10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
levi19711023 #3819 Na sikerült megcsinálni.Csak nem találtam meg az utat a pálya másik részére. -
#3818 Ha túl hamar kinyírod, mindig jön egy új, hogy végig aprítson a pályán. -
#3817 Érdekes... nekem is csak egy Striderem volt ^^ Igaz, az ontotta az ólmot meg a miegyebét, amíg át nem verekedtem magam az állomás másik végébe -
levi19711023 #3816 Nekem 2 jött.
-
Dodo55 #3815 Milyen másodikra? Én úgy emlékszem csak 1 van. -
levi19711023 #3814 Hello!!Az utolsó pályán a vasútnál hogy kell kinyírni azt a lépegetőt??? Az egyiket még kitudom rakétázni de a másodikra nincs muníció.
-
Dodo55 #3813 Igen, steamen keresztül aktiválni kell, amihez ugye net kell.
De utána offline módban tudsz vele net nélkül is játszani. -
mustar #3812 xp van fent, nemtudom mi lehet a gond -
djdjuice #3811 Hello!
Ha minden igaz holnap meg lesz a hl2 episode one és azt szeretném kérdezni h kell hozzá net? -
djdjuice #3810 Hello!
Ha minden igaz holnap meg lesz a hl2 episode one és azt szeretném kérdezni h kell hozzá net? -
Dodo55 #3809 Ha jól sejtem Vistát használsz...
Legalábbis hallottam már ilyesmiről, hogy szar a Creative hangkártyák Vista drivere, és nem szól 5.1-ben vele a Source engine.
Amit javasolni tudok: XP, és még az FPS-ed is több lesz(A Source Engine olyan 30%-al kevesebb FPS-el fut Vista alatt) -
mustar #3808 sziasztok. HL2 episode one-nal van egy kis problémám: ha 5.1-re állítom a hangot a játékban, akkor nincs hang, ha 2-re akkor szól. SB live 5.1 kártyám van, van hozzá hangcucc is, nemtudom mi lehet a gond. segítsetek légyszi -
PimpDaddy #3807 Thanks
-
#3806 Episode one végigjátszás -
PimpDaddy #3805 -
PimpDaddy #3804 Tehát az x-el jelölt helyekre kéne feljutnom. A Létra csak addig van ahol jelöltem. Csak az a négyirányú valami forog ott fent más nem!!! Hogy jutok fel az x-el jelölt helyekre???
Valaki? -
PimpDaddy #3803 Elakadtam -
PimpDaddy #3802 Nem tudom egyre gondolunk e? De itt van egy kép linkje ahol épp vagyok hátha ez segitt mert én mindjárt megörülök!!!:-D
http://www.2and2.net/my.php?image=http://www.2and2.net/files/46bc6aa29b0f5.jpg -
PunkZoli #3801 kimész és ha jól sejtem a burkolat forog össze vissza, azon ellovagolsz a következőhöz, és aztis tönkreteszed...ígytovább -
PimpDaddy #3800 Itt járok. -
PimpDaddy #3799 http://img230.imageshack.us/my.php?image=halflife2ft1.jpg -
PimpDaddy #3798 Helló,Sziasztok. Tudna valaki segiteni nekem? Az a problémám hogy a játékban elakadtam. Most a magnál vagyok és az elsö burkot aktiváltam de nem tudom hogyan tovább mert kint a mgnál nem tudok feljebb mászni a következö burok aktiválásához mert e létra nem visz feljebb. Bent van abban a helyiségben ahol a burkot aktiváltam két energia pajzs által védett bejárat az egyik velem egy szinten a másik pedig egy szintel feljebb de oda nem tudok sehogy felmenni söt még kinyitni sem tudom egyiket sem. Tudom hogy láma vagyok de ha valaki tudna segiteni azt megköszöném!!! -
PunkZoli #3797 nem egy drága cucc manapság , vedd meg! :P -
#3796 telepít, steamen keresztül elindít, ennyi =) single playeres -
#3795 Így is segítettetek, mert legalább tudom hogy ne szenvedjek vele. De az awakening mod-ot kipróbálnám... csak hogyan is? nincs benne exe. -
#3794 Hja, nem valószínű, hogy valaki a Steam-en User usernéven regel... -
#3793 Aham, valóban.
És tényeg, ez egy iszonyat régi HL1 patch! Haha, ez jó! :D -
#3792 Eredeti-e? -
Dodo55 #3791 Ha jól látom ez valami warez verzió(alul az a Game L... elég árulkodó), szóval még ha akarnék, se tudnék segíteni, mert 1000 féle warez megoldás létezik, és mindegyik elég instabil.
Amúgy a patch amit fel akartál tenni az a Half-Life 1-hez való. -
#3790 Meg akartam patchelni, de akkor meg #3788-as megjegyzésemet írta ki. -
#3789 Na akkor előlről. Szóval :
Feltettem half-life 2 alapjátékot, alá a Day of defeat mod-ot. Nem indul, hanem ezt írja ki:
-
#3788 -
#3787 Eltűnt amit írtam. -
#3786 Hali. Volna 3 gondom.
1. feltettem half-life 2 alapjátékot, alá a Day of defeat mod-ot. Nem indul, hanem ezt írja ki:
2. feltettem awakening modod (bemásoltam a SteamApps/User mappába) de nem értem a működtetését.
3. próbáltam patchelni az alapjátékot 1.1.1.0-ra de ezt írja telepítés kezdeténél:
Mit tegyek? Nem tudom hogy a jó patchet tettem-e fel, de egy linket elfogadnék, ha nem. -
#3785 hol olvastad ezt?
viszont komoly, hogy id games játékokat nyomtak a Steam-re :) -
Dodo55 #3784 Idéznék a kiemelt hírből: "A Steamen keresztül természetesen leszippantható lesz október 12-től itthon is."
Erről tud valaki valamit? Mert én nem hallottam róla, hogy eltolták volna 3 nappal. -
#3783 nm -
steweee #3782 találtam angon nyelvűt, szerencsére elég részletes. amúgy tök egyszerű volt, csak már fáradt voltam. tényleg el van hajolva a kerítés, ott ki lehet szedni gravgunnal. köcce -
#3781 szedd ki őket gravity gunnal. aztán lődd le a lakatot
ja és tök poén ugye hogy a gravitygun oda-vissza változik.. a központban felturbózva van, több helyről jön ki a kékes fény belőle, energialabdacsokat lövögetsz vígan, hát ha meg már nincs rá szükség akkor meg visszaváltozik persze, ugyanolyan lesz mint előtte :) -
steweee #3780 végigjátszásról lehet kérdezni ?
faq-ban nem találom
az ep1-ban ott akadtam el, miután sikeresen megakadályoztam az energiacore robbanását és elmenekülünk a csajszival a zombiliftben, utána egy ajtónál elakadunk. be kell mászni egy csatornába, és csúszkálás után egy szobába esek be, ahol van egy rács mögött végre pisztoly és shotgun de még nem tudom felszedni, ami lényegesebb hogy szembenlévő ajtónál ott a csaj, de nem tudok odamenni egy rács miatt amin van egy lakat. és egy órája próbálok rájönni hogy mit kellene csinálni, de nem sikerül
help plíz !