10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
Dodo55 #4311 Orosz oldal címét kéregető hsz-eket töröltem, ha kell írjatok PÜ-ben annak aki tudja, de ne legyen már tele azzal a topic, hogy én is kérek PÜ-t, én is kérek PÜ-t. -
#4310 tuti -
barmi #4309 Köszi! Steam könyvtárba rakom a kitömörített cuccot és menni fog a team fortress 2 és a HL2 EP2 is folytatni fogja a letöltést ha jól értem?
Köszi még 1X -
#4308 Tuti h működő van kint azon a bizonyos orosz oldalon amiről itt többen beszélnek? Mert én egyik nagyobb torrentoldalon sem látom még kint. -
#4306 tessék -
barmi #4305 Melyik problémát?? Leírnád kicsit konkrétabban?? És hol lelek iylen fájlt?? És mindek az a fájl?? a stam túlterhelt erre jó eza fájl?? nem értem
-
#4304 akkor most 2 nap múlva kerül az episode 2 a boltokba ? olvastam hogy xbox-ra már kiadták , meg nézegettem képeket jó lesz -
#4303 episode 1 shared.gcf ->file kell a steam könytárba az megoldja a problémát!
-
barmi #4302 akraom mondani validating 100 % -
barmi #4301 Steam RulZ! HL2 EP2 letöltésem már 3 napja 44%-on áll, a team fortress 2 lent van ugyan de játszani nem lehete vele mert azt írja validating 10% de semmi sem történik ez után. király -
#4300 ja és remélem most az enyém a #4300. hozzászólás :) -
#4299 valakinek nincsen ideje egész nap az nforce-t és a forumot nézzni, és még ideje sincs visszaolvasni, szoval, ha nem gond, és nem haragszól feltettem ezt a kérdést, és remélem semmi gond nem fog származni ebből senkinek.
Köszönöm a megértésedet ... -
#4298 Dodo, nem tudod véletlenül hogy...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
mikor megszerelik a Dodge-ot a haverok, és tesznek bele ugye radart, akkor elérek egy ponthoz ahol 2 szignált is kap Alyx, az egyik nagy raktárban van amibe beleszaladt egy kisbusz, a másik pedig egy kontérnetemető közepén, de egyikkel sem tudtam mit kezdeni.
Arra rájöttem hogy a raktárban lévő szignál egy rakétavetőhöz tartozik, de az be van zárva egy rács mögé, ami kóddal van ellátva, az áramot pedig egy emeleti akármiből kapja (van ott egy kapcsoló is), de azt nem lehet elérni, mert leszakadt a lépcső... mit kell csinálni ott? O_o
-
#4295 Na... Decrypt megvót :) 1280x1024 FULL (16AA,16AF, stb..) FPS-s az egekben :D Grafika gyönyörű :D Este játék -
#4294 csak lesz külön episode 2. -
#4293 Jah de mire én leszednék 8 gigát hajaj addigra én már megőszülök amilyen lassan tölt nekem !! 130Kb-al 8 Giga !! Bele se merek gondolni !! -
#4292 Pedig pc-n is van, csak orosz oldalon, már több, mint 50-en leszedték!ja és kipipálták, elvileg működő! -
#4291 Xbox-ra hogy a francba jött ki ilyen hamar, PC-re meg nem? -
Dodo55 #4290 Jaja, nekem is megvolt 2.8 óra alatt(community szerint).
Amúgy nem valami sok dolog derült ki belőle. Csak annyi, hogy ez az Aperture Science a Black Mesa-val versenyez üzletileg. -
Dodo55 #4289 Ne ordíts. Világosan meg lett mondva, hogy ha van valami azt írjátok be, de ne kérdezősködjetek folyamatosan. Ha lesz majd valami normális release, akkor az be lesz írva, meg beírom a FAQ-ba is.
De addig nem kell 5 percenként megkérdezni.
És a linkekkel se itt üzleteljetek. -
Dodo55 #4288 7 -
#4287 lehet 400 fejezet is, ha mindegyik 1 perces, érdemesebb lenne úgy kérdezzed, hogy a játékidő több-e 3 óránál.... :) -
#4286 HÁNY fejezetes a Episode 2?????? -
#4285 igen a steam tud ilyet -
#4284 Most mondta haverom hogy miért 34%-nál áll meg az episode 2. Azért mert annyi a steam engine és azt átmásolja pl a portalból. -
gregtom6 #4283 1 kérdés: az előtöltött(preloados) verziókat nem kell telepíteni,vagy ki lehet írni lemezre,és később bármikor újratelepíteni? -
#4282 Sírni fogok ha nem jön le az episode 2 :D -
gregtom6 #4281 Na,tegnap óta idáig 108 hsz született.(igaz,4 órára,nem 2-re)
jól haladunk,ez a topic is megy a BioShock topic szintjére. -
#4280 ja kb 2 és fél óra az egész. -
#4279 Még most se tudom letölteni az episode 2-őt :((((( Pedig már a portált kinyomtam az is még ma ki akarom xDD -
#4278 3 óra alatt végigjátszottad? :D -
Tecnamo #4277 Eszméletlen, az ember 1x akar legálisan játék programot szerezni és mitörténik? A koli hálóján le van tiltva az összes port (csak chates programok meg ftp engedélyezett) és így a steam nem tud csatlakozni...
sírni tudnék... -
#4276 Ja és halgassátok miről beszél neked az a robot vagy micsoda... :D nagyon nagy! -
#4275 ÁÁÁÁ beszarásss játszátok végig a portal-t akkora poén az egész hogy azt el se hiszitek!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arról szól hogy egy sütit meg kell szerezned.. :D és ezért kell azon a sok akadályon végig szenvedni magad -
#4274 sajnos nincs sok időm hiv az éretségi :) -
#4273 #4255
UI: Nem kellene kicsit visszaolvasgatni???? :D -
#4272 hát létezik külön csak Episode 2 ??? olcsón??? -
#4271 nem én írtam be, én se tudok semmit (nem is keresgéltem, mert megvettem...) -
#4270 Huh 9 óra óta megszaporodtak a hsz-ek xDD -
#4269 pontos linket ugyan ugy spoilerbe nem tudsz leirni vagy privibe nekem?