Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
u dont have to listen anybody else but me
Mikor meg kéne jelennie a menüjének, akkor kilép és azt írja ki, hogy Platform error: module failed to intialize. A FAQ-ban láttam, hogy le kell szedni a magyarosítást, csakhogy nekem az nincs fennt. Szóval mi a teendõ ilyenkor?
A Vortigaunt bõre simább lett, meg a háromlábú dögök fekete pajzsa is zöldes gyöngyházban csillog a legutóbbi teaser óta 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
FLeKO: én csak azért "háborodtam" fel mert a prey-t sokan leszólták h nincs benne eredetiség meg h nem 1 nagy szám. erre jön a portal (biztos jó lesz) és szinte mindenki el van ájulva h mekkora újítás. szal érted
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Futtass memtest-et. (cd-rõl kell botolni és lefuttatni egy programot ami megállapítja hibásak-e fizikálisan a RAM-ok, de nem árt hagyni 1-2 órát futni hogy bemelegedjen a RAM is meg az alaplapi chipset is) Ha ehhez nincs kedved vedd lentebb a memóriák sebességét vagy nagyobbra a késleltetéseket (CAS, RAS, stb.) a BIOS-ban és ha úgy jó akkor vagy új RAM-okat veszel amik bírják a sebességet vagy úgyhagyod lassítósávon.
De lehet hogy a windowsod ment szarrá, netán még az is hogy valami vírus gyilkolja a rendszert amiért összezavarodik a memóriacímzés. Lehet nem a RAM-od vágyik a kukába hanme az alaplapod. De ezzel el kell szórakozni, ha nem értesz hozzá szervíz, vagy nem ér annyit akkor delete HL2. Netán próbáld eredeti verzióval ha crackelt, ha nem provison hanem valómi utógányolt ISO-s cucc akkor szedd le az eredeti provision-t meg ha van azóta akkor a provision updateket. Ha az van ellenõrizd a RAR-okat winrar-al és bontsd ki újra. Olvass nfo-t hogy jól indítod-e egyáltalán? Keresd meg a topikját a cs.rin.ru/eng fórumban és nézd meg van-e másnak hasonló hibája, javaslata rá, tegyél fel kérdést ott is.
Nah, mit még? Az a gond hogy tényleg 1000 hiba lehet, ha lenne itt valaki akinek ilyen baja volt és megoldódott biztos segítene legalább pár szóban.
nnna segítsetek lécci, mer nem értem mit csináljak :
A lost coast-tal szenvedek még mindíg.
hl2lchiba1
hl2lchiba2
widescreen screenshot!! 1440x900http://www.sg.hu/forumkepek/2006_07/ep1_c17_010000.JPG
Szerintem az izgalmon és történetgazdagságon kívül semmi jelentõsége, egyszerûen ottragadt egy idõre a citadellában a hl2 történetének vége felé, aztán most önmagát is evakuálta valami buil-in teleporttal ha már a "gonooszdoki"-nak nem sikerült eljutni ahova készültek. De szerintem fasza kis rész volt az mikor nem tudtál mitkezdeni magaddal és megindult a segged alatt a téridõ. <#vigyor2>#vigyor2>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Szal nincs semmi hivatalos magyarázat arra a csúnya dologra? Vagy már a HL2 annyira ki ment a divatból, hogy nem jár ide senki...<#awink>#awink>
BELINKELEM MÉGEGYSZER... MI A FENE EZ?!?!
In the beginning, the Earth was without form, and void...
hl2lchiba1
hl2lchiba2
hl2lchiba2hl2lchiba1
azt sajnálom hogy amig eddig jácottam, nem taliztunk sehol G-mannal... pedig szeressem azt a csávót😄 az elején meg az introba meg szegéyn hogy be van kerítve😞<#rinya>#rinya>
am azt nem értem h ugye az alapjáték végén van az a nagy robbanás, és lelassul az idõ.. ez meg ugy kezdõdik hogy
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Lehet, hogy már kérdezték mások is itt, ebben a fórumban, de felmerült bennem a kérdés, hogy lehet tudni mi a fene volt az az izé, amit a Half Life 2 Episode One-ban, még a játék legelején, a Citadel egyik konzoltermében lehet látni? <#alien>#alien> Ha ez így most nem ugrik be valakinek (és valszeg nem fog senkinek), készítettem rólla egy pár screenshot-ot: KLIKK IDE
Lehet tudni, hogy micsoda ez? Engem egy kicsit a Zerg Undermind-ra emlékeztet...<#hawaii>#hawaii> Mert jelentõsége van, annyi szent, talán majd az Episode Two-ban ellene fogunk harcolni? Valamiért csak odatették... nemde?<#ravasz1>#ravasz1>
In the beginning, the Earth was without form, and void...
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
http://invitel.hu/lalisoftwer/hl2lchiba1.jpg
http://invitel.hu/lalisoftwer/hl2lchiba2.jpg
egyébként ahogy így néztem, amikor a liftre kell várni, és özönlenek a zombik, sokaknak gondot okozott. én is elhaláloztam párszor, de azért elég hamar túljutottam rajta. csak a kézigránátos zombikat kell megakadályozni és gyorsan váltogatni a fegyverek között.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"