Seth
menj vissza a következõ csapatért, asszem 4x kell fordulnod

PSN ID.: Beegabor

avaava
Elakadtam az utolsó chapterban, ott ahol kisértem az embereket és odaérek egy ablakhoz ahol látom h egy csaj lövöldözi a repülõ "fényképezõgépeket", és a "sarlókat". (nemtom mi a nevük😊. A csaj aki kisér meg beállt egy géppuska mögé. És ha odamegyek hozzá azt mondja h menjek vissza az ajtóhoz. Itt mit kell. Itt a kép ahol most vagyok:

Noninnyó
Bocs a warezolásért, ez lesz az elsõ és utolsó:
szal éjszaka leszedtem a 4.-én kiadott nogroup-os dvdiso-t. Tök jó, van rendes install, meg minden. Mondom biztos kéri majd a steam-et, meg hogy aktiváljam, és megszívom vele. Erre semmi. Simán indul, pedig nem kell crackelni, nem kér semmit, faszán fut :-). Lehet, hogy a Vengeance-s alap HL2 steam-mentesítése hat erre is? No mind1, lényeg, hogy mûködik, mehet dvd-re :-).

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Magiszter
Senki nem tud megoldást a #2073 -as HSZ-re? <#rinya>

platfprm error: module failed to initalize <-- ez mi? nemakar elindulni ez a kecske.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

dante3
Aha! azokat már szétdobáltam,csak hamar kialszanak!
Mindegy,próbálkozom tovább!
Azért köszi!

BiG G
van ott a földön egy ilyen vörös füstöt eregetõ fényjelzõ, arra lõj rá, és akkor látsz is valamit. Amúgy pedig meg kell várni amíg lejön a lift, és addig túl kell élni, más nincs.

dante3
Nincs valami ötlet ,hogy hogyan lehetne megcsinálni könnyebben azt a részt ahol sötétben vagyok és várom a liftet!Áramot benyomtam,de mindíg kinyírnak a zombik!T@k@m tele van már!
? <#falbav>

Kijött egy fix az akadozásra és dadogásra:
[url=http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=HL2%20Episode%20One%20Trainer%20PLUS5%20!rar]Half-Life 2: Episode One STUTTER FIX[/url]

Én most szedem az update 1-et a játékhoz talán az majd segíta tárgyak hiányos textúráin!
Magiszter
Van hozzá. Steam-en szedd le.<#nyes>
Console-ban ír ki valami hibát?

Magiszter
Igen mert a felvonót letépi egy darab szemét. kapj el egy olyan energiagolyót a gravitygunal, néz fel, és lökd vele félre a lezuduló nagydarab szemeteket. Nem egyszerû rész.

nincs ehhez valahol egy bugfix? Mert iszonyat bugos a játék, nem látszanak az élettöltõk, néhány tárgy sem... Van hogy csak úgy tudok továbbmenni hogy látom a piros fényt a gomb helyén, az legalább ott van.
Magiszter
Hali emberek.
Nekem lenne egy érdekes problémám (mondjuk inkább dühítõ).
Mégpedig az hogy nem mûködik a cl_phys_timescale parancs. ha leviszem 0-ra akkor ugyananyni örténik mintha 1-en van. Tehát nem mûködik. A sima HL2- ben még csont nélkûl bevette és a hatása az volt hogy minden éppen mozgó objektum ami használ fizikát megállt. Mintha megfagyott volna az idõ. Valaki esetleg tudja a megoldást? Mármint azt hogy hogy lehetne megint mûködõképessé tenni ezt a parancsot?
Elõre is köszi mindenkinek.

PLackó
lehet irányítani a kiltt rakétát?basszus ezt nem tudtam..

sziasztok tudnaltok nekem segiteni ? elakadtam a elso atlacos felvonon a csajszival felvono hirtelen elkezd sujjedni es a jateknak vege
janos666
A Far Cryban nekem pl. SM3.0 módban és HDR-el 2X AA mellett átlátszó a falak fele, de 4X AA mellett semmi gond, virít a HDR is meg az élek is simák és SM3.0-ban marad. Ez VGA drivertõl meg a játk motorjától is függ, de szerintem ha SM3.0-ban fut a source akkor nem a SM2-es HDR-t adagolja neki, azt már a Hl2 megjelenésekor bevezethették volna, SM2-vel lassú a HDR-jük, 3-al meg tûrhetõ (de még mindíg látható hogy sokat eszik bekapcsolva, nem úgy mint a Far Cry ahol teljesítményben szinte észre se vezed ha ki-be kapcsolod és a pályát se kell újra betöltenie hozzá mert nem eszik meg ennyi RAM-ot)
Noninnyó
Pedig nem nehéz. Állj a lõszeres doboz elé közvetlenül, az nem omlik le. Az egérrel lehet irányítani a kilõtt rakétát, lehet vele trükközni. Tök jó móka.

PLackó
üdv.
Bár a sima half life 2-ben is elég nehezemre esett lelõni azt a repülõ szerkezetet (nem tudom mi a neve)😊 a világítótoronyból, most viszont egyszerûen lehetetlen nekem a faházból.szinte beomlik az egész,elbújni sem tudok.van valami titka,hogyan lehetne lelõni,mert nekem mindíg mellémegy a rakéta,és utána álltalában már máshova fog csapódni.csak néha tudom pontosan eltalálni,viszont az életem elég hamar elfogy..

BiG G
szerintem végigviszem mégegyszer a HL2-õt, el is kezdtem leszedni a DigitalZone-os finalt :-))

Kössz a tippet DJ Skyline!😊
DJ Skyline
válasz gombtól balra ott van a privát!😊

És hogyhogy te itt?Már nem elég jó a ...?(Bocs az offért, ezt muszály😊)
😊Tök jó vannak itt ismik is "Halfer"😊
Halfer
Persze, azért köszöntem rád "kasza" 😊

Hy Halfer!Te az a Halfer vagy akit ismerek?
Halfer
Én akárhogy akartam késleltetni hogy a végére érjek 2 nap volt a gém 😞(( Majd talán elkezdem újra, mert nem bírom ki nélküle!

Halfer
Hi Kasza 😄