10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#4060 Én nem értem miért kell egy csomagban kiadni a HL2-őt,a HL2E1,a HL2E2,a HL2 Lost Coast,A Portalt és a team fortres-t.mert akinek megvan a hl2 vagy csak nem akarja letölteni steamen,annak mért kell,értem én hogy jók akarnak lenni meg minden,de akkor valami más kiadást is kellet volna csinálni. -
#4059 volt az 15 is -
#4058 Azt mondják hogy a portal kb olyan hosszú lesz mint a hl2 lost coast kb 10 perc... -
#4057 Na, most nézem, hogy jövő hét szerdán már tolhatjuk az episode 2-t!
Yesss! -
#4056 Ebbe sajna már belekötni sem tudok, mert nekem az Install Game van a Purchase gomb helyén XD -
Dodo55 #4055 Nem, mind a 3 új játékhoz legalább az Orange Boxot meg kell venni.
Azért mondom, hogy legalább, mert a 2 bazi nagy csomagba is bekerültek. -
#4054 A portalt külön nem lehet megvenni?Csak azért mert engem az episode 2 nem érdekel...csak a portal:D -
#4053 helyes helyes -
#4052 "PST szerint október 10. 12:00AM"
Akkor az helyi idő szerint október 10. reggel 9 óra ;) -
#4051 Azt írja hogy túl van terhelve a server -
Dodo55 #4050 A media mappa csak egy EP1 Recap nevű videót tartalmaz, nincs benne más video.
Amúgy 18 BSP fájlt tartalmaz(backgroundokat nem beleszámolva) az EP1 14-ével szemben. -
#4049 Akkor szvsz 4 fejezet lesz, a maradék 3 egy recap az előző részből, egy credits és egy ep3 előzetes -
Freeeee #4048 Én is elkezdtem feltölteni:) -
Dodo55 #4047 Akkor pár új információ, amit a preload gcf fájlok alapján tudtam meg:
-7 fejezet lesz, de az utolsó lehet, hogy csak egy credits, vagy egy EP3 trailer. Bár a media mappában valami EP1 recap video fájl van.
-Fájlméretek:
---episode two content.gcf...........1.28GB
---episode two maps.gcf...............674MB
---episode two materials.gcf..........640MB
---episodic 2007 shared.gcf...........272MB
---source 2007 binaries.gcf...........529MB
---source 2007 shared materials.gcf...985MB
---source 2007 shared models.gcf......148MB
---source 2007 shared sounds.gcf.....2,26MB
És akkor még valószínűleg a régi Source Engine fájlok is kellenek, amik összesen 2.54GB, bár nem biztos, a source 2007 fájlok elég sok fájlt tartalmaznak, szóval talán nem kellenek majd a régi source gcf-ek.
Nekem most 21.7 GB a GCF fájljaim összes mérete.
Szóval hely az kell neki rendesen. -
Dodo55 #4046 Lehet preloadolni!
Lehetséges, hogy aki nem vette még meg, az is tudja preloadolni. Legalábbis az EP1 esetében asszem így volt. Bár lehet, hogy csak a SteamDown miatt XD
-
#4045 Biztos később meglehet majd külön is venni -
#4044 az hogy a megjelenéskor csak az orange box kapható abból nem mernék biztos következtetést levonni hogy később se lehet megvenni külön-külön. még ha a valve azt is mondja, de tudjuk, sokszor változtattak már a véleményükön :) -
Dodo55 #4043 Csak 1 van belőlem egyelőre :D
(Tudom, tudom, Dodó=Dollár, csak ha ránézek egy ilyen hsz-re, mindig azt hiszem hirtelen rólam van szó :D)
És nem kapható. Azokat az árakat csak odaírták, hogy legyen minden tételnek ára, de úgy biztos nem fogják adni őket, hogy tök külön. A legkisebb csomag amit el tudok képzelni az a Black Box lenne(EP2+Portal+TF2). -
#4042 Biztos, hogy nem kapható külön az EP2, a Portal, meg a TF2? Mert én azt számolgattam pár hete, hogy ha külön veszem meg, akkor valami 75-78 dodó lett volna, az orange box meg 45 dodó. (majd este csekkolom a sztímet) -
#4041 9901 forint volt. Aztán mire lekönyvelte a bank, 101xx forint volt :/ -
Dodo55 #4040 Közben egy hír: Az Európai dobozos megjelenés 19.-ére csúszott. -
Dodo55 #4039 Elméletileg én úgy számoltam, hogy október 10. reggel 8 óra, de az kicsit gyanús nekem. A CET és a PST között 8 óra eltolódás van.
PST szerint október 10. 12:00AM, ami éjfélt jelent tudomásom szerint.
Kicsit trükkös ez az AM/PM, mert asszem úgy van, hogy a 11 óra után 12 óra az már mindig a másik jelölést kapja. Tehát a 11:00AM után 12:00PM, majd 01:00PM jön.
Szóval ha így számolunk, akkor itt reggel 8, de az EP1 este 7-kor jelent meg tavaly, szóval még az is lehet, hogy rosszul írták ők az AM/PM-et, vagy pedig én tudom rosszul(pedig utána is néztem nemrég), és este 8.
Na mindegy, majd reggel kiderül, azt ha még nem jön ki akkor, akkor gyorsan hozzáadok még 12 órát a számlálóhoz :D
Szerk: Lehet 9 óra az a 8 óra, de most ez nem érdekes :) -
#4038 9.-én vagy 10.-én játszhatunk az episode 2-vel? -
#4037 csak ki kéne ezt tenni fentre a bannerba -
#4036 Korrekt, remélem működni fog. -
Dodo55 #4035 Hamarosan megjelenik a játék, és várhatóan legalább akkora forgalma lesz a topicnak, mint tavaly, az EP1 megjelenésekor, úgyhogy lenne 1-2 szabály, amit be kéne tartani:
---Warez---
Tavaly Kandurex volt az, aki itt elmondta, hogy megérti, hogy nem mindeki teheti meg, hogy megveszi eredetiben, ezért nem tiltja ki a warezt teljesen a topicból. Ehhez részben én is tartom magam, nem fogok senkit leordítani, mert beírja, ha kijött egy release, meg azért sem, ha beírja, hogy mondjuk nem működik. De azt nem szeretném, hogy több oldalon át arról legyen szó, hogy azt találgatjátok, meg próbálgatjátok, hogy hogyan lehetne elindítani egy nem működő warez verziót. Ha rájöttetek hogyan lehet, azt írja be 1 ember, 1 hozzászólásban, de ne itt jöjjetek rá. Továbba aki kérdezni akar warez ügyben, az inkább ne tegye, olvasson vissza, próbálja megtalálni a választ a kérdésére a hsz-ek között, és csak akkor kérdezzen, ha nagyon muszáj.
Ha ezeket betartjátok, akkor nem lesz tele a topic warez hsz-ekkel, hanem a játékról tudunk majd beszélgetni, viszont aki nem tudja megvenni, annak is lesz esélye, hogy szerezzen itt egy kis minimális infot.
Amit szigorúan tilos, az a warez(smsweb), és torrent oldalak címeinek, neveinek beírása!
---FAQ---
Ha van valami, amit szerintetek be kéne írni a FAQ-ba, szóljatok nyugodtan.
---Események---
Ha megjelenik a játék, akkor teljesen természetes, hogy beírjátok, hogy megjelent, általában többen is. Ez rendben van, teljesen. De ha már mondjuk 20-an beírták, akkor inkább fogadd el, hogy elég 20, nem kell már neked is beírnod.
Be lehet azt is írni, hogy hány százaléknál tart a kikódolása a fájloknak, de ezt sem kell túlzásba vinni, mert törölgetni fogok.
Aminek viszont örülnék, és szerintem mások is, ha szintén nem túlzásba víve, de viszonylag többen beírnátok, hogy milyen gépetek van, és hogy fut rajta a játék. Ez sokak számára hasznos info lehet majd.
---Offolás---
1-2 offtopic hozzászólás természetesen megengedett, de túlzásba ne vigyétek, mert törölni fogok. Főleg ne a megjelenés időpontja körül, amikor sokan jönnek majd a topicba, hasznos információk után kutatva.
---Spoilerek---
A megjelenés utáni 1-2 hétben, ha valami olyat mondtok, vagy kérdeztek, ami leírja a játék valamilyen fontos törtéenését, azt plz tegyétek [ spoiler ] tag-be. Továbbá fontosabb dolgokat eláruló képeket is csak link formájában tegyetek be a megjelenést követő időszakban. -
#4034 Nekem már le is jött, hihi! Még 6 hosszú nap!
Nembaj, TF2 leköt addig :) -
Dodo55 #4033 Hm, a Portal már Pre-Loadolható.
Jobb gomb rá, és View Pre-Load Info, a megjelenő ablakban meg a gombra kell kattintani. -
#4032 De már csak ha abba belegondolsz hogy egy pc-s játék újonan 12e ft ez meg 5 eredeti játék amiből 3 még kint sincs (na jó a TF2) akkor igen is megéri megvenni. -
#4031 ez aztán az üzletpolitika... minden elismerésem a valve-é :I -
Dodo55 #4030 Nincs natúr EP2, az Orange Box a legkisebb csomag, amiben kapható.
(Most frissítettem a FAQ-ot, ezt is beleírtam) -
#4029 aha, értem köszi. akkor szerintem maradok egy natúr Ep2-nél, bár a portal miatt fájna a szívem. -
Dodo55 #4028 Úgy van, hogy ha már megvan a HL2 vagy az EP1, akkor elajándékozhatod őket a steamen keresztül. -
#4027 köszi. olyat lehet csinálni hogy már van egy HL2 Game of the Year packom és abba veszem az Orange boxot, de értelemszerűen HL2 nélkül? -
Dodo55 #4026 9710 Forint volt. -
PunkZoli #4025 10alatt egy picivel...dollár árfolyamtol függ mennyivel ~55dollár -
#4024 mennyibe került? 10-11k? -
#4023 Állítsd be az iskolai gépen a helyes dátumot... -
gregtom6 #4022 Ha nézted volna a 2 topicot reggel 8 és 10 óra között ma,akkor léttad volna,h a megjelenési naphoz 3ezer vmennyit írt. Legalábbis iskolai gépen. Azt bánom,h nem csináltam screenshotot. -
#4021 Ehe lehet pre-load-olni a portal-t meg az episode 2-őt is???