10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#4100 bakker, így má világos :D (gőzt nem értettem :D) -
#4099 szerintetek hány gb-s lesz majd? -
#4098 Lehet egy kicsit gyorsítani a magyarítás elkészítését, ha valaki elküldi nekem (kapcsolatfelvétel priviben) a visszafejtett, kibontott nyelvi fájlokat a megjelenéskor. Így megtakaríthatnánk azt a pár napot, míg kijön az offline változat. -
Dodo55 #4097 Szerdán egész nap itthon leszek, és csütörtökön, pénteken is csak délelőtt lesz dolgom, szóval nem kell félni, nem hagyom majd elszabadulni a káoszt :) -
strebacom #4096 Na még 3 nyavajás nap utánna mi lesz itt....ajajjjjj -
#4095 :-YAY :D és tényleg steam=gőz omg :D ez jó volt (Y) -
Dodo55 #4094 Hát ez azért van, mert az aszfalt lassabban folyik, mint ahogy a gőz száll :D -
#4093 well, én már tölteném aszfaltról de még sehol semmi -
#4092 Nekem tegnap simán lejött ;) -
#4091 Nemis csodálom hogy túl vannak terhelve :D ennyi éhes szájat nehéz teletömni játékkal -
#4090 Ti már letöltöttétek az episode 2-őt mert nekem még most se engedi mert hogy a serverek túl vannak terhelve. -
Dodo55 #4089 Hm, elég hivatalos forrásokból olyasmiket hallok, hogy mégis csak kapható lesz külön a 3 játék, október 10. után.
Úgyhogy lehet tévedtem, amikor azt állítottam, hogy nem. -
Code92 #4088 ne írtózz már ilyen látványosan jó játék a sima hl2 is :) -
Dodo55 #4087 Kell, de csak azért, mert egyelőre külön nem kapható :)
Szóval kelleni nem kell, de megkapod azt is, ha megveszed ezt. -
#4086 hátha érteni akarod a története ha még nem akasztottadki akko kell de amugy nem :D -
szapor #4085 és ehez majd kell a rendes half life? -
szapor #4084 jáááááá már csak 4nap? :) -
#4083 Az EP1 magyarítás 1 hónap alatt kész volt. Ha tényleg olyan hosszú lessz az EP2 mint ahogyan ígérték talán 2 vagy 3 hónap jobb esetben megint csak 1 hónapot kell a magyarításra várnunk. -
tzsoltika #4082 kicsit korai, de van valami infó arról hogy mikor jön az Episode 3? arra is kell várjunk 1,5 évet? -
#4081 szerintetek mikor lesz a Hl2 Ep2 magyarosítás -
#4080 Ebből lehet csinálni licitálást talán még a játék árát is visszakapnád -
#4079 Nem rossz próbálkozás! -
#4078 Ha vki minden áron nekem szeretné ajándékozni vmelyik játékot, akkor nosza rajta! :DD -
#4077 Szerintem itt jobban leírják mi hogy történt :) -
#4076 Ha megvan neked a hl2 pl és meg akarod venni az orange box-ot akkor az egyik hl2-őt eltudod ajándékozni a steam-en. -
#4075 Meg is találtam: történet -
#4074 Én is most újra felkeresem a történetet leíró oldalakat azt felelevenitem a dolgokat! -
#4073 Még régebben egy újságban elolvastam az előzményeket, és valamennyire összeállt a kép...de azért esszét nem írnék belőle :D -
#4072 Én aztse tudom miről szól szal még jóvagy hozzám képest! -
#4071 *csak
Amúgy az EP1 előtt is újra végigjátszottam az alap HL2-t, és tök jó volt :)) -
#4070 Már cak 4 nap...azt hiszem újra előveszem az EP1-et, mert már nem emlékszem rá :) -
Code92 #4069 ehh dettó úgy vok én is vele de ha már warezben végigvittem akkor végülis sztem tök mind1 h. most meg van-e nyitva az a 6 fejezet vagy nem :D nah ON -
PunkZoli #4068 kösz, amúgy igen, sajnáélnék rá 2órát:) egyszer végigvittem a törtet ,most megvan eredetiben..nemannyira jo hogy ne tudjam azt a 2 órát hasznosabban eltölteni:) -
Dodo55 #4067 Konzolba(gondolom nem kell elmagyaráznom hogy szedd elő :D) sv_unlockedchapters 6 -
Code92 #4066 ne oltásnak vedd csak beklegondoltam h. milyen rövid az ep1 -
Code92 #4065 sajnálsz 2 órát egy újrartájszásra? mer annál sehogysem lett nekem több pedig 3 szor kinyomtam.... -
PunkZoli #4064 az episode egy et lehet unlokkolni valahogy? hogy ne az elejéről kelljen kezdenem? mert abbahagytam egyszer -
Dodo55 #4063 A preload gcf elég sok pályát tartalmaz, biztos nem lesz rövid. -
#4062 Az biztos, hogy a P0rtal hosszabb lesz. -
#4061 Csináltak is csak azt később vissza is vonták.