Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs játékosbarátabb (és üzletileg is hatékony) módszer az epizódoknál.
amit írtam, az most az episode one miatt jött ki belõlem, de igazából minden mai játékra igaz. meg nekem nem jön be ez az epizodikus kiadás sem. de ez más téma. de ha már felhozta valaki a prey-t, hogy az is pár óra (én nem játszottam még vele): szerintem nevetséges, hogy több évnyi fejlesztés után ennyi az egész. persze, szép grafika, jó ötletek a játékmenetben, stb., de bakker arra már nem terjed ki a kreativitás, hogy mondjuk legalább 15-20 órányi játékidõt kihozzanak ? bezzeg pl. a mafia minden egyes küldetése izgalams és új volt. ma már csak a hókusz-pókusz a lényeg, a játékosok meg benyelik a maszlagot, mindamellett lassan játékról játékra kéne fejleszteni a gépet, amiért kapunk kemény 5-8 óra játékidõt, meg persze esetleg egy látványorgiát, mondjuk átlag 30 fps-sel. röhej.
most már lassan 13000 ft-nál járunk egy új slágerjátéknál, ami ezek szerint egy hosszabb vasárnap délutáni szórakozást nyújt. szerintetek ez így jó?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Egy ilyen tartalmú batch file-t csinálj.
PSN ID.: Beegabor
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Van egy kijárati ajtó de ez zárva van. Körbe mentem de nem találom hol lehetne kimenni vagy kinyitni.
Ott akadtam el az elején h kis gömböket kell a gravigunnal dobálni ilyen nemtommikbe és lesz út.
Namost az egyik ilyne nemtommi elött van egy pajzs ÉS HOGY A #@#&-ba kell oda a kis gömböt be lõni?
Valaki tud segíteni? Esetleg egy mentés is jó lenne, legalábbis remélem.
@
S ha azt se tudod milyen formában kapod akkor sztem nem kellene ez a hangsúly amit itt elõadsz nekünk...Elmész a boltba, megveszed 5000 Ft-ért s megkapod DVD-s formában nem holmi kóddal...
Az utolsó mondatod kicsit zavaros, de ha jól szûrtem le akkor tetszik neked is a játék.Ha meg ennyire jó gamma akkor nem ér meg neked ennyi pénzt?Pfff...