10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
Dodo55 #3739 Mert nem kicsi volt már az az off.
Amúgy olyan szempontból nem zavart, hogy megy tőle a topic, de nekem is vannak kötelezettségeim, mint házigazda, ilyen mértékű offot már nem engedhettem, bocs.
Ha annyira beszélgetni akartok itt tegyétek nyugodtan, de egy kis köze azért legyen a Half-Life 2-höz. -
zoolee #3738 Ne legyen már ennyire kötött a téma..senki semmiről nem beszél, most 1 kis off, miért baj??!!! -
Dodo55 #3737 Kértem, hogy fejezzétek be az offot, de még mindig ugyanarról az off témáról beszéltetek, ezért töröltem. -
Code92 #3736 héééé ez azért durva volt!!!!!!!!én spéci ha lement a szülőkkel meg öcsémmel a tortaecős rész lelépünk a haverokkal piázgatni:) szülinapokon a vodka a jó narancslével meg sok jéggel:)
egyébként eddig szeptemberre volt behatárólva a game mostmár október, és ki tudja mikor jön ki......de azért várom:) -
#3735 Tényleg nem minden 9600-oshoz volt, annak idején az enyémhez nem járt (gyártóra nem emlékszem), de a cimborámnak ott figyelt benne a kupon. -
#3734 Pontosan, ez egy régi akció volt a 9600-as atikhoz, már jó régóta nem él.
(Amúgy egy 1950pro) -
Ry0K3N #3733 Asszem csak a Connect 3d Radeon 9600xt kártyákhoz járt hl2 kupon. -
FLeK0 #3732 nagyon régen járt csak atihoz valve kupon (első körben kiadott 9600/9800akhoz), akkor is csak pár gyártónál -
#3731 Milyen VGA is az pontosan? -
#3730 Tévedés, Ati kártyám van, HL2 nem jár hozzá, mégis LC és HL2:DM letölthető steamen. -
Dodo55 #3729 Egy kicsit mostmár sok az off, plz fejezzétek be, mert ha nem, akkor nekiállok törölgetni.
Amúgy az ivós témához annyit szólnék hozzá, hogy sok alkoholos ital nagyon finom, és sokszor a kezdeti hatásuk is kellemes tud lenni, de a következményeik olyan rosszak, hogy erős indok kéne nekem ahhoz, hogy annyira leigyam magam, hogy kihánnyam a belem...
Szóval iszok amikor valami olyan alkalom van, vagy egy kicsit megkívánom, de ha érzem, hogy sok, akkor megállok.
És ezzel zárjuk le ezt a témát plz. -
zoolee #3728 Nyám...14 vok..mi a gyknak??
Majd ha 18 . at ünneplem akkor tuti..amellett, hogy a tortát flex el vágom fel.....XDDDDDD -
#3727 Ezek a mai fiatalok má' nem is isznak, pláne a szülinapjukon?
Mivé lett a világ... -
zoolee #3726 Ez ez uw mekkora fosch....
-
Dodo55 #3725 Ez valami új hiba, valami nagyon nincs rendben az ultrawebbel.
Úgyhogy asszem gyorsan át is teszem az egész FAQ-ot egy másik, sokkal komolyabb tárhelyre, azzal nem lesz gond. -
#3724 Dodo, a FAQ-nál nekem ezt írja ki: HIBA - 502, A PHP SCRIPT TÚLLÉPTE A FUTÁSI IDŐLIMITET!
Gondoltam szólok, hátha másnál is hiba... -
zoolee #3723 Kösz...
Hát jobb mint gallyra inni magam..-.-
Ha meg dícséretnek szántad akkor THX...XD -
FLeK0 #3722 jó program -
zoolee #3721 Nojam..de én azt akarom, hogy áthívom a haverokat és szakadásig hálf lájfozunk...:)XD -
#3720 Pontosan!!! :D -
#3719 Hogy a születésnapodon ünnepelhess, aztán mikor másnaposan punnyadsz a fotelben legyen mivel játszani. :D -
zoolee #3718 A rohadt életbe..Miért a születés nepom utánn 1 nappal??? -
Dodo55 #3717 Megtaláltam a hír forrását, és rendben van, tehát kiírom. -
FLeK0 #3716 shacknews.com -
Dodo55 #3715 Ez milyen forrásból van?
Mert ha biztos, akkor már írom is ki bazi feltűnő betűkkel :D -
#3714 nananana, végre!! -
Ry0K3N #3713 "A Valve megerősítette, hogy október 9-én jelenik meg a Half-Life 2: Episode Two, Team Fortress 2 és Portal trió."
Ma reggeli hír. -
#3712 De csak azért mert akinek van ATI kártyája annak ingyen jár a Hl2 is, Hl2-hözahhoz meg bónuszként jön a lost coast bárhonnan szerezted be...
Mi mostanában az ep2 várható megjelenése, december? -
Ry0K3N #3711 Steamen nekem ki is írta hogy akinek Ati kártyája van az megkapja ingyen Steamről a Lost Coastot. Amúgy csodálkoztam is mert autómatikusan letöltötte pedig nem is kértem. -
Dodo55 #3710 Nem.
Jár ingyen sok játékhoz, de alapból nincs ingyen. -
#3709 laszt kószt mindenkinek ingyér van, ha minden igaz -
Ry0K3N #3708 Én a tecsóba vettem nemrég.
Lost Coast meg ingyenes akinek ati kártyája van. -
zoolee #3707 KB 2 éve így hívom azt a patkánytenyészetet. -
#3706 na ezt nem tudtam, úgy gondoltam az összes cdkey ugyan olyan,csak a cs miatt vettem meg a hl2-t. -
#3705 Nem tudom, lehet a tiéd is, de már hallottam pár helyen. :D
Mármint itt sg-n.
Nah, megveszem Steamen, nem fogok itt tovább vesződni vele... =) -
zoolee #3704 Tecsó??Ez nem az én dumám??wtf..^^
Szerintem már úgy nem nagyon fox találni, mivel az valami lim. ed. (?)volt asszem. -
FLeK0 #3703 igen -
#3702 elnéztem a topicot hl2-be akartam irni, de ha már itt járok mondom. nagyon régen vettem egy hl-t, annak a keyevel csináltam accot, ott simán megjelent a cs a my gamesbe. 4ezerért vetem 576-ba holiday packot, és csak hl2 van fenn, meg lost coast,stb, cs sehol, normális ez? -
#3701 Voltam miskolci mediaban, sajna nincs...
Lehet megnézem a Tecsóban is :D -
Ry0K3N #3700 Most a GotY 6000 huf, abban van CSS.