10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• gduck
    bakker, így má világos :D (gőzt nem értettem :D)
  • Soldiers
    szerintetek hány gb-s lesz majd?
  • TSL16b
    Lehet egy kicsit gyorsítani a magyarítás elkészítését, ha valaki elküldi nekem (kapcsolatfelvétel priviben) a visszafejtett, kibontott nyelvi fájlokat a megjelenéskor. Így megtakaríthatnánk azt a pár napot, míg kijön az offline változat.
  • Dodo55
    Szerdán egész nap itthon leszek, és csütörtökön, pénteken is csak délelőtt lesz dolgom, szóval nem kell félni, nem hagyom majd elszabadulni a káoszt :)
  • strebacom
    Na még 3 nyavajás nap utánna mi lesz itt....ajajjjjj
  • BiG G
    :-YAY :D és tényleg steam=gőz omg :D ez jó volt (Y)
  • Dodo55
    Hát ez azért van, mert az aszfalt lassabban folyik, mint ahogy a gőz száll :D
  • BiG G
    well, én már tölteném aszfaltról de még sehol semmi
  • gduck
    Nekem tegnap simán lejött ;)
  • laca133
    Nemis csodálom hogy túl vannak terhelve :D ennyi éhes szájat nehéz teletömni játékkal
  • Evogordon
    Ti már letöltöttétek az episode 2-őt mert nekem még most se engedi mert hogy a serverek túl vannak terhelve.
  • Dodo55
    Hm, elég hivatalos forrásokból olyasmiket hallok, hogy mégis csak kapható lesz külön a 3 játék, október 10. után.

Úgyhogy lehet tévedtem, amikor azt állítottam, hogy nem.
  • Code92
    ne írtózz már ilyen látványosan jó játék a sima hl2 is :)
  • Dodo55
    Kell, de csak azért, mert egyelőre külön nem kapható :)
    Szóval kelleni nem kell, de megkapod azt is, ha megveszed ezt.
  • Soldiers
    hátha érteni akarod a története ha még nem akasztottadki akko kell de amugy nem :D
  • szapor
    és ehez majd kell a rendes half life?
  • szapor
    jáááááá már csak 4nap? :)
  • laca133
    Az EP1 magyarítás 1 hónap alatt kész volt. Ha tényleg olyan hosszú lessz az EP2 mint ahogyan ígérték talán 2 vagy 3 hónap jobb esetben megint csak 1 hónapot kell a magyarításra várnunk.
  • tzsoltika
    kicsit korai, de van valami infó arról hogy mikor jön az Episode 3? arra is kell várjunk 1,5 évet?
  • Soldiers
    szerintetek mikor lesz a Hl2 Ep2 magyarosítás
  • laca133
    Ebből lehet csinálni licitálást talán még a játék árát is visszakapnád
  • laca133
    Nem rossz próbálkozás!
  • Blekk Síp
    Ha vki minden áron nekem szeretné ajándékozni vmelyik játékot, akkor nosza rajta! :DD
  • laca133
    Szerintem itt jobban leírják mi hogy történt :)
  • Evogordon
    Ha megvan neked a hl2 pl és meg akarod venni az orange box-ot akkor az egyik hl2-őt eltudod ajándékozni a steam-en.
  • Eagle16
    Meg is találtam: történet
  • grebber
    Én is most újra felkeresem a történetet leíró oldalakat azt felelevenitem a dolgokat!
  • Eagle16
    Még régebben egy újságban elolvastam az előzményeket, és valamennyire összeállt a kép...de azért esszét nem írnék belőle :D
  • grebber
    Én aztse tudom miről szól szal még jóvagy hozzám képest!
  • Eagle16
    *csak
    Amúgy az EP1 előtt is újra végigjátszottam az alap HL2-t, és tök jó volt :))
  • Eagle16
    Már cak 4 nap...azt hiszem újra előveszem az EP1-et, mert már nem emlékszem rá :)
  • Code92
    ehh dettó úgy vok én is vele de ha már warezben végigvittem akkor végülis sztem tök mind1 h. most meg van-e nyitva az a 6 fejezet vagy nem :D nah ON
  • PunkZoli
    kösz, amúgy igen, sajnáélnék rá 2órát:) egyszer végigvittem a törtet ,most megvan eredetiben..nemannyira jo hogy ne tudjam azt a 2 órát hasznosabban eltölteni:)
  • Dodo55
    Konzolba(gondolom nem kell elmagyaráznom hogy szedd elő :D) sv_unlockedchapters 6
  • Code92
    ne oltásnak vedd csak beklegondoltam h. milyen rövid az ep1
  • Code92
    sajnálsz 2 órát egy újrartájszásra? mer annál sehogysem lett nekem több pedig 3 szor kinyomtam....
  • PunkZoli
    az episode egy et lehet unlokkolni valahogy? hogy ne az elejéről kelljen kezdenem? mert abbahagytam egyszer
  • Dodo55
    A preload gcf elég sok pályát tartalmaz, biztos nem lesz rövid.
  • gman906
    Az biztos, hogy a P0rtal hosszabb lesz.
  • laca133
    Csináltak is csak azt később vissza is vonták.