10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#4183 ááá 55perc de nekem iskolába kell menni -
#4182 Én meg melóban vagyok, pedig már kevesebb mint 1 óra -
Freeeee #4181 Én pedig 1 óra 20 perc múlva elkezdem játszani:) -
#4180 most suli, mikor haza jovok 2 kor nforce ra felmegyek, ha nincs ott fent visza ide, megkapom az infot honet lehet szedni, es este mar tolom is :) -
#4179 jajj még most se tudom letölteni. -
Dodo55 #4178 Az nVidia kiadott egy új beta drivert:
* Beta driver for GeForce FX, 6, 7, and 8 series GPUs.
* Added product support for the following NVIDIA Motherboard GPUs:
o GeForce 7150 / NVIDIA nForce 630i
o GeForce 7100 / NVIDIA nForce 630i
o GeForce 7100 / NVIDIA nForce 620i
o GeForce 7050 / NVIDIA nForce 630i
o GeForce 7050 / NVIDIA nForce 610i
* Improved compatibility for Half-Life 2: Episode 2.
* Added NVIDIA SLI profiles for Portal, Clive Barker's Jericho, SEGA Rally Revo, NHL 08, and European Street Racing.
* Several game and application compatibility fixes. Please read the release notes for more information on product support, features, driver fixes and known compatibility issues.
* If you would like to be notified of upcoming drivers for Windows, please subscribe to the newsletter. -
Dodo55 #4177 Meg tudom erősíteni, és nem fake, mert ott is fent van, ahová fake nem kerülhet fel.
De ezzel zárjuk is ezt a témát, ennyi info bőven elég a warez Xbox360 verzióról itt. -
csimpok #4176 Torrenten már fentvan az Xbox 360as verzió. -
Dodo55 #4175 Boltban igen, de aki steamen veszi, holnap reggel 9 után már játszhat is vele.
Ezt lehet ki is írom föntre. -
#4174 Magyarországon csak 19-én lehet megvenni?? -
Dodo55 #4173 A tippjeid végéről ugye véletlenül hagytál le 1-1 nullát? :)
De tényleg, tavaly az Ep1 megjelenésekor elmentem úgy 17:00 körül, és 20:00-ra, amikorra hazaértem volt úgy 350 új hsz. -
gregtom6 #4172 Hy megint! A hozzászólásom írásakor még 12 óra van hátra a játék megjelenéséig.
Kiváncsi vok,hogy holnap délután 2-re hány új hozzászólás születik,én kb 40-re tippelek,de holnap estére sztem lesz úgy 60.
A lényeg,h a kedvenc játéksorozatom folytatása,és fejet hajtok afelett,hogy ez legalább megjelenik PC-re is(az egész sorozat)és nemcsak pár rész.
off:Silent Hillel voltam ugyanígy,h ott az 1-et ugye tudtam emulálni,a többi kijött PC-re,de az 5.rész,a 0.-ik(Origin)nem fog,és azért ez nem túl jó. -
#4171 Team Fortress az, nem Forest :) -
#4170 Jah, te azt hiszed örömömben fogok sírni vagy azért, mert pár szereplő meghal (erről nem is tudtam)? :P
A Black Mesa Sourcet már évek óta várom. Ebből találd ki, hogy miért fogok sírni az ep2 miatt. -
#4169 Én meg rászámoltam egy évet az előre ígért megjelenésnek és most nem ért csalódás. -
#4165 Örömében -
#4164 és ezen miért fogsz?? -
Dodo55 reg2 #4163 Nem limitált, és valószínűleg meg lehet majd, de ha nem, akkor a steamen még biztosan lesz, sőt valószínűleg olcsóbban, mint most. -
#4162 Kijöhetne már, mert szeretnék egy jót sírni. -
#4161 Meet the Demoman -
#4160 Egyébként nincs valakinek fölös hl2-je mert ha van szivesen átvennék egyet -
Bircsike #4159 Sziasztok, az Orange Box az egy limitált kiadás vagy 1 év múlva is meglehet majd még találni a boltokban? -
#4158 Én is nyomkodom már egy kicsit :D -
#4157 Na jó a sebesség most eleggé ingadozik, de a lényeg hogy jön:) -
#4156 Hmmm én nemrég kezdtem el lehúzni episode 2-őt, 300-350k-val jön és 58%-nál jár! Igaz vagy 10 percig nyomkodtam start preload-ot, hogy végre elinduljon:D -
#4155 Dodo, a bannerban lévő számláló 5 másodpercet siet a Steam-oshoz képest! :D -
#4154 hát nekem perpill van :( 44%-ig töltötte nekem is, azóta ha megszakadok sem hajlandó folytatni :( -
PunkZoli #4153 meg van mostmár gift is:) -
#4152 Ja, tudjuk: hónap reggel kilenckó -
Egyébként ha rányomtok a portal-ra bejön egy ilyen visszaszámláló
-
#4150 Nekem semmi gondom nem volt a letöltéssel (szombaton)... -
#4149 vajon csak a pre-load alatt ilyen sehogyse működő az ep2 letöltése, vagy ha már hivatalosan megjelent akkor tényleg le tudom tölteni? -
#4148 Nana, első az iskola! -
#4147 Szerencsétlenségemre holnap 9-re kell suliba menni (csak nehogy lebetegedjek) -
#4146 Azzal a kártyával szépnek is kell lennie Amúgy gondoltam hogy ATI-s, mert a Team Fortress 2 elején is ott virít az ATI lógó ;) -
#4145 2600xt-hez is adnak? -
#4144 Én is ATI kártyához kaptam ajándékba a Black Box-ot -
#4143 -
#4142 Majd én rakok mert ATI gamma és az ATI-n szebb a grafikája [csak vicceltem] -
Dodo55 #4141 Képeket ami nem spolieres azt rakjatok nyugodtan rendes formában, ami esetleg tartalmaz spoilert, azt meg link formájában, és odaírva hozzá, hogy spoilert tartalmazhat.
Ha esetleg becsúszna 1-2 spoileres kép rendes formában akkor meg majd törlöm.