Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
amugy ebbõl van demo? hátha azzal menne😉
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
tehát mi a franctól olcsó ez a játék???? azért mert egyszerre "csak" 5000 ft-ot kell kifizetni? és leül az ember egy szombat délelõtt, és mire ebéd van, majdnem befejeztem? szerintem ez kicsit durva. ráadásul szerintem pont hogy azért kellene olcsóbban is adni, mert valahogy hiányérzete támad a játékosnak a befejezetlen történet miatt, és megint lehet várni több hónapot a folytatásra.
ez az epizód rendszer megint csakis és kizárólag a kiadóknak/fejlesztõknek jó, akárhogy is próbálják megmagyarázni a dolgot, meg hogy ez a jövõ, pfff... RELATÍVE sokkal több pénzért tudják eladni ugyanazt a terméket<#szomoru2>#szomoru2>
eltekintve attól, hogy egyébként nagyon jó gamma.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
VB6.0-KB290887-X86.exe
Vs6sp6B.exe
Vs6sp6.exe
ilyenek vannak, valamelyiket ugy tunik felmásolja de az elsõtés az utolsót nem tudja telepíteni, és sztem azok kellenének:S
bár a magig el tudtam jutni ugy, hogy 4 perceként kidobott😄
hátha most már nem fog, ha meg igen, akkor szvsz winreinstall lesz a vége, addig nfsmw-el jácok.
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
Eredeti, Provisoin, vagy az az ISO-s verzió? Ha az ISO-s akkor ajánlom a jó öreg provisiont, az eredti csomagjukat mindíg meredeken elkúrják, de az updatejük általában mindent helyretesz. Keress provision update1-et ha nincs és kellhet. Ha meg eredeti akkor verify GCF a steamben.
most próbálok directxet ujra rakni meg keresek még ilyen visual runtiems cuccokat, de nem látok esélyt benne hogy müködni fog😞
ugy tudom a .NET Framework kell frissíteni, de valakinek igy sem ment😞 szóval valaki segítsem
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ha nem eredeti: Vagy szarul csomagoltad ki vagy kicsomagolás után sérült meg a file amire mutat. Nézd meg van-e ilyen egyáltalán a mappában. Tömörítsd ki újra a rar-okból miután sfv checkezted õket. Ha hibát talál vagy nincs sfv és tovább csinálja töltsd le újra. (vagy legalább az sfv-jét).
Há tényleg a file sérült meg egy scandisk se ártana a winyónak.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nekem tetszett hogy nem volt töltény, mert legalább rávettek hogy használjam a gravity gunt. De én legalább csak akkor updatelek ha akarok.
Inkább a végsõ összecsapáshoz rakhatnának legalább egy kis derengõ fényt, mert ezek a vörös fényrudak kb szart sem érnek... (pedig az Unrealben milyen faxák is voltak)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
elindítottam de csak a bevezetõ rész elsõ sora volt magyarul feliratozva!!!
utána nem jenet meg semmi felirat ami magyar lehetett volna
pedig a feliratozás be van kapcsolva😞
Ne egyesével másold be a filokat, húzz át mindent mappástól.
az elején a resource mappában nem találta a hungarian.txt-t azt bemásoltam meg az összes többit is a magyar vonatkozású és van a magyarításban
beírom és semmit sem csinál még hibát sem ír ki
"C:\Games\Half-Life 2 Episode One\hl2.exe"
FOgod, és a végére írsz pár dolgot hogy így nézzen ki (a ""-ek közti részt hagyod, a többi pontosan így legyen):
"C:\Games\Half-Life 2 Episode One\hl2.exe" -steam -game episodic -console
mindig hibát ír ki amikor át akarom írni
bocs a sok lámaágért de most tértem át pc-re konzolról😞
-console
és ha undul a játék ottlesz a konzol, menet közben meg ESC-zel és akkor is elõjön a menüvel együtt.
és a konzolt hogy/mivel lehet elõhozni?
mert sehogy sem tudom próbáltam az 1-es gombbal de nem ment😞
elindul meg minden ott vagyok a fömenüben New game...és semmi!vki segitsen pls
Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora
elõre is köszi
a faq-ban nincs benne😞