10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#3779 a 10-be sincs :) -
#3778 Hogyan lehet át tenni a Zombine-t a Garrysmod 9-be?
Mármint hogy éljen is, mert a testet meg tom én is csinálni. :) -
#3777 Köcce
Amúgy az a baj, h nem követtem anno a HL-okat. S ezért is gőzöm sem volt hozzá meg minden. Faq-ba is beléptem, mondom fúú mennyi HL. Anno mégcsak nem is érdekelt az ilyen valóságtalan-fantasy játékok, csak a valós alapon készülő játékok érdekeltek, mint pl. MoHAA.
De most már mindenevő vaok az fps/tps-ek terén. -
Dodo55 #3776 Nincsenek kiegészítők.
Hacsak nem modokra gondolsz, mert az van sok. Az újak már mind olyanok, hogy bármilyen Source Engine-es játék elég hozzá, nem kell feltétlenül pl HL2, elég mondjuk hozzá a Counter-Strike: Source is. -
#3775 Aha tehát teljes játékok... s mind az októberben megjelenő is. Jól van köszke.
És kiegészítői vannak? (tehát az alapjáték a feltétele) -
Dodo55 #3774 Eddig van a Half-Life 2, és a Half-Life 2 Episode 1.
Először a sima HL2 jött ki 2004-ben, 2006-ban pedig az EP1, ami a HL2 folytatása.
Mindkettő önálló játék, a sima HL2 jóval hosszabb.
Most októberben pedig a következő folytatás, az Episode 2 fog megjelenni. -
#3773 Na remélem, h a Half life 2: Episode One az nem kiegészítő??? Hnem egy teljes játék?!!
remélem jól gondolom. -
#3772 Kérlek segítsetek!
Most szeretnék ismerkedni a játékkal, de én azt a részt akarnám megvenni, amelyikben 2 évvel ezelőtti E3-as bemutatón került sor, asszem...
És annyi half life van itten, és nem szeretnék, ha egy kiegészítőt fognék ki.... szal nekem az alapjáték kellene a csúcs szuper garfikájával.
Ui: nem is tudtam, h lesz folytatás. -
#3771 esetleg a faq-nál odaírhatnád, hogy mikor volt frissítve utoljára [csak javasol] -
Dodo55 #3770 Kicsit megújítottam a FAQ-ot. -
#3769 sok sikert hozzá...LOL -
zoolee #3768 Gihihi...
Asszem szerdán a születés napom után meek és meg is veszem a családtagoktól "leakasztott" zsé ből. -
#3767 de messze van az az október 9 -
zoolee #3766 Értem, akkor végülis az oprendszerem autómatikusan felismeri és intézkedik.:) -
Dodo55 #3765 Sehonnan. Az egy technológia, a Windows a 2000-es verzió óta tudja.
Bár asszem az XP Home-ban le van tiltva.
A lényeg, hogy az kicsit olyasmi, mint a DirectX, hogy nem külön kell optimalizálni mind a többszáz féle multithread procira, hanem elég egy platformra, ami majd elintézi a dolgokat.
Szóval nem kell csinálni semmit, ha olyan a procid, akkor ki fogja használni a játék. -
zoolee #3764 És ezt az SMT t honnan lehet leszedni? -
Dodo55 #3763 Nem. Se Quad, se dual magos procit nem támogat KÖZVETLENÜL.
SMT-t támogat. Ami egy software-es technológia. Az támogatja az oprendszeren keresztül a 2, 4 magos procikat ugyanúgy, mint a 2 procis, vagy a HT procis rendszereket.
Szóval ha lesz 16 magos proci, azt is ki fogja használni az SMT-n keresztül. -
zoolee #3762 A quad cpu kat is támogatja ??Vagy csak 2 magig támogat ? -
Dodo55 #3761 Nekem sem tetszik, meg az sem, hogy a game content is kész van már egy ideje, de a konzol verziók miatt várnunk kell hónapokat... -
#3760 Az egy dolog, ennyi erővel már fél éve kész van a Crysis is nem? (hisz vannak belőle meggyőző videók) Egy techdemo amit hivatalosan nem is használhatsz másra az nem jelenti azt hogy megkaptuk és azzal játszuk a HL2-t, vagy a CS:S-t. Sőtt, pont ez nem tetszik nekem, hogy már rég van működő multicore verziójuk. -
Dodo55 #3759 A multicore támogatás november óta benne van az új engineben, meg az a dinamikus elemlámpa árnyékolás is.
A multicore támogatásról annyit, hogy nekem olyan 10-15 FPS-t hozott, pedig csak HT-s a procim, de ugye az software oldalról ugyanaz, mint a multicore.
Mielőtt megkérdezitek, hogy melyik játékba tették bele az új engine-t, hogy én már kipróbáltam: semelyikbe.
Particle Simulation Benchmark + egy kis Steam emulátor, és már lehet is nyomni a HL2-t az új engine-el :) -
zoolee #3758 Hát, sztem az is elég lenne ha támogatná a dx 9 i t...Az is már majdnem dx 10. -
#3757 Végül is ha berakják a bin mappába a DirectX fileokat akkor azzal a verzióval dolgoznak ami nekik tetszik, a 64-bites engine is pakol neki kellő dx fileokat a bin mappájába hogy ne kelljen külön dx frissítést telepítettenie valami d3d9_24 fileok miatt. Azt viszont nem tudom honnan szednek DX10 kompatibilis VGA drivereket XP-hez. Inkább DX10 effektekhez hasonlító valamiket valósítanak majd meg DX9 alatt is. (mint a HDR-bloom HDR helyett SM2-es kártyákhoz...)
Viszont még tavaj decemberben mondták hogy a multi-core támogatás még az EP2 előtt megjön. De az EP2 közeledik, ilyenről meg azóta sincs hír. -
Dodo55 #3756 Állítólag támogatni fogja a DX10-et is, igen. De még olyasmit is lehetett hallani, hogy XP alatt is lesz DX10 támogatás, ami azért durva lenne.
Ja, és asszem minden Source játékhoz kijön majd update formájában az új engine. -
PunkZoli #3755 source engin 8 lesz az episode 2? beletesznek dx10 es effekteket? -
Dodo55 #3754 És van 1-2 új EP2 kép is azon az oldalon, érdekes dolgok vannak rajta. -
Dodo55 #3753 Steam hírek:
"Today we've also launched the official website for the Orange Box, so head on over to the site to learn more about Episode Two, Team Fortress 2, and Portal."
http://orange.half-life2.com/
Magyarul: Ma többek között elindítottuk a hivatalos Orange Box weblapot, szóval ha szeretnél többet megtudni az Episode Two-ról, a Team Fortress 2-ről, és a Portal-ról, akkor nézd meg az oldalt. -
FLeK0 #3752 cd galaxisban 1990Ft az episode 1 csomag. -
Code92 #3751 nem -
szapor #3750 ennek kell a rendes is? -
Code92 #3749 igen, te azzal nyíomod, de ez nem a sima hl2 topikja. -
FLeK0 #3748 Igen, de annak itt a topicja, ez a folytatásoké. -
#3747 megcsináltam ^_^ találtam medykittet nagyon elvolt dugva de ottvolt
És miaz hogy ez a sima half life2? énis azzal nyomom (ugye?) -
Code92 #3746 ez a sima hl2 szal nem ide kéne, de töltd be egy másik mentést 1 hp-val naggggyon brutál lenne azt megcsinálni. -
#3745 ó gyerekek hát zet megszívtam szóval a járművel megyek akkor megkaptam fegyot és egy hidd elött vagyok 1 HPVAL! és fel kell menni egy meredek részen és megfordulni de a meredek rész btetejéről hordókat dobálnak és ha megfodulok ott is vannak szóval kezdjem egy korábbi mentésről vagy lehetséges a dolog? -
Code92 #3744 jah egyébként milyen néven nyomod??? -
Code92 #3743 nem is:) van a melonfield (hu8ntersesekén ogc szeró) van az ő war szerójuk és van az argo klánnak egy public/war szerója ma pl argo-n full szerveres meccseket nyomtunk... melonon este 6 kor vannak sokan. -
Dodo55 #3742 Én néha mostanában.
Asszem 2 magyar szerver van, sajnos kevesen szoktak lenni rajtuk. -
Code92 #3741 half-life 2 deathamatch-et tolja v.ki???? -
zoolee #3740 De,de ott volt a rimm.te....-.-
Kapcsolódott a há ell kettő höz.