Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még nem, majd késõbb, most egyenlõre nem is kell.
janos666
Grúz proxi szervereket próbáltál már?
ne itt pls kosz

Kezdjük ott, hogy mi az a GCF? Ha megtudom, akkor gondolkozhatnék is, de most be se jön a honlap... Tegnap nem volt idõm átnézni...
takraj
öööö...GCF-ek kellenek? akkor nézz körül azon a fórumon aminek elküldtem a linkjét. 😉

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

nincs is grúz content server 😊

Konkrétan HL-os dolgot.
Na azt tudja valaki, hogy lehet grúz ip címet szerezni magamnak?
Kéne, hogy letöltsek valamit egy bizonyos grúz honlapról...
janos666
Ez konkrétan rossz példa, mert alap udvariasság hogy elõreengeded a nõt a liftnél, így én nem is akadtam ott el. Aki meg nem tudta az legalább innen megtanulta. <#bee1>
Az agreement utóljára februárban frissült ha jól emlékszem, de ki olvassa azt. 😄
A Sin episodes meg nem is valve játék. (bár nem mondom hogy ezt a jelentést nem õk te/te/tték bele) DOD:S-t meg csak nyíltnapon játszottam, nem is tudtam hogy már abban is van ilyen. Attól még elférne az optionsban egy pipálás, mondjuk alapból beX-elve hogy küldhet-e ilyesmit, ez így nekem már spyware, kéretlenül küld infókat...
Nem szeretem az online CS:S statokat se, mert hangulattól függ hova megyek és van amelyik szerveren 1.7-es, van ahol 0.7-es KD_m van és aki csak az egyiket nézi (Már aki nézi ezt, mert érdekli, de róla beszélünk 😄) az úgy skatujáz be.
bocs.
A steam subscriber agreementben biztos benne van (amellett, hogy nem garantálják a vírusmentes mûködést 😄 ), de ez nem új dolog, a sin episodes is csinálta már, és a dod:source is folyamatosan jelent. Szerintem jó a játékosoknak, ha picit tudnak igazítani utólag is az ilyen dolgokon, most biztos többen folytatják onnan is azok akik a lifetes résznél megrekedtek.

janos666
Mit ittál ember, mehúztad a köpéses üveget a sörös helyett? Lazuljál... <#vigyor2>

Nem volt valami ilyesmi news hogy az EP1 infókat küldött a játékosok játszási szokásairól ami alapján finomítják majd a következõ játékok menetét?
A CS:S-s VST is megkérdezi hogy feltöltheti-e hány FTP-em van, akkor arról nem illene megkérdezniük hogy kielemezhetik-e hogyan játszom? Vagy legalább is elõre és nem utólag szólni róla... Ez olyan mintha mögémülne egy ismeretlen ember egy teremben és figyelné mit hogy csinálok, aztán kielemezné a kézügyességem. Ne mond hogy nem lenne zavaró ha senkit nem kértél hasonlóra és csak fél óra bogarászás után vetted észre hogy néznek...
legközelebb a cs topicban fogsz szakérteni hogy egy webes statba kerültél kézzel írott szerzõdés nélkül vagy mi?

<3

spyware - bocsmi?
loptak meg - wtf?
te loptad meg õket *FASZFEJ*

janos666
Hát nevetségesek ezek a valvenál. Mikor jött egy steam news hogy volt az EP1-ben egy kis spyware ami infót küldött az emberek játékmódjáról már rosszat sejtettem és örültem hogy no-steam releaset toltam és engem nem loptak meg ezzel kérdés nélkül. Erre most figyletem hogy van egy update ami több lõszert-életet ad, csökkenti a zombik számát, stb, stb... A következõ játékuknál meg majd már hard módra kell tenni normál helyett hogy ne agyhalott combinek ellen keljen menni?
Szerintem is kevés volt egy picit a lõszer a sötétalagutas zombizásnál, de összességében nem volt az rossz, mert ha rájött az ember hogy csínnyán kell vele bánni utánna ez is a játék része volt hogy ne lövöldözz égbe-világba csak zombira, meg ha vannak hordók használd azt az istenverte gravitigunt és azokkal is sózz néha oda...
Köszi megkaptam.
takraj

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

És tudnál mondani egy helyet, ahol bármelyiket le lehet tölteni?
gaalgergely
hi...lenne egy problemam ezzel a game-vel, remelem valaki tud segiteni.....laptopot hasznalok, azon kene elinditanom a jatekot, de
valamiert mindig lefagy a loading kepnel...tehat amikor vege a valve logo avinak a jatek inditasakor, jon egy hatterkep es loading felirat, majd hirtelen kek halal es ujraindulas. ezt egyebkent csak a hl2-vel tapasztaltam eddig, megvolt az eredeti verzioja, az orvoslas az volt, hogy a steamen belul a hl2 ikonra jobb egergombbal kattintani kellett es a properties-be beirni az inditashoz hogy -autoconfig ez megoldotta az eredeti hl2-nel a problemat, de ennel az episode egynel nem....nincs semmifele steam feltelepitve a gepemre, elvileg ennek nem kell. ha kicsomagolom rarbol, akkor van egy hl2.exe es egy start.bat file-om, ha a start.bat-ra kattintok tortenik ez a lefagyas...probaltam a start.bat-ba beirni az -autoconfig cuccot notepad-del, de nem jo...ha parancsikont csinalok a start.bat-rol, akkor tudom csak beirni utanna az autoconfigot...de ez sem segit....egyebkent minden driver fenn a gepen, dx9-es kari, egy ket nappal elotte a prey-jel jatszottam, tokeletesen megy, csak ez a hl2 nem indul....nos, most csak az episode egy....haver ajanlotta, hogy probaljak ki valami refreshlock progit, amivel minden jatekot 60hz-re lehet kenyszeriteni, mert ugyi a lapik azon futnak, ez sem segitett....-autoconfig parancsal a hl2-n tudtam javitani, csak ezen nem...valaki, plz, help me...thx.

takraj
DarkSteam, de ugyanezzel az accal használtam elõtte SteamDown-t is meg StarSteam-et is.

kirol
Az új Patch -t hogy lehet letölteni? Ha nincs eredeti steam -em?

És te melyik Steamet használod? Cue?
takraj
Engem nem tiltottak ki pedig már jóideje ugyanaz az accountom és nemtúl gyakran használtam még legális steamet 😄 De ha ennyire parázol akkor sztem vedd meg a játékot és no problem! 😉

RelakS
nm 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

köszi megoldodott.

RelakS
PONTOSAN hol vagy, és mikor?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Bocs, hogy warez, de:
Ha a "Cue Steam"-mal(ami feltört) letöltök jópár játékot, mennyi az esély, hogy kitiltanak? Illetve a kitiltás kb mennyi idõ múlva lehet? Már csak azért, hogy érdemes-e próbálkozni.
hova kell fellõni a két elekrolabdát amikor már csak normál erõsségû gravifegyverem van??????? nem tudok tovább menni.

senki mert könnyû.

Aztszeretném tudni hogyx ki használt már kódót a game hez

armageddon666
Nekem a kitömörítõs van meg amit nem kell telepíteni update nélkül és jóform,án hibátlan. mikor lõ a Strider akkor van egy textura hiba (a becsapodásnál).

@

provision (update 1-el), a masik nuked.

gamerboy91
Elõre is 1000000 sorry de fel kell tennem egy warez témáju kérdést:
Melyik verzió használhatobb: A Provison vagy a NoGRP(ISO)
Ati X1800RX-em van.
Melyik a jobb?

thx
nem szóltam... azt hittem kell az alapjáték, de olvastam hogy nem
Nem kell hozzá a hl2.

az episodes 1- hez nem kell a half life 2

Hi!
Ha nekem még az a régi, elsõ verziós Half-life 2 van, talán az Emporio-s de nem biztos, ahhoz menni fog mondjuk a provisionos vagy akármelyik episode 1?
köszi

használd a fegyvered, és a társad is segít.

Légyszíves segítsen valaki! Elakadtam a játékban ott ahol már csak normál erejû gravi fegyverem van, két elektromos labda támad ránk. Hogy lehettovább jutni? Elõre is köszönöm.

Talán töltsd le a 91.31-es drivert ;-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Mar targytalan!
Nem bírja ez a gamma a 84.24-es drivert?
Még amikor geforce 4-em volt gondoltam azért nem, mert túl régi kártya a driverhoz, de most hogy 7900gt-m van kissé elcsodálkozok.

Igazából a lost coastal jáccottam és amikor még nagyon kicsi grafra is raktam a játékot, akkor is baja volt vele. Be-be akadott meg ienek.

77.nemtom hányas driverral ami az elõzõ verzió nekem else indult 😄.

66.93-at nem akarok vissza rakni, mert már régi.
Most mit tegyek? 😊. <#help>

Hogy lehet multiba jatszani?
Muki100
gondolom beírod a konzolba

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

hogy lehet kodot használni?

vidd a géped/vinyód netközelbe egy regisztráció és frissítés erejéig, utána lehet offline is játszani.

Constantine 01
pasz. nem tudsz semmit amit lehetne vele csinálni??

333 half way to Hell

Muki100
Net nélkül steames dolgot telepíteni nem lehet.
A minimális követelmények között ott van az internet kapcsolat, nem tudom a törthoz kell-e

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"