10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Evogordon
    ááá 55perc de nekem iskolába kell menni
  • gduck
    Én meg melóban vagyok, pedig már kevesebb mint 1 óra
  • Freeeee
    Én pedig 1 óra 20 perc múlva elkezdem játszani:)
  • zeus89
    most suli, mikor haza jovok 2 kor nforce ra felmegyek, ha nincs ott fent visza ide, megkapom az infot honet lehet szedni, es este mar tolom is :)
  • Evogordon
    jajj még most se tudom letölteni.
  • Dodo55
    Az nVidia kiadott egy új beta drivert:
    * Beta driver for GeForce FX, 6, 7, and 8 series GPUs.
    * Added product support for the following NVIDIA Motherboard GPUs:
    o GeForce 7150 / NVIDIA nForce 630i
    o GeForce 7100 / NVIDIA nForce 630i
    o GeForce 7100 / NVIDIA nForce 620i
    o GeForce 7050 / NVIDIA nForce 630i
    o GeForce 7050 / NVIDIA nForce 610i
    * Improved compatibility for Half-Life 2: Episode 2.
    * Added NVIDIA SLI profiles for Portal, Clive Barker's Jericho, SEGA Rally Revo, NHL 08, and European Street Racing.
    * Several game and application compatibility fixes. Please read the release notes for more information on product support, features, driver fixes and known compatibility issues.
    * If you would like to be notified of upcoming drivers for Windows, please subscribe to the newsletter.
  • Dodo55
    Meg tudom erősíteni, és nem fake, mert ott is fent van, ahová fake nem kerülhet fel.

De ezzel zárjuk is ezt a témát, ennyi info bőven elég a warez Xbox360 verzióról itt.
  • csimpok
    Torrenten már fentvan az Xbox 360as verzió.
  • Dodo55
    Boltban igen, de aki steamen veszi, holnap reggel 9 után már játszhat is vele.

Ezt lehet ki is írom föntre.
  • Soldiers
    Magyarországon csak 19-én lehet megvenni??
  • Dodo55
    A tippjeid végéről ugye véletlenül hagytál le 1-1 nullát? :)

De tényleg, tavaly az Ep1 megjelenésekor elmentem úgy 17:00 körül, és 20:00-ra, amikorra hazaértem volt úgy 350 új hsz.
  • gregtom6
    Hy megint! A hozzászólásom írásakor még 12 óra van hátra a játék megjelenéséig.
    Kiváncsi vok,hogy holnap délután 2-re hány új hozzászólás születik,én kb 40-re tippelek,de holnap estére sztem lesz úgy 60.
    A lényeg,h a kedvenc játéksorozatom folytatása,és fejet hajtok afelett,hogy ez legalább megjelenik PC-re is(az egész sorozat)és nemcsak pár rész.

off:Silent Hillel voltam ugyanígy,h ott az 1-et ugye tudtam emulálni,a többi kijött PC-re,de az 5.rész,a 0.-ik(Origin)nem fog,és azért ez nem túl jó.
  • Rip
    Team Fortress az, nem Forest :)
  • TreDoR
    Jah, te azt hiszed örömömben fogok sírni vagy azért, mert pár szereplő meghal (erről nem is tudtam)? :P

A Black Mesa Sourcet már évek óta várom. Ebből találd ki, hogy miért fogok sírni az ep2 miatt.
  • gman906
    Én meg rászámoltam egy évet az előre ígért megjelenésnek és most nem ért csalódás.
  • Humesz
    Örömében
  • Seth
    és ezen miért fogsz??
  • Dodo55 reg2
    Nem limitált, és valószínűleg meg lehet majd, de ha nem, akkor a steamen még biztosan lesz, sőt valószínűleg olcsóbban, mint most.
  • TreDoR
    Kijöhetne már, mert szeretnék egy jót sírni.
  • uHs Gerzson
    Meet the Demoman
  • Evogordon
    Egyébként nincs valakinek fölös hl2-je mert ha van szivesen átvennék egyet
  • Bircsike
    Sziasztok, az Orange Box az egy limitált kiadás vagy 1 év múlva is meglehet majd még találni a boltokban?
  • Evogordon
    Én is nyomkodom már egy kicsit :D
  • Myrddraal
    Na jó a sebesség most eleggé ingadozik, de a lényeg hogy jön:)
  • Myrddraal
    Hmmm én nemrég kezdtem el lehúzni episode 2-őt, 300-350k-val jön és 58%-nál jár! Igaz vagy 10 percig nyomkodtam start preload-ot, hogy végre elinduljon:D
  • BiG G
    Dodo, a bannerban lévő számláló 5 másodpercet siet a Steam-oshoz képest! :D
  • BiG G
    hát nekem perpill van :( 44%-ig töltötte nekem is, azóta ha megszakadok sem hajlandó folytatni :(
  • PunkZoli
    meg van mostmár gift is:)
  • gduck
    Ja, tudjuk: hónap reggel kilenckó
  • Evogordon

Egyébként ha rányomtok a portal-ra bejön egy ilyen visszaszámláló

• gduck
    Nekem semmi gondom nem volt a letöltéssel (szombaton)...
  • BiG G
    vajon csak a pre-load alatt ilyen sehogyse működő az ep2 letöltése, vagy ha már hivatalosan megjelent akkor tényleg le tudom tölteni?
  • dante3
    Nana, első az iskola!
  • Evogordon
    Szerencsétlenségemre holnap 9-re kell suliba menni (csak nehogy lebetegedjek)
  • gduck
    Azzal a kártyával szépnek is kell lennie Amúgy gondoltam hogy ATI-s, mert a Team Fortress 2 elején is ott virít az ATI lógó ;)
  • Evogordon
    2600xt-hez is adnak?
  • Mr Manson
    Én is ATI kártyához kaptam ajándékba a Black Box-ot
  • dante3
  • Evogordon
    Majd én rakok mert ATI gamma és az ATI-n szebb a grafikája [csak vicceltem]
  • Dodo55
    Képeket ami nem spolieres azt rakjatok nyugodtan rendes formában, ami esetleg tartalmaz spoilert, azt meg link formájában, és odaírva hozzá, hogy spoilert tartalmazhat.

Ha esetleg becsúszna 1-2 spoileres kép rendes formában akkor meg majd törlöm.