Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Ennek az is lehet az oka, hogy ruhatöltõk a citadellában vannak, meg a legvégén. Közbülsõ helyen nemigen emléxem ilyesmire.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Nohab
Üdv azt szeretném kérdezni ,hogy az elsõ részben mikor vannak a ruhák feltöltõi és a elsõsegély csomagok. Mert én csak két elsõsegélyt láttam az elején utána már nem. Lehet ,hogy a karim a hibás? fx 5200. A 2.2 javítót már felraktam az update 1 et pedig töltöm... Ez egybefüghet azzal is ,hogy amikor megy le a lift az elsõ leesõ darabot nem látom.
nem

zolo
Most hogy végigvittem a játékot döbbentem rá,hogy milyen rövid😞((Kötekedés,de nem úgy volt hogy Alyx-el is nyomulhatunk?
ha véleményt kéne mondani,nekem a chapter 4 tetszett legjobban.A korházas rész nagyon cool volt.<#eljen>
Már akarom a folytatást!!!4

http://flickr.com/photos/zolika90/

Élõben nekem is jobban kéne (természetesen). De 20 dolcsiért csak ennyit kapunk...<#love11>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

BiG G
az életben szebb (természetesen) 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Jamil Mullen. Õróla mintázták Alyx Vance karakterét (mármint külsõleg természetessen, a hangja Merle Dandridge, jellem meg by Valve)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hi! Eredeti steammel nem lehet azokkal a gamekkal nyomulni amirõl a faqban szereplõ 2 progival leszedtem a titkosítást? Elromlott az eredeti accountom nemtom mi miatt 😞. Amúgy most jut eszembe! Eredeti gcf-eknél is hatásos ez a 2 progi?

(Elég ha vki privátba válaszol, mert nagyon is jól látom a piros betûket fennt) 😊.

TSL16b
Könnyû kideríteni, hogy a magyarítás okozza-e, egyszerûen visszaállítod angolra a Steam-Original.reg futtatásával, és úgy is megnézed. Ha továbbra is rossz, akkor talán fontprobléma lehet, a játék a Tahoma betûtípust használja feliratozásra, és saját fontból teszi ki a fõcímet és a HUD részeit. Esetleg egy képernyõmentést (alapból F5-tel készít a screenshot mappába képet) mutathatnál, hátha látott már valaki ilyen bajt.

megint van valami bajom, szóval bekapcsoltam a feliratozást, de a karakterek olvashatatlanok, szétesnek.
egyébként felraktam a magyarítást, de nem hiszem, hogy ehhez van valami köze.
most mi a gáz?

<#falbav><#bdead>
kösz!

Seth
Oh my god.....az nem textúrahiba hanem egy feature
kapcsold ki a commentary módot és eltûnnek

PSN ID.: Beegabor

sziasztok, nekem az a gondom lenne, hogy amikor az elején kiszabadít dog a sziklák alól, akkor utána ilyen kis párbeszédpanelek lebegnek e levegõben, szóval valami textúrahiba van.
ami érdekes, hogy a múltkor, mikor megnéztem nem volt ilyenem, most meg van.
Provision változatom van update 1-el.
mi lehet a gond?

Noninnyó
Menj vissza Barney-hoz, és legalább 5-6 csapat embert kell ide átmentened.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

zolo
[/url][/img]
Innen hogyan kell továbbjutni???

BiG G
ezt a marketingesek mondták, elképzelhetõ hogy csak a hivatalos bejelentésig nem akarják "bevallani"

bigfoot
Még idén megjelenik a Half-Life 2: Episode Two!
Platform: PC Típus: Érdekesség
Dátum: 2006.06.17. Író: fojesz

A héten megjelent PC Gamer címlapsztorival ellentétben a Valve határozottan állítja, hogy még idén megjelenik a Half-Life 2 második kiegészítése.

Mint arról tegnap beszámoltunk, a PC Gamer legfrissebb számából érdekes információk derültek ki a készülõ Half-Life 2: Episode Two-ról, az FPS-király második adalékáról. A srácok állítása szerint a játék csak jövõ tavasszal jelenik meg, holott a Valve eredetileg a 2006-os év végét jelölte meg boltba kerülési dátumnak. A 1UP.com munkatársai interjúra hívták Doug Lombardi-t, a cég egyik fejesét. Õ a dolgok tisztázása végett kijelentette: "Az Episode Two nem fog késni, valószínûleg még idén karácsonykor meg tud majd jelenni."

reménytelen
Parancsikonnál -console paraméter, aztán utána játék megállít ESC-kel, és ott van a konzol.
serito
A consolt, hogy tudom elõcsalni? Kéne egy kis örökélet, fegyverek stb.
Köszi

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

zolo
Kösz mindenkinek a segítséget,sikerült feljutnom a felszínre.<#worship><#worship>

reménytelen
Jah, és Alyx elég jó céllövõ, csak sajnos vaksötétben nem lát semmit. Nagyban növeli az esélyeidet, ha úgy taktikázol, hogy rávilágítasz néhány zombira, mert akkor õ szétlövi õket.
Meg a robbanó hordók, illetve palackok is jó szolgálatot tesznek.
"Burn them!" 😊
Halfer
Annyit hozzátennék, hogy mikor mész vissza a lifthez a feladat elvégzése után, akkor addig tartanod kell a frontot. Hagyj Alyx-nek is és akkor nem halsz meg hamar. Egy idõ múlva szól Alyx, hogy megérkezett a lift, akkor sprint!

Muki100
Felkapcsolod a biztosítékot és túléled. Legalábbis megpróbálod. A lift le fog érni, addig muszáj zombiznotok a sötétben 😊
sprint, lámpa, flare, shotgun ezekkel simán elleszel lent.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Szevasztok! Tud valaki v.milyen bug_fix-rõl, vagy akármilyen patch-rõl, mivel amikor feljövök a lifttel és elõttem a város, akkor 1 perc után szétesik a kép! De lehet, hogy drivert kell frissítenem. 9600XT-m van 5.11-es driverrel!
Ha valaki segítena, akkor hálás lennék!

thx
zolo
Elakadtam a játékban és a segíségeteket szeretném kérni.Megpróbálom leírni hol járok,remélem megértitek majd.😊
A parkolóházban vagyok és eljutottam egy részhez ahol k**vára sötét van és van egy lift,ami nem mûkszik.Találtam egy biztosíték ládát,de az se megy és miután probálkoztam vele,mindenhonnan zombik jönnek,iszonyat sokan.Itt találkoztam elõször olyanokkal,ami csupa cson és bõr.Hogyan kell továbbjutni?Mert az életem is,meg a töltény is kifogy.
Angolul nem tudok(németet tanulok)és a végigjátszást így nem tom használni.

Evogordon
Most olvastam én is... Hú ez a VALVE 😊

mondjuk a hldm:source-al is ugyanezt csinaltak, ugyhogy nem nagy meglepetes. csak akkor ne jelentettek volna be fel eve.

nevetseges.. elvileg az a hl2dm jatekmod amirol szo van mar reg kesz van, csak ugy latszik hogy inkabb varnak vele egy evet hogy noveljek az ep2. erteket..

artschiatwork
Half-Life 2: Episode Two Részletek! - Anyáááám!!
<2006. június 16. @ 13:47 - Berkenye>
Hát igen, hallotam már "fikázó" véleményt a Half-Life 2: Episode One-ról, mondván, hogy túl rövid, illetve nincs elég újítás benne. Nos, kaptunk néhány friss információt, amelyek a PC Gamer magazinból származnak.

Kapunk egy új fegyvert (Strider buster), új helyszíneket (rakéta siló, erdõ, aknamezõ), új jármûveket, még összetettebb, fizikán alapuló rejtvényeket, új gravity gun módot, új multiplayer módot és több nyílt téren játszódó csatát több ellenféllel. Az egyetlen gond, hogy az eredetileg 2006. végére tervezett megjelenés eltolódik 2007. tavaszára. Hivatalosan ezt még nem erõsítették meg, de kezdhetjük készíteni a zsepit...

gamestar.hu

reménytelen
Ja, és persze a telepítési útvonal mindenkinél különbözõ, úgyhogy a sajátot kell beírni.
BiG G
Nincs külön exe-je az Episode One-nak, mivel csak egy kiegészítõ. Vagy csinálsz neki egy batch-fájlt amivel indítod, vagy a parancsikonos megoldást alkalmazod, ahogy azt leírtad te magad is egy hozzászólással elõbb.

reménytelen
Újratelepítéssel megoldottam, de most beírom, hogyan kell, ha esetleg másnak is ilyen problémája lenne:

A parancsikon "cél" mezõjében ennek kell szerepelnie:
"D:\Half-Life 2 Episode One\hl2.exe" -steam -game episodic
reménytelen
Nekem már nincs fent a sima Half-life 2. Mégis, ha a játék fõmappájában lévõ "hl2" exét futtatom, a játék sima Half-life 2-ként indul. Hogyan kell Episode One-ként elindítani? Hol van az az exe? Vagy valamit át kell írni a parancsikonnál?
Magiszter
Köszi akkor ott kérdezem (bár szerény véleményem szerint ez is HL2 topik, ezért a kérdés ide is jó. De akkor kérdezem a másikban)

Evogordon
Nah én is végigvittem... És nagyon nagyon tetszett. <#worship>

BiG G
rossz helyen kérdezed, ez kell neked
Amúgy szerintem felmegy, de nem 100.

Magiszter
Lenne egy csúnya kérdésem:
A HL2 "biztonsági másolatához" fellehet valahogy erõszakolni a Garry's Mod-ot? Annyira nem fontos mert 2 hét múlva megveszem az eredetit (Platinum Collection???), csak érdekelne hogy ehhez a "speciális verzióhoz" lehetséges-e? (me a FAQ-ban azt mondja hogy nem). Van valakinek valami infója róla?

elloptak az accountod vagy te elfelejtetted, steam support tud segiteni.

scorpeeon
igen provisionról van szó... szóval, mit lehetne tenni? Abban sem vagyok biztos, hogy mi a probléma...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Csibe001
Jó de én arra asszociáltam, hogy Steam-et kikapcsolta de a provision-nek köze nincs a steam-hez tudtommal.Szóval elnéztem 😊

azt irta, hogy nem hasznalta a steamet mikozben jatszott, hogy elkerulje a rendes accountjanak a letiltasat.

Csibe001
"HL2-EP1-et nem vettem meg, steam nélküli változatát szedtem le"- Csak ezért gondoltam.
Lehet én értem félre de azt hittem, hogy a SteamCafe-s GCF-es úton jáccott vele.
De most hogy újraolvasom, lehet hogy a Provision-ös verzióval jáccott?De akkor miért írta a Steam-et??

mi koze az ep1nek az accountjaihoz?

Csibe001
Akkor ez lesz a baj sztem.De így tudtál jáccani az EP1-el?? O_o

Doki17
Értem kösz a gyors választ.

csak addig vagy serthetetlen amig tart egy-egy szoveg.

Doki17
Nektek se lesz sérthetetlen komentary modba vagy csak nálam van a hiba.

scorpeeon
Nem simán a steamen belül regeltem még1t, miért?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Csibe001
SteamCafe-val csináltál kamu accountot?