Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doncarlos
magyarul mindíg vissza kell (vhogy) szaladgálni töltényekért?

grebber
Hát pedig megmurdál egy idõ után már nemtudom hány lövedék kell neki!

Next PC upgrade: 2022

doncarlos
melyik részét lõjem?

doncarlos
ha nem hiszed csinálok róla movie-t...ha tényleg nem hiszed

doncarlos
komolyan...rélövök, és lepattan róla

doncarlos
azt is próbáltam...lepoattan róla...

grebber
Na mégis mitkéne vele ha tüzel rád na vajon mit??

Agyonlöni rakétavetõvel ennyi!

doncarlos
Hali...elakadtam, annál a résznél, amikor el kell "kísérni" az emberkéket a vasúthoz. A mesterlövészt már kiiktattam, viszont az apc-vel nemtom mit kell csinálni (páncélos kocsi)... Azt mondja hogy szerezzem meg, de ott vagyok rajta-alatta-mellette és sehogy nemtom megszerezni... vagy valamit félreértettem? Helpplease!

grebber
Mert elirtam véletlenül azért: Magyaritasok.hu

TSL16b
Nemsokára onnan (a Magyarítások Portálról) is leszedheted, amikor a végleges elkészül. (Az általad említett cím nem található, még ékezetek nélkül sem.)

Pedig ezt a forditast ugyanaz csinalta, mint a HL2-et, igy szerintem megbizhato a minosege. Legrosszabb esetben le kell torolni, az 5 masodperc.

grebber
Nekem pl a magyarításik.hu elég hivatalos amig ott nincs fenn az episode 1 forditása vagy a gamehunteren nemszedem le!

Szar a DVD vagy mi?

Hát azt én is tudom, de MITÕL LEHET?

armageddon666
attól hogy nem tudta a program behívni a Launcher.dll-t. <ért hozzá 😉>

@

Hy all!
Haveromnak megvan a HL2 - Episode One és olyan problémája van hogy nem indul. Indításkor ezt írja ki neki: Failed to load the launcher DLL! Ez mitõl lehet?

hivatalosan sosem lesz magyar forditas valve jatekokhoz.

grebber
Majha hivatalosan is bejelentik akkor letöltöm ez valami szar lehet!

armageddon666
én nem kockáztatok a magyarításokkal mert van néhány elég hülye fordítás :\

@

Jó a magyaritás, mit jó,KIVÁLÓ igy már teljesen más a játék!!!

ha a magyaritást kérded, akkor:
http://www.cheatland.hu/hl2/
<#vigyor2> még nem probáltam...
Magiszter
Valaki hallott már valami gyarításról? Vagy kezdjem le én?<#conf><#vigyor>

bigfoot
hát azért a komment részébõl nem vágtam mindent

Noninnyó
Felinstallálod, majd a Start menübõl Valve / Half-Life 2 Episode One-ra katt.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Szia,megvan ez a verzió de,hogyan indul??

csumi all!
ezt a verziot honnan lehet letölteni:
Half-Life 2 Episode One-NoGRP ???
svédcsepp
Bocs,hogy ide irok,de itt vannak a legfrissebb HL2 hozzászólások
Állitólag kiadták a half life1-et a hl2 motorjával..Szeretném tudni mi annak a pontos cime mert baromi sok verzió és mod létezik a HL1bõl is.
Elõre is thx<#integet2>

bye

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

ILLNeo
Eddig hárman töltötték le a magyarítást...<#hehe>
Nem értem minek... ez abszolút minimális szint az angol nyelvtudásban, amit a Half Life diktál...<#unalmas>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

RelakS
krva strider szopat rendesen 😄

A túszmentõ akció sem semmi 😄 Csak mi a faxért nem lehet elõre zavarni õket, hogy amíg iszkolnak, addig én fedezem a valagukat?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

TSL16b
Jobb lenne magyarítással?

mi a baja? normálissan végig vittem gond nélkül. más!:?

mi a története ? tudja valaki? csak szavakat értek az meg nemelég 😞

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

BiG G
nah végig vittem a sima HL2-õt újból, és végre értem mi a csavar az Episode One elején :-))) Ugye jön értünk G-Man, és elvisz magával - a sima HL2 végén.
De az Ep1 úgy kezdõdik hogy jönnek a Vortgauntok, és leteleportálnak a Citadella lábához 😊) Így már fullosan összeállt a kép, kérném az Episode Two-t, htx! <#vigyor3>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

és ezt te honnan csípted le? Nekem Provision van és az sajna fos, ugyanúgy mint Zadeus-nak
Nem hiszem, hogy a Valve eldobja magától a legnagyobb fejõstehenét...
Noninnyó
A játéknak semmi baja, a hiba a te készülékedben van sajnos. Textúrahiba. Megoldás: winrar-al tömd ki (ha esetleg nem azzal tetted volna), és/vagy tedd fel a javítást
(ha dx8-as karid van: Half.Life.2.Episode.One.VTX.FiX.READ.NFO-iND, ha így se jó, akkor: Half.Life.2.Episode.One.UPDATE.1-PROViSiON). Ha még ekkor se jó, akkor passz.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Zadeus
hy!
Nektek is ilyen lilás szinû a játék??:S amikor abba a tornyba vagyunk..akokr

RelakS
Tudom, de shotgunnal viszonylag macerás 😄 Mire felocsúdtam, és váltottam vlna gravity-re, addigra meg eldurrant

Az csak egy vicc volt (hl 2, hl2 6, hl3 18).

grebber
Az a kijelentés amugy nagyon erõs volt hogy 18 évre lenne szükség a HL3-hoz.
Hát akkor nemtudom mit csináltak volna ennyi idõ alatt mivel szinte minden adott graf engine (max ezzel annyi hogy tovább kell fejleszteni) szóval nemértem hova gondoltak!

kirol
Miért ne lenne, csak nem biztos, hogy pl. te (vagy akár én) élni fogsz még akkor.

Sose volt arrol szo, hogy lesz hl3. Most 3 epizodrol van szo, a kovetkezo masfel evre. Ha bevalik, akkor igy folytatjak, ha nem akkor maskepp, lesz meg tobb hl jatek, nem kell aggodni.

The FlashBack
Tényleg igaz, hogy nem lesz HL3?
Mer akkor elég nagy gáz van😞

ki lehet venni a kezebol a granatot es eldobni 😊

Noninnyó
Én is ezzel nyomom. Akár eredetirõl van, akár nem, jól mûködik ez a lényeg.

RelakS
A sötét cucc végétõl én is idegrohamot kaptam, mire felért a lift. Az egy dolog, hogy folyton lekapcsolt a lámpám (bár legalább gyorsan töltõdik), de a végén beszálltunk a liftbe, és épp a shotgun volt a kezembe. Csak annyit láttam, hogy egy zombine odajon, *bip*...*bip*..*bip*bip*KABOMMM!* és 40-re csökkent az egészségem <#idiota>

nem a "dobozos vátozatból "készült"", hanem az emporios valtozatnak csinaltak egy sajat installert -> nuke!

Tudom,tudom a téma kerülendö, csak segiteni szeretnék: van ez a Half.Life.2.Episode.One.PROPER.DVD.iSO verzió állithatom, hogy ez jó a dobozos vátozatból "készült"(rendesen telepítös változat), és nincsennek benne hibák, tessék kipróbálni, persze az eredeti a legjobb az biztos!!!<#eljen><#eljen><#eljen>

dante3
Bocs,hogy ilyen béna vagyok!
Akkor sem sikerül és mivel nem vagyok nagy játékos,lehet,hogy nem is fog!
Milyen botrányos dolog ez!<#wow3>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

grebber
LOL na ez már tényleg.Ilyen rövid gamehez is csalást pff.
Vannak ám világitó hirtelen nemjut eszembe a neve rudak + a lámpád bõven elegek azok.